Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 23:13

Meni rekose da je problem oko ovogodisnjih premija i da zbog toga ne zeli da igra. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 apr 2013, 23:24

Pa da, najcool lik je toliko veliki igrac da jednostavno treba samo njemu da se plati.
Ko je taj Djokovic koji igra besplatno i to uz povredu :?: Mora da je neki lud covek. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 23:39

Razumi ga,mora covek da kupi grickalice i sokic da moze Warcrafta lepo da igra. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 apr 2013, 00:21

MaGiCa je napisao/la: Jos jednom: Novak Djokovic je najveci srpski sportista ikada :!: :!: :!: slika
iako mu je konkurencija žestoka, svakako! i do sad je bio, ali je večerašnjom predstavom, to još jednom potvrdio.

jes` da mi je u drugom setu skratio život jedno mjesec dana, ali ne žalim. Kako je samo rasturio Querreya u 3. i 4. setu i to sa izuzetno teškom povredom (znam po sebi jer se i meni slična povreda desila par puta na malom fudbalu). :shock: :shock: Fantastično!
Čestitke svim momcima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2013, 01:45

bravo za noleta, tako se predstavlja svoja zemlja

cuj tipsarevic nece zbog premija da igra, ne mogu da vjerujem majke mi, pa ako iko na svijetu dovoljno zaradjuje to su ovi teniseri medju 20-30 na svijetu :roll:
nema potpisa

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 08 apr 2013, 10:54

Tipsarević je dijabola. Momak je prvo glup ko daska i zato nikad neće biti bolje plasiran od 9-10 mjesta, a i to mu je premija kakav je prvo čovjek, a onda i i teniser.

Tyler
Kontakt:

Post Postao/la Tyler » 08 apr 2013, 12:05

stole8455 je napisao/la:Tipsarević je dijabola. Momak je prvo glup ko daska i zato nikad neće biti bolje plasiran od 9-10 mjesta, a i to mu je premija kakav je prvo čovjek, a onda i i teniser.
Nevjerovatno. :oops: Tačno ponekad povjerujem onima koji kažu da ne postoje poganiji ljudi od ovih naših balkanskih plemena.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2013, 13:54

Jbga, covek osvojio 6GSa, 13 mastersa, 2 WTFa, bronzu na OI, 36 turnira ima 70+ sedmica na mestu #1, 50 miliona $ samo od turnira i jos toliko minimum od sponzorskih ugovora...i on povredjen igra u nekom tamo Bojziju u Ajdahou.

A neko moze sebe da sutira nogama u guzicu sto je bio u timu sa takvom velicinom i sto mu je to najveci uspeh u karijeri (osvajanje DCa), ali ce i dalje imati prizemne interese i zelju da se ovajdi o tu reprezentaciju.

Zato je ovaj prvi legenda, a ovaj drugi waisted talent. ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 apr 2013, 18:29

Cestitke Noletu za ono sinoc.Ko god tvrdi da se igra samo za novac trebalo je pogledati ovog momka koji lezi na milionima.A ako Srbija bude igrala u Beogradu polufinale obvavezno povedite nogometase i rukometese u Arenu.Mozda nesto i nauce... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 apr 2013, 20:16

jeste najveći srpski sportista ikada... ima jaku konkurenciju, ali ja mu skidam kapu...
gdje su sada oni koji su na sva usta srali kako je neko ko lako predaje mečeve... ej manje od 2 mjeseca do RG i on rizikuje sve...
nikad, ali nikad neću dozvoliti sebi da se ljutim na njega, a obično se ljutim kada izgubi od onih koje može pojesti...
svakako svaka čast i iliji... jedan dečko koji je mogao puno ali previše je volio život i zabavu...
nole nadam se da ćeš biti dobro....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 08 apr 2013, 20:40

vidovitadjemila je napisao/la:Cestitke Noletu za ono sinoc.Ko god tvrdi da se igra samo za novac trebalo je pogledati ovog momka koji lezi na milionima.A ako Srbija bude igrala u Beogradu polufinale obvavezno povedite nogometase i rukometese u Arenu.Mozda nesto i nauce... ;)
Teško ti mogu šta naučiti ali Srbi su konačno shvatili ko je ko.Vjeruj,svi na jednu a Novak na drugu.Čast izuzetcima

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 10 apr 2013, 13:32

Španjolska - Ukrajina
Nizozemska - Austrija
Hrvatska - Velika Britanija
Švicarska - Ekvador
Njemačka - Brazil
Poljska - Australija
Belgija - Izrael
Japan - Kolumbija

Loše smo prošli iako smo bili nositelji, jer će Murray vjerovatno igrati...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 apr 2013, 14:43

Što se tiče Velike Britanije, moglo je i bolje proći, mada je najvažnije da se izbjegla Španija.

