Sport i TV

Otelo
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2014, 00:42

brazzo je napisao/la::) al ga ti :tokralju: mislio sam na fudbal reko mozda su sta izmijenili.. ajde ako ubace FA Cup bice majka al pere ih SK iz godine u godinu u svim sportovima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa zapravo SK ih pere ali ih ne pere jer cesto SK pusta najbolje utakmnice na onim dodatnim kanalima.

Od fudbala im samo Spanci i Englezi valjaju, ostalo sve neke krkanske lige koje dosta i rijetko prenose.
NBA imaju ali 82 tekme po sezoni + konferencijska finala+ finale a pustaju 1 utakmnicu u 3 sedmice.
Ko da ni nemaju.
Euroligu rasturaju no gledanost im pati jer je ipak Europska liga popularnija, cetvrtkom se igra.
Utorkom i srijedom je Arena dominantna jer imaju LP.
Vikend je ono bitno:
Tu Arena ima Crvenu Zvezdu i Partizan (ABA i JSL) sto je dovoljno da parira utakmnicama Barcelone i Reala na znj kanalima SK.
Termin u 16h pripada SK i Englezima no i tu ce izgubiti jer ide jedna tekma u 16h na SK1 a jos 3 na SK 4,5, 6 :kafa:
Talijanska liga je takva da Juve, Roma, Milan i Inter cesto igraju tekme u 20:45 sto je dovoljno da se ima veca gledanost od Primere i lijevih klubova.
Americki sportovi pripadaju Areni, em ih prenese vise i cesce.
NFL nije popularan previse ali najcesci termini (18,21,22 i 00h ) su veoma povoljni a i korisnici SK-a placu za NFL-om.

Moto sportovi pripadaju SK ali nisu toliko cesti, pauze su veoma duge izmedju utrka :kafa:

SK na papiru izgleda mnogo bolje ali u praksi su tu negdje. Pogotovo sa ovim pravilom o EPL-u :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 jul 2014, 00:42

Napiso je covjek :) ja se sjecam da sam im poslao jednom mail ili je bilo na njihovoj web stranici nmg se sjetit.. prijedlog da probaju uzeti bilo sta od NBA, EPL ili eurolige a da zrtvuju ako treba neku od liga ili cak eu takmicenja. Naravno poslihe toga mi zabranili pristup stranici..

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2014, 00:46

Jedan je napisao: Platit cemo mi korisnici Primeru ako treba samo je vratite :lol:

Bas sam nasao raspored iz doba kad su imali i Primeru i bilo je :tokralju: (jek sezone u svim sportovima)
AS1: Francuzi
AS2:NFL
AS3: Spanjolci
AS4: Talijani

I jos je bila uvertira Endesa, EHF LP i neke utakmnice sto su se igrali prije. Talijanski termin u 12:45, Spanjolski u 12:00, Francuzi su znali igrati oko 17:00, pa je bila i SEHA prije svega toga, ABA :bow:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 jul 2014, 00:51

Jest ali pazi SK imas i EPL i Belgiju i Holandiju i nezz jos koju ligu (da li) Tursku,mozes gledat sve nase igrace s obzirom da ko ima SK ima i eurosport. A ovako.. da su makar ostavili ruse ili uzeli neku drugu slabiju ligu. Da ne pricam koliko smo mi ljubitelji EPL-a zakinuti na moja tv-u.. tugaa

Tek sad vidim gornji post.. koliko kosta komplet paket SK ? i to nije cudo nikakvo jos ce svi kanali bit pay per view :cry:

It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2014, 00:56

brazzo je napisao/la:Jest ali pazi SK imas i EPL i Belgiju i Holandiju i nezz jos koju ligu Tursku (da li) mozes gledat sve nase igrace s obzirom da ko ima SK ima i eurosport. A ovako.. da su makar ostavili ruse ili uzeli neku drugu slabiju ligu

Imaju ali te lige rijetko prenose i kad prenose onda je to najcesce iz Holandije Ajax a Belgiju gotovo ni da ne prenose, jedino kad im treba da se ubaci u shemu ;)
Turke nema niko i ne znam zasto, valjda su cudna tv prava u Turskoj, znam da je bila ta prica :)
Imaju cini mi se i Poljake na SK pa Austriju i Svicarsku ali su to sve lige koje se prebacivaju na SK 4,5 I 6 i vecina korisnika to nije u mogucnosti da gleda.
No, ipak SK ima dvije najpopularnije lige danasnjice i to je cinjenica no eto meni je Arena draza zbog ABA lige te NFL-a

I ko god ima AS moze da gleda Eurosport ;)

Uvjeren sam da bi @Rio sve bolje objasnio od mene ali izgleda da ga nema

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Sport i TV

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jul 2014, 05:49

Ma SK nebi mjenjo ni za sta, epl, primera, NBA, f1 meni vise nista ne treba a imaju tenisa redovno tu su jaki pravo + Euroliga + još neke lige u fudbalu(Belgija, Holandija, Rusija, Švica, Argentina)...
i imam jarana koji navija za inter al ne bi mjenjo SK za arene :D
po meni je SK u prednosti velikoj za nas balkanske korisnike, a možda malo manjoj u Srbiji rad jsl i aba lige ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 jul 2014, 09:46

Pa ja s njima i uz eurosport mozes ispratit skoro sve nase igrace koji igraju vani plus imas ove top lige. Ovako jedino seria a i to radi Lulica i Pjanica (ako dodje i Zukan odlicno) a ligue 1 meni bar nije toliko gledljiva. Mogli su klepit makar portugalce ili tako neku cisto da malo izmijene semu. Ovako cu umrijet u nadi da ce lihvari iz bht uvrstit makar jedan SK na mojatv

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jul 2014, 18:07

E bravo ja zaboravio da su i portugalci na SK + talijanski/fa/ spanski kup, arena ima Carling kup ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 jul 2014, 18:16

JoseMourinho je napisao/la:E bravo ja zaboravio da su i portugalci na SK + talijanski/fa/ spanski kup, arena ima Carling kup ;)
pa jbm ga sto ne kazes koliko kosta full SK paket :) A za FA cup neko rece da su preuzeli Arenci..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2014, 18:18

JoseMourinho je napisao/la:E bravo ja zaboravio da su i portugalci na SK + talijanski/fa/ spanski kup, arena ima Carling kup ;)
Kasnis od ovih kupova samo je Talijanski jos na SK, ostali su na Areni.

Kao sto sam govori, imate Full SK je raj ya muskarce ali u ovakvom dobu treba imati i 2000 KM plate za to.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jul 2014, 18:31

Otelo je napisao/la:

Kao sto sam govori, imate Full SK je raj ya muskarce ali u ovakvom dobu treba imati i 2000 KM plate za to.
Bgm ne treba tolke pare 16,90 mjesecno ja plaćam imam SK, a spanski kup ja mislim da je na SK jer prošle godine su preuzeli čini mi se...a FA neznam jesul izgubili nevjerujem al slabo i pratim te objave ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2014, 18:47

JoseMourinho je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Bgm ne treba tolke pare 16,90 mjesecno ja plaćam imam SK, a spanski kup ja mislim da je na SK jer prošle godine su preuzeli čini mi se...a FA neznam jesul izgubili nevjerujem al slabo i pratim te objave ;)
Ne, Spanski kup je prosle godine bio na Areni a i ove biti. Ljudi su potvrdili sve sto su imali od prosle sezone.

Ne znam koliko kosta ali znam da je relativno dosta para jer ti je Moja TV 25KM onaj najmanji paket sa 130+ programa i relativno je puno dati jos 17 za 3-4 kanala.
A i nemas neku opciju da opet gledas sve.
FA je 90% na Areni ove sezone, tako su rekli.

Ima opcija da uzmes Telemach TV + Sk a ako koristis internet od BH Telecoma mozes za 1KM imati 3 Srpske arena (2,3,4) Arenu BiH i Arenu HR.
Ko ima para i voli nogomet to mu je najbolja opcija.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jul 2014, 18:51

Otelo je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Kasnis od ovih kupova samo je Talijanski jos na SK, ostali su na Areni.

Ne, Spanski kup je prosle godine bio na Areni a i ove biti. Ljudi su potvrdili sve sto su imali od prosle sezone.

