Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Meni rekose da je problem oko ovogodisnjih premija i da zbog toga ne zeli da igra. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa da, najcool lik je toliko veliki igrac da jednostavno treba samo njemu da se plati.
Ko je taj Djokovic koji igra besplatno i to uz povredu
Mora da je neki lud covek. 
Ko je taj Djokovic koji igra besplatno i to uz povredu

Razumi ga,mora covek da kupi grickalice i sokic da moze Warcrafta lepo da igra. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
iako mu je konkurencija žestoka, svakako! i do sad je bio, ali je večerašnjom predstavom, to još jednom potvrdio.MaGiCa je napisao/la: Jos jednom: Novak Djokovic je najveci srpski sportista ikada![]()
![]()
![]()
jes` da mi je u drugom setu skratio život jedno mjesec dana, ali ne žalim. Kako je samo rasturio Querreya u 3. i 4. setu i to sa izuzetno teškom povredom (znam po sebi jer se i meni slična povreda desila par puta na malom fudbalu).

Čestitke svim momcima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
bravo za noleta, tako se predstavlja svoja zemlja
cuj tipsarevic nece zbog premija da igra, ne mogu da vjerujem majke mi, pa ako iko na svijetu dovoljno zaradjuje to su ovi teniseri medju 20-30 na svijetu
cuj tipsarevic nece zbog premija da igra, ne mogu da vjerujem majke mi, pa ako iko na svijetu dovoljno zaradjuje to su ovi teniseri medju 20-30 na svijetu

nema potpisa
Tipsarević je dijabola. Momak je prvo glup ko daska i zato nikad neće biti bolje plasiran od 9-10 mjesta, a i to mu je premija kakav je prvo čovjek, a onda i i teniser.
Nevjerovatno.stole8455 je napisao/la:Tipsarević je dijabola. Momak je prvo glup ko daska i zato nikad neće biti bolje plasiran od 9-10 mjesta, a i to mu je premija kakav je prvo čovjek, a onda i i teniser.

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
Jbga, covek osvojio 6GSa, 13 mastersa, 2 WTFa, bronzu na OI, 36 turnira ima 70+ sedmica na mestu #1, 50 miliona $ samo od turnira i jos toliko minimum od sponzorskih ugovora...i on povredjen igra u nekom tamo Bojziju u Ajdahou.
A neko moze sebe da sutira nogama u guzicu sto je bio u timu sa takvom velicinom i sto mu je to najveci uspeh u karijeri (osvajanje DCa), ali ce i dalje imati prizemne interese i zelju da se ovajdi o tu reprezentaciju.
Zato je ovaj prvi legenda, a ovaj drugi waisted talent.
A neko moze sebe da sutira nogama u guzicu sto je bio u timu sa takvom velicinom i sto mu je to najveci uspeh u karijeri (osvajanje DCa), ali ce i dalje imati prizemne interese i zelju da se ovajdi o tu reprezentaciju.
Zato je ovaj prvi legenda, a ovaj drugi waisted talent.

