FK Rudar Prijedor

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la rudarprijedor » 09 jul 2010, 09:58

Bily Piton je napisao/la:Ljudi zna li iko ista o **** stadionu i famoznoj ISTOCNOJ tribini :? :roll: :evil:
ma nema nista od toga...cim nisu do sad nista...nista idemo kod komsija u BL... :twisted:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 10 jul 2010, 14:35

I kad se igra danas?

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 10 jul 2010, 14:48

Vlado PD je napisao/la:I kad se igra danas?
17.30h
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 jul 2010, 20:13

evo me sa utakmice...prvo solidna posjeta za prijateljsku utakmicu bas smo fino nabrijavali nase igrace na svaki dobar potez...i ako smo igrali bez vise prvotimaca dobra tekma...imali su sansi i jedni i drugi al vise je Rudar puta prijetio...prvo pol 0-0 i onda kad neki mali iz Zvijezde sa 25 m zapuca loptu pod precku :shock: :shock: :shock: ... strasan gol i viseminutni aplauz za goste...fino je bilo vidjeti...i onda nas novajlija iz slobodnjaka isto prekrasnu golcinu zabija...i to je to uglavnom :D :D :D jos jednom je zeric stari majstor pokazao da je kralj fudbala... 8-) 8-) 8-)

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 10 jul 2010, 20:20

Postavljaju li vam stolice?Hoćete li igrati u Prijedoru prvu tekmu?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 jul 2010, 20:39

nemaju se na sta postaviti stolice...kad nema istocne tribine...ali je vrlo moguce da klub dobije licencu za igranje bez tih dodatnih 1 500 stolica...:) i da zaboravio sam reci dobili smo strasnog igraca, iako ima 37 godina...Dalibor Dragic...:) nastupao za Vojvodinu,Borac BL,Levski Sofija,SV Materssburg itd...:)

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 11 jul 2010, 16:36

Posto kako stvari stoje rudar izgleda nece moci da nastupa na svom terenu, a niko iz kluba se nije ni udostojio da ono zbunje na istocnoj tribini bar pokosi za vrijeme ovog ljeta dolazim do zakljucka i pitanja sta radi uprava kluba?
Nije mi jasno da je lakse iznajmljivati stadion u Gradisci, i imati prihod od ulaznica 0 km ,neg izgraditi pisljivu tribinu koju realno gledano su mogla da iznesu dva osrednja sponzora bez tog daklub nesto para da, a ne moze mi niko reci da se nije mogla sprovesti neka akcija na kraju sezone u kojoj bi pare od ulaza sve isle za pravljenje te tribine, jer bar se zna koliko ljudi u prijedoru vole fudbal, i kolika je posjecenost pa i jedne PRIJATELJSKE UTAKMICE PROTIV ZVIJEZDE IZ GRADACCA!! Kome je u intresu da da se ne igra u prijedoru zbog pisljive tribine od 10 metara koju je mogao sam napraviti jedan majstor da se pocelo na vrijeme? I sta je sledeci korak, dal ce rudar ove sezone expresno ispada iz lige? Ne kontam taj fazon i o cemu se radi...

Toliko o klubu, a sad o igrackom kadru:

Golman: Tripic, juce je u par intervenciaj pokazao svoju klasu, i mislim da na poziciji golmana nista nismo izgubili, odlican golman.

Odbrana:Staka ako ostane jos jednom mozemo samo da mu budemo do neba zahvalni jer je pravi kapiten, lider i primjer vodje na terenu, covjek ne preza od nicega a pored toga nije obican siledzija-fudbaler neg je momak koji koliko igra na fizike atribute toliko takodje igra i pametno!

Dragica sam gledao samo jednu utamicu i to onu juce koju je odigrao sasvim korektno, ima svakako karijeru za respect i nadam se da ce dobro da nam dodje njegovo iskustvo a nadam se i trud koji ce da ulozi.

Bekovi: Soda pomozi boze, Drljaca :/ no comment

Sredina terena: mozda i najaci dio ove ekipe, igraju igraci koji su majstori tipa zera, brka, ovo novo pojacanje koje je juce pokazalo kako treba da igra pravi plaj i covjek koji djeli lopte a i izbvodi prekide, kao i kovacevic i kikic koji uvjek mogu tu da uskoce...

