NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 nov 2011, 16:12

Grdan je napisao/la:Nek je Sarajevo oličenje poštenja,kad dođu u Europu Sparta im lagano uvali 5 komada :D :D :lol: .Brotnjo se vraća u 1. ligu Federacije,a za 2 godine u premijer ligu :D :lol: .
Mi do svoje Europe dodjemo posteno i odigramo fer i korektni i za razliku od Zrinjskog i Sirokog ne ispadamo od amaterskih klubova iz Luksemburga,Slovenije i Azerbejdzana.

Zao mi Travnika,drag su mi klub,ali ovo sto cine nije ispravno.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 nov 2011, 16:15

FK Sarajevo je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Nek je Sarajevo oličenje poštenja,kad dođu u Europu Sparta im lagano uvali 5 komada :D :D :lol: .Brotnjo se vraća u 1. ligu Federacije,a za 2 godine u premijer ligu :D :lol: .
Mi do svoje Europe dodjemo posteno i odigramo fer i korektni i za razliku od Zrinjskog i Sirokog ne ispadamo od amaterskih klubova iz Luksemburga,Slovenije i Azerbejdzana.

Zao mi Travnika,drag su mi klub,ali ovo sto cine nije ispravno.
Zar ti nisi na Grbavici ;) ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 05 nov 2011, 16:17

Ovde je tema Travnik. Može li neko ko je bio na tekmi da opiše igru i jedne i druge ekipe?!
U novi boj...

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 05 nov 2011, 16:34

powerplay je napisao/la:Ovde je tema Travnik. Može li neko ko je bio na tekmi da opiše igru i jedne i druge ekipe?!
Prvo poluvrjeme Travnik bolji napado i poveo sa 2-0 .Do kraja poluvremena Siroki uspio izjednacit iz mozda jedine dvije prilike sto su imali u 1.pol
Drugo poluvrjeme Travnik opet poceo sa napadima da bi nas Siroki kaznio iz kontre za 2-3. a onda opet iz kontri za 2-4 i 2-5. Travnik smanjio na 3-5 u 90.min

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 nov 2011, 16:38

ove sarajlije pune kompleksa :lol: :lol: ja neznam sta je ovo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 nov 2011, 16:41

Rosas7 je napisao/la:ove sarajlije pune kompleksa :lol: :lol: ja neznam sta je ovo
Sanjaju pobjedu protv Širokog koja se događa jednom u 5 godina :D .

Kod Travnika je najveći problem trener.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 05 nov 2011, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 05 nov 2011, 16:42

svi katalonci na jednom mjestu :P :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 nov 2011, 18:52

danima prije utakmice znalo se da će opet široki uzeti 3 boda na piroti. ovo je više sramota. nadam se da će lopovski travnik sa svojom upravom ispasti iz lige i da se nikad neće vratiti u premier ligu dok se klub ne očisti od seljačina koje ga vode. **** vas tahir lendo i onaj ćelavi lopov, kako vas nije stid? kakva sramota!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 nov 2011, 19:10

Čestitke na korektnoj igri.Govore mi da je sve bilo skroz korektno,i da nema govora o prodaji.Ajvardedo,moze inf za koji klub navijaš???? :D :D ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 nov 2011, 19:19

Prije svega bi svim srcem cestitao ekipi Sirokog na vise nego zasluzenoj pobjedi.Travnik je igrao koliko je mogao,a ocito je da ne mozemo puno ove sezone,ali ljudi su danas na Piroti pokazali zasto su tu gdje jesu.Mi smo odlicno otvorili ali smo iosto tako brzo i pali sto nas krasi ove sezone.Do izrazaja je doslo neiskustvo ove djece koja igraju za Travnik.Sve price da je nesto pusteno su smjesne.Tome u prilog ide cinjenica da smo poslije ovog poraza realno itekako kandidati za ispadanje.Postavljam svima pitanje.Zasto Siroki treba kupiti bodove na Piroti ,ako je uspjelo dobiti Sarajevo na Kosevu.Jesu li i od njih kupili.Ma dajte.Ko je danas bio na tekmi zna da o tom ni govora nema.mi igrali i pokusavali ali jednostavno u drugom pol. nismo imali ni snage ni kvaliteta da pariramo iskusnoj i odlicnoj danas ekipi Sirokog.I jbg jos jedan podatak.Pa mi smo danas uvalili Sirokom onoliko golova koliko svi u dosadasnjem prvenstvu zajedno.primili smo peterdu ali se nismo osramotili u nastavku.I sretno ovim mladim momcima u borbi sa vjetrenjacama .Sve smo prebrodili ,nadam se da cemo i ovo...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 nov 2011, 19:27

