Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

High

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la High » 10 feb 2009, 14:26

Ciro,sretan rodjendan...
Da jos puno godina budes selektor nase reprezentacije.
Ostani ono sto jesi .

;)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 feb 2009, 14:33

pa sta cu sad ja cojek tako prico i eto sto su ga onda izabrali.ja kazem da ga treba podrzat do belgije nije ni meni drago radi tih ratnih prica ja bi volio da se mi plasiramo na prvenstvo.i ja sam nekog igubio u ratu i ne mogu ga vise vratit isko bi to volio.mora se dalje zivit.sad mi je bitno da se plasiramo na prvenstvo.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2009, 16:03

Znate ljudi, ima stvarno likova, kada sa njima pricas ili citas vidis tu je svaka rjec na svom mjestu. Brate prava radost sa takvim ljudima pricati.

Imas onda druge ljude, koji, neznam...pa...kako....da....vam...objasnim...zabole te...prvo oci..pa te klucne u mozak...kad citas....i kad procitas....pitas se..pa zar nisam vec....procitao ovo vec....100 puta....i.sto to...nije...sve...sastavljeno....u jednoj...jednostavnoj recenici.........

A onda imas drugu sortu pa ne zna iscitati sta je njima posveceno, osobe koje sve bolje znaju o situaciji u reprezentaciji od samih igraca, pa za takvu vrstu covjeka jedan Damjanovic je izgleda idiot sto kaze da mu je dobra atmosfera u repki i sto je uspio dobiti ugovor. Mangup taj nas Damjanovic, kao sto su izgelada i ostali nasi zlatni momci. Kao sto sam rekao, blamaza i sramota.
Da nije tragicno bilo bi smijesno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 feb 2009, 16:37

A sto ne izvuce izjave igraca koji govore o nespobonom savezu, utakmici sa Rijekom i slicno. Ja uopste zaozbiljno ne smatram izjave date u avazu i slicnim novinama, dobro znamo veze avaza i saveza.

Ajd mi odgovori na ovo pitanje

Zasto se nadati nekom uspjehu, kada taj isti uspjeh nije cilj saveza? Samo mi ovo odgovori
nema potpisa

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 10 feb 2009, 16:51

Evo ja se npr. nadam uspjehu nase reprezentacije u svakoj utakmici zato sto sam B-H nacije sto volim B-H drzavu interesuje me sve sto je za nju vezano osim politicara.Nazalost i savez je stvoren od strane politike u BiH pa me oni ne interesuju jer oni ne" igraju "za nas ne trude se da nesto urade za repku itd.Vidite Ciro se ipak trudi(ma kako mi to vidjeli ali moze li se nama svima udovoljiti)i igraci mu vjeruju da nije tako ko bi dosao da igra protiv tamo neke Rijeke?Kontra pitanje jel treba samo igraci da vjeruju u sebe i u trenera jer trener i igraci su u paketu?Eto to je razlog sto sam ja za ovu repku(sad s Cirom a sutra mozda neko drugi)a protiv saveza.pozdrav

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 feb 2009, 16:55

Ammim je napisao/la:Evo ja se npr. nadam uspjehu nase reprezentacije u svakoj utakmici zato sto sam B-H nacije sto volim B-H drzavu interesuje me sve sto je za nju vezano osim politicara.Nazalost i savez je stvoren od strane politike u BiH pa me oni ne interesuju jer oni ne" igraju "za nas ne trude se da nesto urade za repku itd.Vidite Ciro se ipak trudi(ma kako mi to vidjeli ali moze li se nama svima udovoljiti)i igraci mu vjeruju da nije tako ko bi dosao da igra protiv tamo neke Rijeke?Kontra pitanje jel treba samo igraci da vjeruju u sebe i u trenera jer trener i igraci su u paketu?Eto to je razlog sto sam ja za ovu repku(sad s Cirom a sutra mozda neko drugi)a protiv saveza.pozdrav
A jel ti mislis da su za neki uspjeh dovoljni samo igraci na terenu+trener?
nema potpisa

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2009, 17:06

Da ti dadnem prvo odgovor, pa da ne kazes da nije tako. Ali onda da i ti meni nesto odgovoris.

Pitas:
Zbog cega se nadati uspjehu iako to nije cilj saveza?
Odgovor:
Pa da li ti mene zezas, pa procitaj to svoje pitanje jos jedanput.
Pa ti dakle pravis svoju nadu na uspjeh ovisnu o savezu? To nije savezov cilj pa nije ni tvoj?
Pa jer zato pricas tako lose o reprezentativcima, kako ima da se blamiraju u Belgiji?
Zbog cega se nadati, zato sto sam patriota. Tacka.

