Osim ako ne bude bilo vruće ili vas "znači" sudije sjebuLuka je napisao/la:Zasto se pribojavate 9 kola,ma de ako do tad ne prikupite koji bod,komsije smo pusticemo mi vama...ha ya..

Moderator/ica: GracanicaAA
Osim ako ne bude bilo vruće ili vas "znači" sudije sjebuLuka je napisao/la:Zasto se pribojavate 9 kola,ma de ako do tad ne prikupite koji bod,komsije smo pusticemo mi vama...ha ya..
Halo ba,,citirao sam rudarprijedor,nisam vas..Obrati malo pažnju pa onda daji komentare..[/quote]Dzin je napisao/la:Ha ha,u kojim lokalnim novinama si to procitao,mi prijetili da cemo istupiti??? ha jesmo jaki nemoze liga bez nas,mislili smo napraviti reda.Luka igrali ste 3 utakmice kuci i nemate ni jedne pobijede,mi smo igrali samo jednu i izgubili,racunajte da dolazi i vama Zeljo,i da cete domacini biti Zvijezdi u Gradaccu,to su jos najmanje 2 utakmice bez pobijede kuci,puno vam je teza situacija od Zvijezdine.Brcko87 je napisao/la:pa znate vi dobro da je to isfurana priča..rudarprijedor je napisao/la:Ma koji ste vi faktor da nekoga ucjenjujete istupanjem iz lige , niko vama osim vas samih nije kriv sto ne mozete nikoga pobijediti...a ovo trazenje krivca u sudijama je isfurana prica..prije dvije sedmice ste vi prijetili istupanjem iz lige..vi ste neki faktor..
Ma jest to,upravu si..Orašje je još gora opcija..Do Gradačca ima 25km a do Orašja nekih 40km..Al nema organizacije dobre,neće niko ništa da organizuje..prve dvije utakmice hajd makar su Apachi imali organizovan prevoz..šta je bilo protiv Veleža da i oni nemaju organizovan prevoz neznam..možda je momcima ohladilo protiv Sarajeva,platili prevoz i sve..vraćeni sa stadiona i dobili kazne po 500km..Dzin je napisao/la:Koja seljacka prica ,pa dajte po 2 marke i imate autobus u zakazano vrijeme,svaki prevoznik ce vas dovesti za 100km autobusom iz Srebrenika,ako nema ima u Gradaccu,to vam opravdanje zbog posjete,eto povecat cete je u Orasju,2km x 50 putnika =100km,na utakmici sa Velezom jedva 300 gledalaca,150 iz Gradacca
Pa ti nemaju veze sa Gradinom,ako navijaju za Zeljutuzlak135 je napisao/la:ma nikad oni nece igrati na tusnju, volim srebrenik ali ne volim one seljacine u srebreniku koje forsiraju zelju, eto vam vasa grbavica pa igrajte tamo domace tekme samo sto dalje od tuzle. jer sto igrati u gradu po kojem konstantno pljujete. pozdrav
druze itekako imaju veze isto kao sto pola siouxa navija za zelju njima to kako se digne, za svakog po malo navijaju;) zato i nisu pozeljni na tusnju, al vi ih obje rucke prihvatitehamzaTM87 je napisao/la:Pa ti nemaju veze sa Gradinom,ako navijaju za Zeljutuzlak135 je napisao/la:ma nikad oni nece igrati na tusnju, volim srebrenik ali ne volim one seljacine u srebreniku koje forsiraju zelju, eto vam vasa grbavica pa igrajte tamo domace tekme samo sto dalje od tuzle. jer sto igrati u gradu po kojem konstantno pljujete. pozdrav
Šta ti misliš pod tim nisu poželjni??To jedino uprava vaša može reć il već na kome je stadion Tušanj..tuzlak135 je napisao/la:druze itekako imaju veze isto kao sto pola siouxa navija za zelju njima to kako se digne, za svakog po malo navijaju;) zato i nisu pozeljni na tusnju, al vi ih obje rucke prihvatitehamzaTM87 je napisao/la:Pa ti nemaju veze sa Gradinom,ako navijaju za Zeljutuzlak135 je napisao/la:ma nikad oni nece igrati na tusnju, volim srebrenik ali ne volim one seljacine u srebreniku koje forsiraju zelju, eto vam vasa grbavica pa igrajte tamo domace tekme samo sto dalje od tuzle. jer sto igrati u gradu po kojem konstantno pljujete. pozdrav
ma ja,nisam vas prepozno..tuzlak135 je napisao/la:koliko god da vas dodje dobili bi batine, to i sam znas;) a ioako dzaba raspravljamo jer NIKAD necete igrati na tusnju
Zasto je gore???pratis li situaciju,ocito slabo.HzSM je napisao/la:Kad pomislite da je vama tesko sjetite se da ima neko kome je jos gore(komsije iz Gradacca).