Napad: Imamo li mi to? I moze neko da mi kaze zadnju utakmicu u kojoj je napadac Rudara postigao gol, znaci napadac ne igrac sredine terena il odbrane, pa Staka ima vise golova na svom kontu neg neki napadaci koji su u klubu koliko i on, a mala razlika je u pozicijama staka je stoper a oni spicevi :/

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 11 jul 2010, 17:04

Vlado PD je napisao/la:Posto kako stvari stoje rudar izgleda nece moci da nastupa na svom terenu, a niko iz kluba se nije ni udostojio da ono zbunje na istocnoj tribini bar pokosi za vrijeme ovog ljeta dolazim do zakljucka i pitanja sta radi uprava kluba?
Nije mi jasno da je lakse iznajmljivati stadion u Gradisci, i imati prihod od ulaznica 0 km ,neg izgraditi pisljivu tribinu koju realno gledano su mogla da iznesu dva osrednja sponzora bez tog daklub nesto para da, a ne moze mi niko reci da se nije mogla sprovesti neka akcija na kraju sezone u kojoj bi pare od ulaza sve isle za pravljenje te tribine, jer bar se zna koliko ljudi u prijedoru vole fudbal, i kolika je posjecenost pa i jedne PRIJATELJSKE UTAKMICE PROTIV ZVIJEZDE IZ GRADACCA!! Kome je u intresu da da se ne igra u prijedoru zbog pisljive tribine od 10 metara koju je mogao sam napraviti jedan majstor da se pocelo na vrijeme? I sta je sledeci korak, dal ce rudar ove sezone expresno ispada iz lige? Ne kontam taj fazon i o cemu se radi...

Toliko o klubu, a sad o igrackom kadru:

Golman: Tripic, juce je u par intervenciaj pokazao svoju klasu, i mislim da na poziciji golmana nista nismo izgubili, odlican golman.

Odbrana:Staka ako ostane jos jednom mozemo samo da mu budemo do neba zahvalni jer je pravi kapiten, lider i primjer vodje na terenu, covjek ne preza od nicega a pored toga nije obican siledzija-fudbaler neg je momak koji koliko igra na fizike atribute toliko takodje igra i pametno!

Dragica sam gledao samo jednu utamicu i to onu juce koju je odigrao sasvim korektno, ima svakako karijeru za respect i nadam se da ce dobro da nam dodje njegovo iskustvo a nadam se i trud koji ce da ulozi.

Bekovi: Soda pomozi boze, Drljaca :/ no comment

Sredina terena: mozda i najaci dio ove ekipe, igraju igraci koji su majstori tipa zera, brka, ovo novo pojacanje koje je juce pokazalo kako treba da igra pravi plaj i covjek koji djeli lopte a i izbvodi prekide, kao i kovacevic i kikic koji uvjek mogu tu da uskoce...

Napad: Imamo li mi to? I moze neko da mi kaze zadnju utakmicu u kojoj je napadac Rudara postigao gol, znaci napadac ne igrac sredine terena il odbrane, pa Staka ima vise golova na svom kontu neg neki napadaci koji su u klubu koliko i on, a mala razlika je u pozicijama staka je stoper a oni spicevi :/

Potpisujem
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 11 jul 2010, 20:26

Mislim da je ovo najlakši način da Rudar ispadne iz lige,da ne igra na svom stadionu,kad budemo ispod crte uprava će se vaditi na to što nismo igrali kući al tad će biti prekasno.Prijedor kao grad zaslužuje premijer ligu i to nam nemojte oduzimati!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 11 jul 2010, 21:04

ljudi...60-40 odsto je da cemo igrati u PD... :ugeek:

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 12 jul 2010, 00:13

Lako je odma kriviti upravu, pa i sami znate da nemamo para, niti smo ih imali, niko ne ulaze u sport kod nas i tako ti je to jbg.
Sad treba da najvise budemo uz svoj klub!

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 12 jul 2010, 01:10

gogineman je napisao/la:Lako je odma kriviti upravu, pa i sami znate da nemamo para, niti smo ih imali, niko ne ulaze u sport kod nas i tako ti je to jbg.
Sad treba da najvise budemo uz svoj klub!

