BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
ovaj momak ima sve potrebno za top tenisera..jos dok malo sazrije taj servis moze u sami vrh
Unica grande amore
Sjajna pobjeda, nemam riječi
Damir će sigurno dobiti i mnogo na samopouzdanju, potencijal za TOP 10
Damir će sigurno dobiti i mnogo na samopouzdanju, potencijal za TOP 10
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svaka cast majstore!
Rekoh ja, imam osjecaj da moze uzet
Skoro igrac iz top100, stalni ucesnik GS-ova, Kavcic...
Trungelliti nije nista posebno, slican stil kao Damir, moze itekako dugo prebacivati, al' i on je imao danas dug i tezak mec, dobio je Duckwortha, sto je iznenadjenje, ako Damir bude im'o snage da prebacuje s njim, defitivno bi trebao dobit
Rekoh ja, imam osjecaj da moze uzet
Trungelliti nije nista posebno, slican stil kao Damir, moze itekako dugo prebacivati, al' i on je imao danas dug i tezak mec, dobio je Duckwortha, sto je iznenadjenje, ako Damir bude im'o snage da prebacuje s njim, defitivno bi trebao dobit
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Polako ljudi, kakav crni Top 10, korak po korak, sada je cilj ući u Top 200. Dok je osvajao futurese preskakao je po 50-tak mjesta na listi, sada je sve teže i teže.
Sljedeće sedmice je prijavljen u Sao Paulu, trenutno je 4. ispod crte za glavni ždrijeb. U trenutku prijave bio je 292. na listi. Nakon Brazila po svemu sudeći ide u Ostravu, ima veće šanse za direktan ulaz, negu u Tunisu, gdje je jača konkurencija i jači turnir.
Sljedeće sedmice je prijavljen u Sao Paulu, trenutno je 4. ispod crte za glavni ždrijeb. U trenutku prijave bio je 292. na listi. Nakon Brazila po svemu sudeći ide u Ostravu, ima veće šanse za direktan ulaz, negu u Tunisu, gdje je jača konkurencija i jači turnir.
Trungeliti se moze dobiti, ali bit ce tesko, teze nego danas, jer se sigurno potrosio i fizicki i psihicki, nije mala stvar za njega da dobije igraca na pragu 100 najboljih.
Da ima servis, dao bi ruku u vatru da ce biti odlican igrac, ali ovako ce taj servis uvijek predstavljati problem, posebno drugi, koji je los, ali ima vremena i bit ce solidno kako vrijeme prolazi.
Da je barem par cm visi, pa da izvuce neki servis kao Tipsarevic, ali sta je tu je.
Da je zaredati sa jos par rezultata, pa nekako upasti u kvalifikacije za RG, bilo bi odlicno.
Amer se obrukao, dva gema protiv Kuznetsova, ocigledno nije bio 100% koncentrisan na igru proteklih par dana.
Da ima servis, dao bi ruku u vatru da ce biti odlican igrac, ali ovako ce taj servis uvijek predstavljati problem, posebno drugi, koji je los, ali ima vremena i bit ce solidno kako vrijeme prolazi.
Da je barem par cm visi, pa da izvuce neki servis kao Tipsarevic, ali sta je tu je.
Da je zaredati sa jos par rezultata, pa nekako upasti u kvalifikacije za RG, bilo bi odlicno.
Amer se obrukao, dva gema protiv Kuznetsova, ocigledno nije bio 100% koncentrisan na igru proteklih par dana.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Hoće li Damir igrati kvalifikacije za Atp Beograd jer sam negdje čitao da će 2. nosioc biti negdje oko 50 mjesta. Mogao bi tu lahko upasti a turnir nosi 250 bodova.
- el-fighter
- Kontakt:
Danas polovican ucinak Mirze Basica na turniru u Kaohsiungu (Tajvan). U singlu je porazen od Novozelandjanina, King-Turnera (prvi put cujem) sa 2-1 (7-6, 6-4, 6-3), dok je u dublu pobijedio sa svojim partnerom Ouyangom.
Danas je od nasih ostao jos Brkic koji takodjer igra dubl u Antalyi.
Danas je od nasih ostao jos Brkic koji takodjer igra dubl u Antalyi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pobjednik turnira dobija 250 bodova. A Damir sa ovim renkingom može kvale igrati samo sa pozivnicom (wild-card).Semper je napisao/la:Hoće li Damir igrati kvalifikacije za Atp Beograd jer sam negdje čitao da će 2. nosioc biti negdje oko 50 mjesta. Mogao bi tu lahko upasti a turnir nosi 250 bodova.
Inače jučer sam pročitao da će pozivnicu za glavni turnir dobiti mladji brat Novaka Djokovica, Marko. Nema ga trenutno ni na mapi, što bi se reklo, 878. igrač na ATP listi. Porodica ga gura gdje stigne, dobio pozivnicu za Dubai, čista smijurija.
Kao i svake godine, cudi me sto i WC ne dobije najmladji buraz.
A sto mu i ne bi dali, prakticno turnir je privatna svojina porodice Djokovic.
A sto mu i ne bi dali, prakticno turnir je privatna svojina porodice Djokovic.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ne rade oni to zbog Marka Djokovica, nego zbog ovog igraca na koga ide Marko Djokovic, jer ce taj prakticno biti slobodan to prvo kolo i moci ce se u potpunosti pripremiti za nastavak turnira, gdje mozda upravo fizicka sprema presudi za neki veci rezultat 
Roger Federer the greatest of all time!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Oko 18 sati igra Damir mec drugog kola.Napokon ide i stream iz Brazila,mec ce se moci pratiti uzivo.
BosnaE
http://www.e-tennis.tv/Channels.aspx?L=7&eTV=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno nasem Damiru i hvala za stream kao prvo. Kao drugo hoceli DD dobiti ista poena sto je doguro dovdje, ipak izbacijo je trojicu ako se ne varam u kvalifikacijama a u prvoj rundi drugog nosioca ili mora pobjedit argentinca danas?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- legenda reala
- Kontakt:
2:0 vodi Damir, breik odmah na početku 
4:0
Igra Damir ko Nadal, nema izgubljene lopte, sve stiže
Igra Damir ko Nadal, nema izgubljene lopte, sve stiže
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakva igra Damira
6:0 prvi set
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 19 apr 2012, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Razbija ga

Razbija ga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Damir novi Dava Ferrer. 
Bravo Damire, vidi se da ga je dosta ohrabrila pobjeda nad Kavcicem prije 2 dana.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.