Šta ti misliš pod tim nisu poželjni??To jedino uprava vaša može reć il već na kome je stadion Tušanj..tuzlak135 je napisao/la:druze itekako imaju veze isto kao sto pola siouxa navija za zelju njima to kako se digne, za svakog po malo navijaju;) zato i nisu pozeljni na tusnju, al vi ih obje rucke prihvatitehamzaTM87 je napisao/la:Pa ti nemaju veze sa Gradinom,ako navijaju za Zeljutuzlak135 je napisao/la:ma nikad oni nece igrati na tusnju, volim srebrenik ali ne volim one seljacine u srebreniku koje forsiraju zelju, eto vam vasa grbavica pa igrajte tamo domace tekme samo sto dalje od tuzle. jer sto igrati u gradu po kojem konstantno pljujete. pozdrav
ma drug u nas u ovoj našoj državi čim pogledaš malo daje od nosa vidjet ćeš da je politika u pitanju u svakoj sveri života..Kakve Fukare,kakvi Apachi,kakvi problemi gostujući navijača..staragarda je napisao/la:realno..TZ vam je bila najbolja,nejjednostavnija i sto je NAJBITNIJE...NAJJEFTINIJA opcija....sigurno bi na jacim tekmama dosla jos milja,dvije tuzlaka mimo vas iz srebrenika da pogleda neku tekmu..znaci i od toga bi se mogle klepit pare...al,vasi znaju...apaci ti vasi sigurno nebi imali problema sa Fukarama mada mislim da vam uprava nije izabrala TZ zbog mogucih nereda Fukara i gostujucih navijaca...to mi izgleda ko jedini logican razlog
Brate mili,sumnjam da vas moze doci milja,vidim po posjeti u Gradaccu,sto vas ne dode 300 u Gradacac.[/quote]Dzin je napisao/la:Šta ti misliš pod tim nisu poželjni??To jedino uprava vaša može reć il već na kome je stadion Tušanj..tuzlak135 je napisao/la:druze itekako imaju veze isto kao sto pola siouxa navija za zelju njima to kako se digne, za svakog po malo navijaju;) zato i nisu pozeljni na tusnju, al vi ih obje rucke prihvatitehamzaTM87 je napisao/la:
Pa ti nemaju veze sa Gradinom,ako navijaju za Zelju
Ako misliš nisu poželjni pa misliš na neke fizičke obračune,smiješan si..nas bi svaku utakmicu dolazilo najmanje 1000..a motka ima dva kraja..
Čestitke juniorima!!Benjo_AFC86 je napisao/la:Juniori: OFK GRADINA SREBRENIK 2-0 FK Sarajevo
zaboravio sam za njih u ovoj radosti hahah.. 0-2 izg, primili gol negdje u 80. minutu za 0-1..Brcko87 je napisao/la:Čestitke juniorima!!Benjo_AFC86 je napisao/la:Juniori: OFK GRADINA SREBRENIK 2-0 FK Sarajevo
Za kadete ništa nepišeš,izgleda nisu dobro prošli..
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, tuzlanskinacin i 16 gostiju.