Pa sigurno je rekao Susicu, samo sto ovaj nije znao sta ce pa ga zamolio da pokusa.rambo16 je napisao/la:Očajna utakmica. Momak nije imao 3 kontakta s loptom. Zašto to neko nastoji da pravda?
Ako nije bio spreman da igra morao je to nekom reći. . .
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vazda neko drugi kriv nikad neki igrac, sem naravno avdije i tss...za neke se uvjek nadje izvlakusa...nije igro na prirodnoj poziciji, gusi ga ovo, ima alergiju, nije naviko na loptu, promjenio je marku toilet papira itd itd...a drugi igraci se mogu kritikovati u svako doba....
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovo je kao velika utakmica, a recimo ona Liona protiv Reala nijeRajaz je napisao/la:Da razjasnimo. Ja ga ne ocjenjujem na osnovu vecerasnje partije nego na osnovu skoro pa njegove citave karijere. Pjanic nije igrac za velike utakmice i to je to
Dajte ljudi ne lupajte gluposti veceras su ga markirali, a i odigrao je ispodprosjecno kao i svi na terenu sto nimalo ne cudi pored onog teleta na klupi.
Pjana je najvece blago koje mi imamo sto se tice fudbala i nadam se da ce to i pokazati kada se rijesimo teleta i nadam se dovedemo kako treba selektora koji ima znanje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- invincible1921
- Kontakt:
Izgovori , izgovori , izgovori ....haj jednom budite posteni pa priznjte da nas je ovaj fraer zavalio svaku bitniju utakmicu jer nije postojao na terenu
=\_1921_/=
Nije protiv Grčke.invincible1921 je napisao/la:Izgovori , izgovori , izgovori ....haj jednom budite posteni pa priznjte da nas je ovaj fraer zavalio svaku bitniju utakmicu jer nije postojao na terenu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
jer nije igroVirtu4l je napisao/la:Nije protiv Grčke.invincible1921 je napisao/la:Izgovori , izgovori , izgovori ....haj jednom budite posteni pa priznjte da nas je ovaj fraer zavalio svaku bitniju utakmicu jer nije postojao na terenu

=\_1921_/=
Da, ovo sinoc je itekako bila velika utakmica za reprezentaciju. Protiv R. Madrida dakako da jeste, zato sam i napisao: ''Ja ga ne ocjenjujem na osnovu vecerasnje partije nego na osnovu skoro pa njegove citave karijere''propuh je napisao/la:Ovo je kao velika utakmica, a recimo ona Liona protiv Reala nijeRajaz je napisao/la:Da razjasnimo. Ja ga ne ocjenjujem na osnovu vecerasnje partije nego na osnovu skoro pa njegove citave karijere. Pjanic nije igrac za velike utakmice i to je to
Dajte ljudi ne lupajte gluposti veceras su ga markirali, a i odigrao je ispodprosjecno kao i svi na terenu sto nimalo ne cudi pored onog teleta na klupi.
Pjana je najvece blago koje mi imamo sto se tice fudbala i nadam se da ce to i pokazati kada se rijesimo teleta i nadam se dovedemo kako treba selektora koji ima znanje.
, ali i corava koka zrno ubode. Imao je i Ozil dobrih utakmica kontra Barcelone pa opet nije igrac za velike utakmice. Odlicni igraci sa velikim psihickim blokadama koji kada je najvaznije, nestanu. To je jednostavno tako
Mire brate ovo je vec niz losih utakmica za reprezentaciju.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Mire je naš igrač i za velike i za male utakmice.večeras su ga ljudi markirali i čisto zbog toga nije se vidio..jer jednostavno nije moga da se sastane sa loptom(a vjerovatno je i neka bolešćura)..e sada ako je Mire podbacio,što ne povukoše Bešić,Medunjanin(za kojeg moram spomenuti da je najsporiji igrač u zadnjih 20 godina europskog fubala)i svi ostali..jednostavno nemaš igre,nemaš sistema,pa da ti igraju marsovci to ne može izaći na dobro.I šta on to treba uraditi..uzeti loptu i proći 1...2...3...7..9...igrača i dati gol..
Mireta u spic stavio 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- invincible1921
- Kontakt:
Ma "MIREEEE NAJAćI SI, ONAJ đEKO DE.BIL HODA PO TERENU " to vam je politika
nema veze takvi su i papeta podrzavali pa dodje sve na svoje

=\_1921_/=
“Imao sam stomačni virus koji vučem već nekoliko dana. To se nije znalo, a istina je da sam igrao pod lijekovima i bio bolestan nekoliko dana prije utakmice”, kaže Pjanić
Pusti Papetove jurisnike

Pusti Papetove jurisnike
Nadam se da ce Miralem biti dobro. Jbg doslovno je satran kao i Medunjanin, zestoko je bilo. Ne pamtim kad je neko igrao veci presing nad nasim veznjacima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
To su ti 'jedvacekamdadocekam' jurisnici koji lete grlom u jagode. Pred Miralemom je jos 6-8 godina igre na najvecem nivou tako da se ja ne brinem i sasvim sigurno tvrdim da ce upravo oni koji se sada okrecu na temi Susica, podjednako koprcati i na temi Pjanica.Mozambik je napisao/la:“Imao sam stomačni virus koji vučem već nekoliko dana. To se nije znalo, a istina je da sam igrao pod lijekovima i bio bolestan nekoliko dana prije utakmice”, kaže Pjanić
![]()
![]()
![]()
Pusti Papetove jurisnike
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 17 nov 2014, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
A interview od juce i slike, pa nebi se reklo da je bas bolestan, a mogao je to i pred tekmu izjaviti..Ali hajde dobro, i ja kad sam ba terminu gubio govorio sam da imam sreacku i ako jace opalim da bi prolito
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mnogo puta je bio bolestan u ovom ciklusu, a i u prošlom, i onom prije njega, i onom prije njega... hronično!?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odlično rečeno Don,
I pored toga je htio igrati od prve minute, stavio je repku ispred svega.
Ova omladina treba pogledati ovaj klip, ne bi li nešto naučili:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
E bravo, taj klip ga amnestira od svih dosadašnjih i budućih loših partija 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Odlično rečeno Don,![]()
[youtube][/youtube]
Naucili smo na Spahicu da se satro "patriotizmom" i ostalim pozitivnim van terenskim stvarima ne moze nadoknadit igra na terenu... tako da ne peri svijuti znam da imas kompilaciju ovakvih izjava i video zapisa
Sto kaze Virtual , fraer je stalno povriejdjen... a igra vazda

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, AdinTR, Blackwargreymon, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, DeeWa, eleGancy, Google Adsense [Bot], Jegres, mma_hz, Mostarska, NazorUso, nebeskasila, Zglavkar i 157 gostiju.