Joj ovih veterana....kad god se oglase,pozlije mi....boli nas ba k u r a c za manijake.... bitno hocel 200 jazavaca doc il' neceSARS je napisao/la:Jasmin je kriv sto nece biti Manijaka u Tuzli
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa sva prica i jeste da on trazi parcelu. Pa ako je vec tako kupi parcelu napravi stadion i popisaj i jasmina i uhljebe iz JU stadion i kojekakvih omladinskih veteranskih navijackih ko zna kakvih udruga.[/quote]
Brate,prvo sto bi mu oni zakucali strasnu cijenu....dalje...kad bi mu uvalili tu neku parcelu,ide bruka dozvola...znas kad bi ih dobio
... pa zamisli da on sam zavrsi neki taj stadion prije nego ovi lopovi skrse jos miliona u Tusanj....pa Faraona bi silovali i bicevali kraj svake fontane u gradu....jel' realno da to ovaj dopusti.... covjek je 2 koraka ispred ovih glodara i pjesnika...vjeruj mi...njih j e b e sto izgleda malo naivno pa su ga mislili levatit al nije sekunde.... covjek je otisao sa kesom u Ameriku i gore imperiju napravio....a cujem pricu rekla-kazala da nam je i Macak juce na kafici kukao i spominjao Azemicu i to u kontekstu eto kao najbolje bi bilo da se sjedne i da se sisoje vrati
...sad jel istina il' nije neznam al ozbiljan covjek mi je rekao[/quote]
Druze da AH pravi Hotel ko u Dubaiju sa najvecom fontanom na svijetu, ko ona u Dubaiju. Dobio mi AH parcelu i sve dozvole prije prve lopate iskopane u temelju. to druze za mačka csto sumljam jer njegov ego ne moze to podnjet da kaze.
Brate,prvo sto bi mu oni zakucali strasnu cijenu....dalje...kad bi mu uvalili tu neku parcelu,ide bruka dozvola...znas kad bi ih dobio

Druze da AH pravi Hotel ko u Dubaiju sa najvecom fontanom na svijetu, ko ona u Dubaiju. Dobio mi AH parcelu i sve dozvole prije prve lopate iskopane u temelju. to druze za mačka csto sumljam jer njegov ego ne moze to podnjet da kaze.
gradi azmire boli te **** hahahahaha
isto ko u dubaiju
isto ko u dubaiju

-
- Interni moderator
- Kontakt:
J e b o majku ja mislim da bi mi sa seoskom varalicom i Celom prekucali ovu ligu....Mozda i umisljam
E vidis kakav je zivot mi svi stariji do 92 godine smo učili da je gavrilo heroj itd... od 95 Gavrilo je terorista. i sve je receno o ovom podnevlju.Sariel je napisao/la:Samo da gavrilo ne ubi ferdinanda sad bi svi mecke vozali i zvali se hansxeksor je napisao/la:Ja ću ti reći da ima a iz više razloga . Prvo onu veliku parcelu u Barama ne može kupit jel na njoj je 10 0000 vlasnika koje 50 godina niko nikad nije sređivao prilikom nasleđivanja. Moj kum je htjeo kupit 3 duluma i bilo je nekih 15 vlasnika na jednoj parceli. Druga stvar covjek već ima idejno riješenje izgleda stadiona od 18900 natkrivenih mjesta. treća stvar on ako riješi stadion na njemu ce igrati Sloga ove , sledeće godine ičli za 10 god u pl BiH u koju će ulagat svoj veliki novac ili će igrati Sloboda jel prilikom privatizacije, aktvirat će pozajmnicu i postat će većinski vlasnik kluba. Tako da te priče da je lafina nije sigurno da je lafina, jer da je lafina namazani faraon bi mu expresno dao lokaciju da ga diskredituje al zna da je ovaj takođe namazan i da će uradit. Pa lik je ljudi kupio već mašina građevinskih u vrijednosti 10 miliona Eura, zato je odgodio početak gradnje stambenog objekta jer mu na carini stoje ta neka nova dva bagera, rovokopača sta li već već 20 dana .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si kompetentan... kakve su im fontaneSariel je napisao/la:gradi azmire boli te **** hahahahaha
isto ko u dubaiju

garda, celo lepo prica...
i tu je odmA sumLJiv...
xexore. angela je novi tito, fala gavrilu sto nas kotarisa nake patnje
i tu je odmA sumLJiv...

