Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Nije valjda produzio ugovor sa Lechom??
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo jos to treba i onda konacno mozemo dici ruke od njega?
valjda nije tolika budalaCartman je napisao/la:Nije valjda produzio ugovor sa Lechom??

...
Samo sam procitao ova dva zadnja posta i ucinilo mi se da je to uradio po njihovim pisanjima. Ali izgleda da nije, tako da ocekujem njegov odlazak na ljeto. Nadam se u Njemacku.panties je napisao/la:valjda nije tolika budalaCartman je napisao/la:Nije valjda produzio ugovor sa Lechom??
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
pa tako i ja kontam, ako stvarno postoji ponuda iz werdera (za mgladbach nesto sumnjam al eto, nek im budeCartman je napisao/la:Samo sam procitao ova dva zadnja posta i ucinilo mi se da je to uradio po njihovim pisanjima. Ali izgleda da nije, tako da ocekujem njegov odlazak na ljeto. Nadam se u Njemacku.panties je napisao/la:valjda nije tolika budalaCartman je napisao/la:Nije valjda produzio ugovor sa Lechom??

...
bio je opcija za Werder ali su oni uzeli Junuzovica
Zadnja izmjena: santos, dana/u 31 jan 2012, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
mislis junuzovica ?santos je napisao/la:bio je opcija za Werder ali su oni uzeli Jakupovica

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
sad sam popravioLimuntos je napisao/la:mislis junuzovica ?santos je napisao/la:bio je opcija za Werder ali su oni uzeli Jakupovica

bravosantos je napisao/la:sad sam popravioLimuntos je napisao/la:mislis junuzovica ?santos je napisao/la:bio je opcija za Werder ali su oni uzeli Jakupovica

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci i on ostaje.
Samo jos fali da potpise novi ugovor sa Poljacima i mozemo se pozdraviti sa jos jednim draguljem.
Ne mogu da shvatim da imaju toliko smotane menadzere ili ipak sami igraci nece da idu u bolju sredinu.
Samo jos fali da potpise novi ugovor sa Poljacima i mozemo se pozdraviti sa jos jednim draguljem.
Ne mogu da shvatim da imaju toliko smotane menadzere ili ipak sami igraci nece da idu u bolju sredinu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A mozda je ono trece,to jest drugih konkretnih ponuda pa i nema.Omerbavarac je napisao/la:Znaci i on ostaje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo moguce, ali opet kad pogledas da ako za 3 ili 4 godine koliko igra za Lech nije dobio konkretnu ponudu, onda je nece ni dobiti.harishp je napisao/la: A mozda je ono trece,to jest drugih konkretnih ponuda pa i nema.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Haman,cak je i u repci dobijao minutazu ali je ocito nije iskoristio.Omerbavarac je napisao/la:Vrlo moguce, ali opet kad pogledas da ako za 3 ili 4 godine koliko igra za Lech nije dobio konkretnu ponudu, onda je nece ni dobiti.harishp je napisao/la: A mozda je ono trece,to jest drugih konkretnih ponuda pa i nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
to je to. lik nebi nikad mrdno guzicom pa zaigrao kako on zna, vec forma mu otisla u neku stvar zadnji par mjeseci. ako se lik ne probudi uskoro biti ce mu plafon manji klubovi poljske lige a ne kojekakvi bundesligasiharishp je napisao/la: A mozda je ono trece,to jest drugih konkretnih ponuda pa i nema.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Koja gomila gluposti u jednom postu.STEVIE je napisao/la:to je to. lik nebi nikad mrdno guzicom pa zaigrao kako on zna, vec forma mu otisla u neku stvar zadnji par mjeseci. ako se lik ne probudi uskoro biti ce mu plafon manji klubovi poljske lige a ne kojekakvi bundesligasiharishp je napisao/la: A mozda je ono trece,to jest drugih konkretnih ponuda pa i nema.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
jesi to ti semire 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
nisam FergusoneSTEVIE je napisao/la:jesi to ti semire

Ima mnogo razloga sto nije u najboljoj formi trenutno, a vjerovatno jedan od njih je i zasicenost poljskom ligom.On tu vise ne moze napredovati i vrijeme je da krene dalje.Sad ponuda da li je bilo ili ne ne znamo ali siguran sam da ce na ljeto njegov novi klub biti veliki korak naprijed.
po meni vi koji ocekujete da on igra u ligama petice ste skroz nerealni....ljudi ljudski on u duel nesmije uci cuj da igra u bundesligi ....ni u poljskoj ligi nedominira nije to prezasicenost nego jednostavno nedostatak kvaliteta...iz poljske lige igrac mora biti 3 nivoa iznad ostalih da bi imao sansu u prosjecnom bundesligasu....peszko je dominirao u poljskoj ligi isto i levandovski i to 2-3 sezone,,,stilic je daleko od tog nivoa,,,cuj werder,gladbach hahahahaa ljudi sta vam je...tako ste i za zeca govorili pa eno ga nemoze u prosjecnom klubu turske lige da igra...
nemam nista protiv stilica i bilo bi mi drago da uspije ali on nije taj kvalitet...
nemam nista protiv stilica i bilo bi mi drago da uspije ali on nije taj kvalitet...
A da si samo malo sacekogruezi je napisao/la:po meni vi koji ocekujete da on igra u ligama petice ste skroz nerealni....ljudi ljudski on u duel nesmije uci cuj da igra u bundesligi ....ni u poljskoj ligi nedominira nije to prezasicenost nego jednostavno nedostatak kvaliteta...iz poljske lige igrac mora biti 3 nivoa iznad ostalih da bi imao sansu u prosjecnom bundesligasu....peszko je dominirao u poljskoj ligi isto i levandovski i to 2-3 sezone,,,stilic je daleko od tog nivoa,,,cuj werder,gladbach hahahahaa ljudi sta vam je...tako ste i za zeca govorili pa eno ga nemoze u prosjecnom klubu turske lige da igra...

Kad za njega trener kaze da je prespor za Bundes lige i slab u duelima nema dalje,kao da neki klub ne bi volio prodati igrača i uzeti lovu,ali njegova cijena od 2mil eura naprimjer je ista kao i cijena Danijela pranjica iz Bayerna pa ipak nisu dali za njega te pare u pitanju je bio jedan engleski klub..
Medunjanin ne može da se proda,a nosio nas je ove kvalifikacije..šta reći
Medunjanin ne može da se proda,a nosio nas je ove kvalifikacije..šta reći
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26, Normus90, perun i 44 gosta.