Ma zar nisu rekli da je u 18:00 utakmica !?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma zar nisu rekli da je u 18:00 utakmica !?[/quote]fsdghdsfs je napisao/la:e ne znam ko tebi tako reče![]()
Sta je to bilo ?pinki je napisao/la:Toliko o Bilbiji sjeme mu se zatrlo!
Adil na Glamblamu govori kako je Bilbija psovao balijsku majku našim igračima i mi bi ga voljeli vidjeti u Želji...fsdghdsfs je napisao/la:Sta je to bilo ?pinki je napisao/la:Toliko o Bilbiji sjeme mu se zatrlo!
link ,snimak bilo sta???pinki je napisao/la:Adil na Glamblamu govori kako je Bilbija psovao balijsku majku našim igračima i mi bi ga voljeli vidjeti u Želji...fsdghdsfs je napisao/la:Sta je to bilo ?pinki je napisao/la:Toliko o Bilbiji sjeme mu se zatrlo!
Nosioci smo ako prođemo neki tim koji bi eventualno bio nositelj u trećem pretkolu, to je manje od pola nositelja iz drugog pretkola, najbolji po koeficijentu.TeaM87 je napisao/la:Ako prođemo nekog nosioaca u 2. pretkolu automatski smo nosioci u 3. pretkolu, ali treba nam sreca pa da dobijem nekog poput Sherifa pretprosle godine. Al đaba, mi i kad smo nosioci izraelce izvucemo
Mislim da se preuizima koeficijent onog kojeg pobijedis i nema sanse da budemo nosioci u 3.TeaM87 je napisao/la:Ako prođemo nekog nosioaca u 2. pretkolu automatski smo nosioci u 3. pretkolu, ali treba nam sreca pa da dobijem nekog poput Sherifa pretprosle godine. Al đaba, mi i kad smo nosioci izraelce izvucemo
ima sanse, objasnio je covjek goreterabajt je napisao/la:Mislim da se preuizima koeficijent onog kojeg pobijedis i nema sanse da budemo nosioci u 3.TeaM87 je napisao/la:Ako prođemo nekog nosioaca u 2. pretkolu automatski smo nosioci u 3. pretkolu, ali treba nam sreca pa da dobijem nekog poput Sherifa pretprosle godine. Al đaba, mi i kad smo nosioci izraelce izvucemo
ako ih dobijemo i Olimpic šampioni smobatman je napisao/la:Izgleda nista od titule na derbiju
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 20 gostiju.