BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

anton 1983
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la anton 1983 » 15 dec 2010, 13:52

Reko je watzke da nedate Barriosa za suvo zlato! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 dec 2010, 14:09

Mislim da BvB večeras uzima, gledao sam sevilju protiv maljorke (1:2) i psg (2:4), i mogu sa sigurnošću reći da sam ja bolji trener od onog njihovog krkana.. Fina je to ekipa, sve jaki igrači, posebno mi se dopao onaj Perroti ali taktika 0, ko raspadnuta vojska su..
Njima je sad svaka utakmica na nož, i moraju se jednom trgnuti a to se može desiti jedino ako igrači hebu treneru staru i sami slože taktiku, bez njegovog znanja.. mada je moguće da on i to shebe izmjenama koje su genijalne...

Puno sreće BvB-ovci..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 dec 2010, 14:29

Bez lažne skromnosti BVB je večeras favorit.KAd Sevilja igra kući onda je vrlo mali broj ekipa favorit protiv njih, ali gledajući kvalitet (posebno kolektiv) BVb je daleko ispred Španjolaca.Ako analiziramo prvih pet kola u svim utakmicama je BVB pokazao puno više od protivnika i ostaje žal što protiv PSg nisu realizirali dominaciju koju su imali.Ako bi neko gledao rezultat iz prvog meča onda BVB ne bi imao šta da traži u Sevilji, ali stvarnost je bitno drugačija.Do gola Sevilje , BVB je trebao voditi 3-4 razlike i onda pred kraj prvog prime pacerski gol iz jedinog šuta Sevilje .Mislim da će Sevilja večeras proći kao protiv Brage.Igrati na remi protiv njemačkih klubova je nemoguće.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 15 dec 2010, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 dec 2010, 14:37

Veceras svim srcem u BVB da Sevilli vrati za poraz kod kuce u kojem su je nadigrali u svim segmentima igre i ako pruze ko upola partiju kao kod kuce Sevilla ce biti isprasena sa 2-3 gola razlike....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 dec 2010, 17:03

Klopp: :lol:
"There are a lot of players around in Germany who are good enough to play for Real Madrid. Probably not good enough for Barcelona, but certainly for Madrid."
Detaljnije :arrow: http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... eal-madrid

Što se tiče večerašnjeg meča, blagu prednost dajem Sevilli koja ima veliko iskustvo igranja ovako važnih tekmi, za razliku od od našeg mladog tima. Takođe, uvijek smo loše prolazili na Pirinejima, a negdje sam isčeprk'o da nam je bilans 1-1-6 na španskom tlu. Jedino smo dobili A. Madrid u šampionskoj sezoni '97., i to sa 1-0. Klopp je već jednom gostovao u Sevilli i izvukao je 0-0, a tad je Sevilla i uzela ovaj trofej. Lani je i Stuttgart dobro odigrao u gostima i izvukao 1-1, mada su bili mnogo bolji. Schalke je prije par sezona ispao od Seville golom pokojnog Puerte u produžecima. Obe tekme su bile 0-0 u regularnom vremenu.

I dalje je upitan nastup Bendera. :evil:

Unatoč svemu navedenom, mislim da možemo do pobjede, ako budemo na svom nivou, a ne bi bilo na odmet i malo fortune. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 dec 2010, 17:05

Vidim dosta ljudi je uz BvB veceras...tako i treba :mrgreen:
Ja odavno nisam bio nervozniji pred neki mec,ipak je ovo jedna od najvaznijih utakmica ove sezone...nadam se samo da nece biti nekih pehova kao u prvom mecu jer to ne bi prezalio...ako budu bolji neka i prodju...

@hare
Sta je sa Benderom...imas li kakve detaljnije informacije?

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 dec 2010, 17:10

@adnan
Als Sven Bender am Dienstag Abend humpelnd den Rasen verließ und das Abschlusstraining vorzeitig beendete, zuckte Hans-Joachim Watzke auf der Tribüne des Estadio Ramón Sánchez Pizjuán kurz zusammen.
Može li neko ovo detaljnije prevesti? :?:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 dec 2010, 17:18

Hare_BvB je napisao/la:@adnan
Als Sven Bender am Dienstag Abend humpelnd den Rasen verließ und das Abschlusstraining vorzeitig beendete, zuckte Hans-Joachim Watzke auf der Tribüne des Estadio Ramón Sánchez Pizjuán kurz zusammen.
Može li neko ovo detaljnije prevesti? :?:

A kontam samo da je sepajuci napustio trening ali sta je u sustini bilo nemam pojma

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 dec 2010, 18:10

Po nekim prognozama, oko 10.000 navijača BVB-a će biti večeras na stadionu u Sevilli. :shock:

http://www.ruhrnachrichten.de/lokales/d ... 30,1127379

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 15 dec 2010, 18:48

Ej,sretno veceras i aBd izborite sljedeci krug takmicenja. ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 dec 2010, 20:26

Sevilla: Palop, Konko, Escude, Alexis, Dabo - Romaric, Zakora, D. Capel, Perroti - Kanouté, Fabiano

Borussia Dortmund: Weidenfeller, Schmelzer, Hummels, Subotic, Piszczek - Sahin, Bender - Gotze, Kuba, Kagawa - Barrios.

Ofanzivna postavka i jednih i drugih. :mrgreen: Fabiano i Perroti su roviti. :twisted:

Klopp je izveo najjači mogući napadački sastav u okviru našeg sistema igre. :P

Auf geht's BVB.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 dec 2010, 20:33

Imal gdje prenos kod Svaba ili na kablovskoj negdje?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 dec 2010, 20:34

van gall je napisao/la:Imal gdje prenos kod Svaba ili na kablovskoj negdje?
Imaš na SAT1 i na našem OBN-u. ;)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 dec 2010, 20:36

Hare_BvB je napisao/la:
van gall je napisao/la:Imal gdje prenos kod Svaba ili na kablovskoj negdje?
Imaš na SAT1 i na našem OBN-u. ;)
Eh hvala druze,nalozio sam se max.da gledam tu tekmu,imam oba kanala pa cu vidjeti gdje cu gledati:)

BAYERN MUNCHEN

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 dec 2010, 20:37

Sretno BVB-u veceras i nadam se da cemo aBd veceras svi skupa oko 23 h slaviti.

Edit: Veceras smo svi navijaci BVB-a.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 15 dec 2010, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 dec 2010, 20:39

Pobjedit MORAMO,jaci smo,bolji,bolje i ljepse igramo,svoji smo :D :D Idemo Sahin,tvoj jedan slobodnjak i onda u drugom ulazi Levandovski i zabija glavom na ubacaj Kube :D :D :D

BAYERN MUNCHEN

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 dec 2010, 21:09

Sushhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 dec 2010, 21:37

Uh, utakmica je fenomenalna(a tek je pola sata za nama). Kao što reče komentator, ovo bi mogla biti najbolja utakmica u Evropa Ligi ove sezone, a sve su prilike da se to desi. Moje simpatije su i dalje na strani Milionera, jer su i u prvom srazu sa Sevillom zaslužili bolji rezultat.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 dec 2010, 21:41

koji preokret' :o

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 dec 2010, 21:42

Al kako vas Sevilla pritisne u pojedinim momentima,ne dozivljavate to u Bundesligi :mrgreen:
Ja igrao 2 na Dortmund :x
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.