Da jos puno godina budes selektor nase reprezentacije.
Ostani ono sto jesi .

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A jel ti mislis da su za neki uspjeh dovoljni samo igraci na terenu+trener?Ammim je napisao/la:Evo ja se npr. nadam uspjehu nase reprezentacije u svakoj utakmici zato sto sam B-H nacije sto volim B-H drzavu interesuje me sve sto je za nju vezano osim politicara.Nazalost i savez je stvoren od strane politike u BiH pa me oni ne interesuju jer oni ne" igraju "za nas ne trude se da nesto urade za repku itd.Vidite Ciro se ipak trudi(ma kako mi to vidjeli ali moze li se nama svima udovoljiti)i igraci mu vjeruju da nije tako ko bi dosao da igra protiv tamo neke Rijeke?Kontra pitanje jel treba samo igraci da vjeruju u sebe i u trenera jer trener i igraci su u paketu?Eto to je razlog sto sam ja za ovu repku(sad s Cirom a sutra mozda neko drugi)a protiv saveza.pozdrav
Ne mislim jarane nego de mi ti reci sto mi imamo 15 debila u savezu kojima je glavna preokupacija ko ce gdje putovati gdje ce se napiti itd.Jer da je normalno oni bi trazili kao skauti igrace isli im na noge obilazili ih itd.Ali upravo zato treba nasim skinuti kapu jer ako jedna Belgija ima respekt prema BiH onda je to vrijedno postovanja jer znamo da su sami.Pa nece biti sami dok je nas kontas?Admir_Sa je napisao/la:A jel ti mislis da su za neki uspjeh dovoljni samo igraci na terenu+trener?Ammim je napisao/la:Evo ja se npr. nadam uspjehu nase reprezentacije u svakoj utakmici zato sto sam B-H nacije sto volim B-H drzavu interesuje me sve sto je za nju vezano osim politicara.Nazalost i savez je stvoren od strane politike u BiH pa me oni ne interesuju jer oni ne" igraju "za nas ne trude se da nesto urade za repku itd.Vidite Ciro se ipak trudi(ma kako mi to vidjeli ali moze li se nama svima udovoljiti)i igraci mu vjeruju da nije tako ko bi dosao da igra protiv tamo neke Rijeke?Kontra pitanje jel treba samo igraci da vjeruju u sebe i u trenera jer trener i igraci su u paketu?Eto to je razlog sto sam ja za ovu repku(sad s Cirom a sutra mozda neko drugi)a protiv saveza.pozdrav
Odgovorio sam i ja tebi na tvoje pitanje. Kao sto kazes citaj rijec po rijec. Ja uopce ne blatim igrace, ne znam odakle ti to. Igrao je i Kodro srcem za reprezentaciju kada je najteze bilo, pokusao neshto napraviti i nakon zavrsteka karijere, ali mu bagra nije dala. Jel to samo dobra atmosfera uvijet da se napravi extra rezultat?Principatus je napisao/la:Eto Admire ja sam ti odgovorio na tvoje pitanje a ti nisi na moje. Ponovo mjesas savez u igru, a ne pricamo uopste o njima, treba znati diferencirati, napisao sam o tome na pocetku, ali kao sto sam rekao citaj rjec po rjec.
Dakle po tebi niko od nasih reprezentativaca nije dovoljno iskren, dovoljno karakter da kaze svoje misljenje o Selektoru Blazevicu, nego nam izgleda lazu kako im je odlicna atmosfera.
U redu.
Time je to raspravljanje sa tobom za mene zavrseno, jer bi sve ostalo bilo samo gubljenje rjeci.
i Hasan istoambrozija je napisao/la:Ko za ovaj savez igra, taj je pi*ka izdajnicka.
Papac je king.
prvo-Sto se tice Damjanovica, nezaboravi to, (posto kazes da negledas reprezentaciju) da Damjanovic nikada nije podbacio sto se tice reprezentacije i uvijek je odigrao odlicno.Admir_Sa je napisao/la:Normalno da ce taj tako pricati jer je upravo preko reprezentacije i otisao u rusiju, pa sada potpisao na Kaiserslautern. Ti ako se jos nisi uvjerio u nesposobnost ovog saveza i reprezentacije, onda stvarno ne znam sta vishe da kazem. Dok se Rumunija priprema za mec sa Srbijom tako sto igra prijateljsku protiv Hrvatske, Belgija se priprema tako sto igra protiv Slovenije, mi se pripremamo tako sto igramo protiv RijekeI kada se naravno ne plasiramo, izgubimo prtoiv Belgije i slicno, opet ce biti da smo mali, da nas ne zele,da su nashi navijaci oept krivi za sve, da nas sudije kradu i slicno..... A pravi problem nije ni u igracima, ni u treneru nego u savezu. Bash me zanima koliko i koliko ciklusa treba proci da to skontate. Ovaj kaze kako ide na svaku utakmicu i kako lafo ne moze, a da ne ode. Evo ja ga pitam da je kojim slucajem bio u Beogradu, dozivio ono sto su dozivili navijaci, i da sutradan Munib ode i potpishe dok da su nashi navijaci isto izazivali nerede i time stetu prenesu na dvije strane, a Srbiju sramotno kazne.
Samo se vi nadajte....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.