Mislio sam na liguanonimni je napisao/la:e nije, nego kupTheGreatest10 je napisao/la:Sljedeća stanica je "daleka" Otoka, i sudar sa Vukovima![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislio sam na liguanonimni je napisao/la:e nije, nego kupTheGreatest10 je napisao/la:Sljedeća stanica je "daleka" Otoka, i sudar sa Vukovima![]()
Nije, koliko sam ja pratio.fsdghdsfs je napisao/la:Je l' bilo sta na Vogosci ?
Nidje veze . Kakve veze ima to sto ja hocu u miru da pregledam tekmu sa tim u utorak ?TheGreatest10 je napisao/la:Manite se vi Vogošće, nego u utorak na Grbavicu
http://www.sketchtoy.com/30732454pinki je napisao/la:
večeras je snimakfsdghdsfs je napisao/la:Nidje veze . Kakve veze ima to sto ja hocu u miru da pregledam tekmu sa tim u utorak ?TheGreatest10 je napisao/la:Manite se vi Vogošće, nego u utorak na Grbavicu
Hvala zel.
Hvala legendo .pinki je napisao/la:večeras je snimakfsdghdsfs je napisao/la:Nidje veze . Kakve veze ima to sto ja hocu u miru da pregledam tekmu sa tim u utorak ?TheGreatest10 je napisao/la:Manite se vi Vogošće, nego u utorak na Grbavicu
Hvala zel.
to je druga stvarTheGreatest10 je napisao/la:Mislio sam na liguanonimni je napisao/la:e nije, nego kupTheGreatest10 je napisao/la:Sljedeća stanica je "daleka" Otoka, i sudar sa Vukovima![]()
Apsolutno se slažem.samozeljo1921 je napisao/la:Sto se tice finala kupa mislim da bi se od danas trebalo pocet furat, sutra dosta intenzivnije, da bude raje bar ko protiv celika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 88 gostiju.