NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Emir93
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac

Post Postao/la Emir93 » 11 jul 2012, 20:03

sta ce ovo biti pa i ovi sa sportsport-a napokon poceli nesto pisati o Jedinstvu ... :D

Bišćani se pojačavaju
Mirvić i Čahtarević ponovo u Jedinstvu
Piše: A. Beganović Danas, 18:03

I bez obzira na tešku financijsku situaciju i ne tako dobre rezultate u posljednjih nekoliko godina, ambicije oko ulaska Jedinstva u Premijer ligu u Bihaću ne jenjavaju.

Nova uprava je odlučno krenula u pripremni dio predstojeće sezone dovođenjem četvorice novih igrača u odnosu na prošlosezonki kadar.

Tako je u seniorsku momčad iz omladinskog pogona prekomponovan desni vezni Arnes Bešić, a u redove Jedinstva se vratio i jedan od najiskusnijih igrača Prve lige Federacije – Vahidin Čahtarević. Popularni Čaki, koji je prošle sezone nosio dres cazinske Krajine gdje je ujedno bio jedan od najvažnijih igrača u ekipi, igra na poziciji centralnog veznog.

Povratak u svoj matični klub ove sedmice je dogovorio i veznjak Ahmet Trejić. 21-godišnji talentirani Bišćanin prošle sezone je nosio dres Bratstva iz Gračanice, i slovi za jednog od najboljih mladih igrača lige.

Četvrto pojačanje predstavlja još jedan Bišćanin, također povratnik u momčad, a riječ je o iskusnom napadaču Admiru Mirviću s kojim ekipa cazinske Krajine nije željela produžiti suradnju zbog njegovih privatnih obaveza. „Mirva“ igra na poziciji napadača i prošle sezone je sa devet golova bio najbolji napadač petoplasirane Krajine.

Na pripremama Jedinstva nalazi se još nekolicina igrača s kojima se intenzivno pregovara. Prošle sedmice Bihać su napustili Keranović, Šahinović i Dizdarić koji nisu uspjeli dogovoriti uvjete sa upravom kluba.

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 11 jul 2012, 21:11

Emir93 je napisao/la:hmm pa mislim ako su navijaci vec mislili da odrade gostovanje u Livnu sigurno to nece ovdje napisati nego na nasem forumu :)
Jbg brate ne mogu doci do naseg foruma , uvijek neka greska se javlja zato nista ne znam :/ Sad sam dosao sa treninga , samo se kondicija nabija i malo pred kraj sa loptom . Trebaju nam barem jos 2-3 odlicna igraca i mozemo biti medju prvih 5 .

SilaNebeska96
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeska96 » 12 jul 2012, 10:09

iznenadice nas ovi igraci,vidjecete,bicemo i bolji nego sto mislimo,a samo nek najave borbu za vrh,nek se potrude,i bice bolje u bihacu,odmah ce biti lakse sljedece godine

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 12 jul 2012, 11:54

Decki bolje vam je da spustite loptu na zemlju i da ne polazete previse nade, na kraju cete se razocarati. Treba sacekati rebelans budzeta, pa vidjeti hoce li doci jos neko POJACANJE tipa Alena Dedica, a ovo trenutno sto imamo nije puno bolje od ekipe sa kojom smo zavrsili sezonu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 12 jul 2012, 13:16

NeRi_K je napisao/la:Decki bolje vam je da spustite loptu na zemlju i da ne polazete previse nade, na kraju cete se razocarati. Treba sacekati rebelans budzeta, pa vidjeti hoce li doci jos neko POJACANJE tipa Alena Dedica, a ovo trenutno sto imamo nije puno bolje od ekipe sa kojom smo zavrsili sezonu.
e jbg ja ih opet razumijem.. svake sezone nadam se da cemo uci u premijer ligu.. ako nista kod nas je pozitivno to da je igracki kadar baziran vecinom na domacim igracima ;)

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 12 jul 2012, 14:35

Ja samo hocu da ovu sezonu poslije utakmica dolazim sretan kuci i da se ne nerviram kao i prije . Domace tekme pobjedjivati , neke na strane isto . Ali i ove ekipa moze se uigrati za PL uz par iskusnih igraca tipa Cakija .

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 12 jul 2012, 14:38

Pa zar Bihaću trebaju pojačanja o kojima stalno pišete,zar vi nemate svoje igrače,pa

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 12 jul 2012, 14:41

Vi namama dolazite prvo kolo i smio bih se opkladit da ćemo Vas isprašiti ošale kao i zadnji put kad ste bili,a u nas igraju sve domaći igrači i šta je livno spram bihaća-nit imamo para niti stadiona al zato imamo ekipu koja pobjeđuje.

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 12 jul 2012, 14:55

Nemoj biti tako siguran da cete nas isprasiti . Imamo mi igrace koji mogu igrati u ovoj ligi , ali mi svi ovdje govorimo tj mislimo odmah unaprijed za PL . Bodovi ce u Bihac vjeruj mi ;)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 12 jul 2012, 14:56

plavobijeli je napisao/la:Vi namama dolazite prvo kolo i smio bih se opkladit da ćemo Vas isprašiti ošale kao i zadnji put kad ste bili,a u nas igraju sve domaći igrači i šta je livno spram bihaća-nit imamo para niti stadiona al zato imamo ekipu koja pobjeđuje.
Sretno vama, bolje vam je da se brinete o vasoj ekipi i o tome da li cete uopce igrati u Livnu, a imate ekipu koja pobjeđuje u nizem rangu koji je puno slabiji.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 12 jul 2012, 15:26

plavobijeli je napisao/la:Vi namama dolazite prvo kolo i smio bih se opkladit da ćemo Vas isprašiti ošale kao i zadnji put kad ste bili,a u nas igraju sve domaći igrači i šta je livno spram bihaća-nit imamo para niti stadiona al zato imamo ekipu koja pobjeđuje.
HAHAHA ...
pa dobro znamo svi kakvo je domacinsko suđenje u ovoj ligi i to ne bih bilo nikakvo iznenađenje da izgubimo ali nemoj biti toliko samouvjeren. prva je utakmica sezone i sigurno da ce nasi igraci htijeti da otvore sezonu na sto bolji nacin ! jos na to sve Troglav je poceo sa pripremama neki dan dok nasi treniraju punom parom .. spusti se malo na zemlju ;)

