BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Jao

Zadnja izmjena: vOluMme, dana/u 15 okt 2011, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam se vec oprostio od EURO2012. Namjestaljka, jos jedna u nizu od usrane UEFE. Pa boze, cime smo ovo zasluzili ?
. Od utorka sam se ogrijesio 100 puta
. Sanse su nam ravne nuli, moramo se krpit u odbrani, rasuce nas Nani i Ronaldo.
NIKAD MI NECEMO VIDJETI JEDNO VELIKO TAKMICENJE !! BOG nam jednostavno neda, naprotiv, uziva dok mi patimo, fuj fuj fuj

NIKAD MI NECEMO VIDJETI JEDNO VELIKO TAKMICENJE !! BOG nam jednostavno neda, naprotiv, uziva dok mi patimo, fuj fuj fuj
- marseille7
- Kontakt:
Kad god se odredi sudija, siguran sam će isti dan dobiti upute za utakmicu. Za rematch netreba ni pricati, znamo unaprijed kakva je prica.
Bice zanimljivo koga ce sve Safet pozvati za ove utakmice, nekoga mozda iz mlade repke prije svega iz zadnje linije ali tu bas i ne stojimo najbolje, jedino nam vezni lici na nesto ali tu smo ionako popunjeni jedino mozda Besica opet pozvati.
Valencia je napisao/la:Da su znali da Medunjanin misli da nam Portugal najbolje odgovara, sigurno Portugalcima ne bi ucinili medvjedju uslugu,.. Jesu oni gledali kako smo razbili Francuze!? Gdje ce se tako dusmanski ponjeti prema Portugalu!? Sigurno da Portugalci smatraju da je zrijeb nastiman, da Platini mrzi Portugal jer je 'Ronaldo ljepsi i ima vise para',.. Jer zasto bi im u suprotnom namjestili najtezeg mocugeg protivnika!?? Ako se vec Ircima morala dodjeliti Estonija, zasto Portugalu ne dodjelise Crnu Goru!?? Mislim, providno,.. Platini je ljubomoran na Ronalda.Principatus je napisao/la:Ma UEFA je ovo namjestila Portugalu. Oni moraju da prodju.
Protiv Estonije Portugalci nebi imali sanse, pa su im zato dali najtezu ekipu iz naseg sesira, kako bi lakse prosli.
Jos me nesto zulja,.. Koliko znam, Crna Gora do sada nije brutalno pokradana kao BiH,.. Znaci, njima UEFA nista ne duguje. Nama duguju mnogo, posebno nakon brutalne kradje protiv Francuza. Zasto onda nisu rotirali, zasto nisu nastimali Portugal - Crna Gora, BiH - Ceska,.. Ne mogu ovdje naci nikakvu logiku,.. Ah da, sada se sjeti, sigurno je Milo uletio sleper Marlbora Platiniju i tako izbjegao Portugal. Sve se slaze.
ma Bravo druze! neki ljudi jednostavno razmisljaju prejednostavno
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
vOluMme je napisao/la:[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
ljudi nebojte se, abd uz malo srece i boziju pomoc cemo proci. evo bas citam na "marca", kako nas spanci vide kao favorita i kako mnogi navijaju za nas i da su uvjereni da cemo proci, a i portugalci pisu, kako su najjaceg moguceg suparnika u barazu dobili.....nema predaje momci, sredice to PAPE!!!!
Jahic i Nadarevic nisi ni ni J ni N od onih igraca koji su igrali u proslim kvalifikacijama.
Tako da se raja puno ne nada.
Tako da se raja puno ne nada.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 okt 2011, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BH Patriot
- Kontakt:
Utakmice baraža će doći vrlo brzo tako da Sušić treba već početi razmišljati o alternativama na pozicijama gdje smo vrlo tanki, te se nadam da će poziv dobiti povratnici u A-selekciju Nadarević & Jahić koji bi sa lakoćom zamijenili Pandžu i Papca .
Dakle, ovakav sastav priželjkujem:
------------------Begović----------------
Jahić---Spahić---Nadarević---Salihović
--------Rahimić---Medunjanin--------
Pjanić------Misimović------Lulić------
------------------Džeko-----------------
Dakle, ovakav sastav priželjkujem:
------------------Begović----------------
Jahić---Spahić---Nadarević---Salihović
--------Rahimić---Medunjanin--------
Pjanić------Misimović------Lulić------
------------------Džeko-----------------
Livin' La Vida Loca ;)
tuga...
toliko ponosa, a uvijek najebemo
toliko ponosa, a uvijek najebemo

Ovaj klip ustvari najbolje pokazuje kako nas sreća služi...
Grmi,sijeva oko gola Potugala,al' neće u go pa neće
[youtube][/youtube]
Grmi,sijeva oko gola Potugala,al' neće u go pa neće

