Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Pogriješio i šta sad?
Neka digne ruku ko nebi pogriješio u onakvoj konstelacaji snaga i prigovorio sucu. Ubijeđen sam da bi više od pola nas ''forumaša'' ondje pokleklo i fasovalo crvendaća!
Neka digne ruku ko nebi pogriješio u onakvoj konstelacaji snaga i prigovorio sucu. Ubijeđen sam da bi više od pola nas ''forumaša'' ondje pokleklo i fasovalo crvendaća!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jel neki misle da je covjek namjerno dobio crveni? po meni je prestrogo kaznjen sa ona dva zuta u onako bitnoj utakmici zbog glupog prigovora.
evo ja necu spominjat ni zidane-a, ni salihovica prosle kvalifikacije, ni spahica u parizu...
kao, uzeli bismo portugal da nije lulic dobio crveni. smeeeeeesno
evo ja necu spominjat ni zidane-a, ni salihovica prosle kvalifikacije, ni spahica u parizu...
...
dali gol iz penala. cestite akcije nismo napravili i kao lulic kriv. nas najbolji igrac proteklih kvalifikacija. igr'o i desnog beka i lijevog i lijevo krilo i desno krilo i nadju se pametnjakovici da mu prigovaraju.
Znaci ovi par opanaka i kopita relacija Zvornik-Tuzla Kalesija blizulegenda reala je napisao/la:Ovaj Kalesijski lobi je stvarno posto nesnošljiv![]()
![]()
Čuj sad im ni Lulić ne valja ,momak svaku utakmicu odigro u kvalifikacijama ,bio otkrovljenje i sad zbog crvenog mu oni zamjerajuLulić i jeste heroj,zašto bi bio zločinac ,momak gine za svoju domovinu ,dok neki idu u legije stranaca
![]()
On nas ukopo pa mi bi u Portugalu izgubili i da smo imali 13 igrača na trenu ,samo treba nekad biti realan i znati šta možeš očekivati .
![]()
Da nam je više igrača kao Lulić i Salihović

Fakat razlozi osudjivanja pojedinih igraca veze sa vezom nemaju.
Jednog na lomacu stavljaju zbog greske i faula,drugog zbog previse adrenalina bas iz razloga sto mu je bilo stalo da napokon odemo na veliko prvenstvo ali kad pukne fim,pojedincima je jednostavno crno ispred ociju.Mada je i Svabo kloc i jedva docekao.
Jos da stvar bude smjesnija,druge koji su mozda jos vece kikseve i greske napravili i ne spominju.Valjda zato sto se ljubimci ne napadaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta pricas, dali smo prelijep gol iz ofsajdajasmin10 je napisao/la:dali gol iz penala. cestite akcije nismo napravili i kao lulic kriv. nas najbolji igrac proteklih kvalifikacija. igr'o i desnog beka i lijevog i lijevo krilo i desno krilo i nadju se pametnjakovici da mu prigovaraju.

...
- crvenocrni
- Kontakt:
Samo neuki i oni koji nisu ljubitelji BH repke mogu osudjivati Lulica za bilo sta, toliko...
Nije rijec o tome da bi ih uzeli. Ali bi imali neku sansu. On nas je sa svojim debilskim potezom ukopao i radi njega smo dozivjeli debakl i radi njega Susic nije mogao ubacit Ibisevica jer bi onda bilo 10 razlike. Nije on glavni krivac za poraz, ali jest glavni krivac sto smo pali bez ispaljenog metka pred kraj utakmice. Izdao je suigrace na najgori nacin. Pa kakav je to mentalitet da nismo imali nikakve sanse kod rezultata 3-2? Naravno da jesmo.panties je napisao/la:jel neki misle da je covjek namjerno dobio crveni? po meni je prestrogo kaznjen sa ona dva zuta u onako bitnoj utakmici zbog glupog prigovora.
Ako smo ja i Dylan glupi sto ga kritikujemo, onda su glupi i Dzeko i Susic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
i ponovo ti to sve pises kao da je on namjenski dobio ta dva zuta. oni su svi bili pukli i primjetila se nervoza na svima...i dzeko je dobio preglup zuti, samo sto igrom slucaja vec nije imao jedan, inace bi i on sad bio na tapeti, a nasao se kritikovati lulica na onakav nacin.Cartman je napisao/la:Nije rijec o tome da bi ih uzeli. Ali bi imali neku sansu. On nas je sa svojim debilskim potezom ukopao i radi njega smo dozivjeli debakl i radi njega Susic nije mogao ubacit Ibisevica jer bi onda bilo 10 razlike. Nije on glavni krivac za poraz, ali jest glavni krivac sto smo pali bez ispaljenog metka pred kraj utakmice. Izdao je suigrace na najgori nacin.
hasagic nas je isto kostao trece izmjene u parizu zbog svog egotripa, pa ne vidim da se njega krivi, cak stavise, neki ga jos u zvijezde dizu - a ja sam ubjedjena da nam je to bila veca prilika za odlazak na ep, nego obje utakmice baraza.
