FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 27 apr 2013, 23:04

Moze li neko upuceniji objasniti situaciju sa Selimovicem tj. kada je igrac Gradine dobio zuti karton. Konkretno, zanima me zasto nije sviran faul nakon onog starta?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 apr 2013, 23:06

2500 je bilo. Ja sam iskreno ocekivao i manje ... Urdinov sve bolji ;) Adilovic odlican veceras :D i ostali su svi dobro odigrali.

Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutvoooooooooooooo... :mrgreen: :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 apr 2013, 23:22

Rutinska igra i rutinska pobjeda bez previse napora uz ugodnu atmosferu na tribinama...Iako je vecina razocarana posjetom, ja sam sretan jer nije bilo tzv. derbi-navijaca koji nakon greske nekog igraca krenu sa psovkama...

Sada se kvalitetno pripremiti za Siroki i pokusati pobjediti bez primljenog gola, a ubjedjen sam da ce u Utorak biti oko 5-6.000 navijaca na tribinama.

PS: Za mene najzanimljiviji detalj utakmice dogodio se na poluvremenu kada je jedan rezervni igrac Gradine loptom pogodio Vasilica u glavu. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 27 apr 2013, 23:23

bilo je lijepo napokon utakmicu gledati poprilicno opusteno. al za finale kupa ce morati dosta bolje, prije svega defanzivno! hasanovic los, ostali standardno, svraka vraca formu polako. opet nista od bekrica :(

dobra raja na tribini, ja sam na sjeveru cuo samo 2-3 psovke, sto je za tu tribinu nevjerovatno malo, navijanje pred kraj perverzija!
Zadnja izmjena: SB90, dana/u 27 apr 2013, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 apr 2013, 23:24

Nista od snimka na Vogosci haman,ima li gdje pregled programa
SLOBODA NAVIJAČIMA

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 apr 2013, 23:30

amerosm je napisao/la:Rutinska igra i rutinska pobjeda bez previse napora uz ugodnu atmosferu na tribinama...Iako je vecina razocarana posjetom, ja sam sretan jer nije bilo tzv. derbi-navijaca koji nakon greske nekog igraca krenu sa psovkama...

Sada se kvalitetno pripremiti za Siroki i pokusati pobjediti bez primljenog gola, a ubjedjen sam da ce u Utorak biti oko 5-6.000 navijaca na tribinama.

PS: Za mene najzanimljiviji detalj utakmice dogodio se na poluvremenu kada je jedan rezervni igrac Gradine loptom pogodio Vasilica u glavu. :lol: :lol:
Bekric ga je pogodio, gadjao gol sa 30m i pogodio Vasilica u potiljak na 16m, oborio ga, :lol:
mada se sve vrijeme zagrijavao sa igracem Gradine na centru terena...

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 27 apr 2013, 23:32

Rikardo je napisao/la:Realnost je da ce 90% raje subotom navecer izaci u grada a ne ici na utakmicu , znaci za nas sarajlije navijace Zelje i Sarajeva to je tako.

Smiješni su to navijači, kojima je bitnija kafa u gradu od utakmice.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 apr 2013, 23:38

ennis je napisao/la:Nista od snimka na Vogosci haman,ima li gdje pregled programa
http://www.rtvvogosca.ba/televizija-vog ... -programa/

Imaš tu raspored, mada na tom rasporedu nikad nema utakmice Želje, a bude utakmica, recimo protiv GOŠK-a je tako bilo. Možda bude sutra.

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 27 apr 2013, 23:40

Urbinato je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:Realnost je da ce 90% raje subotom navecer izaci u grada a ne ici na utakmicu , znaci za nas sarajlije navijace Zelje i Sarajeva to je tako.

