FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Oxidenks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Oxidenks » 28 apr 2013, 15:53

Utrosite vrijeme u neke pametnije stvari.Naprimjer, statistiku nasih igraca ili nesto slicno.
Ovo sto nesto kontate da cemo biti nosioci niste dobri nikako, dzaba to pratite.

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 28 apr 2013, 16:00

Oxidenks je napisao/la:Utrosite vrijeme u neke pametnije stvari.Naprimjer, statistiku nasih igraca ili nesto slicno.
Ovo sto nesto kontate da cemo biti nosioci niste dobri nikako, dzaba to pratite.
Uradi to ti, mi cemo i dalje trositi vrijeme na glupe stvari

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 apr 2013, 16:03

Ako Inter dobije uopste nije nerealno da uzmu titulu,a to znaci da smo nosioci (naravno da Ludogorets ne izradi) :mrgreen:
SLOBODA NAVIJAČIMA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 apr 2013, 16:05

Oxidenks je napisao/la:Utrosite vrijeme u neke pametnije stvari.Naprimjer, statistiku nasih igraca ili nesto slicno.
A ti moraš svakom loncu bit poklopac, ovdje bi uvodio norme ponašanja, jel? Utroši ti svoje vrijeme na šta god hoćeš i prestani govorit drugim šta drugi rade. Koja bahatost, nevjerovatno.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 apr 2013, 16:06

DukeOfWellington je napisao/la:
A ti moraš svakom loncu bit poklopac, ovdje bi uvodio norme ponašanja, jel? Utroši ti svoje vrijeme na šta god hoćeš i prestani govorit drugim šta drugi rade. Koja bahatost, nevjerovatno.
Ma samo ga ignore to je poznati spamer pod nikom Dona

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 apr 2013, 16:07

DukeOfWellington je napisao/la:Qarabag dobio 0:2, Neftchi i Inter trenutno 0:0 nakon 25 minuta igre.
Nego gdje pratis te rezultate,kakva je situacija :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 apr 2013, 16:09

ennis je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Qarabag dobio 0:2, Neftchi i Inter trenutno 0:0 nakon 25 minuta igre.
http://www.flashscore.com/

Tu ima sve živo 8-) I dalje 0:0, 55. minuta.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 apr 2013, 16:11

ennis je napisao/la:
http://www.flashscore.com/

Tu ima sve živo 8-) I dalje 0:0, 55. minuta.
koji peh samo sto ovori link Neftci ga dade ocam :(
SLOBODA NAVIJAČIMA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 apr 2013, 16:16

Neftchi Vs Inter Baku Azerbaijan Premier League Football Live Stream Vivo Watch Online Free TV

http://www.day.to/vivo/directa/diretta/ ... tball.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.streamhunter.eu/free-live-vi ... 48237.html" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Prvi link ne radi vise, drugi 100% radi...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 apr 2013, 16:20

DzoleZeljo je napisao/la:Neftchi Vs Inter Baku Azerbaijan Premier League Football Live Stream Vivo Watch Online Free TV

http://www.day.to/vivo/directa/diretta/ ... tball.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.streamhunter.eu/free-live-vi ... 48237.html" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Prvi link ne radi vise, drugi 100% radi...
I ja sad naletih na ovaj drugi link, treba instalirat ovaj program. Koji su koji ovdje :mrgreen:

EDIT: Sad znam, 2:0 :lol:

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 28 apr 2013, 16:32

DonPippo9 je napisao/la:
samozeljo1921 je napisao/la:Sto se tice finala kupa mislim da bi se od danas trebalo pocet furat, sutra dosta intenzivnije, da bude raje bar ko protiv celika :D
Apsolutno se slažem.