A nerazumjem zbog cega skreces polako sa reprezentacije i Blazevica na savez. Tu ima jedan drugi thread.
Kakve to izjave da izvucem o savezu od igraca, ko to prica o savezu, ja govorim da igraci 100% stoje iza Blazevica. Procitaj rjec za rjec tacno. Pokazujem kako je jedan reprezentativac podvukao tu dobro atmosferu a ti meni dolazis sa nekim bajkama o prodavanju u Rusiju i Njemacku, pa kao zato mu se svidja u repki.

E pa onda poslusaj intervju jednog Ibisevica, Dzeke, Misimovica sta kazu o nasem selektoru.
Sad tvoj zadatak:
Hajde sad ti odgvori nama, sta kazu ova trojica za Blazevica?

I nemoj nam sad dolaziti ponovo sa nekim blatnjavim pricama i o njima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 10 feb 2009, 17:07

Admir_Sa je napisao/la:
Ammim je napisao/la:Evo ja se npr. nadam uspjehu nase reprezentacije u svakoj utakmici zato sto sam B-H nacije sto volim B-H drzavu interesuje me sve sto je za nju vezano osim politicara.Nazalost i savez je stvoren od strane politike u BiH pa me oni ne interesuju jer oni ne" igraju "za nas ne trude se da nesto urade za repku itd.Vidite Ciro se ipak trudi(ma kako mi to vidjeli ali moze li se nama svima udovoljiti)i igraci mu vjeruju da nije tako ko bi dosao da igra protiv tamo neke Rijeke?Kontra pitanje jel treba samo igraci da vjeruju u sebe i u trenera jer trener i igraci su u paketu?Eto to je razlog sto sam ja za ovu repku(sad s Cirom a sutra mozda neko drugi)a protiv saveza.pozdrav
A jel ti mislis da su za neki uspjeh dovoljni samo igraci na terenu+trener?
Ne mislim jarane nego de mi ti reci sto mi imamo 15 debila u savezu kojima je glavna preokupacija ko ce gdje putovati gdje ce se napiti itd.Jer da je normalno oni bi trazili kao skauti igrace isli im na noge obilazili ih itd.Ali upravo zato treba nasim skinuti kapu jer ako jedna Belgija ima respekt prema BiH onda je to vrijedno postovanja jer znamo da su sami.Pa nece biti sami dok je nas kontas?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 feb 2009, 17:31

ma ljudi shvatite jednom....eto prihvatam sve vase...da je dobar trener, da ima dobru atnosferu i sve ostalo dobro o njemu...al kako neko normalan moze preci preko njegovih rijeci...pa covjek je porico Bosnu i kasnije kad se govorilo da je trebo da bude selektor Bosne onda je poceo dobro govoriti o Bosni....sad je vama bolji onaj ko je prije 6-7 godina tvrdio da BiH nece imati repku nego onima koji su dok su igrali u velikm klubovima dolazili na okupljanja reprezentacije dok ona jos nije ni bila priznata od UEFE i FIFE....e oni su po vama losi i nisu prave patriote nego je ciro pravi bosanac i veci patriota os sviju njih......

P.S.Principatus komentarise gluposti i "pogreske u Pisanju" a ne komentarise ono najvaznije.....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 feb 2009, 17:44

Tacno tako, normalno da nije moj cilj kada nije ni cilj saveza. Zato se ja od 2003 godine ne nadam nicemu niti sad ikada poslije toga otishao na neku utakmicu reprezentacije. Nadji ti meni ijednog igraca na svijetu koji prica neshto protiv aktuelnog selektora. Tako da su te izjave igraca neshto sasvim logicno. Ja ne pricam nishta loshe o reprezentativcima, cak mi je puno srce kada vidim kako neki razvaljuju u svojim klubovima. E zbog toga sto si ti "patriota", a ja nisam, patriote u savezu ce i dalje da ne rade nishta, a obezbjedit ce sebi materijalno i 5 koljeno, a ti ces se "patrioto" samo radovati par puta godisnje, a svoju reprezentaciju nikada neces vidjeti na nekom velikom natjecanju.

Blazevic=savez, ako do sada to nisi skontao onda mi je suludo vishe ishta pricati. Ev jos jednom izjava cire nakon neke utakmice u Zenici, "sve je dobro bilo, samo mi je zao sto su navijaci vrijedjali savez i mog prijatelja Muniba Usanovica Munju". Ako jos nisi skontao da je ciro doveden samo da se zamazu oci i spasi savez, tj "budale" da opet idu na utakmice i nadaju se nicemu....isto tako ne znam sta vishe da ti kazem kada ne mozes da shvatis.

