baresi#6 je napisao/la:eto kad si toliko pametan nađi statistiku zadnjih 10g travnik-široki na piroti i uporedi je sa travnik-željo npr. i ove druge ekipe i sve ti je jasno.
prije 5-6 godina možda i više u travniku sa jaranom sastavljam listić u kladionici kad u po frke uleti frajer kaže igrajte dvicu na široki, dvica ko munara. i tako je i bilo dobio široki 2-3 tako nešto. a te priče da nije namješteno pričaj saši matiću.
Slusaj da ti ja kazem jednu istinu.Siroki je najorganizovaniji bez konkurencije klub o BiH.To sto vi to pojedinci ne mozete svariti i jer vam je to krivo zbog drugih nenogometnih stvari niko vam nije kriv.Znas li koji je rezultat bio proste godine na Piroti.Razumljivo znas ali neces da kazes .4-0 za Travnik.I onda je bilo sve u redu.Pa ipak ova liga postaje malo i normalna i svaka cast Osimu i ekipi na tome.Pa jeli to nenormalno da lider i do sada najbolja ekipa prvenstva dobije ekipu u gostima koja se realno bori za opstanak i od koje je, evo ja navijac Travnika tvrdim,nogometno duplo bolja i ima tri puta bolje uslove i sve sto to prati.Ponavaljm i pored petarde uvalili smo im ukupno goluva danas kao cjela liga do sad.
To sto ti pricas ista je glupost kao kad bi ja rekao da je tekma na Kosevu nastimana i da je Siroki zbog kladionica dobio Sarajevo.
Cuj uleti tip u kladionicu.E sta sam ja tih uletaca sreo koji 100 puta ofule pa pogode jednom i onda pricaju kako su znali.Previse sam u kladionici da bi meni pricao te price.Pa bolan jarane realno ja de ne navijam za Travnik danas bi igrao dvojku na Piroti osim ako sam lud i ako ista znam o nogometo.To sto ja volim Travnik i navijam za njega pa necu da igram protiv druga je stvar.Ali daj bolan bodite malo realini.Yebala vas ta teorija zavjere vise.Ne budi smjesan.Ljudi posteno dobili i kraj price.Ko hoce vjerovati hoce,ko nece njegov problem,odnosno njegov kompleks...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...