...
Naravno da nije namjerno dobio, ali je se ponasao na nevjerovatno glup nacin. Pazi, on je dobio zuti i onda nastavio prigovarat kao neki debil. Dzeko jest bio nervozan, ali zna covjek kad treba stat. I sama si mogla procitat da Susicu nije bilo svejedno sto se nije izvinuo suigracima, i Dzeko je bio vrlo ljut na njega. Sigurno i ostali igraci. I Salihovic je dobio moronski crveni karton prosli put, ali tad je vec utakmica bila gotova. Iako je i on napravio veliku glupost, jer je radi toga izguio 4 utakmice.panties je napisao/la:i ponovo ti to sve pises kao da je on namjenski dobio ta dva zuta. oni su svi bili pukli i primjetila se nervoza na svima...i dzeko je dobio preglup zuti, samo sto igrom slucaja vec nije imao jedan, inace bi i on sad bio na tapeti, a nasao se kritikovati lulica na onakav nacin.Cartman je napisao/la:Nije rijec o tome da bi ih uzeli. Ali bi imali neku sansu. On nas je sa svojim debilskim potezom ukopao i radi njega smo dozivjeli debakl i radi njega Susic nije mogao ubacit Ibisevica jer bi onda bilo 10 razlike. Nije on glavni krivac za poraz, ali jest glavni krivac sto smo pali bez ispaljenog metka pred kraj utakmice. Izdao je suigrace na najgori nacin.
hasagic nas je isto kostao trece izmjene u parizu zbog svog egotripa, pa ne vidim da se njega krivi, cak stavise, neki ga jos u zvijezde dizu - a ja sam ubjedjena da nam je to bila veca prilika za odlazak na ep, nego obje utakmice baraza.
Lješpšeg gola iz offsidea nisam vidiopanties je napisao/la:sta pricas, dali smo prelijep gol iz ofsajdajasmin10 je napisao/la:dali gol iz penala. cestite akcije nismo napravili i kao lulic kriv. nas najbolji igrac proteklih kvalifikacija. igr'o i desnog beka i lijevog i lijevo krilo i desno krilo i nadju se pametnjakovici da mu prigovaraju.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
upravo, i kako se razlikuju ove dvije stvari?Cartman je napisao/la:Naravno da nije namjerno dobio, ali je se ponasao na nevjerovatno glup nacin. Pazi, on je dobio zuti i onda nastavio prigovarat kao neki debil. Dzeko jest bio nervozan, ali zna covjek kad treba stat. I sama si mogla procitat da Susicu nije bilo svejedno sto se nije izvinuo suigracima, i Dzeko je bio vrlo ljut na njega. Sigurno i ostali igraci. I Salihovic je dobio moronski crveni karton prosli put, ali tad je vec utakmica bila gotova. Iako je i on napravio veliku glupost, jer je radi toga izguio 4 utakmice.
jel se tada salihovic izvinio saigracima jer ce 4 utakmice morati bez njega (a bio nam je jedan od bitnijih igraca)? ja ne znam jer o tome se nije ni pricalo posto smo izgubili samo 1:0 a bilo je i druge drame na relaciji ciro-misimovic u to vrijeme. danas se svega toga niko i ne sjeca (pa se tako nadam da cemo sljedece godine u ovo vrijeme pisati kako je dobro odigrao lulic a ne o ovom crvenom jos uvijek).
razumjem da neki misle da bismo mozda primili manje golova da smo ostali sa 11 igraca, al da bi to neku bitnu razliku napravilo u utakmici sa onakvim portugalom je smijesna konstatacija. razumjem i da je lakse naci krivca u pojedincu nego jednostavno priznati da smo bili i takticki i igracki losiji od portugala, i da su bukvalno svi podbacili tu vecer, od igraca do selektora, do uvazenog nam doktora koji je dopustio da nam igraju bolesni igraci.
pa nas je samo sudija spasio da ne gubimo vec u prvom poluvremenu sa jedno 4 gola razlike.
edit: najvise mi je zanimljivo kako su sad ljudi spremni popljuvati sve dobro sto je odigrao za reprezentaciju zbog ovog crvenog. covjek nas je krpio gdje god je trebalo kroz citave kvalifikacije...
...
Panties,ja sam ga prvenstveno kritikovao jer je pogrijesio.I tacka.Ne mozes me ubjediti da nije ok.
Međutim,ima jedna otezavajuca okolnost zbog cega ga i sad kritikujem.
Naime,selektor je javno rekao da je razocaran sto se Lulic nije izvinio suigracima nakon utakmice.
