FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 sep 2017, 17:29

sloboda72 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nece od nas nikada nista biti kada svi gledaju da neko drugi nesto uradi. Sada svi cekaju decembar ili januar i to sta ce Imamovic da uradi, hocel Husic biti tu i tako svake godine u neizvjesnost. Ova uprava radi, a zna da ce otici kad tad. Mislim da se ne treba niko tako ponasati vec treba gledati do zadnjeg dana da se izvuce sto bolje i prosiri upravni odbor i dovedu novi sponzori, nadje novac za stadion i sve sto moze da doprinese. A ne samo da cekamo kako ce Imamovic da povuce potez. Nema onda od toga nista, samo se mogu ljudi razocarati onda na zimu jer poznavajuci ovog mozemo dobiti samo goreg od Mujkanovica.
Pa faraon je davno povukao potez.Idemo pravac u drugu ligu.
Jel ikada neko od Tuzlaka koji su se uhljebili u inostranstvu kada pokusao da sastavi kakav projekt za Slobodu. Da ide lobirati negdje i traziti sponzora ili investitora, nekog ko bi ulozio novac. Ili bar neko iz Tuzle ko ima dobre veze van BIH da pokusava i trazi nesto. Pa da neko nadje jednu dobru sansu i sve to fino prezentuje tamo u opstini i onda ako oni odbiju da kaze odbili su ne zele nista. Vec mi samo sjedimo i cekamo Imamovic da povuce potez, a svo to vrijeme niko nista nije pokusao. On bi to odbio vjerovatno jednom dva puta pa bi onda ljudi imali cist prikaz da je smrdo i da ne zeli nista dobro i da nije krivac Husic. Pa bi mu tako i dosao kraj. Ovako samo sjedimo i cekamo kako ce on da izvuce svoje dupe na novi nacin i tako prolazi vrijeme, a on samo eskivira sa podvalama. Tako da nema od nas nista ako gledamo u tu skupstinu i gledamo da Husic dodje.
Ili bar da mi imamo masu da izadjemo i kazemo sada sta zelimo i sta ne zelimo. Mi nemamo uopste kao navijaci nikakvu strategiju, ne znamo sta nam je cilj, svako drugu pricu neku prica, svako zeli nesto drugo. Svi misle da najbolje znaju. Ovako kada mi nemamo pojma sta hocemo i niko nista ne pokusava vec jedni sretni zbog ove uprave, drugi razocarani onda nema od nas ni ovu zimu nista jer Imamovic nam moze podvaliti sta hoce i da mu perfektno prodje.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 sep 2017, 17:38

Bolje bi bilo da pripazimo sta se desava sa Celikom. Ako padne Celik budite sigurni da ce nam se isto dogoditi, cini mi se trenutno. Ovdje se ceka samo da neko padne i otvori jedan novi proces u BH fubalu.
& $ ?

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 17:59

klma1 je napisao/la:Bolje bi bilo da pripazimo sta se desava sa Celikom. Ako padne Celik budite sigurni da ce nam se isto dogoditi, cini mi se trenutno. Ovdje se ceka samo da neko padne i otvori jedan novi proces u BH fubalu.
Ma samo je nama dobro i neuporedivo sa Čelikom sto je reprogram potpisan uz garanciju gradskog budžeta te ako se ne pravi novi porezni dug Sloboda za par godina ide u pozitivu sto se toga tice.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 18:02

sloboda72 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nece od nas nikada nista biti kada svi gledaju da neko drugi nesto uradi. Sada svi cekaju decembar ili januar i to sta ce Imamovic da uradi, hocel Husic biti tu i tako svake godine u neizvjesnost. Ova uprava radi, a zna da ce otici kad tad. Mislim da se ne treba niko tako ponasati vec treba gledati do zadnjeg dana da se izvuce sto bolje i prosiri upravni odbor i dovedu novi sponzori, nadje novac za stadion i sve sto moze da doprinese. A ne samo da cekamo kako ce Imamovic da povuce potez. Nema onda od toga nista, samo se mogu ljudi razocarati onda na zimu jer poznavajuci ovog mozemo dobiti samo goreg od Mujkanovica.
Ozbiljan si i član bivši dugogodišnji skupstine. Zar zaista tebi ovo danas mirise na 2011/2012 godinu. Jel imas taj filing negativne atmosfere koja vodi u niži rang
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2017, 18:05

Hitman22 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Ozbiljan si i član bivši dugogodišnji skupstine. Zar zaista tebi ovo danas mirise na 2011/2012 godinu. Jel imas taj filing negativne atmosfere koja vodi u niži rang
Normalno da smrdi na katastrofu. Raspitaj se malo i vidi zasto je faraon zvao i molio Alica.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 18:07

Nemam se gdje raspitati hajde mi reci ti. Podjeli s nama
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2017, 18:09

Hitman22 je napisao/la:Nemam se gdje raspitati hajde mi reci ti. Podjeli s nama
Trazio da ne govori da je napustio NJUO bez obzira hoce li sta raditi i pomagati Slobodu. Trazio da ostane bar prividnio da ne bi imali manjak.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 18:12

Hehehe. Pa to si pročitao na portalu. Spinujes bezveze.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2017, 18:24

Hitman22 je napisao/la:Hehehe. Pa to si pročitao na portalu. Spinujes bezveze.
Mozda su me vidjeli sa Batom na kafi, ali spinovanje. :stop:
Zamjenio si me sa veteranima iz ureda nacelnika. Spinuju ovi koji predstavljaju da trenutno u Slobodi tece med i mlijeko. Da su isplacene place i da je Tusanj krcat odusevljenim navijacima, a pogotov simpatizerima. Sjever isto tako pun, citavih 22 Fukara nagradilo igrace Slobode oblaceci im majice sa natpisom "od fukara za pruzene igre. :urnebes: :rol:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 18:29

Mensur Alić: Ja sam i dalje tu, želimo finansijski stabilnu Slobodu

Upravni odbor FK Sloboda Tuzla radi u punom sastavu, a sa ciljem da se klub održi na stabilnom finasijskom nivou što će omogućiti dalji razvoj kluba i ostvarenje postavljenih ciljeva. Mensur Alić, član UO FK Sloboda Tuzla, u razgovoru za zvaničnu internet stranicu FK Sloboda, istakao je važnost da Uprava kluba funkcioniše u punom sastavu, te da je njegov plan da kontinuirano radi na finansijskoj stabilnosti kluba. -Ja sam svoj mandat dao predsjedniku skupštine, tako da na prvoj održanoj sjednici mene zamjene sa nekim operativnijim jer FK Sloboda zahtjeva mnogo truda, zalaganja i slobodnog vremena što ja nemam. Dao sam mandat na raspologanje, kako bi se ja posvetio isključivo finansijama, kazao je Menusr Alić i naglasio da ostaje u Slobodi, s ciljem da radi na stabilizaciji kluba. – Za druge, neke tehničke stvari i ostale zadatke koji su me sljedovali u Upravnom odboru nemam vremena, a tu su i zdravstveni problemi, stoga bi svoje mjesto u upravi prepustio nekom mlađem i operativnijem, a ja ću ostati i raditi na finansijskoj stabilizaciji FK Sloboda i što je osnovni cilj i zadatak, kazao je Mensur Alić, član Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 18 sep 2017, 18:30

Jasmin najbolji gradonacelnik ikad.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 18:31

Imas kao neke pouzdane info a pročitao na portalu pa kažeš nagovorio ga neko. Covjeka od 60 i nesto godina da neko nagovara uz to finansijski neovisan u potpunosti. To ti kažem a ti deri po svom dalje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2017, 18:35

Hitman22 je napisao/la:Mensur Alić: Ja sam i dalje tu, želimo finansijski stabilnu Slobodu

Upravni odbor FK Sloboda Tuzla radi u punom sastavu, a sa ciljem da se klub održi na stabilnom finasijskom nivou što će omogućiti dalji razvoj kluba i ostvarenje postavljenih ciljeva. Mensur Alić, član UO FK Sloboda Tuzla, u razgovoru za zvaničnu internet stranicu FK Sloboda, istakao je važnost da Uprava kluba funkcioniše u punom sastavu, te da je njegov plan da kontinuirano radi na finansijskoj stabilnosti kluba. -Ja sam svoj mandat dao predsjedniku skupštine, tako da na prvoj održanoj sjednici mene zamjene sa nekim operativnijim jer FK Sloboda zahtjeva mnogo truda, zalaganja i slobodnog vremena što ja nemam. Dao sam mandat na raspologanje, kako bi se ja posvetio isključivo finansijama, kazao je Menusr Alić i naglasio da ostaje u Slobodi, s ciljem da radi na stabilizaciji kluba. – Za druge, neke tehničke stvari i ostale zadatke koji su me sljedovali u Upravnom odboru nemam vremena, a tu su i zdravstveni problemi, stoga bi svoje mjesto u upravi prepustio nekom mlađem i operativnijem, a ja ću ostati i raditi na finansijskoj stabilizaciji FK Sloboda i što je osnovni cilj i zadatak, kazao je Mensur Alić, član Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla.
Sta znaci radi na stabilizaciji kluba? Koja je to uloga? Daje novac, navija, moralista, koja ba uloga? Sta radi on ubuduce? :rol: :rol:
Znas sta, popunjava mjesto i nista vise, gura glavu u gujicu faraonu da ga ljudi ne prozivaju za ovo sto je uradio od Slobode i uopste od sporta u nasem gradu. :salut:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 sep 2017, 18:40

Moraš mi samo jos reci sta ce Mensuru Alicu vlasniku mesne industrije realiziranom čovjeku Jasmin i uvlačenje kako ti kažeš. Lupaš bezveze.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2017, 18:42

75000 je napisao/la:Jasmin najbolji gradonacelnik ikad.
slika

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 sep 2017, 18:44

Isti taj faraon godinama dobija ubjedljivo najviše glasova Tuzlaka. Ili Sloboda nema navijača u Tuzli koliko se predstavlja i koliko su glasni na društvenim mrežama
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 sep 2017, 18:45

mene zanima jel fuzija s Mramorom il nekim drugim klubom slijedi prije ili poslije ispadanja u cvajtu

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 sep 2017, 18:46

Probisvjet zasto sebi nameces etiketu forumskog lazova :?: bezveze kuhas atmosferu pisuci nebuloze :thumbdown:
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2017, 18:49

Hitman22 je napisao/la:Moraš mi samo jos reci sta ce Mensuru Alicu vlasniku mesne industrije realiziranom čovjeku Jasmin i uvlačenje kako ti kažeš. Lupaš bezveze.
Neizvjesna sudbina. Pastete lose i nikakve, a mesnice sve praznije ko Tusanj. Politika je unosan posao.
Jasminov potrcko od pocetka. Osnovao stranku da pokupi glasove od onih koji su odustali od SDP-a, a koji ne zele da daju glas nacionalnim partijama.
Na kraju u OV se prikloni uvijek faraonu. To se zove "osigurac vecine". On je tu samo figura isto kao sto ce biti u Slobodi. :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 sep 2017, 18:49

fukaratz je napisao/la:Probisvjet zasto sebi nameces etiketu forumskog lazova :?: bezveze kuhas atmosferu pisuci nebuloze :thumbdown:
glumi sexora, al sexor je samo jedan :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.