FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moze li neko upuceniji objasniti situaciju sa Selimovicem tj. kada je igrac Gradine dobio zuti karton. Konkretno, zanima me zasto nije sviran faul nakon onog starta?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
2500 je bilo. Ja sam iskreno ocekivao i manje ... Urdinov sve bolji
Adilovic odlican veceras
i ostali su svi dobro odigrali.
Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutvoooooooooooooo...

Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutvoooooooooooooo...

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Rutinska igra i rutinska pobjeda bez previse napora uz ugodnu atmosferu na tribinama...Iako je vecina razocarana posjetom, ja sam sretan jer nije bilo tzv. derbi-navijaca koji nakon greske nekog igraca krenu sa psovkama...
Sada se kvalitetno pripremiti za Siroki i pokusati pobjediti bez primljenog gola, a ubjedjen sam da ce u Utorak biti oko 5-6.000 navijaca na tribinama.
PS: Za mene najzanimljiviji detalj utakmice dogodio se na poluvremenu kada je jedan rezervni igrac Gradine loptom pogodio Vasilica u glavu.

Sada se kvalitetno pripremiti za Siroki i pokusati pobjediti bez primljenog gola, a ubjedjen sam da ce u Utorak biti oko 5-6.000 navijaca na tribinama.
PS: Za mene najzanimljiviji detalj utakmice dogodio se na poluvremenu kada je jedan rezervni igrac Gradine loptom pogodio Vasilica u glavu.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
bilo je lijepo napokon utakmicu gledati poprilicno opusteno. al za finale kupa ce morati dosta bolje, prije svega defanzivno! hasanovic los, ostali standardno, svraka vraca formu polako. opet nista od bekrica 
dobra raja na tribini, ja sam na sjeveru cuo samo 2-3 psovke, sto je za tu tribinu nevjerovatno malo, navijanje pred kraj perverzija!

dobra raja na tribini, ja sam na sjeveru cuo samo 2-3 psovke, sto je za tu tribinu nevjerovatno malo, navijanje pred kraj perverzija!
Zadnja izmjena: SB90, dana/u 27 apr 2013, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Bekric ga je pogodio, gadjao gol sa 30m i pogodio Vasilica u potiljak na 16m, oborio ga,amerosm je napisao/la:Rutinska igra i rutinska pobjeda bez previse napora uz ugodnu atmosferu na tribinama...Iako je vecina razocarana posjetom, ja sam sretan jer nije bilo tzv. derbi-navijaca koji nakon greske nekog igraca krenu sa psovkama...
PS: Za mene najzanimljiviji detalj utakmice dogodio se na poluvremenu kada je jedan rezervni igrac Gradine loptom pogodio Vasilica u glavu.![]()

mada se sve vrijeme zagrijavao sa igracem Gradine na centru terena...
Rikardo je napisao/la:Realnost je da ce 90% raje subotom navecer izaci u grada a ne ici na utakmicu , znaci za nas sarajlije navijace Zelje i Sarajeva to je tako.
Smiješni su to navijači, kojima je bitnija kafa u gradu od utakmice.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://www.rtvvogosca.ba/televizija-vog ... -programa/ennis je napisao/la:Nista od snimka na Vogosci haman,ima li gdje pregled programa
Imaš tu raspored, mada na tom rasporedu nikad nema utakmice Želje, a bude utakmica, recimo protiv GOŠK-a je tako bilo. Možda bude sutra.
Zasto svaka utakmica bude navece. Po danu cijeli svijet igra, samo se mi nesto furamo na nocne termine. Prvo sto dodje manje raje, a drugo sto se bezveze struja trosi. Hajde kada je utakmica radnim danom, tada razumijem, ali ovo vikendom ne.Urbinato je napisao/la:Rikardo je napisao/la:Realnost je da ce 90% raje subotom navecer izaci u grada a ne ici na utakmicu , znaci za nas sarajlije navijace Zelje i Sarajeva to je tako.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mah, kad je bilo preko dana onda je priča kako je vruće, sparno, nek bude preko noći. Ko hoće da dođe doće, ko neće nema tog vremena koje mu odgovara. Mislim stvarno ne shvatam zbog čega bi se ti (ili bilo ko) brinuo oko toga, valjda ideš na utakmicu radi sebe, šta te briga za ostale. Non stop se pravi fama oko ove posjete, čak ima ljudi koji osjećaju nekakvu kolektivnu odgovornost radi eventualno loše posjete, što je po meni smiješno. U centru pažnje je teren, sve ostalo je sporedno.kemo10 je napisao/la: Zasto svaka utakmica bude navece. Po danu cijeli svijet igra, samo se mi nesto furamo na nocne termine. Prvo sto dodje manje raje, a drugo sto se bezveze struja trosi. Hajde kada je utakmica radnim danom, tada razumijem, ali ovo vikendom ne.
E yebi ga sad.Kad smo igrali po danu, bilo je hiljadu izgovora, te vrućina, te raja na poslu, te djeca u školi, a kad su počele noćne tekme gdje svako može da stigne, onda nam se ni to ne sviđa.Ovo je samo dokaz da se naš narod svega brzo zasiti.I u tome leži razlog slabe posjete.Svi navikli na titule i na pobjede, sad bi sa svakog pobjedimo po 5-0, da Adil zabije 4 gola, a da Svraka proševa sve od golmana do njihovog gola i da da go petom.kemo10 je napisao/la:Zasto svaka utakmica bude navece. Po danu cijeli svijet igra, samo se mi nesto furamo na nocne termine. Prvo sto dodje manje raje, a drugo sto se bezveze struja trosi. Hajde kada je utakmica radnim danom, tada razumijem, ali ovo vikendom ne.Urbinato je napisao/la:Rikardo je napisao/la:Realnost je da ce 90% raje subotom navecer izaci u grada a ne ici na utakmicu , znaci za nas sarajlije navijace Zelje i Sarajeva to je tako.
DRUG NEBI TI PUNCA
Uh,kako je lijepo biti Manijak !
Mnoge godine sam proveo s' tobom ,gdje god igr'o bio tu ...

