SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Trolldanović trajno banovan. Molio bih vas da ne citirate ovakve trollove. Samo prijavite i riješen problem. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Bravoooo! taman sam htio prijavitiMonolog je napisao/la:Trolldanović trajno banovan. Molio bih vas da ne citirate ovakve trollove. Samo prijavite i riješen problem.

Ovaj je po mjeri!
prati li neko Nigeriju na ovom Afričkom kupu? kakvi su ovako, liče l' na dobru ekipu? 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Nije to pravi afrički kup, ovo je kup gdje igraju samo igrači iz domaćih liga.
Hayley <3
a dobro sibadblueboylivno je napisao/la:Nije to pravi afrički kup, ovo je kup gdje igraju samo igrači iz domaćih liga.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dobar ovaj Pumin. Ja sam odradio addidas kolekciju, kasnije cu odraditi jos nike. Ajde ti pokusaj odraditi puma, ako ti nije problem..andaluz01 je napisao/la:
Ovaj je po mjeri!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Posto se o ukusima ne raspravlja ja sam uradio tri razlicita modela. Pa eto neka svako izabere za sebe...
Meni je ovaj prvi model od NIKE, jednostavno najbolji..
MODEL 1

MODEL 2

MODEL 3

MODEL 1

MODEL 2

MODEL 3

WTF is this ?
Radije bih u togi igrao nogomet neg u ovom.
Radije bih u togi igrao nogomet neg u ovom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo je uzas. Kreativnost ti je 0.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I ovaj mi je vala ruzan, svasta nesto nabacano, totalna asimetricnost.andaluz01 je napisao/la:
Ovaj je po mjeri!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sva trojica genijalaca se fino vi nama kite nadudlajte, pa ce nam onda kreativnost biti na nivou...
Kakvi bolesnici...
O ukusima se ne rasravlja genijalci nasi...
Kakvi bolesnici...
Vidi,ti si rekao da ti je prvi najbolji i samim time si iskazao svoj ukus.DzoleZeljo je napisao/la:Sva trojica genijalaca se fino vi nama kite nadudlajte, pa ce nam onda kreativnost biti na nivou...
Kakvi bolesnici...
Ja sam iznio svoje misljenje i nije doslo do rasprave.Rasprava bi bila kad bi mi u narednih 20 postova raspravljali o dizajnu,bojama i sl.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Imas odgovor na PM, da ne trolamo temu o UKUSIMA, jer nikada necemo naci zajednicku rijec. 

ovaj model 2 k'o Slovenski dresovi u Juznoj Africi 2010.DzoleZeljo je napisao/la:Posto se o ukusima ne raspravlja ja sam uradio tri razlicita modela. Pa eto neka svako izabere za sebe...
MODEL 1
![]()
MODEL 2
![]()
MODEL 3
![]()
model 1 najbolji od svih ovdje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve trojica uzasni, pogotovo ova zadnja 2. Prvi bi mogao i nekako proci. Ali kao sto kazes, o ukusima se ne raspravlja. 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije to lose dizajnirano ali po meni nikako ne pasu na fudbalskom terenu, osim tog prvog modela koji je klasika.
Ovaj zadnji dres me podsjeca na one majice za kuglanje sto nosi Charlie Sheen u onom sitcomu

Ovaj zadnji dres me podsjeca na one majice za kuglanje sto nosi Charlie Sheen u onom sitcomu

kad će se znati koje dresove će naši nositi u Brazilu?
15.10.2013.
- Goalgetter
- Kontakt:
Do kraja februara cemo znati. Posto ce krajem januara savez predstaviti oficijelnu opremu FIFI, u toku februara mozemo ocekivati odluku. Do maja cemo nositi onaj novodizajnirani LEGEA-in.Kaunas je napisao/la:kad će se znati koje dresove će naši nositi u Brazilu?
@calcio, vjeruj i meni je isto proslo kroz glavu.

Pred samo prvenstvo kad istice ugovor sa Legeom, a onda da li ce se produzit ili ce biti nova marka.Kaunas je napisao/la:kad će se znati koje dresove će naši nositi u Brazilu?
Tad cemo to znati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Jegres, TheTruth34 i 42 gosta.