English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
U Engleskoj Celzi i United najbolje odradili prelazni po meni.
Celziju je samo Kounde jos falio da bas dobar bude prelazni ali i ovako odlicno.
Strasnu sirinu imamo sada.
\United Sancho, Rona i Varane samo sto nisu doveli ono sto im najvise treba a to je bas kvalitetan zadnji vezni.
City samo Grealisha na kraju doveo nema Kanea nema nekog drugog napadaca.
Mislim da ce standardno tamburati ove slabe ekipe ali mislim bez pravog napadaca da ce imati problema u jacim tekmama.
Liverpool je imao najvise posla od ovih ekipa a najmanje su posla odradili.
Mislim da kada su svi zdravi i kada su u formi da su sama krema fudbala ali ostatak ekipe nije na tom nivou dok ove druge 3 ekipe imaju bas kvalitete i izvan prvih 11. Ako ih povrede zaobidju i ako na vrijeme izadju iz kupova naravno u samom su vrhu ali par kljucnih povreda plus AFCON i ode sve u tri lijepe.
Celziju je samo Kounde jos falio da bas dobar bude prelazni ali i ovako odlicno.
Strasnu sirinu imamo sada.
\United Sancho, Rona i Varane samo sto nisu doveli ono sto im najvise treba a to je bas kvalitetan zadnji vezni.
City samo Grealisha na kraju doveo nema Kanea nema nekog drugog napadaca.
Mislim da ce standardno tamburati ove slabe ekipe ali mislim bez pravog napadaca da ce imati problema u jacim tekmama.
Liverpool je imao najvise posla od ovih ekipa a najmanje su posla odradili.
Mislim da kada su svi zdravi i kada su u formi da su sama krema fudbala ali ostatak ekipe nije na tom nivou dok ove druge 3 ekipe imaju bas kvalitete i izvan prvih 11. Ako ih povrede zaobidju i ako na vrijeme izadju iz kupova naravno u samom su vrhu ali par kljucnih povreda plus AFCON i ode sve u tri lijepe.
- ASD
- Kontakt:
Jel ono u Engleskoj još traje prelazni, između liga, tako nešto?
Chelsea je po meni skiksao kaj nisu uspjeli ubosti Koundea. Mislim pokrit ce oni to igrom sa 3 iza i sam Touchel odlicno postavlja ekipu defenzivno. Medjutim u slucaju ozljede jednog od standardnih stopera tu bi moglo biti problema. Cisto sumnjam da bi se prodali Zouma i Tomori skupa da su znali kako ce biti neuspjesni u kupovini novog stopera. Ima Chelsea potencijala na toj poziciji u vidu mladih igraca, ali to je uvijek skakljivo.
ARSENAL4ever
Ja mislim suprotno. Ne znam šta su i zapeli toliko za njega, imaju finih opcija pozadi. Chalobah recimo izuzetno zanimljiv igrač koji bi mogao upadati ako zagusti. Dosta im je bitnije bilo tog veznjaka završiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ja bas brijem da su morali nekoga ubosti na stoperu ako su planirali zategnuti svaku liniju. Nije morao strikno biti Kounde, al njega su pikirali od ovih jaci pa zato kazem. Al ono sve nedostatke mogu nadomjestiti Touchelovim sistemom igre u obrani.
ARSENAL4ever
United sa portugalskim kancerom i statističarom neće ništa osvojit,eventualno neki nebitan kup,sve što će se desit to je da će dati milione i milione za njegove plate i bonuse,istina je takva da on od Reala nije više isti igrač.
Živi bili pa vidjeli
Živi bili pa vidjeli
BOSANSKA KRAJINA
- wadethegreat
- Kontakt:
Upravo odbranu igramo timski i trenutno sumnjam da ijedna ekipa bolje odbranu igra jedino je Liverpool tu te dvije ekipe po meni onako ekipno i sistemski najbolje igraju odbranu.
Stvar je da bi Kounde bas legao kao desni stoper. Azpi stari a na to fizicki je puno bolji Kounde i strasan je sa loptom i brz.
Savrseno bi legao na ovu odbranu Tuchela gdje se zna dosta igrati sa loptom i iznositi iz zadnje linije.
Ali dati 80 milki za njega je suludo slicna je i sa Kepom situacija bila Atletico ga nije dao dok se klauzula ne aktivira. Eno ga bojkotuje sada nece na trening nije se javio ni predsjedniku ni treneru.
Sa druge strane mali Chalobah je spreman da uskoci ako se dese kakve povrede tako da sve je to u redu. Sredina je bila veci priorite Kounde je bio luksuz.
Nismo nikako mogli sa Kanteom, Kovom i Jorganom izgurati sve tekme ove sezone na visokom nivou.
Saul je bas dobar posao jos je posudba sa mogucnosti otkupa.
Stvar je da bi Kounde bas legao kao desni stoper. Azpi stari a na to fizicki je puno bolji Kounde i strasan je sa loptom i brz.
Savrseno bi legao na ovu odbranu Tuchela gdje se zna dosta igrati sa loptom i iznositi iz zadnje linije.
Ali dati 80 milki za njega je suludo slicna je i sa Kepom situacija bila Atletico ga nije dao dok se klauzula ne aktivira. Eno ga bojkotuje sada nece na trening nije se javio ni predsjedniku ni treneru.
Sa druge strane mali Chalobah je spreman da uskoci ako se dese kakve povrede tako da sve je to u redu. Sredina je bila veci priorite Kounde je bio luksuz.
Nismo nikako mogli sa Kanteom, Kovom i Jorganom izgurati sve tekme ove sezone na visokom nivou.
Saul je bas dobar posao jos je posudba sa mogucnosti otkupa.
I to je nesto.. I to je napredak
Uz to će izvoditi i penale i slobodnjake iako je Bruno duplo bolji od njega u tome

Bruno F. u karijeri izveo 44 penala, zabio je 41, a promašio je 3. U prosjeku promašuje svaki ČETRNAESTI penal.
Dok je Ronaldo u karijeri izveo 167 penala, zabio je 139, a promašio je 28. U prosjeku promašuje svaki ŠESTI penal.
Ako je United velik klub neće dozvoliti ovom debilu da izvodi ni penale ni slobodnjake.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Iskreno me strah da GOAT ne pogura United to titule. Ako je to neko u stanju, onda je on.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- wadethegreat
- Kontakt:
Messi the farmer

Long story short: Arsenal.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Odlican posao.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Koliko je United pretplatio ove potrosene, u zenitu karijere zvijezde samo da flexaju moc kupovine.
Nikakve fudbalske perspektive
Nikakve fudbalske perspektive
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Panj White ne zaslužuje ni hiljadu i po maraka mjesečno. Čuj da se on poredi sa Varanom, kakva trolerska ubleha majko mila 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
A vidi samo Brokule.
Sancho, Varane i Ronaldo. Sve potrošeni i precijenjeni igrači.

Sancho, Varane i Ronaldo. Sve potrošeni i precijenjeni igrači.

Ne stavljaj goat-a u istu recenicu sa ta dva panja.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.