BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Djedovica i Garzu pozvati nek igraju
Svakako su zeljni vise nego instagram manekeni Musa i Nurkic
Svakako su zeljni vise nego instagram manekeni Musa i Nurkic
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Njemacka odobrila dvojna dvrzavljastva i moze sad oba pasosa imati
Ja mislim da vec je opet izbadio nas pasos
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo cu reci jednu stvar... Divim se svima vama koji ocekujete neki rezultat od ove, slobodno cu reci, neprofesionalne bagre.
Ove pripreme, kako su pocele i provedene, tako ce i zavrsiti na EBu. Neprofesionalno, nespremno, neuigrano i na koncu, neozbiljno.
Ne znam samo sta je u glavama tih mladica?Putovati negdje da te neko "samara" i razbija na terenu, dok ti izgledas kao grupa razbojnika gdje svak radi ono sto pozeli, zato sto se nisi pripremio i posvetio tome je za ozbiljnog izucavanja.
Sto bzv trosite mjesec dana svog zivota? Pa bolje biti negdje na moru, raftingu, rostilju, SFFu....
Koji cete k s repkom, ako ste tu reda radi?
Ove pripreme, kako su pocele i provedene, tako ce i zavrsiti na EBu. Neprofesionalno, nespremno, neuigrano i na koncu, neozbiljno.
Ne znam samo sta je u glavama tih mladica?Putovati negdje da te neko "samara" i razbija na terenu, dok ti izgledas kao grupa razbojnika gdje svak radi ono sto pozeli, zato sto se nisi pripremio i posvetio tome je za ozbiljnog izucavanja.
Sto bzv trosite mjesec dana svog zivota? Pa bolje biti negdje na moru, raftingu, rostilju, SFFu....
Ono gdje moram selektora pohvalit je da se potrudio da fine pripreme imamo prvi put ikad.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 avg 2025, 14:35Samo cu reci jednu stvar... Divim se svima vama koji ocekujete neki rezultat od ove, slobodno cu reci, neprofesionalne bagre.
Sad se vidi da je do igraca jer oni nisu za fine profesionalne pripreme nego za cirkus
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo je sve taktički, da zavaramo protivnike
Oni kontaju mi raspad, nismo spremni, a onda kad krene prvenstvo...bh gazije ne znaš odakle udaraju

Oni kontaju mi raspad, nismo spremni, a onda kad krene prvenstvo...bh gazije ne znaš odakle udaraju

Koševo Zapad
Evo ovih opet smaraju s Djedovicem.
Za Filipa bi bilo najbolje da otvori sebi privatnu temu i nek gusi na njoj do mile volje, a za ovog Nodija da se drzi svoje teme na fudbalskom pdfu. Nemoj ziv bio i ovdje pisati; hvala!
Ovo s Musom je dno dna. Je li to znaci da od meca s Crnom Gorom nije ni trenirao? Dosao je 4. augusta, bio s ekipom 7 dana i onda ponovo otisao dragoj u zagrljaj? Sve mirise na rasulo, a nije da se to nije moglo ocekivati.
Zasto ovoliko sikaniranje Campare, pa je i njega ostavio u Sarajevu? Ispade da su Sejfic i Hrelja ispred njega, sto nema nikakvog smisla. Ne kazem da je on nekakva igracina, ali je jedini lik u rosteru koji moze zabiti neku ludu trojku, a takav ti uvijek treba kad se udje u penal zavrsnicu. Nije postao ono sto se od njega ocekivalo u pogledu suta, ali svejedno ima najmeksu ruku i po tom pitanju je svemirski brod za Arslanagica kao glavnog konkurenta za poziciju, a i za ostale koji su opravdano ispred njega (Gegic, Atic itd).
Btw, evo Srbi i turnir iz Njemacke prenose na rtsu, a kod nas se ni iz Sarajeva ne zeli organizovati prenos. Moguce da Berbic i Beciragic hoce da iznenade protivnike nasim kvalitetom.