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
zar se vec pisu sastavim za portugal da nije malo prerano za takve stvaribarca_87 je napisao/la:armin je napisao/la:Sastav kome se ja iskreno nadam...
----------------Begović----------------
Jahić---Spahić-----Nadarević--Lulić
----------Zahirović---Medunjanin----
Pjanić------Misimović------Salihović
-----------------Džeko-----------------
sad hocel pape zvat nadarevica i jahica ,nadam se da hoce ovo je top ekipa za prvu utakmicu

-
- Kontakt:
de naka mi netko objasni kako su namjestili da mi igramo protiv Portugala ??? meni nikako nije jasno kako su mogli to da izvedu mozda su telepati pa mogu da vide sta se nalazi u zatvorenim kuglicama ?
- NoName
- Kontakt:
Ama ljudi, zaboravite Nadarevića. Svaka čast za Jahića, on može pomoći, ali Nadarević je X puta lošiji i od Mravca. Taj nije zaigrao lopte zaozbilje već duže vrijeme, izgleda da ste zaboravili ona njegova ispadanja na početku kvalifikacija. Nadarević, jednostavno, nema kvalitet za reprezentaciju više, a eto prošli put se protiv Portugala pokazalo da nam ni njegove fatihe nešto posebno ne pomažu.
Smiješno bi sada bilo ubaciti Nadarevića mimo Mravca u prvi tim, onda je pitanje šta Mravac uopšte radi tu. Mravac će odigrati kao zmaj, zapamtite.
Smiješno bi sada bilo ubaciti Nadarevića mimo Mravca u prvi tim, onda je pitanje šta Mravac uopšte radi tu. Mravac će odigrati kao zmaj, zapamtite.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Ja sam optimista, mogu to ovi momci, vjerujem u njih nema predaje. 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111013084CSIBilinoPolje je napisao/la:de naka mi netko objasni kako su namjestili da mi igramo protiv Portugala ??? meni nikako nije jasno kako su mogli to da izvedu mozda su telepati pa mogu da vide sta se nalazi u zatvorenim kuglicama ?
Lagano je namjestit to, necemo sad o tim tehnikama, ali uglavnom, lakse je nego sto ti mislis.
-
- Kontakt:
Mi smo ipak jaci nego u 2009, sigurno smo jaci jedno 20%, oni su manje vise ostali isti.*p!p!t@* je napisao/la:Ovaj klip ustvari najbolje pokazuje kako nas sreća služi...
Grmi,sijeva oko gola Potugala,al' neće u go pa neće[youtube][/youtube]
Francuska nam je digla samopouzdanje, tako ima nade da prodjemo Portugalce.
BiH-Portugal 1-0 Portugal-BiH 1-1.
-
- Kontakt:
Moliti Boga za prolaz.Uigraniji smo nego prije 2 godine,u odlicnoj smo formi te znamo kako igrati protiv Portugala.
Iskreno nije nas sreca posluzila u Lisabonu kada smo igrali prvu utakmicu jer smo odigrali odlicno.Samo da ne bude nekih povreda te da igraci ostanu u formi.
Iskreno nije nas sreca posluzila u Lisabonu kada smo igrali prvu utakmicu jer smo odigrali odlicno.Samo da ne bude nekih povreda te da igraci ostanu u formi.
MORAJU IGRATI PROTIV RONALDA, NANIJA...
Portugalska nogometna reprezentacija u baražu za plasman na EP 2012. godine za protivnika ima bh. reprezentaciju. Portugalci ovaj put nisu previše sretni žrijebom.
"Za mene je to sasvim normalan žrijeb. Znamo da su sve reprezentacije teške. Bosna ima dobre igrače, ali mislim da bi oni također trebali da budu zabrinuti s nama. Morat će igrati protiv igrača kao što su Ronaldo i Nani", rekao je napadač Bešiktaša Hugo Almeida, koji vjeruje da je prednost što se prva utakmica igra u BiH.
"Za mene je to bolja opcija. Bilo bi teže kada bismo prvu igrali kod kuće. No, uz podršku navijača imat ćemo priliku da sve riješimo kod kuće
Portugalska nogometna reprezentacija u baražu za plasman na EP 2012. godine za protivnika ima bh. reprezentaciju. Portugalci ovaj put nisu previše sretni žrijebom.
"Za mene je to sasvim normalan žrijeb. Znamo da su sve reprezentacije teške. Bosna ima dobre igrače, ali mislim da bi oni također trebali da budu zabrinuti s nama. Morat će igrati protiv igrača kao što su Ronaldo i Nani", rekao je napadač Bešiktaša Hugo Almeida, koji vjeruje da je prednost što se prva utakmica igra u BiH.
"Za mene je to bolja opcija. Bilo bi teže kada bismo prvu igrali kod kuće. No, uz podršku navijača imat ćemo priliku da sve riješimo kod kuće
Jedino ako su prije izvlacenja zagrijali loptice gdje su bili BiH i PortugalCSIBilinoPolje je napisao/la:de naka mi netko objasni kako su namjestili da mi igramo protiv Portugala ??? meni nikako nije jasno kako su mogli to da izvedu mozda su telepati pa mogu da vide sta se nalazi u zatvorenim kuglicama ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.