FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nama treba uspjesan covjek koji ima kapital i koji zeli da ulozi. Nama ne treba politicki UO.Hitman22 je napisao/la:Zaista nisam na nivou vas dvojice da to skontam. Halalite
Nama treba neko ko ce uspjeti da obezbjedi uspjesnu Slobodu kakvu grad Tuzla i tuzlaci zasluzuju.
Nama treba uslovan stadion, a ne sipovi. Nama trebaju pune tribine.
Nama trebaju igre da se ima sta pogledati. Treba nam nekada izlazak u Evropu. I Bus nam treba. I zastave. Ovi to nista ne mogu ispuniti i zato nismo zadovoljni postojecim politickim UO.
Pa jednostavno jbg. nema se tu sta reci.
Faraon nam je toliko sposoban umjesto da nadje investirora vani (samo sto ga iz vana niko ne ferma) on od svojih poslusnika pravi NJUO. Haj sto su nesposobni, al' su i kokuzi. To dvoje kada se spoji je formula za propast.
Pa mi smi korak do ispadanja. Precjednik je zaratio sa savezom, sa svima i rado ce ga gurnuti u ambis. Haj sto ce njega nego nam i Sloboda ode.
Pisano iz zgrade Faraona.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nama trebaju auto putevi koji ce povezati sve vece gradove u BiHProbisvjet je napisao/la:Nama treba uspjesan covjek koji ima kapital i koji zeli da ulozi. Nama ne treba politicki UO.Hitman22 je napisao/la:Zaista nisam na nivou vas dvojice da to skontam. Halalite
Nama treba neko ko ce uspjeti da obezbjedi uspjesnu Slobodu kakvu grad Tuzla i tuzlaci zasluzuju.
Nama trebaju igre da se ima sta pogledati. Treba nam nekada izlazak u Evropu. I Bus nam treba. I zastave. Ovi to nista ne mogu ispuniti i zato nismo zadovoljni postojecim politickim UO.
Faraon nam je toliko sposoban umjesto da nadje investirora vani (samo sto ga iz vana niko ne ferma) on od svojih poslusnika pravi NJUO. Haj sto su nesposobni, al' su i kokuzi. To dvoje kada se spoji je formula za propast.
Pa mi smi korak do ispadanja. Precjednik je zaratio sa savezom, sa svima i rado ce ga gurnuti u ambis. Haj sto ce njega nego nam i Sloboda ode.
Pisano iz zgrade Faraona.![]()
![]()
![]()
![]()
Nama trebaju brze ceste koje ce vezati manje sredine sa vecim centrima
Nama treba zaposlenost nivoa 95%
Nama treba minimalna plata 2.000 KM kako bi se osjecali i zivjeli dostojanstveno u svojoj zemlji
Nama treba grad i zemlja po ugledu na europske sredine
Nama treba svasta nesto sto je u ovom momentu utopija i mogao bi ti nabrajati u nedogled
Pises stvari kao da si izvukao zlatnu ribicu pa redas zelje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo smo gore vec imali sto sam nabrojao, osim stadiona uslovnog.Hitman22 je napisao/la:Nama trebaju auto putevi koji ce povezati sve vece gradove u BiHProbisvjet je napisao/la:Nama treba uspjesan covjek koji ima kapital i koji zeli da ulozi. Nama ne treba politicki UO.Hitman22 je napisao/la:Zaista nisam na nivou vas dvojice da to skontam. Halalite
![]()
![]()
![]()
Nama trebaju brze ceste koje ce vezati manje sredine sa vecim centrima
Nama treba zaposlenost nivoa 95%
Nama treba minimalna plata 2.000 KM kako bi se osjecali i zivjeli dostojanstveno u svojoj zemlji
Nama treba grad i zemlja po ugledu na europske sredine
Nama treba svasta nesto sto je u ovom momentu utopija i mogao bi ti nabrajati u nedogled
Pises stvari kao da si izvukao zlatnu ribicu pa redas zelje
Ovo sto ti nabroja nismo nikada.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zasto ti nisi kao clan skupstine i tebi slicni radili na stabilizaciji kluba,vec ste aminovali dosadasnje pozajmice i dugove!?Zasto vi niste trazili nekog uspjesnog i nekog sposobnog koji ce klub povesti u svijetliju buducnost?Dizali ste ruke za meze i pice(cvaju)...ovde palamudite sta i kako treba,bio si u situaciji da POKUSAS odlucivat i mijenjat,pa sta si uradio ti i ostali istomisljenici u skupstini za dobrobit kluba???Probisvjet je napisao/la:Nama treba uspjesan covjek koji ima kapital i koji zeli da ulozi. Nama ne treba politicki UO.Hitman22 je napisao/la:Zaista nisam na nivou vas dvojice da to skontam. Halalite
![]()
![]()
![]()
Jami lafine vase,samo pljujete i negativno pisete,nista ti nisi bolji od ovog UO,jer si gledo propast kluba a nisi reagovo

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Stadion Tusanj je nerezonski,krkanski,i svjesno ovako zapocet,cak i u krugu faraonove garde,ismijavaju i nas,i njega,nazivajuci Tusanj,vjecnim projektom.