E sad,i ja sam takođe ocekivao da ce se izviniti,shvatiti kakvu je gresku ucinio međutim..
Uostalom dobro je rekao Cartman,ono sto mi mislimo tako misle i Dzeko i Susic tako da..
Međutim,ima jedna otezavajuca okolnost zbog cega ga i sad kritikujem.
Naime,selektor je javno rekao da je razocaran sto se Lulic nije izvinio suigracima nakon utakmice.
E sad,i ja sam takođe ocekivao da ce se izviniti,shvatiti kakvu je gresku ucinio međutim..
Uostalom dobro je rekao Cartman,ono sto mi mislimo tako misle i Dzeko i Susic tako da..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da se svi oni trebaju prvo njemu izvinuti i onda mu ga popusiti. Trebaju da mu se izvinu zato sto je momak ginuo za njih, a ko je ginuo u Lisabonu??? Ko je trcao ko on??? Ko se borio???? Zasto se nije Spahic izvinuo???? Dvije glupe je greske napravio, dvije, ovaj samo jednu i ocekujete neko izvinjenje???? Zasto se Dzeko nije izvinuo za onaj promasaj u Francuskoj???? Dobro se zna kakva je to utakmica bila i da je morao iskoristiti sve prilike koje je imao, svaka cast na golu, ali je morao mnogo bolje reagovati na onu priliku..
Celik!3,2,2.
Jedno je napravit gresku u igri, a nesto sasvim drugo ponasat se nenormalno glupo i tako zaradit crveni.AllGunsBlazing je napisao/la:Mislim da se svi oni trebaju prvo njemu izvinuti i onda mu ga popusiti. Trebaju da mu se izvinu zato sto je momak ginuo za njih, a ko je ginuo u Lisabonu??? Ko je trcao ko on??? Ko se borio???? Zasto se nije Spahic izvinuo???? Dvije glupe je greske napravio, dvije, ovaj samo jednu i ocekujete neko izvinjenje???? Zasto se Dzeko nije izvinuo za onaj promasaj u Francuskoj???? Dobro se zna kakva je to utakmica bila i da je morao iskoristiti sve prilike koje je imao, svaka cast na golu, ali je morao mnogo bolje reagovati na onu priliku..
Sve je to u igri i zbog igre.Pa nije zbog mjesanja maltera i salivanja temelja.Cartman je napisao/la:Jedno je napravit gresku u igri, a nesto sasvim drugo ponasat se nenormalno glupo i tako zaradit crveni.AllGunsBlazing je napisao/la:Mislim da se svi oni trebaju prvo njemu izvinuti i onda mu ga popusiti. Trebaju da mu se izvinu zato sto je momak ginuo za njih, a ko je ginuo u Lisabonu??? Ko je trcao ko on??? Ko se borio???? Zasto se nije Spahic izvinuo???? Dvije glupe je greske napravio, dvije, ovaj samo jednu i ocekujete neko izvinjenje???? Zasto se Dzeko nije izvinuo za onaj promasaj u Francuskoj???? Dobro se zna kakva je to utakmica bila i da je morao iskoristiti sve prilike koje je imao, svaka cast na golu, ali je morao mnogo bolje reagovati na onu priliku..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ista bi bila prica kao i sad da je napravio ''pametni'' faul i sprijecio gol, ali dobio crveni..Cartman je napisao/la: Jedno je napravit gresku u igri, a nesto sasvim drugo ponasat se nenormalno glupo i tako zaradit crveni.
Celik!3,2,2.
- velez_mostar
- Kontakt:
Nas ponajbolji igrac kroz kvalifikacije, to je definitivno..ali isto tako, moramo priznati da se ponio amaterski, i pao na psihickom testu, morao je znati da ce sudija jedva docekati da ga iskljuci...
Isto tako, sumnjam da smo mogli ista napraviti do kraja da je na terenu bilo jos 4-5 Lulica, jer je Portugal bio za 100 klasa bolji.
Isto tako, sumnjam da smo mogli ista napraviti do kraja da je na terenu bilo jos 4-5 Lulica, jer je Portugal bio za 100 klasa bolji.
TAko nekako.velez_mostar je napisao/la:Nas ponajbolji igrac kroz kvalifikacije, to je definitivno..ali isto tako, moramo priznati da se ponio amaterski, i pao na psihickom testu, morao je znati da ce sudija jedva docekati da ga iskljuci...
I mislim da je ova tema prevaziđena, ustvari trebala bi biti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sad je Lulic mnogima Bog,a nakon meca sa Portugalom ga crnili kako su znali. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- raul-zakon
- Kontakt:
Šta vi mislite gdje će Senad u januaru i hoće li uopšte ići, čujem da se Heynckes interesuje za njega, lijepo bi to bilo...imali bi dva reprezentativca u vrhunskim klubovima Europe. 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !