NK Zvijezda Gradačac

Nah1d
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Nah1d » 25 okt 2012, 00:05

Pao je neki fin i docek,nas nekih 30ak bakljice je bilo kunta zanjemio :D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

pravirealinjo18
Kontakt:

Post Postao/la pravirealinjo18 » 25 okt 2012, 00:12

Sve ok samo nevaljas ti b.....,volimo mi Zvijezdu vise od tebe.[/quote]
ma ja voliš ti u kojem smislu g.....,ako ti dijete igra,ako ne onda nevalja...[/quote]
Jarane polupo si ti loncice tebe je neko haman pravo handrio mimo interneta,a sto se mene tice imam jedan nik ovo mi je rekreacija i nemam ama bas nikakve veze o tome sta ti pises,a ako sam napiso da bi dobar bio za omladinski pogon kao sef recimo Denis Taletovic reci ako ti smeta,nece valjda tebe smijenit,il se sikiras opasno za nekog.Tolko o tebi nisi stvarno vrijedan paznje,a sto se tice danasnje pobjede samo da je ponove u prvenstvu i to je to.[/quote]
ma polupo si ti kretenu ja dvolicne ljude kao sto si ti mrzim iz dna duse ako imas nesto protiv mene reci mi u lice zedan sam svakako na tebe jel sad jasno? nema veze ni taletovic uostalom i on je p.... ko i ti eto mu sad ninkovic sto ga nije odveo sa sobom ha? ma nemoj mi ti pricati o zvijezdi ako imas koristi tu si ako ne pljujes pusti to,hajde ti me pokusaj smijeniti uostalom ja sam gazda usvojoj firmi dodji pa me smijeni...kretencino...nisi se javio da cestitas kunticu polizi majmune za to i jesi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 okt 2012, 08:13

emir_dj je napisao/la:[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;
kako lagano prodosmo.kaznili promasaje i onda ih na kraju i potopili

stvarno je zanimljivo da u vrapcicima gotovo uvijek igramo dobro...nadam se samo da cemo pobijediti sarajevo al bice tesko
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 25 okt 2012, 10:26

Mnogi su mislili pa i ja da su naši otišli na ekskurziju u Mostar a ovi iz Veleža pogotovo su mislili da su naši odustali od kupa al kup se isplati ako samo dođemo do finala. Kakava nam je liga i savez još uvijek je to ostavljeno za neku od ekipa kao što su Željo, Široki, Zrinski pa i Olimpik ;) Slogu i Gošk ne računam jer iovo je za njih uspjeh. Mislim da nam je važno prvenstvo i utakmica protiv Sarajeva ako tu pobijedimo onda ova pobjeda iz Mostara nije slučajna a i stanje na tabeli se mijenja, u slučaju da izgubimo mi i Gradina smo zadnji ;) biće teška utakmica protiv Sarajeva al oni su naše stare mušterije jer nikad nisu pobijedili u Gradačcu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 okt 2012, 10:42

nekako gledajuci ove sve ekipe u kupu mislim da samo zelju ne bi mogli proci u dvije utakmice,ovo ostalo sve bi mogli rijesiti ko god nas dobije nece biti izraziti favorit mislim na zrinjski celik i olimpic a ako mi dobijemo goska ili slogu sigurno cemo biti favoriti...utakmice u zadnje vrijeme pokazuju da su neke stvari dosle na svoje i da imamo neku igru na strani,naravno sve ce se jos bolje vidjeti i protiv pitara,ako zijanimo yebo i kup i sve a u slucaju da ih dobijemo mislim da bi se na lijep nacin mogla zavrsiti ova polusezona.nadam se dobrom zdrijebu moje zelje celik i sloga pa i gosk

Nova sezona nova nafaka

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 10:56

bondich je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Uzmete sarajevu bod ili 3 i sve ce biti super :D
ma trica je nasa abd 8-)
Joj sto je lijepo mastati ja ne kazem da necete/mozete pobjediti nas, ali lopta je okrugla i ja se nadam bodu ako i ne sva tri ostaje da vidimo lijep pozdrav iz Šehera za Gradacac grad koji gotivim pravo. :D :P od hordi.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 25 okt 2012, 15:53

DevilS je napisao/la:
bondich je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Uzmete sarajevu bod ili 3 i sve ce biti super :D
ma trica je nasa abd 8-)
Joj sto je lijepo mastati ja ne kazem da necete/mozete pobjediti nas, ali lopta je okrugla i ja se nadam bodu ako i ne sva tri ostaje da vidimo lijep pozdrav iz Šehera za Gradacac grad koji gotivim pravo. :D :P od hordi.
Napokon se javio jedan ocito pametan hordas,pozz i za seher ;)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 15:55

@Nah i za tebe maksuz i naravno za momka jednog @astra i volio bih opet doci jednom u prelijep grad poslije Rajvose najdrazi bgm. ;) :D :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 25 okt 2012, 16:03