Ne znam koliko kosta ali znam da je relativno dosta para jer ti je Moja TV 25KM onaj najmanji paket sa 130+ programa i relativno je puno dati jos 17 za 3-4 kanala.
A i nemas neku opciju da opet gledas sve.
FA je 90% na Areni ove sezone, tako su rekli.

Ima opcija da uzmes Telemach TV + Sk a ako koristis internet od BH Telecoma mozes za 1KM imati 3 Srpske arena (2,3,4) Arenu BiH i Arenu HR.
Ko ima para i voli nogomet to mu je najbolja opcija.
Ja sam gledo finale kup spanije na SK 100% nisam poludio valjda :D
a cijena telemacha je itekako jeftina za obične kablovske/digitalne korisnike imaš i SK HD i sve za ne puno para ja imam onaj mmds tj. Satelitska njihova a jbg ona je najskuplja im u ponudi

Ima lol i SK i arene on je najbolja opcija po meni ko može ;)

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 15 jul 2014, 18:52

Otelo je napisao/la:

nisi nimalo upravu ;) FA Cup, italijanski, njemacki i turski kup su na SK a za spanski ne mogu tvrditi...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 jul 2014, 18:54

edo07 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

nisi nimalo upravu ;) FA Cup, italijanski, njemacki i turski kup su na SK a za spanski ne mogu tvrditi...
FA Cup od ove sezone na areni,njemacki bio i prosle sezone bice i ove :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 jul 2014, 18:56

brazzo je napisao/la:
pa jbm ga sto ne kazes koliko kosta full SK paket :) A za FA cup neko rece da su preuzeli Arenci..
Na Telemach-u Duo TV+NET paket košta 39,90 KM za uz doplatu od dodatnih još 10 KM imaš prošireni paket d3 i imaš jos sk4, 5, 6.. Ona tri imaš u osnovnoj ponudi plus SK hr :)

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 15 jul 2014, 18:58

arelinho je napisao/la:FA Cup od ove sezone na areni,njemacki bio i prosle sezone bice i ove :)
dzaba samo siris dezinformacije..nisi uopste upravu :nene: :nene: arena izgubila njemacki kup ( SK otkupio prava prijenosa ) a ubacila francusku drugu ligu..a FA Cup ostao na SK...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2014, 19:28

edo07 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:FA Cup od ove sezone na areni,njemacki bio i prosle sezone bice i ove :)
dzaba samo siris dezinformacije..nisi uopste upravu :nene: :nene: arena izgubila njemacki kup ( SK otkupio prava prijenosa ) a ubacila francusku drugu ligu..a FA Cup ostao na SK...
http://www.tvarenasport.com/sportski-forum/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto pa vidi da prenose Njemacki kup i ove sezone.

Ako su potvrdili sve, onda su potvrdili sve.

Najzad, da je SK otkupio prava prijenosa rekli bi to na fb stranici

I dokaz za kupove na Areni:
http://prntscr.com/42ym6x" onclick="window.open(this.href);return false;

Slobodno potrazite shemu od 11.02.2014 ;)

Btw. Moguce da su na SK izgubili Belgijance jer ih nema u shemi uopce a pocinju za 10 dana :roll:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 15 jul 2014, 19:47

Otelo je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
http://www.tvarenasport.com/sportski-forum/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto pa vidi da prenose Njemacki kup i ove sezone.

Ako su potvrdili sve, onda su potvrdili sve.

Najzad, da je SK otkupio prava prijenosa rekli bi to na fb stranici

I dokaz za kupove na Areni:
http://prntscr.com/42ym6x" onclick="window.open(this.href);return false;

Slobodno potrazite shemu od 11.02.2014 ;)

Btw. Moguce da su na SK izgubili Belgijance jer ih nema u shemi uopce a pocinju za 10 dana :roll:
ma pusti to sta oni pisu ;) cjelokupni njemacki kup ide na SK..mislim nema potrebe da se raspravljam nit imam razloga da branim ni SK ni AS..ionako posjedujem i jedno i drugo..a sto se tice belgijske lige po svemu sudeci ona ide na AS...ali 100% njemacki kup vise nece biti na AS

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2014, 19:48

Vidjet cemo kad pocne takmnicenje 15.08 :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 2 gosta.