ma nema nista od toga...cim nisu do sad nista...nista idemo kod komsija u BL...Bily Piton je napisao/la:Ljudi zna li iko ista o **** stadionu i famoznoj ISTOCNOJ tribini![]()
![]()

ma nema nista od toga...cim nisu do sad nista...nista idemo kod komsija u BL...Bily Piton je napisao/la:Ljudi zna li iko ista o **** stadionu i famoznoj ISTOCNOJ tribini![]()
![]()
17.30hVlado PD je napisao/la:I kad se igra danas?
Vlado PD je napisao/la:Posto kako stvari stoje rudar izgleda nece moci da nastupa na svom terenu, a niko iz kluba se nije ni udostojio da ono zbunje na istocnoj tribini bar pokosi za vrijeme ovog ljeta dolazim do zakljucka i pitanja sta radi uprava kluba?
Nije mi jasno da je lakse iznajmljivati stadion u Gradisci, i imati prihod od ulaznica 0 km ,neg izgraditi pisljivu tribinu koju realno gledano su mogla da iznesu dva osrednja sponzora bez tog daklub nesto para da, a ne moze mi niko reci da se nije mogla sprovesti neka akcija na kraju sezone u kojoj bi pare od ulaza sve isle za pravljenje te tribine, jer bar se zna koliko ljudi u prijedoru vole fudbal, i kolika je posjecenost pa i jedne PRIJATELJSKE UTAKMICE PROTIV ZVIJEZDE IZ GRADACCA!! Kome je u intresu da da se ne igra u prijedoru zbog pisljive tribine od 10 metara koju je mogao sam napraviti jedan majstor da se pocelo na vrijeme? I sta je sledeci korak, dal ce rudar ove sezone expresno ispada iz lige? Ne kontam taj fazon i o cemu se radi...
Toliko o klubu, a sad o igrackom kadru:
Golman: Tripic, juce je u par intervenciaj pokazao svoju klasu, i mislim da na poziciji golmana nista nismo izgubili, odlican golman.
Odbrana:Staka ako ostane jos jednom mozemo samo da mu budemo do neba zahvalni jer je pravi kapiten, lider i primjer vodje na terenu, covjek ne preza od nicega a pored toga nije obican siledzija-fudbaler neg je momak koji koliko igra na fizike atribute toliko takodje igra i pametno!
Dragica sam gledao samo jednu utamicu i to onu juce koju je odigrao sasvim korektno, ima svakako karijeru za respect i nadam se da ce dobro da nam dodje njegovo iskustvo a nadam se i trud koji ce da ulozi.
Bekovi: Soda pomozi boze, Drljaca :/ no comment
Sredina terena: mozda i najaci dio ove ekipe, igraju igraci koji su majstori tipa zera, brka, ovo novo pojacanje koje je juce pokazalo kako treba da igra pravi plaj i covjek koji djeli lopte a i izbvodi prekide, kao i kovacevic i kikic koji uvjek mogu tu da uskoce...
Napad: Imamo li mi to? I moze neko da mi kaze zadnju utakmicu u kojoj je napadac Rudara postigao gol, znaci napadac ne igrac sredine terena il odbrane, pa Staka ima vise golova na svom kontu neg neki napadaci koji su u klubu koliko i on, a mala razlika je u pozicijama staka je stoper a oni spicevi :/
gogineman je napisao/la:Lako je odma kriviti upravu, pa i sami znate da nemamo para, niti smo ih imali, niko ne ulaze u sport kod nas i tako ti je to jbg.
Sad treba da najvise budemo uz svoj klub!
I mislio san na grad i gradsku vlastrudarprijedor je napisao/la:nije to sramota kluba...nego je to sramota grada...ipak je to Gradski Stadion...a u klubu se nema para...ali opet kad sam gledao ovu utakmicu protiv Zvijezde i odziv koliki je bio...i aplauz i bodrenje sa svaki dobar cak i los potez nasih igraca,pa to je onda grehota da ljudi ne igraju u PD...
a gdje si to procitao Billy?Bily Piton je napisao/la:Evo čitam negdje da Rudar nije jedini tim koji nema dovoljan broj sjedećih mjesta za ovu sezonu(3000)..Navode se još..Zvijezda,Olimpik,Slavija,Drina.Travnik..I da će zbog toga FSBIH progledati kroz prste i dopustiti ovi timovima igranje na svojim stadionima.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, Giuseppe1, Grok i 31 gost.