baresi#6 je napisao/la:danima prije utakmice znalo se da će opet široki uzeti 3 boda na piroti. ovo je više sramota. nadam se da će lopovski travnik sa svojom upravom ispasti iz lige i da se nikad neće vratiti u premier ligu dok se klub ne očisti od seljačina koje ga vode. **** vas tahir lendo i onaj ćelavi lopov, kako vas nije stid? kakva sramota!
De nemoj se provaljivati.Siroki je daleko najbolja ekipa s kojom smo igrali ove sezone.To sto to neki ne mogu podnjeti iz ko zna kojih razloga ,njihov je kompleks.I pustite vi nas nego se o sebi brinite.Serete konstantno da mi nesto stimamo,ovaj tvoj post je ocit primjer kad neko ne moze realno priznati neke stvari a onda vrijedja vrijednije od sebe.Sto se Lende i Celavca tice imaj ti sex sa njima to je tvoj problem ,ako si te sexualne orjentacije,kao sto su i oni...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 nov 2011, 19:29

eto kad si toliko pametan nađi statistiku zadnjih 10g travnik-široki na piroti i uporedi je sa travnik-željo npr. i ove druge ekipe i sve ti je jasno.

prije 5-6 godina možda i više u travniku sa jaranom sastavljam listić u kladionici kad u po frke uleti frajer kaže igrajte dvicu na široki, dvica ko munara. i tako je i bilo dobio široki 2-3 tako nešto. a te priče da nije namješteno pričaj saši matiću.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 nov 2011, 19:47

baresi#6 je napisao/la:eto kad si toliko pametan nađi statistiku zadnjih 10g travnik-široki na piroti i uporedi je sa travnik-željo npr. i ove druge ekipe i sve ti je jasno.

prije 5-6 godina možda i više u travniku sa jaranom sastavljam listić u kladionici kad u po frke uleti frajer kaže igrajte dvicu na široki, dvica ko munara. i tako je i bilo dobio široki 2-3 tako nešto. a te priče da nije namješteno pričaj saši matiću.
Slusaj da ti ja kazem jednu istinu.Siroki je najorganizovaniji bez konkurencije klub o BiH.To sto vi to pojedinci ne mozete svariti i jer vam je to krivo zbog drugih nenogometnih stvari niko vam nije kriv.Znas li koji je rezultat bio proste godine na Piroti.Razumljivo znas ali neces da kazes .4-0 za Travnik.I onda je bilo sve u redu.Pa ipak ova liga postaje malo i normalna i svaka cast Osimu i ekipi na tome.Pa jeli to nenormalno da lider i do sada najbolja ekipa prvenstva dobije ekipu u gostima koja se realno bori za opstanak i od koje je, evo ja navijac Travnika tvrdim,nogometno duplo bolja i ima tri puta bolje uslove i sve sto to prati.Ponavaljm i pored petarde uvalili smo im ukupno goluva danas kao cjela liga do sad.
To sto ti pricas ista je glupost kao kad bi ja rekao da je tekma na Kosevu nastimana i da je Siroki zbog kladionica dobio Sarajevo.
Cuj uleti tip u kladionicu.E sta sam ja tih uletaca sreo koji 100 puta ofule pa pogode jednom i onda pricaju kako su znali.Previse sam u kladionici da bi meni pricao te price.Pa bolan jarane realno ja de ne navijam za Travnik danas bi igrao dvojku na Piroti osim ako sam lud i ako ista znam o nogometo.To sto ja volim Travnik i navijam za njega pa necu da igram protiv druga je stvar.Ali daj bolan bodite malo realini.Yebala vas ta teorija zavjere vise.Ne budi smjesan.Ljudi posteno dobili i kraj price.Ko hoce vjerovati hoce,ko nece njegov problem,odnosno njegov kompleks...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 nov 2011, 20:23

baresi#6 je napisao/la:eto kad si toliko pametan nađi statistiku zadnjih 10g travnik-široki na piroti i uporedi je sa travnik-željo npr. i ove druge ekipe i sve ti je jasno.