druze moj,na sjeveru je trebalo napraviti tribinicu,ne vise od 1500-1700 sjedecih mjesta,na koju bi smjestili gostujuce navijace.....kako zbog prilaza istoj,i sigurnosti,jer bi nekako,bilo najlogicnije,a ne uvoditi ih na zapad.
Na istoku tribinu od 3000 maksimalno,natkrivenu,uredjenu,i sa svim pratecim sadrzajima,koji zadovoljavaju 3 kategoriju,jer vise nam i ne treba.....
Zapad rekonstruisati,natkriti,ojacati,srediti prilaze,wc,ulaze ponovo izgraditi,i vise nam i ne treba....
Stadion bi imali od nekih 8000 mjesta,za grad poput Tuzle,naseg mentaliteta,nasih rezultata,veci nam i ne treba......
I kunem se,za ovaj novac,koji po njihovoj prici,se ulozio do sada,cirka 6.5-7 miliona.sve se ovo moglo uraditi.......
Ponavljam,nama ovo sto ko fol hoce,ne treba,potpuno nerezonski,bez imalo mozga zapoceto.
Sto se tice kluba,treba ga privatizovat,urediti statutom,pa ukoliko bude srece,privatizacijom bi oslobodili budzet grada za skoro pola miliona,
Novac koji bi preporodio,rukometnog prvaka BIH Sloboda Solanu,KK Sloboda Ditu,i td i td............
zbog ega,politickih igrica,ljudi radije bacaju stotine hiljada,milione u vjetar,nego da ucine nesto korisno za grad kojim vladaju.
druze moj,na sjeveru je trebalo napraviti tribinicu,ne vise od 1500-1700 sjedecih mjesta,na koju bi smjestili gostujuce navijace.....kako zbog prilaza istoj,i sigurnosti,jer bi nekako,bilo najlogicnije,a ne uvoditi ih na zapad.
Na istoku tribinu od 3000 maksimalno,natkrivenu,uredjenu,i sa svim pratecim sadrzajima,koji zadovoljavaju 3 kategoriju,jer vise nam i ne treba.....
Zapad rekonstruisati,natkriti,ojacati,srediti prilaze,wc,ulaze ponovo izgraditi,i vise nam i ne treba....
Stadion bi imali od nekih 8000 mjesta,za grad poput Tuzle,naseg mentaliteta,nasih rezultata,veci nam i ne treba......
I kunem se,za ovaj novac,koji po njihovoj prici,se ulozio do sada,cirka 6.5-7 miliona.sve se ovo moglo uraditi.......
Ponavljam,nama ovo sto ko fol hoce,ne treba,potpuno nerezonski,bez imalo mozga zapoceto.
Sto se tice kluba,treba ga privatizovat,urediti statutom,pa ukoliko bude srece,privatizacijom bi oslobodili budzet grada za skoro pola miliona,
Novac koji bi preporodio,rukometnog prvaka BIH Sloboda Solanu,KK Sloboda Ditu,i td i td............
zbog ega,politickih igrica,ljudi radije bacaju stotine hiljada,milione u vjetar,nego da ucine nesto korisno za grad kojim vladaju.
FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovo je vec 100 puta ispricana i sazvakana prica, svima je ovo jasnoSaltsity je napisao/la:Stadion Tusanj je nerezonski,krkanski,i svjesno ovako zapocet,cak i u krugu faraonove garde,ismijavaju i nas,i njega,nazivajuci Tusanj,vjecnim projektom.

@Emir nama je ta skupsština rak rana kluba.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nas klub je godinama na sistemu autokratije, prica se da je klub svih nas, a jedini od klubova iz bivse Jugoslavije u koji se ne mozes uclaniti.