- vidovitadjemila
Cestitke Noletu za ono sinoc.Ko god tvrdi da se igra samo za novac trebalo je pogledati ovog momka koji lezi na milionima.A ako Srbija bude igrala u Beogradu polufinale obvavezno povedite nogometase i rukometese u Arenu.Mozda nesto i nauce... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
jeste najveći srpski sportista ikada... ima jaku konkurenciju, ali ja mu skidam kapu...
gdje su sada oni koji su na sva usta srali kako je neko ko lako predaje mečeve... ej manje od 2 mjeseca do RG i on rizikuje sve...
nikad, ali nikad neću dozvoliti sebi da se ljutim na njega, a obično se ljutim kada izgubi od onih koje može pojesti...
svakako svaka čast i iliji... jedan dečko koji je mogao puno ali previše je volio život i zabavu...
nole nadam se da ćeš biti dobro....
gdje su sada oni koji su na sva usta srali kako je neko ko lako predaje mečeve... ej manje od 2 mjeseca do RG i on rizikuje sve...
nikad, ali nikad neću dozvoliti sebi da se ljutim na njega, a obično se ljutim kada izgubi od onih koje može pojesti...
svakako svaka čast i iliji... jedan dečko koji je mogao puno ali previše je volio život i zabavu...
nole nadam se da ćeš biti dobro....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Teško ti mogu šta naučiti ali Srbi su konačno shvatili ko je ko.Vjeruj,svi na jednu a Novak na drugu.Čast izuzetcimavidovitadjemila je napisao/la:Cestitke Noletu za ono sinoc.Ko god tvrdi da se igra samo za novac trebalo je pogledati ovog momka koji lezi na milionima.A ako Srbija bude igrala u Beogradu polufinale obvavezno povedite nogometase i rukometese u Arenu.Mozda nesto i nauce...
Španjolska - Ukrajina
Nizozemska - Austrija
Hrvatska - Velika Britanija
Švicarska - Ekvador
Njemačka - Brazil
Poljska - Australija
Belgija - Izrael
Japan - Kolumbija
Loše smo prošli iako smo bili nositelji, jer će Murray vjerovatno igrati...
Nizozemska - Austrija
Hrvatska - Velika Britanija
Švicarska - Ekvador
Njemačka - Brazil
Poljska - Australija
Belgija - Izrael
Japan - Kolumbija
Loše smo prošli iako smo bili nositelji, jer će Murray vjerovatno igrati...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Što se tiče Velike Britanije, moglo je i bolje proći, mada je najvažnije da se izbjegla Španija.
Po meni, ukoliko bude igrao Andy Britanci su favoriti (imaju bolji dubl), a ukoliko ne bude igrao Hrvatska je izraziti favorit.
Po meni, ukoliko bude igrao Andy Britanci su favoriti (imaju bolji dubl), a ukoliko ne bude igrao Hrvatska je izraziti favorit.
Ako ne bude igrao Murray, Britanci nemaju ni 2% šansi.DukeOfWellington je napisao/la:Što se tiče Velike Britanije, moglo je i bolje proći, mada je najvažnije da se izbjegla Španija.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Postavi šanse kako god hoćeš, ali dva Britanca, redom 217. i 324. na ATP listi su pobijedili dva Rusa, redom 68. i 79. na ATP listi, i uz to ubilježili i dva poraza od istih protivnika u pet setova. Favoriti u tom slučaju jesu, ali 2% su po meni smiješne cifre, to bi bila kvota na prolaz 1,02. Ja bih rado vidio tu kvotu da lupim kontru.sock56 je napisao/la: Ako ne bude igrao Murray, Britanci nemaju ni 2% šansi.
Hrvatska će vjerovatno birati sporu šljaku.
Pa Andy bi uzeo vjerovatno oba meča, a Marin i Ivan ostala dva, tako da bi odlučivali parovi.DukeOfWellington je napisao/la:Postavi šanse kako god hoćeš, ali dva Britanca, redom 217. i 324. na ATP listi su pobijedili dva Rusa, redom 68. i 79. na ATP listi, i uz to ubilježili i dva poraza od istih protivnika u pet setova. Favoriti u tom slučaju jesu, ali 2% su po meni smiješne cifre, to bi bila kvota na prolaz 1,02. Ja bih rado vidio tu kvotu da lupim kontru.sock56 je napisao/la: Ako ne bude igrao Murray, Britanci nemaju ni 2% šansi.
Hrvatska će vjerovatno birati sporu šljaku.
Rusi me ne zanimaju jer je Marin 11., a Ivan 54. igrač svijeta. Ostali Britanci nisu nikakva opasnost za nas.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ništa nije sigurno. Andy nije siguran protiv Čilića, pogotov na šljaci, a Dodig nije siguran ni protiv koga. Možda nisu ni Rusi mislili da nisu opasnost ova dvojica pa eto, bi im kako im bi. Da se gleda samo ATP ranking Španci bi uvijek bili šampioni, a nisu.sock56 je napisao/la: Pa Andy bi uzeo vjerovatno oba meča, a Marin i Ivan ostala dva, tako da bi odlučivali parovi.
Rusi me ne zanimaju jer je Marin 11., a Ivan 54. igrač svijeta. Ostali Britanci nisu nikakva opasnost za nas.
Marray i Fleming su odličan par i favoriti su protiv bilo koje hrvatske kombinacije, ali ni tu ništa nije sigurno.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 17 sep 2013, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Stepanek donio prvi poen Cesima u polufinalu, sigurna pobjeda protiv Monaca, Berdych bi trebao povecati na 2-0.
U Beogradu, Pospisil brojao gemove protivn Djokovica, a Tipsarevic trenutno vodi protiv Raonica.
U play offu je zanimljivo, Spanci ocekivano imaju 2-0 nakon prvog dana protiv Ukrajine, Nadal pregazio Stakya, a Verdasco dobio Dolgopolova.
Njemacka ima 2-0, sigurne pobjede Kohlya i Mayera.
Za Hrvatsku je igrao pobjednik juniorskog Us Opena, Borna Coric, imao je cast da debituje protiv Murraya, uzeo je 6 gemova i prikazao solidnu igru, kasnije je Dodig sigurno izjednacio na 1-1. Prilika za Veliku Britaniju da nakon dugo vremena igraju u najjacoj grupi DC-a.
Svicarska vodi 2-0 protiv Ekvadora, Wawrinka i Chiudinelli su bili sigurni.
Hewitt je za Australiju lako donio prvi bod protiv Poljske, a izgleda da ce Tomic povecati na 2-0.
Odlican mec su odigrali De Bakker i Melzer, a u pet setova je slavio Holandjanin, nakon preokreta i uz prvi bod koji je osvojio Haase, imaju sigurno vodstvo od 2-0.
Japan i Kolumbija podjelili poene nakon prvog dana.
U Beogradu, Pospisil brojao gemove protivn Djokovica, a Tipsarevic trenutno vodi protiv Raonica.
U play offu je zanimljivo, Spanci ocekivano imaju 2-0 nakon prvog dana protiv Ukrajine, Nadal pregazio Stakya, a Verdasco dobio Dolgopolova.
Njemacka ima 2-0, sigurne pobjede Kohlya i Mayera.
Za Hrvatsku je igrao pobjednik juniorskog Us Opena, Borna Coric, imao je cast da debituje protiv Murraya, uzeo je 6 gemova i prikazao solidnu igru, kasnije je Dodig sigurno izjednacio na 1-1. Prilika za Veliku Britaniju da nakon dugo vremena igraju u najjacoj grupi DC-a.
Svicarska vodi 2-0 protiv Ekvadora, Wawrinka i Chiudinelli su bili sigurni.
Hewitt je za Australiju lako donio prvi bod protiv Poljske, a izgleda da ce Tomic povecati na 2-0.
Odlican mec su odigrali De Bakker i Melzer, a u pet setova je slavio Holandjanin, nakon preokreta i uz prvi bod koji je osvojio Haase, imaju sigurno vodstvo od 2-0.
Japan i Kolumbija podjelili poene nakon prvog dana.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kanadjani dbise Srbe u dublu. Srbija je vodila 2-1 u setovima ali Kanada je uspijela preokrenuti i u 5. setu pbjediti sa 10-8
Ceska je u finalu.
Ceska je u finalu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.