rogeRF je napisao/la:guber90 je napisao/la:Hocu i ja da postavim link, jer koliko vidim, nije dovoljan jedan, nisu dovoljna dva, pa onda vjerovatno nisu ni tri dovoljna  

.
@rogeRF
Covjeku treba verzija 4, a ne 2, ako vec ne znas, ne kontam sto se javljas, vjerovatno da se koji post dobije.
Dobio je dva linka iznad i sta ce mu i treci :S.

Pa postavi, ko ti brani?! Nisam vidio da pise na ovoj slici da je potrebna verzija 4, a uostalom, ja imam ver. 2, pa svaki patch za pes moze! Ja bi samo tebe da nesto pitam, sta se ti imas mijesati, koji ti je qrac, jesi to ti dezurni na ovoj temi, pa se nista ne smije postaviti bez tvog znanja i odobrenja?! A sto se tice postova, nisam ja, kao neki da samo pisem, nije bitno sta, kako bi povecao broj postova. A, de mi reci, jesi l' to ti pametniji ili vrijedniji od mene sto imas 3 puta vise postova od mene?!

Kao prvo boli me briga postavljaj sta hoces, ali nemoj se djaba praviti pametan, ako ne znas procitati sta pise i ne znas nesto, ne moj ni pisati. Isto tako nemoj djaba suplje, iz aviona se vidi da pises radi postova, ako dva posta iznad tebe imaju dva TACNA odgovora, na jedno te isto pitanje sta se i ti imas javljati, osim da nakupis postove. 
Ja nemam pojma kako si ti dosao do toga zakljucka, da ja smatram sebe inteligentnijim i vrijednijim od tebe jer imam 3 puta vise postova, ali to je vec ocito tvoj neki problem 

. Te postove sam skupio zato sto sam godinu dana duze na ovom forumu, a i kada sam spamao, to je bilo na temama koje su za to namjenjene.