Ovo s Musom je dno dna. Je li to znaci da od meca s Crnom Gorom nije ni trenirao? Dosao je 4. augusta, bio s ekipom 7 dana i onda ponovo otisao dragoj u zagrljaj? Sve mirise na rasulo, a nije da se to nije moglo ocekivati.
Zasto ovoliko sikaniranje Campare, pa je i njega ostavio u Sarajevu? Ispade da su Sejfic i Hrelja ispred njega, sto nema nikakvog smisla. Ne kazem da je on nekakva igracina, ali je jedini lik u rosteru koji moze zabiti neku ludu trojku, a takav ti uvijek treba kad se udje u penal zavrsnicu. Nije postao ono sto se od njega ocekivalo u pogledu suta, ali svejedno ima najmeksu ruku i po tom pitanju je svemirski brod za Arslanagica kao glavnog konkurenta za poziciju, a i za ostale koji su opravdano ispred njega (Gegic, Atic itd).
Btw, evo Srbi i turnir iz Njemacke prenose na rtsu, a kod nas se ni iz Sarajeva ne zeli organizovati prenos. Moguce da Berbic i Beciragic hoce da iznenade protivnike nasim kvalitetom.

Čampara koliko nije ispunio očekivanja sigurno je jedan od rijetkih koji može bar pogoditi oba slobodna.Ghuraba je napisao/la: ↑15 avg 2025, 14:42Evo ovih opet smaraju s Djedovicem.Za Filipa bi bilo najbolje da otvori sebi privatnu temu i nek gusi na njoj do mile volje, a za ovog Nodija da se drzi svoje teme na fudbalskom pdfu. Nemoj ziv bio i ovdje pisati; hvala!
Btw, evo Srbi i turnir iz Njemacke prenose na rtsu, a kod nas se ni iz Sarajeva ne zeli organizovati prenos. Moguce da Berbic i Beciragic hoce da iznenade protivnike nasim kvalitetom.![]()
Musi znači treba nekoliko dana odmora, jarane imaš još 10-tak dana do EB i ti dođeš i kažeš selektoru treba mi nekoli dana odmora jer sam zadobio udarac na isto mjesto u jedine dvije pripremne utakmice što sam igrao. Priključio si se ekipi prije 7 dana, imaš još 10-tak dana do EB, trenirao si sa ekipom veoma malo i tražiš nekoliko dana pauze. Pa mi bi uspjeli nekako zayebat da nam je zapala grupa Kipar, Velika Britanija, Švedska, Portugal, Srbija i mi, mi bi opet nekako završili peti i ne bi išli dalje. Ne zbog sreće već zbog našeg amaterizma. Pa Grčkoj moguće da ne igra jedna od glavnih zvijezda cijelog EB, Španija nikad slabija, Italiji se jedan od glavnih igrača priključuje danas ili za koji dan, domaćin koji više nikad neće igrati na EB i Gruzija koja je pripreme shvatila potpuno ozbiljno. Umjesto da su motivisani 200% da prođu grupu oni žele odmor. Tačno kad trebamo imati pripreme za neko veliko takmičenje igrače treba mjesec dana izolirati.
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 15 avg 2025, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Još samo da dođe do slobodnih bacanja...
fuj.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
A može ga ubaciti ako protivnik mora praviti faul a mi vodimo u završnici, sigurnija opcija od Arslanagića svakako.
Kad dodjes u penal zavrsnicu, on, Musa i Castaneda su nam jedini u rosteru koji mogu zabiti 2 bacanja, a nije bas da su i oni vrhunski izvodjaci. Od Gegica, Atica, pa i Arslanagica ces prije dobiti 0/2 nego 2/2. Poenta je da ni on ni Arsla nece rijesiti problem organizacije napada i da su tu gotovo beskorisni na ovom nivou (zbog toga i jesu 12. igrac u rosteru), ali u nekim drugim situacijama (koje sam vec naveo) Sani inekako moze koristiti. Meni je Arslanagic daleko drazi igrac, ponizan je, korektan u izjavama, uvijek naglasavao kolika mu je cast samo dobiti poziv, za razliku od Campare koji je imao neke ispade nakon sto je ostao bez minutaze na proslom EB, ali kad se sve stvari uzmu u obzir - Campara bi trebao ici na prvenstvo.
Ove pripreme do sada nisu mogle gore proci. Ali mozda nas sve iznenade kad bude bitno. 

