Oprošteni su im BanovićiZoom088 je napisao/la:Suđenje 50-50. Iznenadili su nas (pozitivno). Nema zamjerki.
Izvještaj (a uskoro će biti i fotke iz Goražda)
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... razdu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Radnički Lukavac
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
1921
1989
1989
Fotke su na putu iz Goražda. Loša konekcija u autobusu pa se ne mogu direktno ubaciti 
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
cestitke komsije opstanak ja mislim obezbjeden znaci uspjeh ove sezone sce najbolje u nastavku..
Ma sad idemo prema vrhu još više, bar jednu stepenicu, ako ne i ovo je odlično za svaku pohvalu....esprit je napisao/la:cestitke komsije opstanak ja mislim obezbjeden znaci uspjeh ove sezone sce najbolje u nastavku..
Raaaa-haaa-dniiii-hiiiii-čkiiiiii!
U Goraždu uz Mostar najbolji travnjak u Prvoj federalnoj, Jaranović danas bio bezobrazno dobar, ostatak ekipe isto kao i protiv Banovića, strašan niz - šteta što je sad pauza mislim da bi u ovakvom naletu mogli napraviti iznenađenja mnoga.
U Goraždu uz Mostar najbolji travnjak u Prvoj federalnoj, Jaranović danas bio bezobrazno dobar, ostatak ekipe isto kao i protiv Banovića, strašan niz - šteta što je sad pauza mislim da bi u ovakvom naletu mogli napraviti iznenađenja mnoga.
Brzo si se vratio kući, dobar vozač busa izgleda hehe, ma ko će da čeka do marta 2013, i bez šefa tri gostujuća boda.......Casp3r je napisao/la:Raaaa-haaa-dniiii-hiiiii-čkiiiiii!
Predviđanje druga Maniaacs
Bugojno (20.10.): NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X
Lukavac (28.10.): FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1
V. Kladuša (3.11.): FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2
Lukavac (11.11.): FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1
Goražde (17.11.): FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2
Reci gajbu čega prijatelju?
Eto napisao ti je...i jos nam se posebno zahvalioManiaacs je napisao/la:Ne znam sta da kazem, pogodio sam sveVolimRadnicki je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Predviđanje druga Maniaacs_
Još malo pa gajbaraOvo mi je sigurno najveci poklon, ne treba mi nikakva gajbara, ovo sto moj Radnicki radi to je najvece zadovoljstvo
![]()
![]()
![]()
Sad igraci nek se dobro odmore, neke pripremice ako smo u mogucnosti, onda ako treba dje kakvo pojacanje, i idemo jos jaci u drugu, proljetnu polusezonu
Veliki pozdrav svima koji su bili uz Radnicki, a najvece pozdrav Casperu i Zoomu
Odzdrav druze. Citamo se mi cim pripreme pocnu
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
ČestitamCasp3r je napisao/la:Predviđanje druga Maniaacs
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Predviđanje druga Maniaacs
kv.3KM
kv.1.60
kv.1.80
kv.1.75
kv.1.90
Treba uvest kladionicu na forumu definitivno 
Idemo sledece sezone u nove pobjede (jos kad se Vojvodic odmori malo, jer je ipak imao naporan posao sa nasim timom, ja mislim da cemo bit duplo jaci sledece sezone i da cemo zauzet bar top 5 na kraju, a na pocetku su to bili samo nasi snovi
)..I nove prognoze na forumu..Odma sledece sez. u Gracanici probat bod otkinut..I onako komsije su nama uzele bod, tako da se nadam da ce i oni bit darezljivi kao i mi

I usput i ja odo na zasluzen odmor ipak sam 200+ postova napisao od 6 oktobra
i Zoom i Casper pisi te nam ovdje ako bude kakvih pojacanja, i tako to, da povremeno imamo sta citat
Lijep pozdrav svima..