Po meni, ukoliko bude igrao Andy Britanci su favoriti (imaju bolji dubl), a ukoliko ne bude igrao Hrvatska je izraziti favorit.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 10 apr 2013, 14:48

DukeOfWellington je napisao/la:Što se tiče Velike Britanije, moglo je i bolje proći, mada je najvažnije da se izbjegla Španija.

Po meni, ukoliko bude igrao Andy Britanci su favoriti (imaju bolji dubl), a ukoliko ne bude igrao Hrvatska je izraziti favorit.
Ako ne bude igrao Murray, Britanci nemaju ni 2% šansi.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 apr 2013, 14:57

sock56 je napisao/la: Ako ne bude igrao Murray, Britanci nemaju ni 2% šansi.
Postavi šanse kako god hoćeš, ali dva Britanca, redom 217. i 324. na ATP listi su pobijedili dva Rusa, redom 68. i 79. na ATP listi, i uz to ubilježili i dva poraza od istih protivnika u pet setova. Favoriti u tom slučaju jesu, ali 2% su po meni smiješne cifre, to bi bila kvota na prolaz 1,02. Ja bih rado vidio tu kvotu da lupim kontru.

Hrvatska će vjerovatno birati sporu šljaku.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 10 apr 2013, 15:01

DukeOfWellington je napisao/la:
sock56 je napisao/la: Ako ne bude igrao Murray, Britanci nemaju ni 2% šansi.
Postavi šanse kako god hoćeš, ali dva Britanca, redom 217. i 324. na ATP listi su pobijedili dva Rusa, redom 68. i 79. na ATP listi, i uz to ubilježili i dva poraza od istih protivnika u pet setova. Favoriti u tom slučaju jesu, ali 2% su po meni smiješne cifre, to bi bila kvota na prolaz 1,02. Ja bih rado vidio tu kvotu da lupim kontru.

Hrvatska će vjerovatno birati sporu šljaku.
Pa Andy bi uzeo vjerovatno oba meča, a Marin i Ivan ostala dva, tako da bi odlučivali parovi.

Rusi me ne zanimaju jer je Marin 11., a Ivan 54. igrač svijeta. Ostali Britanci nisu nikakva opasnost za nas.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 apr 2013, 15:35

sock56 je napisao/la: Pa Andy bi uzeo vjerovatno oba meča, a Marin i Ivan ostala dva, tako da bi odlučivali parovi.

Rusi me ne zanimaju jer je Marin 11., a Ivan 54. igrač svijeta. Ostali Britanci nisu nikakva opasnost za nas.
Ništa nije sigurno. Andy nije siguran protiv Čilića, pogotov na šljaci, a Dodig nije siguran ni protiv koga. Možda nisu ni Rusi mislili da nisu opasnost ova dvojica pa eto, bi im kako im bi. Da se gleda samo ATP ranking Španci bi uvijek bili šampioni, a nisu.

Marray i Fleming su odličan par i favoriti su protiv bilo koje hrvatske kombinacije, ali ni tu ništa nije sigurno.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 17 sep 2013, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 sep 2013, 20:31

Stepanek donio prvi poen Cesima u polufinalu, sigurna pobjeda protiv Monaca, Berdych bi trebao povecati na 2-0.

U Beogradu, Pospisil brojao gemove protivn Djokovica, a Tipsarevic trenutno vodi protiv Raonica.

U play offu je zanimljivo, Spanci ocekivano imaju 2-0 nakon prvog dana protiv Ukrajine, Nadal pregazio Stakya, a Verdasco dobio Dolgopolova.
Njemacka ima 2-0, sigurne pobjede Kohlya i Mayera.
Za Hrvatsku je igrao pobjednik juniorskog Us Opena, Borna Coric, imao je cast da debituje protiv Murraya, uzeo je 6 gemova i prikazao solidnu igru, kasnije je Dodig sigurno izjednacio na 1-1. Prilika za Veliku Britaniju da nakon dugo vremena igraju u najjacoj grupi DC-a.

Svicarska vodi 2-0 protiv Ekvadora, Wawrinka i Chiudinelli su bili sigurni.
Hewitt je za Australiju lako donio prvi bod protiv Poljske, a izgleda da ce Tomic povecati na 2-0.
Odlican mec su odigrali De Bakker i Melzer, a u pet setova je slavio Holandjanin, nakon preokreta i uz prvi bod koji je osvojio Haase, imaju sigurno vodstvo od 2-0.
Japan i Kolumbija podjelili poene nakon prvog dana.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 sep 2013, 23:18

šteta za Janka... trebao je ovo dobiti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 sep 2013, 22:43

Kanadjani dbise Srbe u dublu. Srbija je vodila 2-1 u setovima ali Kanada je uspijela preokrenuti i u 5. setu pbjediti sa 10-8

Ceska je u finalu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.