Kad smo već kod Finala, jel' u 17:00 ili 18:00 ?
u 18:00 je tako bar kazu, a ako ima neko valjan na ovom forumu da neku sliku napravi sa najavom pa da mozemo, ako nista po po fejsu djelit :D
1921

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 28 apr 2013, 16:48

Prati li iko tu utakmicu,moze li se izvuc kakva razlika u kvalitetu igranja izmedju nas i njih?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 apr 2013, 16:49

PlaviSaJUGA je napisao/la:Prati li iko tu utakmicu,moze li se izvuc kakva razlika u kvalitetu igranja izmedju nas i njih?
Bolji je Željo od ovih, po meni.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 apr 2013, 16:52

PlaviSaJUGA je napisao/la:Prati li iko tu utakmicu,moze li se izvuc kakva razlika u kvalitetu igranja izmedju nas i njih?
Iskreno, kako god da okrenes velika je razika, ali opet nije nista nemoguce. Sve je u nasim glavama. Pruzili bi mi i dobar otpor Mariboru, da smo imali u glavama sto smo trebali imati, ako nista... Nemoj nista ocekivati od evrope, da se ne bi razocarao, ipak velika je razlika izmedu Lige Prvaka i Lige Evrope, gdje se svi doslovno pripremaju za utakmice, dok bar u Evropa ligi, mozes naletiti na nekoga tko se nada da moze proci kvalifikacije sa ne uigranim timom. (Tipa Sherif; Levski, itd)

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 28 apr 2013, 16:54

Ljudi hajmo realno ima puno puno i do terena,da nam je teren da zadovoljava neke normalne uslove,ne mislim ko u Reala i Bayerna teren,vec neki srednje normalan teren ja mislim da bi puno puno bolje igrali i dosta atraktivnije za oko,boljih/brze akcije sve bi drugacije izgledalo al elhamdulillah ,treba bit zadovoljan i sa ovim sto trenutno Zeljeznicar ima! :D
Ma vi stvarno niste normalni !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 apr 2013, 16:56

PlaviSaJUGA je napisao/la:
Ljudi hajmo realno ima puno puno i do terena,da nam je teren da zadovoljava neke normalne uslove,ne mislim ko u Reala i Bayerna teren,vec neki srednje normalan teren ja mislim da bi puno puno bolje igrali i dosta atraktivnije za oko,boljih/brze akcije sve bi drugacije izgledalo al elhamdulillah ,treba bit zadovoljan i sa ovim sto trenutno Zeljeznicar ima! :D
Vidis, bas sam na ovo sada pomislio.. Eto u Ivicnom mandatu, klubovi su morali imati 3.000 sjedeci mjesta da bi dobili licencu. Da hoce sada uvesti da se moraju tereni srediti. (Jbg, ako ne mozes odrzaviti, postavi plastiku i gotova stvar)

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 28 apr 2013, 16:57

jest, ko i od maribora. ljudi igrali EL, nisu se sramotili. zeljo ove godine, sa par povrijedjenih igraca i nekoliko njih sa crvenim kartonom, moze proci pretkolo samo uz nevjerovatnu dozu srece. to je realnost, al ipak nada je uvijek tu i razmisljanja "eh kad bi prosli, pa..."...
Sasa Kajkut pitarima tabut!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 apr 2013, 16:58

SB90 je napisao/la: jest, ko i od maribora. ljudi igrali EL, nisu se sramotili. zeljo ove godine, sa par povrijedjenih igraca i nekoliko njih sa crvenim kartonom, moze proci pretkolo samo uz nevjerovatnu dozu srece. to je realnost, al ipak nada je uvijek tu i razmisljanja "eh kad bi prosli, pa..."...
Razlika između Maribora i ove dvije ekipe je ogromna.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 apr 2013, 17:01

samozeljo1921 je napisao/la:
DonPippo9 je napisao/la:
samozeljo1921 je napisao/la:Sto se tice finala kupa mislim da bi se od danas trebalo pocet furat, sutra dosta intenzivnije, da bude raje bar ko protiv celika :D
Apsolutno se slažem.

Kad smo već kod Finala, jel' u 17:00 ili 18:00 ?
u 18:00 je tako bar kazu, a ako ima neko valjan na ovom forumu da neku sliku napravi sa najavom pa da mozemo, ako nista po po fejsu djelit :D
e ne znam ko tebi tako reče :mrgreen:
slika
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 apr 2013, 17:08

Jeli neko upucen da moze odgovoriti koliko bi odprilike kostala izgradnja jedne tribine poput centralne stadiona Zvijezde iz Gradacca??
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.