Godi kada jedna ovakva velicina kaze da si u prednosti,pogotovo u svojoj dvorani u Zelezniku.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
I ja kažem da nije najmanji problem već najveći.Devil je napisao/la:Eh da je Vukoicic najmanji problem to bi bilo lako.Covek danas nista nije kriv.I na time-outu se videlo da pravi akcije kako treba,i u prvom poluvremenu se videlo da je za razliku od Galate lepo prostudirao igru Unicsa ali dzaba kada ti imas placenike u ekipi kojima puca **** kako ce ovo da se zavrsi.Mislim u ovakvom trenutku za nas je Eurocup bezvredno takmicenje jer osim umora nam nista ne donosi a o osvajanju i EL ne treba ni razmisljati pa je logicno da se okrenemo ABA ligi gde sada moramo da je osvojimo kako bi otisli u EL,ali **** mu kevu daj pokazi malo zelje,agresivnosti i svega sto je dovoljno za pobedu.Pa ne mora biti pobeda,izgubi ti i 10 razlike ali pokazi da vredis da se boris.Ali jok nas je Unics koji je odigrao ispodprosecnu utakmicu ubio totalno.Koliki nam je sut za tri poena bio ja sam prestao gledati cini mi se da je bilo 0-10 tada na par minuta do kraja,dok su oni uboli 8 trica.Nije Vukoicic zasigurno ni pokusavao onaj alley-up Rakocevica u onoj polukontri,niti je sledeci napad izgubio loptu umesto Rakocevica,niti je kasnije on "nosio" loptu umesto Nelsona,niti je masio zicere Savovica i Katica,niti je umesto Savovica "bacao cigle".Da se trudis pa onda bi mogli i reci da nas nije islo,ali nisu se trudili e pa iz toga ne mozes dobiti taman da igras protiv dece iz kraja.
A čiji je posao da ne dozvoli takve stvari?Devil je napisao/la: Vide ljudi imaju podrsku navijaca,oni koji ih kude budu potuceni od onih koji gledaju to sa fanatizmom,sve im dobro ide pa kontaju lako cemo,mozemo malo oduska sebi dozvoliti.
Svih,pocevsi od Covketa i celog upravnog dela kluba preko Vukoicica pa sve do igraca.braoolyo je napisao/la:A čiji je posao da ne dozvoli takve stvari?Devil je napisao/la: Vide ljudi imaju podrsku navijaca,oni koji ih kude budu potuceni od onih koji gledaju to sa fanatizmom,sve im dobro ide pa kontaju lako cemo,mozemo malo oduska sebi dozvoliti.
A ko bi trebalo da kaznjava igrace ?braoolyo je napisao/la:Pa valjda je trener najodgovorniji za stvari koje se dešavaju na terenu i unutar ekipe? Čović se i ovako previše miješa u to.
Jeste protiv Radnickog,napisah gore.samoradnik je napisao/la:Neće biti nimalo lako, Čović je ovih dana koliko znam prešao u Vojvodinu, ipak kvalitet nebi smio doći u pitanje. Jel u polufinalu igramo sa Radničkim ili se izvlače kuglice?
ciljas na osvajanje kupa od strane fmp-a iz 2007me ?pa neka se istorija ponovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.