SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Viša ulaznica-bojim se da će ih biti i previše,Najbolje da ih podijele razni udruženjima žena UŽ"Ponjava" UŽ "Heklanje", a i tada bi bilo upitno koliko će stadion biti popunjen...mada vrijedilo bi doći da ih čovjek izgalami i izviždi.Možda jedno veće neodazivanje bi im i bio znak de se svi kolektivno maknu i repke a pogotovo iz saveza.
Ja ne mogu da vjerujem da neki ljudi jos pisu o nekim kombinacijama i plasmanu u baraz
Usrali smo davno i sefa i stanicu. Pisi propalo. Umjesto da smo iz utakmica u Grckoj i na Kipru izvukli maksimalni 6 bodova mi smo uspijeli prosuti 5 bodova
Belgiju necemo dobiti pod vodstvom Bazdarevica td. bez veze su ove teorije o barazu kad nam se mora posloziti milion stvari da bi bili drugi u grupi a uz to da ne budemo najgori od drugoplasirani ekipa.

Usrali smo davno i sefa i stanicu. Pisi propalo. Umjesto da smo iz utakmica u Grckoj i na Kipru izvukli maksimalni 6 bodova mi smo uspijeli prosuti 5 bodova

Belgiju necemo dobiti pod vodstvom Bazdarevica td. bez veze su ove teorije o barazu kad nam se mora posloziti milion stvari da bi bili drugi u grupi a uz to da ne budemo najgori od drugoplasirani ekipa.
Mi imamo mozda 5% šanse za baraž a to je da danas grcka izgubi od belgije..da kipar pobjedi estoniju i mi gibraltar...onda grcka i kipar nemogu jedan drugom prodavati igru kad budu igrali jedan protiv drugog.
Neznam ni sto ovo pisem kad i da odemo u baraz ce mo svakako izgubiti..treba nam novi trener, jedan koji moze motivisati igrace duze nego 6 utakmica i naravno da politika ne igra ulogu.
Neznam ni sto ovo pisem kad i da odemo u baraz ce mo svakako izgubiti..treba nam novi trener, jedan koji moze motivisati igrace duze nego 6 utakmica i naravno da politika ne igra ulogu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Kad igraju?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Idemo ljudi srcem uz TV i bodriti manekene 
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Ko?Kaunas je napisao/la:Kad igraju?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Na jednu markicu dobijes 101..stavite pare na Gibraltar..
Mesa je stavio sve sto ima..napusta repku i ode lagodno zivjeti u France..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako grcka izgubi veceras a mi pobjedimo onda je sve u nasim rukama.Adnan89 je napisao/la:Mi imamo mozda 5% šanse za baraž a to je da danas grcka izgubi od belgije..da kipar pobjedi estoniju i mi gibraltar...onda grcka i kipar nemogu jedan drugom prodavati igru kad budu igrali jedan protiv drugog.
Ali smo pod pritiskom da uzmemo najmanje bod Belgiji koja nas je razbila u prvoj utakmici i imaju gol razliku od koje se ledi krv (+31).
Mi...pritisak....Belgija..... Losa kombinacija. Pisi propalo.
Ali nada zadnja umire.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nermin Varupa zabija 3x danas
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- TobeYarabi
- Kontakt:
forca kipar 

NasiVucevich je napisao/la:Ko?Kaunas je napisao/la:Kad igraju?
15.10.2013.
- Juventinisimo
- Kontakt:
I da odemo u baraz..sta onda??
kako igramo, mi u dvije tekme ne mozemo NIKOGA izbaciti..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je otici druze u baraz, to nam je sad naucna fantastika.. imaju nasi momci kvalitet za takvo nesto, selektor je malouman, njima treba volje i sve bi se to promijenilo, ja i dalje tvrdim da smo mi najjaci u grupi poslije Belgije ali..Juventinisimo je napisao/la:I da odemo u baraz..sta onda??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima li treme kod vas ljudi 

Gledajući realiju, ako smo im kući zabili 5 golova, iako ne toliko lahko, sad im dajemo 2. 

Zadnja izmjena: High, dana/u 03 sep 2017, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
pas mishka zna izgovoriti 12 rijeci...MortemHz je napisao/la:Da je otici druze u baraz, to nam je sad naucna fantastika.. imaju nasi momci kvalitet za takvo nesto, selektor je malouman, njima treba volje i sve bi se to promijenilo, ja i dalje tvrdim da smo mi najjaci u grupi poslije Belgije ali..Juventinisimo je napisao/la:I da odemo u baraz..sta onda??

4 vise nego bazdarevic

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma moze se otici u baraz..mi mozemo Belgiju pobijediti, nismo jednom..tada se nasi napale do bola...ali sa ovim selektorom...daj Boze..taj ce da izvede Djurine kucne carolije na teren..prepasce igrace, naciju i na kraju samog sebe..MortemHz je napisao/la:Da je otici druze u baraz, to nam je sad naucna fantastika.. imaju nasi momci kvalitet za takvo nesto, selektor je malouman, njima treba volje i sve bi se to promijenilo, ja i dalje tvrdim da smo mi najjaci u grupi poslije Belgije ali..Juventinisimo je napisao/la:I da odemo u baraz..sta onda??

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kreten 1921 samo govori ''uzmi loptu'' i tako 90 minutaTobeYarabi je napisao/la:pas mishka zna izgovoriti 12 rijeci...MortemHz je napisao/la:Da je otici druze u baraz, to nam je sad naucna fantastika.. imaju nasi momci kvalitet za takvo nesto, selektor je malouman, njima treba volje i sve bi se to promijenilo, ja i dalje tvrdim da smo mi najjaci u grupi poslije Belgije ali..Juventinisimo je napisao/la:I da odemo u baraz..sta onda??
kako igramo, mi u dvije tekme ne mozemo NIKOGA izbaciti..![]()
4 vise nego bazdarevic

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], invincible1921, Kaunas, kupus army, MostarNeretva, Normus90, s4mke, TheTruth34, tuzlanskinacin, Venom i 93 gosta.