Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
kao i svaki Interov i Juventusov 'odpadak' koji dođe u MilanYuto je napisao/la:Pravi Muntari je poceo igrat za Milan, onaj iz prvih par tekmi je bio nekakav klon il nesto. Kakav je ono kloc moj Boze...
Dječko @PrincipinoIlPrincipe je napisao/la:Većina ih se nije naigrala u Juventusu pa su otisli dalje .. došli kod nas i doživjeli vrhunac karijere ...
jeste u 18h
na osnovu ovog posta mogu ti rec, you have no idea.IlPrincipe je napisao/la:Većina ih se nije naigrala u Juventusu pa su otisli dalje .. došli kod nas i doživjeli vrhunac karijere ...
jeste u 18h
samo mogu reći HVALA VAMA I INTERU NA :Buffon je napisao/la:na osnovu ovog posta mogu ti rec, you have no idea.IlPrincipe je napisao/la:Većina ih se nije naigrala u Juventusu pa su otisli dalje .. došli kod nas i doživjeli vrhunac karijere ...
jeste u 18h
A od svih nabrojanih mi smo vama Inazaghia prodali za 40 miliona a vi nama Davidsa za sicu,kako rekoh you have no idea.Trolas sam sebe.IlPrincipe je napisao/la:samo mogu reći HVALA VAMA I INTERU NA :Buffon je napisao/la:na osnovu ovog posta mogu ti rec, you have no idea.IlPrincipe je napisao/la:Većina ih se nije naigrala u Juventusu pa su otisli dalje .. došli kod nas i doživjeli vrhunac karijere ...
jeste u 18h
Ibrahimoviću
Zambrotti![]()
Inzaghiju
Pirlu
Seedorfu
Aquilaniju
Nocerinu
I ostaloj mnogobrojnoj rodbini![]()
bit će njih jošpoćevši s Balotellijem
Da mi neutralni i ne gledamo utakmicu, možda bi pomislili da je poništen čist gol Catanjisarajlija89 je napisao/la:hahha..pa dajte im titulu odmah..ne mogu da vjerujem kakv su gol ponistili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.