FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 avg 2011, 10:24

Nek je patlidzan dobio one sabane , samo beze je vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi ;) Grobari dobri , oni ne znam vise kako da ih nazovem ultra mentalitet 0 dovoljno govori to da moraju krasti ime od druge navijacke skupine ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2011, 21:03

Partizan je sinoc zasluzeno dobio ali uz ponovo veliku pomoc sudija.Zaista je vise postalo komicno gledati utakmice izmedju Partizana i njihovih "filijala" ala Hajduk,Smederevo,Novi Pazar i ostale.Pa onoliko bezanja od lopte ne bi se moglo snimiti niti u jednom filmu. :roll: Pod hitno se mora sprovesti zakon o sukobu interesa,ali to je u ovoj nasoj "modernoj Srbiji" da ne budem pregrub reci cu nemoguca misija. :oops:
PRvi gol :lol: :oops: ,drugi gol, :roll: :oops: ostalo ajde...
Vidi se da je Partizan jaci tim bar za 3x od Novog Pazara,ali jbg izgleda da kada god ne daju gol u uvodnim minutama,mora se svirati nesta cisto da se izbegnu komplikacije do zadnjih minuta ala Subotica. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 15 avg 2011, 03:26

Hahaha :lol:

Bude li izbio treci svetski rat vec vidim koga ce okriviti za to. (Partizan) :lol:

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 15 avg 2011, 03:30

Sarajlijc@ je napisao/la:Nek je patlidzan dobio one sabane , samo beze je vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi ;) Grobari dobri , oni ne znam vise kako da ih nazovem ultra mentalitet 0 dovoljno govori to da moraju krasti ime od druge navijacke skupine ;)
i cudi se neko sto kaze da smo mi bosanci najgluplji narod :|
Zadnja izmjena: 500, dana/u 15 avg 2011, 03:58, ukupno mijenjano 1 put.
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 15 avg 2011, 03:55

Sarajlijc@ je napisao/la:Nek je patlidzan dobio one sabane , samo beze je vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi ;) Grobari dobri , oni ne znam vise kako da ih nazovem ultra mentalitet 0 dovoljno govori to da moraju krasti ime od druge navijacke skupine ;)
Nek ti znas sta je ultra mentalitet,suti bolan i poklopi se,nemoj svasta pricati gdje ne treba,sutra ces se osramotiti u drustvu.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 15 avg 2011, 12:13

Partizan bi danas trebalo da potpiše ugovore sa dvojicom igrača, sa kojima je već sve dogovoreno. Radi se o povratniku u crno-beli tabor Milanu Smiljaniću, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, kao i tamnoputom ofanzivnom vezisti Davidu Mangi.

Smiljanić je prošao celu školu Partizana, za "A" tim je odigrao 66 utakmica i postigao dva gola, a jedno vreme proveo je u španskom Espanjolu od koga je dobio papire i postao slobodan igrač. Manga je prve fudbalske korake učio u PSŽ, a poslednje vreme igrao je za "B" tim Minhena 1860.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 avg 2011, 21:58

Tu ćemo stati. Nemojte da tema krene krivim putem.

Partizan Beograd!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 avg 2011, 22:54

@Dubrava vas upozori vi nastavite,zato sad ide kompletno brisanje jer znam koliko ste vi upuceni u navijacku scenu Srbije.
Sledeci put ste automatski predlozeni za ban.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 avg 2011, 04:57

Posto sam bio na tribini da prozborim par reci.Jedan sam od retkih koji ne skandira nista politicki nastrojeno,nacisticki i slicno.Zasto?Zato majku mu staru Jug nije tribina za politicki miting,nego za davanje podrske Partizanu.Na tom Jugu takodje ima mnogo muslimana koji imaju zavidan staz na tribini i ne bi zeleo da se neko od njih oseca neprijatno.Medjutim ne,dodje balavurdija od 16,17 godina i pocne ona nesto pevati o dzamijama itd,a da mu metak prozuji pored glave gace bi napunio.Dao sam predlog drugu bas na poluvremenu,da bi trebali na svaku tribinu uvesti IQ test.Das odredjenu granicu ko je ne predje ne moze da udje i resena stvar.E peva a ne razmislja ni o cemu,vazno je da se namrstio i da se slikao za FB.Ne kazem da je ovo problem samo Partizanovog Juga,nego svake tribine u EX YU.Sto se tice same utakmice lagana pobeda Partizana,prvi gol neregularan to stoji.Ali ni malo sudija nije uticao na krajnji rezultat utakmice.Tako da prica o Toletu opet pada u vodu ;) .Sledi Samrok i pored toga sto smo favoriti ako ne udjemo maximalno ozbiljno u utakmicu mozemo imati problema.Nadam se da Stanojevic nece forsirati broj 31 (ne zasluzuje ni ime da mu spomenem) i onog kosarkasa,rukometasa na desnom beku.Ako to ispuni i igraci udji skoncentrisani ocekujem pobedu vec tamo i miran revans u BG-u.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 16 avg 2011, 12:18

