Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2009, 23:28

Arsenal daje najmanje para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jun 2009, 23:28

Bendtner je dobio veliku minutažu najviše zahvaljujući ozljedama Dudua, Van Persia, Adebayora.
A i sasvim je solidan fudbaler
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jun 2009, 23:29

CRNI_SA je napisao/la:trazio ga je veliki ATLETICO i sevilla a sada ako ode forlan ili aguero eto prilike za dzeku i mislim da pare nece biti problem a u atleticu ce napredovadi :!: cini mi se da wosfburg trazi 20 miliona ako su za aguera dali 24 miliona mogu i za dijamanta !!
Aguero će otići 90%. Za Forlana neznam. U svakom slučaju i Atletico bi bio dobra opcija za Džeku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 jun 2009, 23:34

VanBasten je napisao/la:Bendtner je dobio veliku minutažu najviše zahvaljujući ozljedama Dudua, Van Persia, Adebayora.
A i sasvim je solidan fudbaler
Pa u arsenalu je vjecito neko povrijedjen a Dzeko je od Bendtnera bolji 10 puta

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 07 jun 2009, 23:44

adnan24 je napisao/la:Najbolja opcija za Dzeku je Arsenal i to ubjedljivo najbolja...veliki klub sa velikim ambicijama a poznavajuci Wengera Dzeko ce sigurno imati dosta prilika da se maksimalno uklopi i nece se desiti da poslije jednog loseg meca zavrsi na klupi kao sto je cesto slucaj sas igracima koji odu u Real M.,Milan,Chelsea...Eto samo pogledajte koliko igra Bendtner a lik blage veze nema...

Pa dobro arsenal bas i nije neka opcija za Dzeku jer Wenger raspolaze velikim brojem napadaca a nece vjerovatno prodati nikog:arshavin,bendtner,dudu,adebayor,van presi itd itd!!!jbg zato bi bilo bolje da ode u velik klub koji nema puno napadaca jer dzeko je prosao dobnu granicu propadanja,znate na sto mislim! ;)
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 07 jun 2009, 23:54

Ja sam cuo da ce polusezonu odigrati u Zeljeznicaru,valjda hoce da pomogne svome
klubu.A onda najvjerovatnije u Milan tako mi rece konobar u vatri.
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2009, 23:59

ultras je napisao/la:Ja sam cuo da ce polusezonu odigrati u Zeljeznicaru,valjda hoce da pomogne svome
Nije nego ide u Olimpik nije valjda da je Zeljo dosao sa boljom ponudom,ja cuo Gracic ponudio ugovor,Galliani se sjebo,samo se okreno i vratio se u Milan kaze ja nemam vise ovdje sta traziti...tako da ocekujem sad da objave to ima jos ljekarski da prodje i da zaigra u tandemu sa Kurtom... 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 08 jun 2009, 00:03

miky_hz je napisao/la:
ultras je napisao/la:Ja sam cuo da ce polusezonu odigrati u Zeljeznicaru,valjda hoce da pomogne svome
Nije nego ide u Olimpik nije valjda da je Zeljo dosao sa boljom ponudom,ja cuo Gracic ponudio ugovor,Galliani se sjebo,samo se okreno i vratio se u Milan kaze ja nemam vise ovdje sta traziti...tako da ocekujem sad da objave to ima jos ljekarski da prodje i da zaigra u tandemu sa Kurtom... 8-)
Joj kad pomislim samo na taj dvojac Kurto-Dzeko,a trener Musemic,rece mi Dzeko
poslije tekme sa novinarima da bi i Miske trebao u paketu s njim kad samo pomislim
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 jun 2009, 00:05

ultras je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
poslije tekme sa novinarima da bi i Miske trebao u paketu s njim kad samo pomislim
bas ste smjesni cc Ide u Vrbanjusu reko mu braco cim zavrsi karijeru zaposlit ce ga u vodovodu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jun 2009, 00:07

ultras je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Cuo sam za to bilo na vjestima,razmislja Gracic i o Grafiteu al kaze Kurto mu djeluje ko bolje rijesenje kaze vise mu on ide uz Dzeku nego Garafite,mozda ga dovede pa ono bude zamjena Kurti ,to mi je najsrealnije...joj zamisli te ekipe naprijed Dzeko i Kurto,iza Pelak i Misimovic,dzoker Grafite...jebote zajebat ce Barcelonu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 08 jun 2009, 13:52

Evo i njemci su počeli pisati o navodnom Džekinom transferu u Milan(Bild,njemački Goal.com),čak spominju cifru od 30 miliona eura ,po meni malo pretjerano ali ok(nije da mislim da Džeko ne vrijedi toliko,ali rijetko se igrači iz njemačke lige toliko plaćaju).Također se navodi da je uprava HSV-a potvrdila da je poslana ponuda za Petrića(iz Wolfsburga) što po meni 80% znači da Džeko ide.Mislim da će se sve znati nakon što se Džeko vrati iz Francuske,a također mislim da će mogući transfer Kake puno utjecati na (ne)dovođenje Džeke.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 jun 2009, 13:55

da hoce vala negdje otici pa makar i u cukaricki samo da se zavrsi ova sapunica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 08 jun 2009, 14:11

Ako Milan proda Kaku za 70mil, ponudi za Dzeku za 30mil Wolfsburg ce ga odma prodat. Kupe Petrića za 10 i opet dobri 20mil. A Milan da je pametan vratio bi Gourcuffa i za onih 40mil kupio jos kojeg i gotova sapunica :D

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jun 2009, 14:31

ma nek ide Dzeko u Milan i nek ispuni svoj djecacki san... :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 08 jun 2009, 14:42

ma i ja iskreno dzeki zelim da ide u MILAN ,ipak je to veliki klub i mislim da dzekoson tu moze samo napredovati.
jedva cekam da na obn-u vugdalic kaze dzekoooooooooooooooo dosanski daijamant hara italijom...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2009, 14:44

Ma nek ide bilo gdje. Dosta je vise ovih spekulacija. Ide tamo ide vamo e jbg ovo vise postalo dosadno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jun 2009, 14:45

Nasri izjavio da je Adebayor sve dogovorio sa Milanom...tako da od Dzeke sto se Milana tice nema nista...mislim ako je istina ovo sto je Nasri rekao.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jun 2009, 14:49

gdje si to pročitao? link?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 jun 2009, 14:53

Kaka i zvanicno u realu mamu mu **** izdajnicku leti za parama al nea veze Dzeko 90% dolazi u milan,vraca se gourcuff,kupili su Thiaga Silvu stopera i Mirandu stopera....Dzeku bi u napadu trebali pitati loptama....tako da bih ovako trebao izgledati milan Abiatti
Zambrotta........Nesta.....T.Silva........Jankulovski

Pirlo

Gatusso....................................Seedorf

Gourcuff

Pato..........Dzeko tu su jos oporavljeni:Borriello,Inzaghi,Ronaldinho,Miranda,Favalli,DIDA!....itd. a ovaj sto kaze "Amilan da je pametan vratio bih Gourcuffa" pa gourcuff je milanov samo sto je posudjen a on se sad vraca u milan !!! prati acmilan.com :D
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 08 jun 2009, 14:55

Vala da ovo vise moze zavrsit, samo visim na sport.ba a sto se vatreni ugasise, raspad totalni :P
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, MrPink, nebeskasila i 39 gostiju.