Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Rami u Valenciji odlično pojačanje jedan od najboljih odbrambenih igrača na svijetu trenutno 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pozdrav svim šišmišima najbolji ste mi klub poslije liverpoola i želim vam sreću u narednim utakmicama koje slijede u prvenstvu te da dobijete schalke i odete korak dalje možda i dva

ma to je malo subjektivno, dobar jeste,ja bi ga svrstao među 15tak najboljih na svojoj pozicijiLBJ MVP je napisao/la:Rami u Valenciji odlično pojačanje jedan od najboljih odbrambenih igrača na svijetu trenutno

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Pa i ja sam tako mislio među 10-15 najboljih uglavnom Valencia napravila pravi posaobrazzo je napisao/la:ma to je malo subjektivno, dobar jeste,ja bi ga svrstao među 15tak najboljih na svojoj pozicijiLBJ MVP je napisao/la:Rami u Valenciji odlično pojačanje jedan od najboljih odbrambenih igrača na svijetu trenutno

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hvala mnogo u ima sismisaking1000 je napisao/la:pozdrav svim šišmišima najbolji ste mi klub poslije liverpoola i želim vam sreću u narednim utakmicama koje slijede u prvenstvu te da dobijete schalke i odete korak dalje možda i dva![]()

Puno pozdrava tebi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
nitko ne sponjinje pobjedu nad espanyol-om 2-1
Mata kralj zabio za pobjedu,prvi je zabio aduriz

Mata kralj zabio za pobjedu,prvi je zabio aduriz

Nažalost, iz cistog ofsajda .king1000 je napisao/la:nitko ne sponjinje pobjedu nad espanyol-om 2-1![]()
Mata kralj zabio za pobjedu ,prvi je zabio aduriz![]()
Valencia Close To Sealing €10 Million Deal For Lorient Striker Kevin Gameiro .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Fantastican posao Valencije sa dovodenjem Ramija, ugrabili su izvanrednog stopera, a znamo kako nisu nesto bajni na stoperskim pozicijama.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Odlican posao dovodjenjem Ramija, sad jos nekoliko igraca dovesti i u pohod na sami vrh. 

Da ste Ramija odma sebi uzeli a ne na posudbu isto ko sto ce bit i sa Gameirom konkurisali bi hebeno..Dino_TM je napisao/la:Odlican posao dovodjenjem Ramija, sad jos nekoliko igraca dovesti i u pohod na sami vrh.
Al cete sljedece sezone bit prejaki, najvise zbog toga sto ce ova ekipa sazret igrajuci zajedno + Rami i Gameiro
Evo spanski Arsenal

heheh spanski Arsenal koji bi mogao iz Arsenala dovesti i Velu ,prvo posudba a onda mozda ga i kupitiL_blancos je napisao/la:Da ste Ramija odma sebi uzeli a ne na posudbu isto ko sto ce bit i sa Gameirom konkurisali bi hebeno..Dino_TM je napisao/la:Odlican posao dovodjenjem Ramija, sad jos nekoliko igraca dovesti i u pohod na sami vrh.
Al cete sljedece sezone bit prejaki, najvise zbog toga sto ce ova ekipa sazret igrajuci zajedno + Rami i Gameiro
Evo spanski Arsenal

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
jučer u kupu izgubišemo 4-2 a prosuli smo vodstvo od 0-2 

Danas u 21.00 utakmica protiv Levantea nadam se pobjedi....
i to uvjerljivoj 

heheh samo pobjeda,ne uvjerljivaking1000 je napisao/la:Danas u 21.00 utakmica protiv Levantea nadam se pobjedi....![]()
i to uvjerljivoj

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Teška pobjeda večeras. Nadam se da će ovaj Mata sljedeče sezone nositi dres Uniteda.. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ugovor sa Valenciom ga veze do 2015 godine,tako da se nadam da nece ni razmisljati od odlasku sa MestalleSexmachineboy je napisao/la:Teška pobjeda večeras. Nadam se da će ovaj Mata sljedeče sezone nositi dres Uniteda..

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma valjda će otići prije isteka. Ni prvi ni zadnji. Meni jako drag igrač.Adi_Zepce je napisao/la:Ugovor sa Valenciom ga veze do 2015 godine,tako da se nadam da nece ni razmisljati od odlasku sa MestalleSexmachineboy je napisao/la:Teška pobjeda večeras. Nadam se da će ovaj Mata sljedeče sezone nositi dres Uniteda..

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Mata je jako dobar igrač, dogurao je i do dresa Španjolske, nadam se da će jednom zaigrati u velikom klubu jer je to i zaslužio.
Still learning...
- Nail for Real
- Kontakt:
A Valencia mali klub?domineysn je napisao/la:Mata je jako dobar igrač, dogurao je i do dresa Španjolske, nadam se da će jednom zaigrati u velikom klubu jer je to i zaslužio.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Španski krilni nogometaš Juan Mata (22) produžio je ugovor s Valencijom do juna 2014. godine .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.