Znači piši propalo. Nema ovde ni timskog duha ni kojeg... Sve i da je Musa povrijeđen u šta čisto sumnjam išao bi sa ekipom al jok.
Ne znam samo koji levat se može više primati na njihovu šuplju i nazovi patriotizam i neke izjave tipa poginuti ćemo na terenu parketu trt vrt.
Mladzi od ovog ... Su ranjeni bjezali iz bolnice i bukvalno ginuli i zato svakog ovog manekena koji upotrijebi riječ toga tipa treba poslati u vražju. Eto navodno dobio Musa modricu mora mlada 10 dana do prvenstva da stavlja hladne obloge.
Ovo ne gledam do daljnjeg niti me zanimaju
Ne znam samo koji levat se može više primati na njihovu šuplju i nazovi patriotizam i neke izjave tipa poginuti ćemo na terenu parketu trt vrt.
Mladzi od ovog ... Su ranjeni bjezali iz bolnice i bukvalno ginuli i zato svakog ovog manekena koji upotrijebi riječ toga tipa treba poslati u vražju. Eto navodno dobio Musa modricu mora mlada 10 dana do prvenstva da stavlja hladne obloge.
Ovo ne gledam do daljnjeg niti me zanimaju

Stvarno smo krčv sreće pa su nam u svakom sportu najbolji igrači psihički nestabilni, narcisoidi i egoisti.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- JohnCleese
- Kontakt:
Vec drugi put pitam, doduse znam da nije prikladna tema, ali sta je fora sa tim SFF-om?
Jel to ono sto mi vidimo u tv prenosu creni tepih i par intervjua na my tv-u malo prije podne, malo popodne ili imaju neki znatno veci događaji iza kamera ?
Jel to ono sto mi vidimo u tv prenosu creni tepih i par intervjua na my tv-u malo prije podne, malo popodne ili imaju neki znatno veci događaji iza kamera ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Bruda, kakav je ovo sindrom kod nasih sportasa?
Svaki je inferioran u odnosu na zenu...prvo Anel, sad evo i Musa.
Mislim da jedino Castaneda, od svih igraca u ekipi, ima autoritet nad svojom zenom.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Stvarno sam mislio da će bar ovih 15 tak dana ozbiljno pristupiti reprezentaciji al nažalost ništa od toga . Musa svadba ,Nurkic kod mame na rođendanu, jedan igra basket , drugi kum ,treći nespreman,četvrti povreda . Uglavnom jako neozbiljno i daj Bože da nas iznenade pozitivno al vrlo teško ovakvim pristupom .
Musa spreman veceras za SFF, kakva povreda kakvi bakraci.
Klovn napravio cirkus atmosferu u reprezentaciji, prema nekim silji kitu a drugim se sve dopušta.
Zbog ovakvih stvari nam treba i Djedovic i Mutic i Suljo.
Nadam se da ce naredni selektor siriti roster i raditi u interesu reprezentacije i drzave jer ovaj osim uvodnih rijeci u intervjuima nista konkretno uradio nije.
Idemo po dva poraza u Belgiju jer pripremne nisu bitne svakako.
Klovn napravio cirkus atmosferu u reprezentaciji, prema nekim silji kitu a drugim se sve dopušta.
Zbog ovakvih stvari nam treba i Djedovic i Mutic i Suljo.
Nadam se da ce naredni selektor siriti roster i raditi u interesu reprezentacije i drzave jer ovaj osim uvodnih rijeci u intervjuima nista konkretno uradio nije.
Idemo po dva poraza u Belgiju jer pripremne nisu bitne svakako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.