U redu,znamo svi to...nemoj mi patetike ovde(ne ti) i najglasniji bit.Bio si clan,nisi nista pokuso uradit,ne probisvjet, vec niko od clanova a ismijavat ljude ovde, a malte ne isto radio ko i oni sto rade(po njegovom misljenju).Predstavljas se postenjacina,kad si vidio kako skupstina funkcionise,zasto nije napustio istu i mirne duse bio,vec duzi period bio u njoj i za cvaju dizo ruku i aminovo dugovanja i propast kluba...75000 je napisao/la:@Emir nama je ta skupsština rak rana kluba.
KAMELEON: Kako vam je u Tuzli?
PETROVIĆ: Meni je svuda dobro. Radim od ujutro do naveče i nisam imao vremena da izađem u grad s obzirom da imam jako puno posla. Jednostavno, ide nam utakmica za utakmicom, vodio sam do sada mnogo razgovora sa igračima, sa njih 27 i potrebno je napraviti jednu analizu. Želimo što prije izaći iz ove krize.
KAMELEON: Čuli smo da ste zabranili igračima noćne izlaske, mobitele…
PETROVIĆ: Kada je ekipa na 10. mjestu, ne može igrač da se šeta kroz grad u noćnim satima. Njegov zadatak je sada maksimalno da trenira. Njima je zabranjeno da se poslije 22 sata nalaze na javnim mjestima, naročito pred utakmicu. Navijač koji odvoji svoje vrijeme, dođe da pogleda utakmicu i vidi jednu bezvoljnu ekipu, a vidio je igrača u nargila baru ili diskoteci, normalno je da neće biti zadovoljan. Ne može ni da se putuje na utakmicu, a da zvone telefoni. To im se čak dešavalo i u svlačionici. Te zabrane su sasvim normalna stvar.
KAMELEON: Čini se da igrači Slobode individualno imaju kvalitet, ali nešto nedostaje…
PETROVIĆ: Nismo dali nijedan gol kući. Jednostavno, transakcija prema naprijed nakon osvojene lopte je bila jako loša i to pokušavamo poboljšati. Svi će imati priliku da se dokažu u ove dvije utakmice. Ova ekipa može mnogo ako vrati psihološku stabilnost. Naš cilj je da poslije 22 kola uđemo u Ligu za prvaka, a kasnije ćemo praviti planove da li postoje neke realne šanse za plasman u Evropu.
KAMELEON: U srijedu slijedi gostovanje Azotu u Vitkovićima, u okviru 1/16 finala Kupa BiH. Šta je prioritet Slobodi, Kup ili Premijer liga?
PETROVIĆ: Mi moramo paralelno ići na oba fronta, jer moramo izvlačiti sve maksimalno iz ekipe. Jer ja do svojih prvih 11 ili 18 moram doći u roku od dvije sedmice. Imamo jako puno posla jer moramo pokušati unaprijediti svakog pojedinca kako bi unaprijedili i ekipu.
KAMELEON: Već u subotu na Tušanj stiže Željezničar, vaš bivši klub. Sprema li se vaša slatka osveta za šokantan otkaz kojeg ste dobili u tom klubu?
PETROVIĆ: I ja sam bio tada u šoku, jer sam ispunio sve što se od mene očekivalo. Klub je tada od prodaje igrača, Evrope, posjete i ostalih stvari zaradio 2,2 miliona KM, tako da ni meni nije bilo jasno zašto sam dobio otkaz. Normalno je da svako želi da protiv stare ekipe osvoji bodove i potrudićemo se da tako i bude.
PETROVIĆ: Meni je svuda dobro. Radim od ujutro do naveče i nisam imao vremena da izađem u grad s obzirom da imam jako puno posla. Jednostavno, ide nam utakmica za utakmicom, vodio sam do sada mnogo razgovora sa igračima, sa njih 27 i potrebno je napraviti jednu analizu. Želimo što prije izaći iz ove krize.
KAMELEON: Čuli smo da ste zabranili igračima noćne izlaske, mobitele…
PETROVIĆ: Kada je ekipa na 10. mjestu, ne može igrač da se šeta kroz grad u noćnim satima. Njegov zadatak je sada maksimalno da trenira. Njima je zabranjeno da se poslije 22 sata nalaze na javnim mjestima, naročito pred utakmicu. Navijač koji odvoji svoje vrijeme, dođe da pogleda utakmicu i vidi jednu bezvoljnu ekipu, a vidio je igrača u nargila baru ili diskoteci, normalno je da neće biti zadovoljan. Ne može ni da se putuje na utakmicu, a da zvone telefoni. To im se čak dešavalo i u svlačionici. Te zabrane su sasvim normalna stvar.