To je bilo prije 4-5 sezona.Sezonu prije toga Široki je završio utakmicu Travniku u Gabeli da pobijede GOŠK u 1.ligi Federacije jer je Travnik te sezone ušao u Premijer ligu.Slijedeće sezone Široki je u Premijer ligi pobijedio zauzvrat u Travniku 3:1 a Travnik je vodio 1:0. sezona 2007./2008.Mislim da su tada blokirali na kladionici taj par ali nisam siguran.To je tako bilo a sada ko neće da vjeruje neka neće!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 nov 2011, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 05 nov 2011, 20:29

vidovitadjemila je napisao/la:

Slusaj da ti ja kazem jednu istinu.Siroki je najorganizovaniji bez konkurencije klub o BiH.To sto vi to pojedinci ne mozete svariti i jer vam je to krivo zbog drugih nenogometnih stvari niko vam nije kriv.Znas li koji je rezultat bio proste godine na Piroti.Razumljivo znas ali neces da kazes .4-0 za Travnik.I onda je bilo sve u redu.Pa ipak ova liga postaje malo i normalna i svaka cast Osimu i ekipi na tome.Pa jeli to nenormalno da lider i do sada najbolja ekipa prvenstva dobije ekipu u gostima koja se realno bori za opstanak i od koje je, evo ja navijac Travnika tvrdim,nogometno duplo bolja i ima tri puta bolje uslove i sve sto to prati.Ponavaljm i pored petarde uvalili smo im ukupno goluva danas kao cjela liga do sad.
To sto ti pricas ista je glupost kao kad bi ja rekao da je tekma na Kosevu nastimana i da je Siroki zbog kladionica dobio Sarajevo.
Cuj uleti tip u kladionicu.E sta sam ja tih uletaca sreo koji 100 puta ofule pa pogode jednom i onda pricaju kako su znali.Previse sam u kladionici da bi meni pricao te price.Pa bolan jarane realno ja de ne navijam za Travnik danas bi igrao dvojku na Piroti osim ako sam lud i ako ista znam o nogometo.To sto ja volim Travnik i navijam za njega pa necu da igram protiv druga je stvar.Ali daj bolan bodite malo realini.Yebala vas ta teorija zavjere vise.Ne budi smjesan.Ljudi posteno dobili i kraj price.Ko hoce vjerovati hoce,ko nece njegov problem,odnosno njegov kompleks...
Ali zato da vas je danas na Piroti Željo pobijedio ne bi bilo naštimano :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 05 nov 2011, 20:33

Mislim da vam je ovo zadnja sezona u Premier ligi i da je konacno vdoslo rijeme da se raspadnete kao klub, posto ste klub sa daleko najnepostenijim namjerama. I ne igrate za klub nego igrate za Williams vec tri godine.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 nov 2011, 20:36

al' je najbitnije i ono što vas najviše kolje je to, da im je Željo redovna mušterija. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 nov 2011, 20:41

@vidovitadjemila priča ti je ofirna ali ne bi sad da ulazim u neku dublju analizu. jedino me bode u oči što kažeš da je prošle godine bilo 4-0 za travnik a ja ću samo reći da je borac ostavio široki 14 bodova prošle sezone, toliko o tome.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 05 nov 2011, 21:36

danas ja sa jaranom u kladionici ispunjavam listić,imao nekakvih ušteđenih 250 maraka,pa reko da sve puknem na City(kontam Džeko u formi),kad uleti neki dido na skateboard-u i kaže igraj keca na Želju,kec ko kuća,kaze dido da će čitavu svoju penziju za oktobar uplatit(iako se baba protivi),toliko je siguran...unuk mu javio da se u osnovnoj školi naveliko priča da je Željo potkupio jednog štopera i da ce biti dosudjen penal za Želju.mali dobio dojavu od par pionira Želje koji idu s njim u razred.ajd reko da probam(kontam u sebi,dido ako me zahebeš,odležat ću te),odigram i danas gledam utakmicu kad ono stvarno tako i bilo...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 nov 2011, 21:43

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.