xexore. angela je novi tito, fala gavrilu sto nas kotarisa nake patnje

Jasmin povuko veze da se Azmirovi bageri i rovokopac cuva na carini sto duze.
prva ruka
prva ruka
sta da ti kajem prico sam sa jaskom, da napravimo ko u barsi ono sa vodom,svjetlom i muzikom,al da ide slobodina pjesmastaragarda je napisao/la:Ti si kompetentan... kakve su im fontaneSariel je napisao/la:gradi azmire boli te **** hahahahaha
isto ko u dubaiju![]()

da se obradi simfonijski,A radni naziv ODA SLOBODI ,kaje on meni lirsa, tebi vjerujem zavrsite to

da ti pravo kazem i tamo su bili skepticni

neka mu Bakir sredi parcelu, s njim je sjedio na iftaru
covjek ima lovu,ako misli gradit gradit ce,pusti tu pricu ba.75000 je napisao/la:Jasmin povuko veze da se Azmirovi bageri i rovokopac cuva na carini sto duze.
prva ruka
ako nisi nikad cuo za gosn geka lova prica sve jezike...

Prvo ode ovo s Azmirom u krc..
Druga stvar, NATO...

Druga stvar, NATO...

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ipak je bolje da mu to Faraon zavrsi....u Simin Hanu je bio veliki broj Srba prije rata koji su posjedovali zemlju a posto je zgradonacelnik vise puta rucao sa Kacavendom mislim da bi se to lako zavrsiloChinaglia je napisao/la:neka mu Bakir sredi parcelu, s njim je sjedio na iftaru
tu s ne slazem ni sa jednom stranom, jer je pogubno za slobodu kao klub mijesanje u politiku.
furaj sredinom, oni dolaze i odlaze.
furaj sredinom, oni dolaze i odlaze.
Ja ba,ulaze 25-30 milona u stadion,a trazi plac od opstineSariel je napisao/la:covjek ima lovu,ako misli gradit gradit ce,pusti tu pricu ba.75000 je napisao/la:Jasmin povuko veze da se Azmirovi bageri i rovokopac cuva na carini sto duze.
prva ruka
ako nisi nikad cuo za gosn geka lova prica sve jezike...

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Probisvjet
- Kontakt:
Al' je nakrcao faraon Tusanj. Ne moze ni precednik da vjeruje sa NJUO. Mi nismo golemi ko' Zeljescar, mi smo pregolemi.
Nije cak platio ni autorska prava za fotografiju.
Kao mali prohodao na Tusnju. I igrao se jbt.

Nije cak platio ni autorska prava za fotografiju.

Kao mali prohodao na Tusnju. I igrao se jbt.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 19 sep 2017, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
A inace su McD drive u centru grada ili periferiji?xeksor je napisao/la:Ma druze 2 godine kako je mcdonalds zatvoren i kako su od grada trazili adekvatnu lokaciju za drive restoran . Nas veliki poznavalac bisnisa im nudio u kreki i solini. Kad on ne moze pinudit ovim tako malu lokaciju za prodaju onda husić nema cemu da se nada. A sto ti kazes sto mu bake ne ponudi. Pa bake dobrocinitelj nevlada ovim dijelim dunjaluka a i da vlada cisto sumljam da bi i dobio jer je isti takođe ljubitelj sporta do bila

Gdje bi mu ti ponudio?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne bi on tu ulagao nista pretjerano, investitor bi ulozio vecinu novca i dobio poslovne prostore i stanove, a izgradio bi stadion u sklopu toga. Imas ovu novu zgradu SPO Usce sto se pravi, jedan je investitor, drugi je prave jer investitor nema radnu snagu i opremu. A ulog je 20 mil KM i u konacnici ce vratiti te pare i zaraditi opet kada sve prodaju.emirzlaTu je napisao/la:
Ja ba,ulaze 25-30 milona u stadion,a trazi plac od opstine
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 sep 2017, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ima covjek pare, ima ljude boli ga ****...Azmir Husic
Jasmine nemas sanse protiv njega

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i otkud ova prica na nasoj temi
ps kad god Sloboda uradi NESTO dobro ili se oko Slobode desi nesto dobro, u roku 24h ovi grade stadion.
nedo bog da Slobodu stvarno krene , morali bi ga i napravit.
a i pojedinci isplivaju odmah na forumu.
ps kad god Sloboda uradi NESTO dobro ili se oko Slobode desi nesto dobro, u roku 24h ovi grade stadion.
nedo bog da Slobodu stvarno krene , morali bi ga i napravit.
a i pojedinci isplivaju odmah na forumu.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 19 sep 2017, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.