Kad god se sjetim Bandoviceve reakcije kod tog gola uvijek kazem u sebi hvala Bogu pa ovaj Delac dođe! Jos bi se mi naprimali supackih golova da je ostao Dejo.MCMXLVI je napisao/la:On i Bando krimos su krivi za drugi gol. Najvise on.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uzme li se tutula, Uscuplic treba ostati ili treba dovesti novog trenera?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi od licence valjda
ali moze biti na klupi jer Ibrakovic sve ima sto Uefa zahtjeva

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisam niti mislio na licencu. Treba li ga ostaviti, ili traziti drugo rijesenje.MortemHz je napisao/la:Zavisi od licence valjdaali moze biti na klupi jer Ibrakovic sve ima sto Uefa zahtjeva
Ja se nadam ovom drugom

Ma tebra covjek ako osvoji i ovo treba mu spomenik ispred Koseva podic. Ostavit ga i za Evropu i za slijedecu sezonu, pa kad bi ispali, zasluzio je i svaka mu cast. Na stranu price da je nepismen i ta njasra. Bili su pismeni njegovi prethodnici, pa nam je on dupe spasavo. Spominje se Plisek, al za tog covjeka je Dzeno Gvardiola ocam. Jest Dzeno naucio dosta od njega, saam je to i izjavio, al vremena se mijenjaju..
Dzeno podrska, ko i svakom do sad, osim Jarnija hehe.
Jedino bih prebolio da umjesto njega Hus sjede na klupu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dzeno podrska, ko i svakom do sad, osim Jarnija hehe.
Jedino bih prebolio da umjesto njega Hus sjede na klupu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako su dobri s glavom ostavit ce ga,a sto se tice licence moze pisati Ibrakovic kao i onda protiv Borussie..
Isto se pricalo i prosle godine kad smo uzeli kup i ispostavilo se da je bila greska sto je ostao. Ja se iskreno nadam da cemo dovesti novog trenera jer smatram da Dzeno na zalost nije kvalitet. Ali ako osvoji titulu, hvala mu do neba 

Evander je napisao/la:Isto se pricalo i prosle godine kad smo uzeli kup i ispostavilo se da je bila greska sto je ostao. Ja se iskreno nadam da cemo dovesti novog trenera jer smatram da Dzeno na zalost nije kvalitet. Ali ako osvoji titulu, hvala mu do neba

FORZA MARŠAL !!!
Istog sam mišljenja iskreno.Evander je napisao/la:Isto se pricalo i prosle godine kad smo uzeli kup i ispostavilo se da je bila greska sto je ostao. Ja se iskreno nadam da cemo dovesti novog trenera jer smatram da Dzeno na zalost nije kvalitet. Ali ako osvoji titulu, hvala mu do neba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci iskreno mislim...

- franklampard8
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moje iskreno misljenje je da trebamo dovesti iskusnog strucnjaka a dzeno kao pomocnik da stasa uz njega
Sto neko rece Dzeno je nas Krunoslav Jurcic.
Ako osvoji titulu i budu ga zamijenili, nadam se da ce onda bas biti neko trenersko ime, a ne opet neko da se uci na nama ko Meho.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@Evander
Hvala mu ako uzme titulu, ja cu mu to pamtit do kraja zivota, ali on nema kapacitet da vodi FKS. Izuzetno je dobar motivator i zna sa igracima, ali sto se tice poznavanja igre i taktike, tu je debelo tanak. Ja bih ga ostavio kao pomocnika, puno vise ce moci pridonijeti na toj poziciji, nego kao sef struke. Hajd sad opletite svi po meni
Hvala mu ako uzme titulu, ja cu mu to pamtit do kraja zivota, ali on nema kapacitet da vodi FKS. Izuzetno je dobar motivator i zna sa igracima, ali sto se tice poznavanja igre i taktike, tu je debelo tanak. Ja bih ga ostavio kao pomocnika, puno vise ce moci pridonijeti na toj poziciji, nego kao sef struke. Hajd sad opletite svi po meni

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
iako je sad ono mozda i nepotrebna tema ali nezz ali ja bih volio ledeta vratiti i vi koji ste malo bolje upoznati dali je moguce njega vratiti kod nas momak koji moze igrati sve pozicije pogotov ako ode cimi moze kvalitetno ga zamijeniti a i na desnom beku je maestralan za nase uslove a jos pitar..njega subica saida i nikog vise 

Samo Sarajevo
Mozda ce neko rec da je vec star i trom, ovo ono... Ali bi bio od izuzetne koristi nasem timu, ako ne dovedemo neko bas dobro pojacanje na mjestima gdje on moze igrat, onda ga treba zvat nazad...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- franklampard8
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kad bi Dzenan Uscuplic promjenio ime i prezime u Alex Ferguson ili sta ti ja znam, Jose Mourinho
da li bi onda bili za njegov ostanak? posto vidim svi traze zvucna imena
pa zar nije lijepo vidjeti igrac koji je nekada igrao u Sarajevu, sada trenira i vodi taj klub do titule?
pa zar nije lijepo vidjeti igrac koji je nekada igrao u Sarajevu, sada trenira i vodi taj klub do titule?
- franklampard8
- Kontakt:
Jeste lijepo, ali ostati ne moze iz vise razloga.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad bi Dzenan Uscuplic promjenio ime i prezime u Alex Ferguson ili sta ti ja znam, Jose Mourinho
1946
Buraz, od sentimentalnosti se ne zivi. Meni je Dzenan drag ko oko, ali budi realan pa pogledaj nasu igru (zanemari rezultate) i reci da li si zadovoljan. Ja sam samo zadovoljan igrom onih pola sata protiv listice i to je to. Zar nije sramotno da sef struke kaze da ce dat igracima potpunu slobodu na terenu da igraju kako hoce? Ja garantujem da su nas vile pronosale na svakoj utakmici, al eto. Bez obzira na rezultate, ja ne vidim apsolutno nikave pomake u postavci igre i kako to izgleda na terenu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Tarapi, Varijantas8, Venom i 49 gostiju.