DevilS je napisao/la:@Nah i za tebe maksuz i naravno za momka jednog @astra i volio bih opet doci jednom u prelijep grad poslije Rajvose najdrazi bgm. ;) :D :P
Mah inace smo mi za manijake i vecinu hordi "seljaci" zato u ovoj carsiji kad spomenes selju svi se najeze,ustvari manijacima su svi seljaci i papci samo su oni savrseni..Eto imas priliku u subotu,ne samo za tebe nego za sve normalne ljude uvjek ima kosto se kaze bujruma :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 okt 2012, 16:04

Sta Nuhanović reče,dolaze po tri boda u Gradačac.....kao po njemu Zvijezda je bila jača prije godinu dana,kako da ne,bez Messija smo toliko oslabljeni da nemamo sansi protiv njih :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 okt 2012, 16:07

samo se vi zezajte mesi dolazipo tri boda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kaze mesi horde su najbolji navijaci na svijetu a yebu mu svi sve po spisku pogotovo sto znaju da pola njegovih primanja idu jovicu u dzep :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 25 okt 2012, 17:22

Sto se tice predstojece utakmice sa Sarajevom moje misljenje da bi mogli cak i pobjediti ako bi u utakmicu usli borbeno kao recimo Travnik.Bittno je da ne podlegnemo atmosveri kao protiv Zelje.Mada bi ja licno bio zadovoljan i nerijesenim rezultatom,dok bi nas eventualni poraz bacio u kalkulacije da ovisimo o ostalim rezultatima.Po meni nasa prednost u odnosu na Sarajevo je golman i nadam se da ce sacuvat nasu mrezu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 okt 2012, 17:50

ma neka bude kako bude.ja cu ima u subotu dati podrsku kao i uvijek.ekipa je pokazala u zadnje vrijeme ipak da i nije toliko lose selektovana.steta je samo sto je onaj konj husic otisao i sto s ponasao kao papak.al vjerovatno ce na njegovo mjesto u zimskom prelaznom roku doci neki dobar provjeren igrac.imamo do sada najduzu klupu.a to smo pokazali i protiv olimpica a i protiv veleza.bez savica masica dzafica i husica smo igrali i pobijedili znaci da su sve zamjene dobro odradile svoj posao....ja iskreno vjerujem da ce se momci u subotu boriti do zadnjeg atoma snage i da ce za borbenost biti nagradeni pobjedom. a posto bajramujemo vjerujem u dobru possjetu :)

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 okt 2012, 18:49

astra1922 je napisao/la:ma neka bude kako bude.ja cu ima u subotu dati podrsku kao i uvijek.ekipa je pokazala u zadnje vrijeme ipak da i nije toliko lose selektovana.steta je samo sto je onaj konj husic otisao i sto s ponasao kao papak.al vjerovatno ce na njegovo mjesto u zimskom prelaznom roku doci neki dobar provjeren igrac.imamo do sada najduzu klupu.a to smo pokazali i protiv olimpica a i protiv veleza.bez savica masica dzafica i husica smo igrali i pobijedili znaci da su sve zamjene dobro odradile svoj posao....ja iskreno vjerujem da ce se momci u subotu boriti do zadnjeg atoma snage i da ce za borbenost biti nagradeni pobjedom. a posto bajramujemo vjerujem u dobru possjetu :)
Vjerovatno se radi o Edi Husiću, šta je bilo to pa je uslijedila noga :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 okt 2012, 18:49

promasio penal :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 25 okt 2012, 19:54

astra1922 je napisao/la:samo se vi zezajte mesi dolazipo tri boda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kaze mesi horde su najbolji navijaci na svijetu a yebu mu svi sve po spisku pogotovo sto znaju da pola njegovih primanja idu jovicu u dzep :lol: :lol:
E ako nas Nuhanović pobijedi onda nismo nizašta ;) voli ga Jović :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uzima mu više od pola plate garant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 25 okt 2012, 20:09

suljic i sunjevaric ne igraju u subotu zbog zutih ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 okt 2012, 20:12

Kako je Jovic krenuo sa ovim svojim ex klubovima nama se dole nepise dobro :)

Definitivno psiholoski ulazite puno zdravije i cistije glave pred ovaj duel,vasi nakon uspijeha kolko tolko i iznenadjujuceg vjerujem da je sad kod njih neka vjera u sebe nakon jucerasnje utakmice na maximali,dok je kod nasih skroz obrnuta situacija...tako da ja iskreno ne ocekujem dobar rezultat dole,bez obzira na jacinu i sve,mislim da su ove utakmice od jucer odredile tok utakmice odma u startu,svakako nadam se pobjedi moga tima ali kazem dabogda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 okt 2012, 20:40

dobro je sto ne igraju suljic i radan uglavnom dva igraca iz prve postave.bice bar malo lakse..valja ljude docekat lijepo njima serbe i baklava nama bodovi ;)

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 26 okt 2012, 11:45

Svim navijačima Islamske vjereispovijesti BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.