KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Devil » 20 jan 2013, 12:45

Kaze Dule Vujosevic: "drugoplasirani tim ima pravo organizacije fajnal-fora. Ne znam da li će to biti u Železniku. Zvezda ima prednost, ali mi ne odustajemo od svojih ambicija"

Godi kada jedna ovakva velicina kaze da si u prednosti,pogotovo u svojoj dvorani u Zelezniku. 8-) :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 22 jan 2013, 13:27

$ потпуно у праву,?," " $ новооснованог ?,$ '-а је то јасно " $ знања,ја ' ? пута " / " у " новог '-а тј &,? ево овај & је све " за " " ".

[youtube][/youtube]

", $ се ' ? " %," је јасно $ $ " " " $,јер $ $ не " за овај ' тј $ / " &...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2013, 18:00

slika

3.kolo druge faze Eurocupa
Unics Kazan-Crvena zvezda
Sreda,23.januar,16:00
Basket Hall Arena,Kazan
Prenos:B92

Trece kolo nas vodi u daleki Kazan.Nakon problema u putu i nocenja na moskovskom aerodromu igraci ce imati manje odmora i pripreme za mec,ali to ne bi trebao da bude razlog da ne odigraju kako treba.Ne zelim pobedu toliko koliko zelim pravu angazovanost.E posle toga mozemo i da izgubimo.Prethodna dva meca su sramota za kosarkaske zaljubljenike,Zvezda onako ne bi smela da igra i zbog toga samo zelim da vidim srce na terenu a semafor sta da. ;)
Skauting ekipe Unicsa mozete da vidite ovde.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 16:56

Losa utakmica za sada.Unics 1/4 pogubljen nekako,ali mi celo poluvreme bazen ne mozemo da ubodemo,0-5 za tri poena.Savovic baca neke cigletine da mi je ono komedija bilo gledati.Na kraju poluvremena samo jedan razlike za Unics sto i nije toliko lose.Ako bi popravili sut ovo bi definitivno moglo na dobro izaci.Jes' da se mora imati milimterska preciznost jer su obruci bas k'o na igralistu iza zgrade,mora bez koske ulaziti da bi moglo necemu da se nada,ovako se do krovne konstrukcije odbija lopta. :roll:
Po meni kod nas Nelson i Brown najbolji,Brown definitivno koristi masu protiv protivnika i ide mu dobro za sada.Samo nam nedostaje sut za tri poena.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 17:09

Ponovo velika kurcobolja u igri prisutna.O tome da ne mozemo i dalje bazen da pogodimo ne treba ni pricati. :oops:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 23 jan 2013, 17:33

Debakl na kraju izgleda...
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 17:34

Eh ovde prestaje moje gledanje danasnje utakmice.Samo cu reci mrs u pm svi,a narocito Igor Rakocevic.Nasli ste glumiti neke igracine,neke kurce palce,a u stanju kada protivnik ne moze dati poen 5 minuta vi ne mozete sici na manje od 4/4 zahvaljujuci svojim alley-up mudrolijama,nekim zabijanjem 1 na 4,nosenim loptama,koracima,cistim zicerima....Jos jednom mrs u pm. :oops: :oops:

Evo od +6 koje je trebalo uveliko da bude nas minus je pretvoreno za neke 2 minute u +18. :oops: :oops:
Jos jednom mrs u pm. :oops:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 jan 2013, 19:48

Napad jednodimenzionalan, odbrana nepostojeća. Vladu k'o da je Muta učio poslu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 20:12

Eh da je Vukoicic najmanji problem to bi bilo lako.Covek danas nista nije kriv.I na time-outu se videlo da pravi akcije kako treba,i u prvom poluvremenu se videlo da je za razliku od Galate lepo prostudirao igru Unicsa ali dzaba kada ti imas placenike u ekipi kojima puca **** kako ce ovo da se zavrsi.Mislim u ovakvom trenutku za nas je Eurocup bezvredno takmicenje jer osim umora nam nista ne donosi a o osvajanju i EL ne treba ni razmisljati pa je logicno da se okrenemo ABA ligi gde sada moramo da je osvojimo kako bi otisli u EL,ali **** mu kevu daj pokazi malo zelje,agresivnosti i svega sto je dovoljno za pobedu.Pa ne mora biti pobeda,izgubi ti i 10 razlike ali pokazi da vredis da se boris.Ali jok nas je Unics koji je odigrao ispodprosecnu utakmicu ubio totalno.Koliki nam je sut za tri poena bio ja sam prestao gledati cini mi se da je bilo 0-10 tada na par minuta do kraja,dok su oni uboli 8 trica.Nije Vukoicic zasigurno ni pokusavao onaj alley-up Rakocevica u onoj polukontri,niti je sledeci napad izgubio loptu umesto Rakocevica,niti je kasnije on "nosio" loptu umesto Nelsona,niti je masio zicere Savovica i Katica,niti je umesto Savovica "bacao cigle".Da se trudis pa onda bi mogli i reci da nas nije islo,ali nisu se trudili e pa iz toga ne mozes dobiti taman da igras protiv dece iz kraja.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 jan 2013, 20:23

