Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Ja mislim da to nije on na slici.Evo Wellingtona:GunnerS je napisao/la:Arsenal već kupio prvo pojačanje

A on je zapravo drugo pojacanje

http://youngguns.wordpress.com/2010/01/ ... -accepted/
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
MENADŽER Arsenala Arsene Wenger nazvao je klubove koji troše više od svojih stvarnih mogućnosti poluvaralicama.
Mnogi engleski nogometni klubovi grcaju u dugovima, neki su na rubu preživljavanja, poput West Hama ili Portsmoutha, Southampton je već proglasio stečaj, Notts County se odrekao ambicija koje su sezale sve do Premier lige, nakon što ih je napustio misteriozni milijarder, a Roman Abramovič je prije nekoliko dana izbrisao 340 milijuna funti dugovanja svoga Chelseaja drugom dokapitalizacijom klupskih dionica na tržištu kapitala.
Komentirajući upravo Abramovičev posljednji potez, Wenger je cinično rekao:
"Izgleda da živimo u doba čarobnjaka."
"Profesionalni se nogomet svodi na pobjeđivanje i balansiranje proračunom. To je osnovno pravilo za koje se borim. Sve ostalo je napola varanje. Pravila moraju biti jednaka, i za Chelsea i za sve ostale. Uvijek sam se borio za financijski fair-play", dodao je francuski strateg.
"Sve je to tužno jer klubovi pripadaju navijačima. A oni su sada u opasnosti da će izgubiti svoj voljeni klub. Zato je naša glavna odgovornost zadržati klub u dobrom financijskom stanju."
Mnogi engleski nogometni klubovi grcaju u dugovima, neki su na rubu preživljavanja, poput West Hama ili Portsmoutha, Southampton je već proglasio stečaj, Notts County se odrekao ambicija koje su sezale sve do Premier lige, nakon što ih je napustio misteriozni milijarder, a Roman Abramovič je prije nekoliko dana izbrisao 340 milijuna funti dugovanja svoga Chelseaja drugom dokapitalizacijom klupskih dionica na tržištu kapitala.
Komentirajući upravo Abramovičev posljednji potez, Wenger je cinično rekao:
"Izgleda da živimo u doba čarobnjaka."
"Profesionalni se nogomet svodi na pobjeđivanje i balansiranje proračunom. To je osnovno pravilo za koje se borim. Sve ostalo je napola varanje. Pravila moraju biti jednaka, i za Chelsea i za sve ostale. Uvijek sam se borio za financijski fair-play", dodao je francuski strateg.
"Sve je to tužno jer klubovi pripadaju navijačima. A oni su sada u opasnosti da će izgubiti svoj voljeni klub. Zato je naša glavna odgovornost zadržati klub u dobrom financijskom stanju."
West Ham - Arsenal.... Danas pobjeđujemo, bar bi trebali... Mislim da opet kapiten neće igrat, jer šef ga neće forsirat. Igrač će i Rosicky i Nasri i Diaby pa možda i Ramsey... U napadu možemo očekivat Velu... Odbrana nebi trebalo da se mijenja, Gallas, Vermaelen, Traore i Sanga, a možda na golu bude Fabianski 

- samir_tm87
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:West Ham - Arsenal.... Danas pobjeđujemo, bar bi trebali... Mislim da opet kapiten neće igrat, jer šef ga neće forsirat. Igrač će i Rosicky i Nasri i Diaby pa možda i Ramsey... U napadu možemo očekivat Velu... Odbrana nebi trebalo da se mijenja, Gallas, Vermaelen, Traore i Sanga, a možda na golu bude Fabianski
Gubimo 1:0

- WindOfChange
- Kontakt:
U toku je 65. minut West Ham - Asrenal 1:0
(Alessandro Diamanti )
(Alessandro Diamanti )
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
- samir_tm87
- Kontakt:
gollllllllllllllllllllllllllllllllll
ramseyyyyyyyyyyyyyyyyy
sta je samo Nasri fulio napad prije
ramseyyyyyyyyyyyyyyyyy
sta je samo Nasri fulio napad prije

- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
edvardo 1-2...za preokret
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Mašalah...
Pobjeda, očekivana, mada teže nego se očekivalo
Pobjeda, očekivana, mada teže nego se očekivalo

Ramsey je pravi nasljednik Fabregasa,kad ovaj ode u Barcu...Song polako sazrijeva u jednog od boljih DM...Diaby sasvim solidan nakon ulaska - dobar i koristan igrac.
Merida ništa - 0 poena,odron od igraca...Eduardo jest zabio gol,ali tanak je to igrac za kalibra Arsenala.
Vela nešto trci ali slabo je to - nejac.
Merida ništa - 0 poena,odron od igraca...Eduardo jest zabio gol,ali tanak je to igrac za kalibra Arsenala.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
To se nece desiti...drop je napisao/la:Ramsey je pravi nasljednik Fabregasa,kad ovaj ode u Barcu...Song polako sazrijeva u jednog od boljih DM...Diaby sasvim solidan nakon ulaska - dobar i koristan igrac.

Misliš? hehe ne reci dva put - krv nije vodaCesc Fabregas 4 je napisao/la:To se nece desiti...drop je napisao/la:Ramsey je pravi nasljednik Fabregasa,kad ovaj ode u Barcu...Song polako sazrijeva u jednog od boljih DM...Diaby sasvim solidan nakon ulaska - dobar i koristan igrac.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
drop je napisao/la: Merida ništa - 0 poena,odron od igraca
Danas jeste bio los ali odron od igraca moze reci samo neko ko ga je danas prvi put gledao...momak ce sigurno biti prvotimac Arsenala za par godina-definitivno jedan od vecih talenata koji se trenutno nalazi u arsenalu
Upravo sam procitala da Robert Pattinson voli Arsenal
I blizu sam nervnog sloma

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Svak voli Arsenal...Mozda bi i ti trebala poceti navijati za njihlejla je napisao/la:Upravo sam procitala da Robert Pattinson voli Arsenal![]()
![]()

Volim Roberta, al ne tolikoCesc Fabregas 4 je napisao/la:Svak voli Arsenal...Mozda bi i ti trebala poceti navijati za njihlejla je napisao/la:Upravo sam procitala da Robert Pattinson voli Arsenal![]()
![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Sad ce Sejo prec u Arsenal ,a Eric navija za Arsenal,pa to svak zna joooojlejla je napisao/la:Volim Roberta, al ne tolikoCesc Fabregas 4 je napisao/la:Svak voli Arsenal...Mozda bi i ti trebala poceti navijati za njihlejla je napisao/la:Upravo sam procitala da Robert Pattinson voli Arsenal![]()
![]()
On je no. 3 - iza Seje i Erica iz CSI-a

A onda ces ti navijati za ARSENAL !!!

Zadnja izmjena: Cesc Fabregas 4, dana/u 04 jan 2010, 19:44, ukupno mijenjano 2 puta.
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Evo nama jos jednog navijaca Arsenala,jel tako??Kandi je napisao/la:E cuj CSI, jel to pratis, hajd svaka cast na ideju, al onako znanje imat i slucajnosti i spretnosti, ma daj... Bjez odoh u offtopic, tema je Arsenal

hahaha,,, Chelsea je iznad svega

A o CSI-u bi mogla do sutra, al ipak sam ja fina, pa da ne spamam previse

Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.