Devil edit:
Je li vi necete ili ne mozete da procitate par postova iznad da je rasprava o tome zavrsena !
:roll:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 16 avg 2011, 17:54

[youtube][/youtube]

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 avg 2011, 16:53

BITKA ZA DABLIN

Partizan je jutros otputovao za Dablin sa beogradskog aerodroma na tročasovni let ka prestonici Irske. Raspoloženje u ekipi je odlično, svi su motivisani da naprave poslednji korak ka Ligi Evrope.
- Sve što smo demonstrirali na premijeri šampionata, protiv Novog Pazara, moramo da ponovimo sutra u Republici Irskoj. Jednostavna, brza, tečna igra recept je da se savlada tamošnji prvak. Ali, najbolje je ići korak po korak. Moderan fudbal zahteva da i štoperi učestvuju u izgradnji akcija. Protiv Pazara sam, zajedno sa Ivanovim, pokušavao da sarađujem sa veznim redom, ako se ukaže prilika pravićemo višak i u Dablinu. Ostrvske ekipe forsiraju duge lopte i ne bi valjalo da se sa Ircima takmičimo veštiji u tom segmentu. Primenićemo prepoznatljiv model, spustiti loptu na zemlju, kako bi do izražaja došli naši vezisti. Budemo li preslikali dogovor iz svlačionice, povećali dozu agresivnosti i koncentracije, možemo da se nadamo povoljnom ishodu već u prvoj utakmici.

Slično razmišljaju i ostali prvotimci. Sinoć su odradili poslednji trening, posle koga je Stanojević još nije bio načisto da li će na put povesti 19 ili 20 igrača. U svakom slučaju situacija sa Eduardom je povoljna i on ide sa ekipom, a pred sam meč trener će odlučiti da li i on počinje meč.

Hvala dragome Bogu pa broj 31 nije ni otputovao,sanse za gol su porasle na 100% bez njega u ekipi :).Ocekujem ozbiljan pristup od prvog minuta i pobedu koja ce nam doneti grupnu fazu i pre revansa u BG-u.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 avg 2011, 21:54

Imal` stream neko?

EDIT:
http://www.soccertvlive.net/watch/79201 ... grade.html" onclick="window.open(this.href);return false;
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 18 avg 2011, 22:36

kako ga primiste ,pade na kladionici
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 avg 2011, 22:38

mostarac1420 je napisao/la:kako ga primiste ,pade na kladionici
Akcija kod izjednacujuceg gola je bila odlicna, nema price tu. Ipak Partizan je kriv sto nije zavrsio posao ranije kod one 1 na 1, s golmanom, sanse. Tada je vec trebalo biti 0:2 i kraj price. Nije ni ovo lose, u Beogradu ocekujem prolaz.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 avg 2011, 23:12

Veoma dobar rezultat,steta sto nije ostalo 0:1 ali i ovo je odlican kapital,i mislim da ne bi trebalo biti problema na jNA.Nadam se da cu stici negde do kompletnog snimka a ne do kombinovanog RTS-a,pa da pogledam.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 avg 2011, 23:29

Umesto da igramo fudbal i da im uvalimo jos 2 komada pa makar i primili 2,Stanojevic se po 100 put odlucuje za cuvanje rezultata i to mu se 100ti put obija o glavu.
Igraj bre fudbal za gol vise,zgazi ih,unakazi,a ne ko p.... dozvolis da ti jedan Samrok vodi igru.
Znam dobar je rezultat,ali opet mogao je biti bolji.Ocekujem rutinsku pobedu u BG-u

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 18 avg 2011, 23:33

sasagmp je napisao/la:Umesto da igramo fudbal i da im uvalimo jos 2 komada pa makar i primili 2,Stanojevic se po 100 put odlucuje za cuvanje rezultata i to mu se 100ti put obija o glavu.
Igraj bre fudbal za gol vise,zgazi ih,unakazi,a ne ko p.... dozvolis da ti jedan Samrok vodi igru.
Znam dobar je rezultat,ali opet mogao je biti bolji.Ocekujem rutinsku pobedu u BG-u
Razumi ga,covek postuje Bata Djoru i njegovu filozofiju (anti)fudbala...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 avg 2011, 23:36

Kamo srece da je Bata Djorina skola antifudbala,taj se bar ponekad zna zacementirati,kod Stanojevica kada se brane poslednja linija na 30-35 metara od gola. :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 avg 2011, 23:43

Nemoj mi samo Djoru pominjati,on je zacementirao samo Srpski fudbal :D..Stanojevic je dobar trener,ali preteruje sa tim igranjem na rezultat u Evropi,a ima i veliki pritisak uprave...Mac mu je bukvalno nad glavom,kad bi slucajno vezao 2 kiksa leteo bi.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.