Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Nego paziti treba, da koga infarkt ne spuca. Mislim Marijan podigne puls, kad je lopta mirna i sigurna u nasem prostoru, a kamoli...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ta će Španijaneurofunk je napisao/la:Čitajući vaše komentare neko bi reko da smo mi Španija jbtŠta vam je ljudi, budite realni malo, pa Grčka je to, bod na strani i pobjeda kući je ono čime bi svi trebali biti prezadovoljni.

- Principatus
- Kontakt:
A sto se tice Grka, nek malo odgledaju utakmicu U21 uz kokice onako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mogu i U17, nek i to odgledaju!
Ovako je forum izgledao pred jednu utakmicu iz prošlih kvalifikacija:
Razmišljajte realno ali optimistično
Pobjeda 100% imamo jako kvalitetnu reprezentaciju i mozemo proci na euro 2012....Sreetnoo Zmajevi..A ima cemo podrsku i nasi navijaca kazu da ce ih biti dosta..trazi se karta vise...
Bit će gusto bit će 0:2 !!!
ma razbucat cemo ih...
Njihova odbrana je u kur*u, to je sigurno, Dzeku ce 100% cuvati 2 a mozda i 3 igraca i opet imam osjecaj da ce ih Dzeko ebat u mozak cijelo vrijeme..
Ostat ce tu i vise nego slobodnog prostora za ostale igrace.. Ja bih bio sretniji da igramo s 2 napadaca jer Vedo uvijek zabije za repku, ali ako bude 0:0, treba ga uvesti zadnjih 30 minuta..
I znate koji je rezultat bio na kraju.....0-1 EDIN DŽEKO !
živi bili pa vidjeli!
Razmišljajte realno ali optimistično
A sto je zapeo za plave oci, gori je od onog Higha sto bukvalno svrsava na Begovica.Principatus je napisao/la:Nego paziti treba, da koga infarkt ne spuca. Mislim Marijan podigne puls, kad je lopta mirna i sigurna u nasem prostoru, a kamoli...
[youtube][/youtube]

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Isto kao da ce repka izgubit radi ljudi ovde koji pisu da cemo ih satrat, zguzit itd. Pustite svijet da pise kako misli, oni ce poslije biti razocarani a vi eto necete i gotovo.
Imamo previse ljepotana u repci, sto nije dobro. 
Beg, Salihagic, Zaha, Mujdza,

Dobro si ostavio zarez, jer ako se pojavi KološinacSheyi je napisao/la:Imamo previse ljepotana u repci, sto nije dobro.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikola RokvicSheyi je napisao/la:Imamo previse ljepotana u repci, sto nije dobro.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
X je isto povoljan rez. za naszizu1991 je napisao/la:A šta ako bude Xsoxx je napisao/la:
Igram keca na grcku ako padnem na njima zadovoljan ako pobjede prosao par na tiketu i to je to.

Htio sam i Rahimica, ali on nije pozvan. 
Miske nije upao u ljepotane zbog onog dzempera, bas je bezveze.

Miske nije upao u ljepotane zbog onog dzempera, bas je bezveze.

Pada kvota na nas.
Na Bwinu je bila 4.10, sad je već na 3.50.
Na Bwinu je bila 4.10, sad je već na 3.50.
Mogao si mjesto ovih zvijezdica napisati nešto konkretnije 

Tacno Mujdza isti Nikola Rokvic, ah ko zna sta je Marinko radio u mladosti... 

zizu1991 je napisao/la:Mogao si mjesto ovih zvijezdica napisati nešto konkretnije

Joooj fali im dosta odbrambeni igraca, ma ovo treba samo punit!
Vidim raja prati neke tradicije o tome kako Grci slabo gube kuci, ma ovo treba nakarikat, da se prica na sve strane
Vidim raja prati neke tradicije o tome kako Grci slabo gube kuci, ma ovo treba nakarikat, da se prica na sve strane

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ko igra " lažnu devetku " ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.