Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Posudba najidealnija nema se tu sta puno pricat. On je treca opcija na desnom krilu nece tu biti mnogo minuta u prvom timu. On je u godinama gdje je jako bitno da igra koliko toliko ozbiljan fudbal a u to ne spada 2 liga Holandije…. Naravno ako zeli neku ozbiljnu karijeru koji mnogi od njeg ocekuju.
Da su bili pametni oko njega Dinamo ili Salzburg...Sindikat12 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:55Posudba najidealnija nema se tu sta puno pricat. On je treca opcija na desnom krilu nece tu biti mnogo minuta u prvom timu. On je u godinama gdje je jako bitno da igra koliko toliko ozbiljan fudbal a u to ne spada 2 liga Holandije…. Naravno ako zeli neku ozbiljnu karijeru koji mnogi od njeg ocekuju.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Mann i zvanično predstavljen u PSV-u. Esmiru bi fakat nabolje bilo ići negdje na posudbu, inače mu se valja vucarati još jednu sezonu po Jong PSV-u. S obzirom na situaciju, mislim da ga Barba neće zvati za septembar.
Prema trenutnoj situaciji ne treba ga zvati, bas kao sto ga nije zvao ni u martu ni u junu. Opravdano.
Drugo su neke naše želje, ali odluka selektora se u ovakvim situacijama treba poštovati a ne na nos mu nabijati.
Naravno, ukoliko se nesto drastično ne promijeni u narednih par sedmica pa uvjeri stručni štab da zaslužuje poziv. A oni sigurno neće zvati igraca zbog fantastičnog prijema lopte u bezveznoj prijateljskoj utakmici.
Esmir i njegov menadžer se moraju trgnuti, ako vec nisu, i razgovarati s ljudima u klubu da vide jasno kako stoje stvari, pa da shodno tome prave naredni korak. Vremena je sve manje.
Nikakvi Jongovi ne dolaze u obzir ako ćemo o reprezentaciji pričati.
Drugo su neke naše želje, ali odluka selektora se u ovakvim situacijama treba poštovati a ne na nos mu nabijati.
Naravno, ukoliko se nesto drastično ne promijeni u narednih par sedmica pa uvjeri stručni štab da zaslužuje poziv. A oni sigurno neće zvati igraca zbog fantastičnog prijema lopte u bezveznoj prijateljskoj utakmici.
Esmir i njegov menadžer se moraju trgnuti, ako vec nisu, i razgovarati s ljudima u klubu da vide jasno kako stoje stvari, pa da shodno tome prave naredni korak. Vremena je sve manje.
Nikakvi Jongovi ne dolaze u obzir ako ćemo o reprezentaciji pričati.
-
- Kontakt:
Poluinvalid koji sjedi na klupi heraclesa ako dobiva poziv redovno onda netreba biti glupson i razmisljat i dovodit u pitanje poziv esmira koji ulazi uvijek u igru slavnog psv-a koji je 10 stepenica iznad heraclesa. Znaci esmirovih 20-30 minuta u istoj ligi za stoputa bolji klub ne znace kao 20 minuta poluinvalida iz raspalog heraclesa. Esmire ne valja ti prijem lopte,neces dobit poziv zbog toga 

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Njega treba sačekati al' nema smisla da ga se gura u reprezentaciju. Prvo što ne može ništa pomoći, drugo što bi razvodnio hajp oko Alajbegovića kog treba pozvat, treće jer ne igra i četvrto on je daleko od završenog igrača.
Mi u ekipi imamo i previše igrača koji se još nisu do kraja razvili. Još jedan takav nam ne treba.
Po meni ima kvalitet za PSV. I neka sačeka svoje minute. Doći će jer je sezona duga. Igraće se na tri fronta. Nek odigra 20 utakmica ove sezone imaće neku platformu za sledeću.
Mi u ekipi imamo i previše igrača koji se još nisu do kraja razvili. Još jedan takav nam ne treba.
Po meni ima kvalitet za PSV. I neka sačeka svoje minute. Doći će jer je sezona duga. Igraće se na tri fronta. Nek odigra 20 utakmica ove sezone imaće neku platformu za sledeću.
E ako zovne Mujakice, Kulasine i takve **** i vas i barbu
Bajkatarevic itekako moze vise pomoci nego mnogi
Koliko ostali imaju minuta u klubu i kakav im je doprinos bio u repki?
Ne mogu da zabiju gol San Marinu o cemu pricamo
Bajkatarevic itekako moze vise pomoci nego mnogi
Koliko ostali imaju minuta u klubu i kakav im je doprinos bio u repki?
Ne mogu da zabiju gol San Marinu o cemu pricamo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Isto sam pisao u januaru, donekle i sada slično razmišljam ali više nisam siguran.Arnelv52 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:39Njega treba sačekati al' nema smisla da ga se gura u reprezentaciju. Prvo što ne može ništa pomoći, drugo što bi razvodnio hajp oko Alajbegovića kog treba pozvat, treće jer ne igra i četvrto on je daleko od završenog igrača.
Istina da je proljetni dio imao nesreću da je PSV ušao u veliku krizu rezultata, potom se Esmir povrijedio...na kraju mogu samo zahvaliti Ajaxu sto im je prepustio dobijenu titulu u posljednja 4 kola kada su ušli s viškom od 9 bodova koliko se sjecam i uspjeli to prosuti.
Igrat će PSV svaka 3 dana, trebalo bi biti minuta ako računaju na njega na duže staze. Ako ne, put pod noge.