Mnoge godine sam proveo s' tobom ,gdje god igr'o bio tu ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Bolje igraju pod reflektorima .....kemo10 je napisao/la:Zasto svaka utakmica bude navece. Po danu cijeli svijet igra, samo se mi nesto furamo na nocne termine. Prvo sto dodje manje raje, a drugo sto se bezveze struja trosi. Hajde kada je utakmica radnim danom, tada razumijem, ali ovo vikendom ne.Urbinato je napisao/la:Rikardo je napisao/la:Realnost je da ce 90% raje subotom navecer izaci u grada a ne ici na utakmicu , znaci za nas sarajlije navijace Zelje i Sarajeva to je tako.
Nisam dugo komentarisao ali tri stvari su mi veceras ostale u sjecanju skandiranje Gospodaru familije,pjesma za Dzildu I momenat kad se je JUG ujedinio na terenu nista vrijedno pomena da ne bi nesto rekao ruznije sigurno da nije bilo ovoliko pehova I povreda da bi to bio sasvim neki drugi Zeljo ali ono sto je najbitnije da cemo osvojiti TITULU I samo da dodam jednu stvar ZELJO JE SAMPION
Bilo je lijepo veceras
prijatna atmosfera i sve
hocemo titulu,titulu na derbiju

hocemo titulu,titulu na derbiju

Željeznicar za život cijeli !
- TheGreatest10
- Kontakt:
Sljedeća stanica je "daleka" Otoka, i sudar sa Vukovima
Olimpic je sazrio u jednu stabilnu i jaku ekipu, spoj iskustva i mladosti. Biće tvrda utakmica, ali sa ovakvom igrom kao večeras za 3 boda se onda ne treba brinuti
Borba za drugo mjesto veoma uzbudljiva do kraja, ako ništa lijepo je vidjeti prve tri pozicije, tri Sarajevska kluba poredana prema starini i kvalitetu

Olimpic je sazrio u jednu stabilnu i jaku ekipu, spoj iskustva i mladosti. Biće tvrda utakmica, ali sa ovakvom igrom kao večeras za 3 boda se onda ne treba brinuti

Borba za drugo mjesto veoma uzbudljiva do kraja, ako ništa lijepo je vidjeti prve tri pozicije, tri Sarajevska kluba poredana prema starini i kvalitetu

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
[youtube][/youtube]LJOZE1921 je napisao/la:Golovi imaju na radio sarajevo.ba
Gradina rutinski - no coment.
U utorak prva utakmica kupa, ako Bog da da momci odigraju pametno i pobjede sto vecim rezultatom da revans bude samo formalnost.
U utorak prva utakmica kupa, ako Bog da da momci odigraju pametno i pobjede sto vecim rezultatom da revans bude samo formalnost.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
e nije, nego kupTheGreatest10 je napisao/la:Sljedeća stanica je "daleka" Otoka, i sudar sa Vukovima![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina