Ahaha, crkni, stoko!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
vozdra je napisao/la:Utd 2
Željo 2
Sarajevo 1
Sve ovo dole 3+
Arsenal City
Salke Leipzig
Real Barsa
Lyon Monako
Imas razne americke stranice koje svako malo izbacuju vijesti.Rotoworld jedna od najboljih.Twitter ako pratis izlaze vijesti pred utakmicu.Odmah poslije prve utakmice trener Okc izjavio kako ce Kanter imati puno manju minutazu u drugom mecu jer nije mogao braniti pnr koji su vrtili Harden/Capela.Neposredno pred mec izlazi info kako ce igrat skroz maloSamo reci mi bgt kako se to "znalo" da nece igrati duze od 7 minuta?
gonzales je napisao/la:Sella kralju s kim se ti raspravljas![]()
Evo ga cekalo se samo da padne jedan , sad ce valjda golovi.transandino je napisao/la:vozdra je napisao/la:Utd 2
Željo 2
Sarajevo 1
Sve ovo dole 3+
Arsenal City
Salke Leipzig
Real Barsa
Lyon Monako
Siti tesko 3+ jbg cekam ih da daju samo go al nece lopta u go haman
Nadam se brate sjeba me leverkuzen na tom tiketu za 48 km jbg.. nisu smjeli primit drugi go al to je kladionicavozdra je napisao/la:Evo ga cekalo se samo da padne jedan , sad ce valjda golovi.transandino je napisao/la:vozdra je napisao/la:Utd 2
Željo 2
Sarajevo 1
Sve ovo dole 3+
Arsenal City
Salke Leipzig
Real Barsa
Lyon Monako
Siti tesko 3+ jbg cekam ih da daju samo go al nece lopta u go haman
brato branis cijelu svoju teoriju na temelju jednog para ?????Sella13 je napisao/la:Imas razne americke stranice koje svako malo izbacuju vijesti.Rotoworld jedna od najboljih.Twitter ako pratis izlaze vijesti pred utakmicu.Odmah poslije prve utakmice trener Okc izjavio kako ce Kanter imati puno manju minutazu u drugom mecu jer nije mogao braniti pnr koji su vrtili Harden/Capela.Neposredno pred mec izlazi info kako ce igrat skroz maloSamo reci mi bgt kako se to "znalo" da nece igrati duze od 7 minuta?Al aj nek ostane da je rulet