Da brate al niko ne moze da mi kaze da nema kosa da se pokosi istocna tribina koja trenutno izgleda gore nego za vreme druge RS Lige, i jos mnogo nekih stvari mi nije jasno unutar kluba i politike al jednostavno na to ne treba gledati jer odgovor se ne moze dobiti...

P.S

Zbog ovog ja to govorim:

Zelju je gledalo ove sezone 115 995 gledalaca
Sarajevo je gledalo 46 995
borac je gledalo 85 500
Rudar prijedor je gledalo 39 300
celika 37 350
zrinskog 33 495
veleza 33 105
zvijedu 32 295
slobodu 26 205
siroki 22 695
travnik 14 205
olimpik 12 900
leotara 11 850
modricu 11 100
laktase 10 995
slaviju 10 395

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 12 jul 2010, 02:08

Sramota je da grad Prijedor koji ima oko 120 000 stanovnika da nema stadion od bar 4000-5000 sjedećih mjesta...
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 12 jul 2010, 13:47

nije to sramota kluba...nego je to sramota grada...ipak je to Gradski Stadion...a u klubu se nema para...ali opet kad sam gledao ovu utakmicu protiv Zvijezde i odziv koliki je bio...i aplauz i bodrenje sa svaki dobar cak i los potez nasih igraca,pa to je onda grehota da ljudi ne igraju u PD...

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 12 jul 2010, 13:59

rudarprijedor je napisao/la:nije to sramota kluba...nego je to sramota grada...ipak je to Gradski Stadion...a u klubu se nema para...ali opet kad sam gledao ovu utakmicu protiv Zvijezde i odziv koliki je bio...i aplauz i bodrenje sa svaki dobar cak i los potez nasih igraca,pa to je onda grehota da ljudi ne igraju u PD...
I mislio san na grad i gradsku vlast
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 13 jul 2010, 11:04

Evo čitam negdje da Rudar nije jedini tim koji nema dovoljan broj sjedećih mjesta za ovu sezonu(3000)..Navode se još..Zvijezda,Olimpik,Slavija,Drina.Travnik..I da će zbog toga FSBIH progledati kroz prste i dopustiti ovi timovima igranje na svojim stadionima.
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 13 jul 2010, 11:26

pa naravno...to se zna odavno... ;) :)

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 13 jul 2010, 12:49

Auh,to je kad ljudi iz Busnova,Brezičana i okolo vode klub...Nema "Gradskog" čovjeka...

Kako je to prije bilo,dok ju Rudnik bio Rudnik,sve jedan igrač je imao stan i auto...Ccc.
Ne **** lep,nego uporan ! :)

lun
Kontakt:

Post Postao/la lun » 13 jul 2010, 13:04

Bily Piton je napisao/la:Evo čitam negdje da Rudar nije jedini tim koji nema dovoljan broj sjedećih mjesta za ovu sezonu(3000)..Navode se još..Zvijezda,Olimpik,Slavija,Drina.Travnik..I da će zbog toga FSBIH progledati kroz prste i dopustiti ovi timovima igranje na svojim stadionima.
a gdje si to procitao Billy?

Za Vladu PD
Tih 39300 ljudi koji su gledali Rudar su samo masta Boguna, Vukadinovica i slicnih koji se u lozi "dogovaraju" koliko da stave gledalaca. Navescu samo jedan primjer. Na utakmici Rudara(nije bitno koja) na kojoj je prema dvojici gore spomenutih bilo preko 2000 gledalaca, prodato je samo oko 600 ulaznica(podatak dobijen od jednog od clanova uprave) koje nisu cak bile dovoljne da se plate sluzbena lica. Naime, cetvorica sudija, delegat, kontrolor, svi iz razlicitih mjesta dosta udaljenih od Prijedora. Svi ponaosob naplacuju taksu, dnevnicu i put(kilometrazu) iako neki dolaze zajedno. Cak i ako na ovih 600 placenih ulaznica dodamo jos toliko da je uslo za dzabe nismo ni blizu cifre od preko 2000 gledalaca. Realno, protiv Celika, Borca i na jos jednoj utakmici(cini mi se Zeljo) je bilo bas dosta navijaca a ovo sve ostalo maksimalno do 1200 ljudi.
pozdrav
Lun

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 13 jul 2010, 13:08

Na nekom Prijedorskom sajtu..prijedorcity.com čini mi se
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, Giuseppe1, Grok i 31 gost.