KAMELEON: Čini se da igrači Slobode individualno imaju kvalitet, ali nešto nedostaje…
PETROVIĆ: Nismo dali nijedan gol kući. Jednostavno, transakcija prema naprijed nakon osvojene lopte je bila jako loša i to pokušavamo poboljšati. Svi će imati priliku da se dokažu u ove dvije utakmice. Ova ekipa može mnogo ako vrati psihološku stabilnost. Naš cilj je da poslije 22 kola uđemo u Ligu za prvaka, a kasnije ćemo praviti planove da li postoje neke realne šanse za plasman u Evropu.
KAMELEON: U srijedu slijedi gostovanje Azotu u Vitkovićima, u okviru 1/16 finala Kupa BiH. Šta je prioritet Slobodi, Kup ili Premijer liga?
PETROVIĆ: Mi moramo paralelno ići na oba fronta, jer moramo izvlačiti sve maksimalno iz ekipe. Jer ja do svojih prvih 11 ili 18 moram doći u roku od dvije sedmice. Imamo jako puno posla jer moramo pokušati unaprijediti svakog pojedinca kako bi unaprijedili i ekipu.
KAMELEON: Već u subotu na Tušanj stiže Željezničar, vaš bivši klub. Sprema li se vaša slatka osveta za šokantan otkaz kojeg ste dobili u tom klubu?
PETROVIĆ: I ja sam bio tada u šoku, jer sam ispunio sve što se od mene očekivalo. Klub je tada od prodaje igrača, Evrope, posjete i ostalih stvari zaradio 2,2 miliona KM, tako da ni meni nije bilo jasno zašto sam dobio otkaz. Normalno je da svako želi da protiv stare ekipe osvoji bodove i potrudićemo se da tako i bude.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Znam to sve zato i kazem da je rak rana.emirzlaTu je napisao/la:U redu,znamo svi to...nemoj mi patetike ovde(ne ti) i najglasniji bit.Bio si clan,nisi nista pokuso uradit,ne probisvjet, vec niko od clanova a ismijavat ljude ovde, a malte ne isto radio ko i oni sto rade(po njegovom misljenju).Predstavljas se postenjacina,kad si vidio kako skupstina funkcionise,zasto nije napustio istu i mirne duse bio,vec duzi period bio u njoj i za cvaju dizo ruku i aminovo dugovanja i propast kluba...75000 je napisao/la:@Emir nama je ta skupsština rak rana kluba.
- Probisvjet
- Kontakt:
Normalno da je rak rana. Sta radi predsjednik skupstine?75000 je napisao/la:@Emir nama je ta skupsština rak rana kluba.
Treba promjeniti totalno nacin kako funkcionise skupstina. Neka se clanstvo u skupstini placa i neka svako ima pravo glasa koliko plati. Kod nas fukare u skupstini ba, niko ni cvonjka, politicki poltroni ciji god su. To se mora mijenjati.
Sto nisi svojevremeno dao predlog da se placa stolica,cuj nemaju cvonjka,koliko si ti dao para kao clan skupstine ili donjeo na neki drugi nacin pare u klub???Jel te stid prozivat nekog???Probisvjet je napisao/la:Normalno da je rak rana. Sta radi predsjednik skupstine?75000 je napisao/la:@Emir nama je ta skupsština rak rana kluba.
Treba promjeniti totalno nacin kako funkcionise skupstina. Neka se clanstvo u skupstini placa i neka svako ima pravo glasa koliko plati. Kod nas fukare u skupstini ba, niko ni cvonjka, politicki poltroni ciji god su. To se mora mijenjati.
jel se vi znate licno?
i probisvjet jesl fakat bio clan skupstine il je zajebancija?
.. Sta ono Husić sere oko stadiona 

Ne znam ga,a prico je ovde da je clan skupstine,neke kartice posto,ako se zajebavo,jos gore postade lazovcina,mada ih ima ovde jos...nije ni cudo da su istomisljenici...Sariel je napisao/la:jel se vi znate licno?
Opet nesto. ..Sta sada hoce.Tuzlak04 je napisao/la:.. Sta ono Husić sere oko stadiona
FK Sloboda Tuzla
Ne moze one bez Slobode.Tuzlak04 je napisao/la:.. Sta ono Husić sere oko stadiona
.hoće da izgradi na drugoj lokaciji i da da' Slobodi za Evrope (ako ikad izađemo)Saltsity je napisao/la:Opet nesto. ..Sta sada hoce.Tuzlak04 je napisao/la:.. Sta ono Husić sere oko stadiona

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.