Za Amimma

U savezu nemas 15 debila, nego najmanje 50 racunajuci raznorazne komisije, odbore i slicno koje ne rade nishta. Da je normalno oni bi se do sada povukli, dali kompetentnijim ljudima prednost i slicno. Danas svako igra fudbal, pa taj respekt nije neka bitna stvar. Danas moras respektovati nekada nizerazredne ekipe, inace ce ti se desiti sramota (primjer engelzi nisu dobili makedonce kuci i zato nisu otisli na euro, olimpijakos nije respektovao neke ciprane i sta bi). Kazes treba podrzati igrace? Zasto da ih ja podrzavam kada savez to isto ne radi? Jesmol to mi jaci od saveza? Imamo li mi kakav kontakt sa uefom/fifom? Organizujemol mi utakmice? Jel se mi mozemo zaliti FIFI/UEFI? (primjer nakon sramotnog sudjenja protiv madzara i grcke, sramote u beogradu, kradje u spaniji i slicno). Kada niko ziv ne bude na stadionima, mozda bude bolje, a do tada se samo nadajte, a savez ce vam svako malo servirati neko super iznenadjenje za napredak bih fudbala
nema potpisa

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 feb 2009, 17:54

a jeste zaboravili da su fanatikosi poslije utakmice sa turskom kritikovali ciru i govorili da ce njihov selektor uvijek biti Kodro....eto toliko koliko navijaci respektiraju ciru....al hajd mozda to vi niste slusali..............
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 10 feb 2009, 18:03

Ja inace postujem svako misljenje jedino poziv na nasilje nit mogu nit zelim.De ti meni reci sta se to ucinilo npr.s onim silnim bakljadama jel to neko dao ostavku.To ko je patriota(pisao si drugom a ne meni)nije na meni da kazem svako za sebe.Ti kao da mislis da ovde neko podrzava Ciru ili savez JA podrzavam samo one kojima je sveto ime zemlje moje a savez, Ciro ili neki treci mene ne interesuju a ako Dzeko(tvoj Sarajlija)npr.toga nije vrijedan jbga onda nema teme za razgovor.pozdrav

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 feb 2009, 18:16

Nikada nisam bio za te bakljade i slicno. Nikako da skontate da oni taj vash, nash patriotizam koriste samo za svoje potrebe. Od rata je proslo 14 godina, 90% isti ljudi na celu saveza, nishta nisu uradili i sad da se ja nadam necemu. Imamo primjere Hrvatske gdje su u savezu sve bivsi fudbalski radnici i odma ima rezultata, U Srbiji se desi da popushe par ciklusa, digla se buka, smijenio se savez i gledajte odma napretka. Jedino kod nas svake godine isti ljudi i svake godine se necemo nadamo
nema potpisa

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2009, 18:23

Eto Admire ja sam ti odgovorio na tvoje pitanje a ti nisi na moje. Ponovo mjesas savez u igru, a ne pricamo uopste o njima, treba znati diferencirati, napisao sam o tome na pocetku, ali kao sto sam rekao citaj rjec po rjec.

Dakle po tebi niko od nasih reprezentativaca nije dovoljno iskren, dovoljno karakter da kaze svoje misljenje o Selektoru Blazevicu, nego nam izgleda lazu kako im je odlicna atmosfera.
U redu.

Time je to raspravljanje sa tobom za mene zavrseno, jer bi sve ostalo bilo samo gubljenje rjeci.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 feb 2009, 18:27

Principatus je napisao/la:Eto Admire ja sam ti odgovorio na tvoje pitanje a ti nisi na moje. Ponovo mjesas savez u igru, a ne pricamo uopste o njima, treba znati diferencirati, napisao sam o tome na pocetku, ali kao sto sam rekao citaj rjec po rjec.

Dakle po tebi niko od nasih reprezentativaca nije dovoljno iskren, dovoljno karakter da kaze svoje misljenje o Selektoru Blazevicu, nego nam izgleda lazu kako im je odlicna atmosfera.
U redu.