Hvala hvala, da sam bezveze 20 KM stavio na ovo ma to je 574 KMBenjo_AFC86 je napisao/la:Čestitam
Idemo sledece sezone u nove pobjede (jos kad se Vojvodic odmori malo, jer je ipak imao naporan posao sa nasim timom, ja mislim da cemo bit duplo jaci sledece sezone i da cemo zauzet bar top 5 na kraju, a na pocetku su to bili samo nasi snovi
I usput i ja odo na zasluzen odmor ipak sam 200+ postova napisao od 6 oktobra
sodagrad je napisao/la:Brzo si se vratio kući, dobar vozač busa izgleda hehe, ma ko će da čeka do marta 2013, i bez šefa tri gostujuća boda.......Casp3r je napisao/la:Raaaa-haaa-dniiii-hiiiii-čkiiiiii!
Vojvoda je bio u Goraždu, na svu sreću kazna nakon isključenje protiv Banovića je bila samo novčane prirode, jer realno bez Vojvode na klupi bi u najboljem slučaju odnijeli 0 bodova iz Goražda, čast pomoćnim trenerima, ali iz ove ekipe taj neki maksimum na strani u ovom trenutku može samo izvući Darko, a sve manje od maksimuma je gostujući poraz u ovom rangu takmičenja.
Stanka između dvije polusezone duža od stanke između dvije sezone. Najiskrenije se nadam da nećemo izgubiti ovaj nalet, jer vjeruj mi da nam sutra dođe bilo koja ekipa iz 1. federalne na Jošik otpratili bi sa min. 2 razlike, pri tome mislim bukvalno na sve ekipe, a većina ekipa je toga i svjesna i ove sa kojima igramo u sl. nekoliko kola su prezadovoljne činjenicom da ima ipak ta stanka i prelazni rok.
zar za isključenje postoji samo novčana kazna???
Nego kako je izgledao onaj sudac u ovoj utakmici? Bio si dole,utisci iz prve ruke
I ima li kakvih slika
Nego kako je izgledao onaj sudac u ovoj utakmici? Bio si dole,utisci iz prve ruke
I ima li kakvih slika
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... razdu.html" onclick="window.open(this.href);return false;studeni je napisao/la:zar za isključenje postoji samo novčana kazna???
Nego kako je izgledao onaj sudac u ovoj utakmici? Bio si dole,utisci iz prve ruke![]()
I ima li kakvih slika
evo prijatelju ima ovdje foto galerija..
Neprepoznatljiv je bio, u potpunosti korektan i suđenje 50-50, jedino onaj Bilješko voli dizati ofsajde u oba poluvremena (znači objema ekipama), ali hajde svaki drugi bude i tačan pa mu moramo oprostiti ipak 5-1 nam je gol razlika zadnje dvije utakmice, hvala im makar što su odgledali obje utakmice.studeni je napisao/la:Nego kako je izgledao onaj sudac u ovoj utakmici? Bio si dole,utisci iz prve ruke
Jel istina da je Elmir Elko Kuduzović blizu potpisa za Radnički za narednu polusezonu.......
Ja o tome nista ne znam 
Ma to su izgleda samo priče, tek je završen prvi dio, poslije odmora ćemo i pripreme kad počnu o mogućim pojačanjima, ja se samo nadam da neće ni jedan igrač sad otići u neki drugi klub, zadržati postojeći kadar i ako je moguće jedan dobar igrač u odbrani, jedan vezni igrač i napadač ne treba nam više ništa........ali dobro je i ovo sad trenutno što imamo jer tabela sve pokazuje.........Zoom088 je napisao/la:Ja o tome nista ne znam
Kako sam ja cuo dok je onaj Jagodic u Celiku Elko nece igrat..Pa ne znam..On bi nama extra bio, voli Lukavac, u Radnickom je uvijek, ako se mene pita, extra igrao..Ako htjedne bilo bi fantasticno..Momak koji je dobar u PL, ovdje bi mozda bio jedan od najboljih igraca lige, ako je spreman, treba ga dovest definitivno.sodagrad je napisao/la:Jel istina da je Elmir Elko Kuduzović blizu potpisa za Radnički za narednu polusezonu.......
Elko boj kao stroj
Vidim da pišete na našoj temi da postojite od 1989. Moze li neki dokaz?? Hvala
Ajd bjeziLUD je napisao/la:Vidim da pišete na našoj temi da postojite od 1989. Moze li neki dokaz?? Hvala
inace ?
Trenutno korisnika/ca: Maestro987 i 2 gosta.