Zasto svaka utakmica bude navece. Po danu cijeli svijet igra, samo se mi nesto furamo na nocne termine. Prvo sto dodje manje raje, a drugo sto se bezveze struja trosi. Hajde kada je utakmica radnim danom, tada razumijem, ali ovo vikendom ne.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 apr 2013, 23:43

kemo10 je napisao/la: Zasto svaka utakmica bude navece. Po danu cijeli svijet igra, samo se mi nesto furamo na nocne termine. Prvo sto dodje manje raje, a drugo sto se bezveze struja trosi. Hajde kada je utakmica radnim danom, tada razumijem, ali ovo vikendom ne.
Mah, kad je bilo preko dana onda je priča kako je vruće, sparno, nek bude preko noći. Ko hoće da dođe doće, ko neće nema tog vremena koje mu odgovara. Mislim stvarno ne shvatam zbog čega bi se ti (ili bilo ko) brinuo oko toga, valjda ideš na utakmicu radi sebe, šta te briga za ostale. Non stop se pravi fama oko ove posjete, čak ima ljudi koji osjećaju nekakvu kolektivnu odgovornost radi eventualno loše posjete, što je po meni smiješno. U centru pažnje je teren, sve ostalo je sporedno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 apr 2013, 23:46

kemo10 je napisao/la:
Urbinato je napisao/la:

Zasto svaka utakmica bude navece. Po danu cijeli svijet igra, samo se mi nesto furamo na nocne termine. Prvo sto dodje manje raje, a drugo sto se bezveze struja trosi. Hajde kada je utakmica radnim danom, tada razumijem, ali ovo vikendom ne.
E yebi ga sad.Kad smo igrali po danu, bilo je hiljadu izgovora, te vrućina, te raja na poslu, te djeca u školi, a kad su počele noćne tekme gdje svako može da stigne, onda nam se ni to ne sviđa.Ovo je samo dokaz da se naš narod svega brzo zasiti.I u tome leži razlog slabe posjete.Svi navikli na titule i na pobjede, sad bi sa svakog pobjedimo po 5-0, da Adil zabije 4 gola, a da Svraka proševa sve od golmana do njihovog gola i da da go petom.
DRUG NEBI TI PUNCA

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 27 apr 2013, 23:49

Uh,kako je lijepo biti Manijak ! 8-)
Mnoge godine sam proveo s' tobom ,gdje god igr'o bio tu ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 27 apr 2013, 23:50

kemo10 je napisao/la:
Urbinato je napisao/la:

Bolje igraju pod reflektorima .....

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 apr 2013, 23:50

Nisam dugo komentarisao ali tri stvari su mi veceras ostale u sjecanju skandiranje Gospodaru familije,pjesma za Dzildu I momenat kad se je JUG ujedinio na terenu nista vrijedno pomena da ne bi nesto rekao ruznije sigurno da nije bilo ovoliko pehova I povreda da bi to bio sasvim neki drugi Zeljo ali ono sto je najbitnije da cemo osvojiti TITULU I samo da dodam jednu stvar ZELJO JE SAMPION

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 apr 2013, 23:53

Bilo je lijepo veceras ;) prijatna atmosfera i sve

hocemo titulu,titulu na derbiju ;)
Željeznicar za život cijeli !

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 28 apr 2013, 00:31

Sljedeća stanica je "daleka" Otoka, i sudar sa Vukovima :)

Olimpic je sazrio u jednu stabilnu i jaku ekipu, spoj iskustva i mladosti. Biće tvrda utakmica, ali sa ovakvom igrom kao večeras za 3 boda se onda ne treba brinuti :)

Borba za drugo mjesto veoma uzbudljiva do kraja, ako ništa lijepo je vidjeti prve tri pozicije, tri Sarajevska kluba poredana prema starini i kvalitetu :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 28 apr 2013, 00:35

Golovi imaju na radio sarajevo.ba
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 apr 2013, 00:44

LJOZE1921 je napisao/la:Golovi imaju na radio sarajevo.ba
[youtube][/youtube]

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 apr 2013, 00:55

Gradina rutinski - no coment.

U utorak prva utakmica kupa, ako Bog da da momci odigraju pametno i pobjede sto vecim rezultatom da revans bude samo formalnost. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 apr 2013, 01:11

TheGreatest10 je napisao/la:Sljedeća stanica je "daleka" Otoka, i sudar sa Vukovima :)
e nije, nego kup :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 14 gostiju.