Jel ikada neko od Tuzlaka koji su se uhljebili u inostranstvu kada pokusao da sastavi kakav projekt za Slobodu. Da ide lobirati negdje i traziti sponzora ili investitora, nekog ko bi ulozio novac. Ili bar neko iz Tuzle ko ima dobre veze van BIH da pokusava i trazi nesto. Pa da neko nadje jednu dobru sansu i sve to fino prezentuje tamo u opstini i onda ako oni odbiju da kaze odbili su ne zele nista. Vec mi samo sjedimo i cekamo Imamovic da povuce potez, a svo to vrijeme niko nista nije pokusao. On bi to odbio vjerovatno jednom dva puta pa bi onda ljudi imali cist prikaz da je smrdo i da ne zeli nista dobro i da nije krivac Husic. Pa bi mu tako i dosao kraj. Ovako samo sjedimo i cekamo kako ce on da izvuce svoje dupe na novi nacin i tako prolazi vrijeme, a on samo eskivira sa podvalama. Tako da nema od nas nista ako gledamo u tu skupstinu i gledamo da Husic dodje.sloboda72 je napisao/la:Pa faraon je davno povukao potez.Idemo pravac u drugu ligu.tuzlak1987 je napisao/la:Nece od nas nikada nista biti kada svi gledaju da neko drugi nesto uradi. Sada svi cekaju decembar ili januar i to sta ce Imamovic da uradi, hocel Husic biti tu i tako svake godine u neizvjesnost. Ova uprava radi, a zna da ce otici kad tad. Mislim da se ne treba niko tako ponasati vec treba gledati do zadnjeg dana da se izvuce sto bolje i prosiri upravni odbor i dovedu novi sponzori, nadje novac za stadion i sve sto moze da doprinese. A ne samo da cekamo kako ce Imamovic da povuce potez. Nema onda od toga nista, samo se mogu ljudi razocarati onda na zimu jer poznavajuci ovog mozemo dobiti samo goreg od Mujkanovica.
Ili bar da mi imamo masu da izadjemo i kazemo sada sta zelimo i sta ne zelimo. Mi nemamo uopste kao navijaci nikakvu strategiju, ne znamo sta nam je cilj, svako drugu pricu neku prica, svako zeli nesto drugo. Svi misle da najbolje znaju. Ovako kada mi nemamo pojma sta hocemo i niko nista ne pokusava vec jedni sretni zbog ove uprave, drugi razocarani onda nema od nas ni ovu zimu nista jer Imamovic nam moze podvaliti sta hoce i da mu perfektno prodje.