Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
i cudi se neko sto kaze da smo mi bosanci najgluplji narodSarajlijc@ je napisao/la:Nek je patlidzan dobio one sabane , samo beze je vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnoviGrobari dobri , oni ne znam vise kako da ih nazovem ultra mentalitet 0 dovoljno govori to da moraju krasti ime od druge navijacke skupine
Nek ti znas sta je ultra mentalitet,suti bolan i poklopi se,nemoj svasta pricati gdje ne treba,sutra ces se osramotiti u drustvu.Sarajlijc@ je napisao/la:Nek je patlidzan dobio one sabane , samo beze je vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnoviGrobari dobri , oni ne znam vise kako da ih nazovem ultra mentalitet 0 dovoljno govori to da moraju krasti ime od druge navijacke skupine
Akcija kod izjednacujuceg gola je bila odlicna, nema price tu. Ipak Partizan je kriv sto nije zavrsio posao ranije kod one 1 na 1, s golmanom, sanse. Tada je vec trebalo biti 0:2 i kraj price. Nije ni ovo lose, u Beogradu ocekujem prolaz.mostarac1420 je napisao/la:kako ga primiste ,pade na kladionici
Razumi ga,covek postuje Bata Djoru i njegovu filozofiju (anti)fudbala...sasagmp je napisao/la:Umesto da igramo fudbal i da im uvalimo jos 2 komada pa makar i primili 2,Stanojevic se po 100 put odlucuje za cuvanje rezultata i to mu se 100ti put obija o glavu.
Igraj bre fudbal za gol vise,zgazi ih,unakazi,a ne ko p.... dozvolis da ti jedan Samrok vodi igru.
Znam dobar je rezultat,ali opet mogao je biti bolji.Ocekujem rutinsku pobedu u BG-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.