Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la LBJ MVP » 03 jan 2011, 18:23

Rami u Valenciji odlično pojačanje jedan od najboljih odbrambenih igrača na svijetu trenutno 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 03 jan 2011, 21:53

pozdrav svim šišmišima najbolji ste mi klub poslije liverpoola i želim vam sreću u narednim utakmicama koje slijede u prvenstvu te da dobijete schalke i odete korak dalje možda i dva 8-) :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 jan 2011, 22:37

LBJ MVP je napisao/la:Rami u Valenciji odlično pojačanje jedan od najboljih odbrambenih igrača na svijetu trenutno 8-)
ma to je malo subjektivno, dobar jeste,ja bi ga svrstao među 15tak najboljih na svojoj poziciji ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 jan 2011, 22:57

brazzo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Rami u Valenciji odlično pojačanje jedan od najboljih odbrambenih igrača na svijetu trenutno 8-)
ma to je malo subjektivno, dobar jeste,ja bi ga svrstao među 15tak najboljih na svojoj poziciji ;)
Pa i ja sam tako mislio među 10-15 najboljih uglavnom Valencia napravila pravi posao ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 jan 2011, 23:10

king1000 je napisao/la:pozdrav svim šišmišima najbolji ste mi klub poslije liverpoola i želim vam sreću u narednim utakmicama koje slijede u prvenstvu te da dobijete schalke i odete korak dalje možda i dva 8-) :D
Hvala mnogo u ima sismisa :D :D
Puno pozdrava tebi :lol: :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 04 jan 2011, 13:01

nitko ne sponjinje pobjedu nad espanyol-om 2-1 :roll:
Mata kralj zabio za pobjedu,prvi je zabio aduriz 8-) :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2011, 16:29

king1000 je napisao/la:nitko ne sponjinje pobjedu nad espanyol-om 2-1 :roll:
Mata kralj zabio za pobjedu ,prvi je zabio aduriz 8-) :D
Nažalost, iz cistog ofsajda .
Valencia Close To Sealing €10 Million Deal For Lorient Striker Kevin Gameiro .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 04 jan 2011, 23:30

Fantastican posao Valencije sa dovodenjem Ramija, ugrabili su izvanrednog stopera, a znamo kako nisu nesto bajni na stoperskim pozicijama.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 04 jan 2011, 23:39

Odlican posao dovodjenjem Ramija, sad jos nekoliko igraca dovesti i u pohod na sami vrh. :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 23:43

Dino_TM je napisao/la:Odlican posao dovodjenjem Ramija, sad jos nekoliko igraca dovesti i u pohod na sami vrh. :D
Da ste Ramija odma sebi uzeli a ne na posudbu isto ko sto ce bit i sa Gameirom konkurisali bi hebeno..
Al cete sljedece sezone bit prejaki, najvise zbog toga sto ce ova ekipa sazret igrajuci zajedno + Rami i Gameiro
Evo spanski Arsenal :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jan 2011, 00:59

L_blancos je napisao/la:
Dino_TM je napisao/la:Odlican posao dovodjenjem Ramija, sad jos nekoliko igraca dovesti i u pohod na sami vrh. :D
Da ste Ramija odma sebi uzeli a ne na posudbu isto ko sto ce bit i sa Gameirom konkurisali bi hebeno..
Al cete sljedece sezone bit prejaki, najvise zbog toga sto ce ova ekipa sazret igrajuci zajedno + Rami i Gameiro
Evo spanski Arsenal :D
heheh spanski Arsenal koji bi mogao iz Arsenala dovesti i Velu ,prvo posudba a onda mozda ga i kupiti :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 07 jan 2011, 12:06

jučer u kupu izgubišemo 4-2 a prosuli smo vodstvo od 0-2 :(

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 09 jan 2011, 16:31

Danas u 21.00 utakmica protiv Levantea nadam se pobjedi.... :D 8-) i to uvjerljivoj :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 jan 2011, 00:25

king1000 je napisao/la:Danas u 21.00 utakmica protiv Levantea nadam se pobjedi.... :D 8-) i to uvjerljivoj :D
heheh samo pobjeda,ne uvjerljiva :D

www.valencia-balkan.net

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 jan 2011, 04:04

Teška pobjeda večeras. Nadam se da će ovaj Mata sljedeče sezone nositi dres Uniteda.. :)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 jan 2011, 11:53

Sexmachineboy je napisao/la:Teška pobjeda večeras. Nadam se da će ovaj Mata sljedeče sezone nositi dres Uniteda.. :)
Ugovor sa Valenciom ga veze do 2015 godine,tako da se nadam da nece ni razmisljati od odlasku sa Mestalle :D

www.valencia-balkan.net

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 jan 2011, 16:45

Adi_Zepce je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Teška pobjeda večeras. Nadam se da će ovaj Mata sljedeče sezone nositi dres Uniteda.. :)
Ugovor sa Valenciom ga veze do 2015 godine,tako da se nadam da nece ni razmisljati od odlasku sa Mestalle :D
Ma valjda će otići prije isteka. Ni prvi ni zadnji. Meni jako drag igrač. 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 13 jan 2011, 12:06

Mata je jako dobar igrač, dogurao je i do dresa Španjolske, nadam se da će jednom zaigrati u velikom klubu jer je to i zaslužio.
Still learning...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 jan 2011, 12:07

domineysn je napisao/la:Mata je jako dobar igrač, dogurao je i do dresa Španjolske, nadam se da će jednom zaigrati u velikom klubu jer je to i zaslužio.
A Valencia mali klub?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 jan 2011, 18:52

Španski krilni nogometaš Juan Mata (22) produžio je ugovor s Valencijom do juna 2014. godine .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.