FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj da prođemo velšane, ovi bjelorusi su jači od nas mnogo. Mislim, da smo u formi pa hajde, ovako teško bogami.
Zeznuto na jednu tekmu ovo bas,gledam Legia jedva prodje Linfield.Da gosti nisu imali igraca manje zadnjih 25 minuta pitanje je dali bi Poljaci prosli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ko nam je moguci protivnik u trecem pretkolu 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta ovo Vinko spomenu da imamo problem sa jednim igračem pored tog jednog što fali, vjerovatno misli na Sušića, ko li je taj drugi 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
HoleBordoSarajevo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:04Šta ovo Vinko spomenu da imamo problem sa jednim igračem pored tog jednog što fali, vjerovatno misli na Sušića, ko li je taj drugi![]()
Ovo se je definitivno otvorilo,
Šansa da se dođe do 3 kola LP , tu bi nas čekao CELTIC/DINAMO/LUDOGOREC/YANG BOYS/CZ BG, uz dobar žrijeb 4. kola EL DOBIT molde, Šerif ili qarabag/Astanu i plasman u grupnu fazu EL.
Sutra jako i dobiti amatere iz Walesa.
Šansa da se dođe do 3 kola LP , tu bi nas čekao CELTIC/DINAMO/LUDOGOREC/YANG BOYS/CZ BG, uz dobar žrijeb 4. kola EL DOBIT molde, Šerif ili qarabag/Astanu i plasman u grupnu fazu EL.
Sutra jako i dobiti amatere iz Walesa.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Vidim pojedini se boje bresta...kad ce te vise narasti kitu i izaci na megdan sa mudima... Ako se bojite raspalih bjelorusa sto idete u evropu uopste...izaci pokazati muda trcat do zadnjeg zvizduka sudijskog i proci dalje...kskva crna bjelorusija i brest u pm ...
4-2
Kada je spomenuo ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:04Šta ovo Vinko spomenu da imamo problem sa jednim igračem pored tog jednog što fali, vjerovatno misli na Sušića, ko li je taj drugi![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
4:2, izdrži Brest 

FK Sarajevo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Evolution87
- Kontakt:
Yebo majku ne bi me cudilo da preokrenu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Previse do kraja,stignut ce ih hladno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daj bože da izdrže, da se ne varamo Astana je daleko jača ekipa, ovo je klasično neigranje od 7 mjeseci 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
5 2 

-
- Kontakt:

- hordasDoboj
- Kontakt:
Sta bi sa onim klasicne istocnoevropske ekipe, ne daju puno golova, ne primaju puno hahaha 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ubi ih brest 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.