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 12 jul 2012, 15:30

pobjeđivat ćemo mi i u ovom rangu,pa ova ekipa je isprašila i Hajduka a vama je zadnji put dala 3 komada,pa tako nemorate da brinete o bodovima iz Livna-to će malo ko da odnese.Pa vi ćete na ovoj vrućini više izgubiti nego dobiti,mi smo krenuli sa po dva treninga dnevno ručkom između i bit će to sasvim sigurno da u prva dva kola budemo prvi na tabeli a za dalje ćemo vidjeti,a ako se priključe Jolić,Šandrk i Miloš bit ćemo sigurno jaki.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 12 jul 2012, 16:44

plavobijeli je napisao/la:pobjeđivat ćemo mi i u ovom rangu,pa ova ekipa je isprašila i Hajduka a vama je zadnji put dala 3 komada,pa tako nemorate da brinete o bodovima iz Livna-to će malo ko da odnese.Pa vi ćete na ovoj vrućini više izgubiti nego dobiti,mi smo krenuli sa po dva treninga dnevno ručkom između i bit će to sasvim sigurno da u prva dva kola budemo prvi na tabeli a za dalje ćemo vidjeti,a ako se priključe Jolić,Šandrk i Miloš bit ćemo sigurno jaki.

jesi optimistican,ambiciozno nema sta :D licis mi na onog unisovca sa foruma,tako je i on svoje hvalio da su dobri ovo ono,kriv sudija i tako to i na kraju ubjedljivo zadnji :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 jul 2012, 16:56

Troglav sigurno neće biti a la UNIS, istina da se nema para, da je se jedva riješilo stanje kakvo je bilo na početku tjedna... ali, imamo bazu, sve domaće momke, kvalitetne igrače, dosta ih je igralo na višem nivou od Prve lige, vjerujem da će trener to raditi bolje nego je radio s juniorima lani, i da ćemo biti u barem sredini ljestvice i da ćemo izgurati sezonu, odnosno da će određeni naći sluha za Troglav.
Kakav UNIS, kakvi bakrači, dadnemo im 10 golova kad se sjetimo. slika

Što se tiče utakmice prvog kola, mislim da bodovi ostaju u Livnu. Ne da mislim, nego sam uvjeren u pobjedu u hendikepu.

Ali o tome ćemo razmišljati kad dođe vrijeme, točno 30 dana do utakmice.

A, općenito, mislim da će svima u Livnu biti lijepo, i da će svi biti dočekani kako spada - gospodski.
Hayley <3

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 12 jul 2012, 17:13

@badblueboylivno dzaba je sad pricati kad se za nekoliko dana moze raspasti citava ekipa Troglava a onda ces ti i ostali iz Livna fino doci ovdje i kukati na forumu kako su vas razocarali trenutni ljudi u upravi kluba, bla bla... sve sam to vidio i prije zato skuliraj se imas jos 30 dana do utakmice pa cemo da vidimo :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 jul 2012, 17:21

Pa i napisao sam, sačekajmo 30 dana po početka lige. ;)
Hayley <3

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 12 jul 2012, 23:59

Nasi ce ici na pobjedu jer doci i iducu utakmicu sa Krajisnikom ce sigurno biti 2 000 gledaoca , samo ako dobro krenu :D

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 13 jul 2012, 07:05

prijatelju to ti je u Livnu uzet bodove isto ko i zeca ubit iz prazne puške,tako da navrijeme svatite i okrenete se drugom kolu.

bihacusrcu
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu » 13 jul 2012, 10:10

dobro livnjaci super vi ste manchester,nece vas niko pobijediti,shvatili smo,sjte sad sa naseg podforuma poceli ste smarati...sto se tice priprema zadovoljan sam,ekipa ce biti jedna od najspremnijih u ligi...evo do sada mog poredjenja sa proslosezonskom ekipom....na poziciji golmana smo kvalitetniji drljača je bolji od harbaša definitivno,u odbrani nismo imali gubitaka ostalisu kova,čizma i sejo,pojačali se mimijem,mahirom i trejom znaci to nam je za sada najjača karika ekipe,sto se tice veznog reda za mene je mačak sa 37 godina najveci gubitak al i tu smo pojačani čakijem i arnesom,i tu bi trebalo dovesti još dva dobra igrača...što se tiče napadača handžić i mirvić ne mogu biti gori od fikre i gagule sve da hoće al opet treba po meni još jedan pravi špic igrač...znači uz tri pojačanja imali bi ekipu koja bi se mogla nositi sa sve i jednom ekipom u ligi

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 jul 2012, 11:19

Napišemo tri posta i odmah smo okupirali temu. :roll: Stavimo realne činjenice, da ćemo cijelu sezonu doma biti favoriti protiv bilo koga (dva poraza u 60 utakmica u Livnu u Prvoj ligi), ali pretjerujemo i smatramo se Manchesterom. :roll: I samo tebi, čovjeku s najmanje postova ovdje, smetamo. :roll:

Ili nas stavi na ignore listu ili nemoj čitati.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.