koja furka je igrati sa Bilbaom hahah, trenutno sam 4. na tabeli. Barca se vec odvojila , a i ja sam se odvojio 10-ak bodova od 7.og na tabeli tako da evropa ne bi trebala doci u pitanje. U Ligi Evrope prosao u drugi krug.
Ljorente ubica, nije normalno sta lik radi. Havi Martinez, Iraola( treniram ga za krilo), Muniain, Tokero strasni takodjer. Hereru zrtvujem zbog poziciji pa nije bas naj , a bio je i dugo povrijedjen. Jedini koji zakazuje ( a ima jedne od boljih ocjena u ekipi) je Susaeta, sta god probam s njim- nece...al zato De Markos ocjene lose ali sto lik igra to je cudo...igram 4-2-3-1.
sa Barcom kuci izgubio 2-1. Odigrao maestralno, vodio 1-o, pogodio stativu, maknut nisu mogli, suta u okvir gola fakticki nisu imali, i onda prvo Mesi uze loptu na centru i predje sve za 1-1 i naravno penal u 93.minuti.hahhaa je.o sam im sve po spisku, pa zar i na manageru moraju penal dobit
lijepo sam se pojacao u prvom prelaznom roku. Smatram da sam blago "cudo" uradio heheh. Prodao dosta igraca za koje smatram beskorisnim, doveo Azpilikuetu (obavezno pojacanje za njih 14 mil na rate) , Garida (lijevi bek im je los), Benat ( koristan centralni vezni), Santamaria ( rezervni golman, njeg doveo za milion rate, svog rezervnog prodao Malagi za cini mi se 3.5 kesh, tako sam skupio pare za Azpilikuetu), te dva mlada klinca
potpisao sam i Raula Garsiju za narednu sezonu, sad ce doci abd i Aduritz te ako ostane para i Monreal. Trosim ubjedljivo najvise u Ligi , kupujem igrace na rate, ali sam skontao da necu ugroziti previse finansije, prvo zato sto jako malo trose za plate, drugo sto imaju solidne prihode, trece sto nema bas puno Baska, pa necu cesto kupovati, ali kad se pojavi prilika neki igraci tipa Azpilikueta , Monreal, Aduritz i golman Rifier su must buy za Baskijce