Time je to raspravljanje sa tobom za mene zavrseno, jer bi sve ostalo bilo samo gubljenje rjeci.
Odgovorio sam i ja tebi na tvoje pitanje. Kao sto kazes citaj rijec po rijec. Ja uopce ne blatim igrace, ne znam odakle ti to. Igrao je i Kodro srcem za reprezentaciju kada je najteze bilo, pokusao neshto napraviti i nakon zavrsteka karijere, ali mu bagra nije dala. Jel to samo dobra atmosfera uvijet da se napravi extra rezultat?
nema potpisa

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 10 feb 2009, 18:34

ma ljudi mi mozemo samo sanjati da ce se nas savez promijeniti.kad malo skontam Principiatus je bio u pravu.bile tribine prazne ili ne oni ce jos uvijek biti u savezu.u tom savezu ce se uvijek vrtiti pare i oni ce uvijek imati sta uzeti.mozda u manjim kolicinama ali ce ubirati.skontajte da i u najnepopularnijim sportovima mi isto imamo munibe i slicne.eto ja sam trenirao streljastvo pa i tu isto imas muniba u savezu.da bi se sta promijenilo u savezu mi izgleda nismo ni svjesni kolike bi se promijene morale desiti u bosni.pa to je mislim jednako da se ukine rs :)..
mi ovdje pametujemo a oni se sigurno smiju nasim komentarima.....al eto nada zadnja umire ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 feb 2009, 18:39

Prazne tribine puno toga mogu promjeniti. Hocel biti sponzora ako recimo protiv belgije kuci dodje 50 ljudi? Kakve ce reakcije biti u svijetu i slicno.

Mene fakt boli briga vishe, odavno sam se pomirio da cinjenicom da se nikad nigdje necemo plasirati, utakmice gledam kao i svake druge, vishe me nishta ne moze iznenaditi od starne saveza, pa tako ni ovaj cirkus sa Rijekom, pokusavam ovim pisanjem uvjeriti ostale u suprotno, al ocigledno ne ide.

Ako se mi kojim slucajem plasiramo na SP, ja cu se za sva vremena poklopit i vishe a necu napisati o reprezentaciji
nema potpisa

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 10 feb 2009, 18:46

Ko za ovaj savez igra, taj je pi*ka izdajnicka.

Papac je king.
93,4 % " !!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 feb 2009, 18:54

ambrozija je napisao/la:Ko za ovaj savez igra, taj je pi*ka izdajnicka.

Papac je king.
i Hasan isto
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 10 feb 2009, 18:55

Admir_Sa je napisao/la:Normalno da ce taj tako pricati jer je upravo preko reprezentacije i otisao u rusiju, pa sada potpisao na Kaiserslautern. Ti ako se jos nisi uvjerio u nesposobnost ovog saveza i reprezentacije, onda stvarno ne znam sta vishe da kazem. Dok se Rumunija priprema za mec sa Srbijom tako sto igra prijateljsku protiv Hrvatske, Belgija se priprema tako sto igra protiv Slovenije, mi se pripremamo tako sto igramo protiv Rijeke :D I kada se naravno ne plasiramo, izgubimo prtoiv Belgije i slicno, opet ce biti da smo mali, da nas ne zele,da su nashi navijaci oept krivi za sve, da nas sudije kradu i slicno..... A pravi problem nije ni u igracima, ni u treneru nego u savezu. Bash me zanima koliko i koliko ciklusa treba proci da to skontate. Ovaj kaze kako ide na svaku utakmicu i kako lafo ne moze, a da ne ode. Evo ja ga pitam da je kojim slucajem bio u Beogradu, dozivio ono sto su dozivili navijaci, i da sutradan Munib ode i potpishe dok da su nashi navijaci isto izazivali nerede i time stetu prenesu na dvije strane, a Srbiju sramotno kazne.

Samo se vi nadajte....
prvo-Sto se tice Damjanovica, nezaboravi to, (posto kazes da negledas reprezentaciju) da Damjanovic nikada nije podbacio sto se tice reprezentacije i uvijek je odigrao odlicno.
drugo-nikada nisam napisao da je savez sposoban i to necu napisati dok je ovakav savez
trece-cuj kada se naravno ne plasiramo, ti mi neki patriota a izjavljujes ovakve recenice, znaci potcjenjujes nase igrace koji ostavljaju srce na terenu
cetvrto-ja sam napisao da idem na svaku utakmicu reprezentacije i da nemogu da neodem, to pisem i sada i kazem ici cu na sve i jednu utakmicu akoBogda dok sam ziv i zdrav, i idem radi sebe i nasih zlatnih igraca koje postujem i volim i radujem se svakom njihovom uspjehu i u njihovim klubovima, a ne radi Muniba, Ilje ... i ostali u savezu.
TI mjesas kruske i jabuke, niko nije rekao da savez valja
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.