Devil je napisao/la:Eh da je Vukoicic najmanji problem to bi bilo lako.Covek danas nista nije kriv.I na time-outu se videlo da pravi akcije kako treba,i u prvom poluvremenu se videlo da je za razliku od Galate lepo prostudirao igru Unicsa ali dzaba kada ti imas placenike u ekipi kojima puca **** kako ce ovo da se zavrsi.Mislim u ovakvom trenutku za nas je Eurocup bezvredno takmicenje jer osim umora nam nista ne donosi a o osvajanju i EL ne treba ni razmisljati pa je logicno da se okrenemo ABA ligi gde sada moramo da je osvojimo kako bi otisli u EL,ali **** mu kevu daj pokazi malo zelje,agresivnosti i svega sto je dovoljno za pobedu.Pa ne mora biti pobeda,izgubi ti i 10 razlike ali pokazi da vredis da se boris.Ali jok nas je Unics koji je odigrao ispodprosecnu utakmicu ubio totalno.Koliki nam je sut za tri poena bio ja sam prestao gledati cini mi se da je bilo 0-10 tada na par minuta do kraja,dok su oni uboli 8 trica.Nije Vukoicic zasigurno ni pokusavao onaj alley-up Rakocevica u onoj polukontri,niti je sledeci napad izgubio loptu umesto Rakocevica,niti je kasnije on "nosio" loptu umesto Nelsona,niti je masio zicere Savovica i Katica,niti je umesto Savovica "bacao cigle".Da se trudis pa onda bi mogli i reci da nas nije islo,ali nisu se trudili e pa iz toga ne mozes dobiti taman da igras protiv dece iz kraja.
I ja kažem da nije najmanji problem već najveći.
Mi ovako igramo već mjesecima, samo što su tad protivnici bili Široki, Cibona, Krka pa se samopouzdanje samo dizalo u utakmicama koje je nemoguće izgubiti. Čim smo se susreli sa ekipama koje znaju šta rade, nemamo rješenja a trener nije sposoban da podigne ekipu iz kanala. U napadu se sve vrti oko Rakočevića kojeg pogrešno koristi, Raško ima slobodu u igri ko da je Tim Dankan, krilni igrači služe za spuštanje lopte na centra, ne korisimo ni pola Nelsonovog potencijala, Subotić ni sam ne zna čime je zaslužio svoje minute, Cveleta vadi nakon prve greške (danas je izašao nakon 20 sekundi iako ništa pogrešno nije uradio), Luka igra prosječno minut i to svaku treću utakmicu itd itd... Čim nam udvoje visoke i odigraju jaču odbranu na Rakoču, ne znamo šta radimo. Odbrana je od samog početka nepoznat pojam i svaka ekipa koja ju igra nas može dobiti, koliko god slabija ili jača bila od nas.
Trener je uvijek krivac, pogotovo za užasnu taktičku i psihičku pripremu ekipe. Nije on tek tako bez razloga prije 3 mjeseca bio u amaterskoj KLS.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 20:35

Samo sto smo tada imali volju da igramo,sada nemamo volju.Osnovna razlika. ;)
Vide ljudi imaju podrsku navijaca,oni koji ih kude budu potuceni od onih koji gledaju to sa fanatizmom,sve im dobro ide pa kontaju lako cemo,mozemo malo oduska sebi dozvoliti. :oops:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 jan 2013, 22:50

Devil je napisao/la: Vide ljudi imaju podrsku navijaca,oni koji ih kude budu potuceni od onih koji gledaju to sa fanatizmom,sve im dobro ide pa kontaju lako cemo,mozemo malo oduska sebi dozvoliti. :oops:
A čiji je posao da ne dozvoli takve stvari?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 22:53

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la: Vide ljudi imaju podrsku navijaca,oni koji ih kude budu potuceni od onih koji gledaju to sa fanatizmom,sve im dobro ide pa kontaju lako cemo,mozemo malo oduska sebi dozvoliti. :oops:
A čiji je posao da ne dozvoli takve stvari?
Svih,pocevsi od Covketa i celog upravnog dela kluba preko Vukoicica pa sve do igraca.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 jan 2013, 23:03

Pa valjda je trener najodgovorniji za stvari koje se dešavaju na terenu i unutar ekipe? Čović se i ovako previše miješa u to.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 jan 2013, 23:16

dobro dosli nazad na zemlju :!: ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 23:20

braoolyo je napisao/la:Pa valjda je trener najodgovorniji za stvari koje se dešavaju na terenu i unutar ekipe? Čović se i ovako previše miješa u to.
A ko bi trebalo da kaznjava igrace ? :?
Samo mi nemoj reci,niko oni to ne zasluzuju,tako se ne postupa sa ekipom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2013, 14:01

1/4 finale Kupa Radivoja Koraca...

cetvrtak 7.februar

Mega Vizura-Vrsac (18:30 )
Partizan-Sloboda Uzice (21:00)

petak 8.februar

Radnicki K - Metalac (18:30)
Crvena zvezda-Vosa (21:00)

1/2 finale se igra u subotu a sastaju se pobednici dana,a finale je na programu u nedelju.Domacin turnira je Kragujevac,pa neka se istorija ponovi. :mrgreen:

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 24 jan 2013, 14:04

Neće biti nimalo lako, Čović je ovih dana koliko znam prešao u Vojvodinu, ipak kvalitet nebi smio doći u pitanje. Jel u polufinalu igramo sa Radničkim ili se izvlače kuglice?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2013, 14:07

samoradnik je napisao/la:Neće biti nimalo lako, Čović je ovih dana koliko znam prešao u Vojvodinu, ipak kvalitet nebi smio doći u pitanje. Jel u polufinalu igramo sa Radničkim ili se izvlače kuglice?
Jeste protiv Radnickog,napisah gore. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 jan 2013, 15:19

pa neka se istorija ponovi. :mrgreen:
ciljas na osvajanje kupa od strane fmp-a iz 2007me ? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.