FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
odma osim izbaci stanica hahahaha tacno nema zayebancije sa osimom 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Covjece ja ga ne pamtim nakog na pressici prije utakmice..fanatic1991 je napisao/la:odma osim izbaci stanica hahahaha tacno nema zayebancije sa osimom

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Treba zabit drugi i riješit stvar, ovako rizikujemo bezveze protiv tima koji nije imao šta tražit cijelu sezonu u ovoj ligi..
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Imas li link presice da vidim`?sajo10 je napisao/la:Covjece ja ga ne pamtim nakog na pressici prije utakmice..fanatic1991 je napisao/la:odma osim izbaci stanica hahahaha tacno nema zayebancije sa osimom![]()
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Ja sam licno gledo na Hayatu, nebi reko da ima na netu...PlaviSaJUGA je napisao/la:Imas li link presice da vidim`?sajo10 je napisao/la:Covjece ja ga ne pamtim nakog na pressici prije utakmice..fanatic1991 je napisao/la:odma osim izbaci stanica hahahaha tacno nema zayebancije sa osimom![]()
ccc bukvalno slavite titulu , 500 vas na stadionu

Steta sto Kerla dobi treci zuti. Vratit ce se Bogi-Vasil sto znaci da bi trebo ispasti iz kombinacije kasnije. Nadam se da grijesim.. 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije nas 500 na stadionu, nego je 500 na stadionu onih koji su na stadionu.aS_Roma je napisao/la:ccc bukvalno slavite titulu , 500 vas na stadionu![]()
gOOOOOOOOOOOOOL 2-0 sve je rjeseno
ADILOVIC
ADILOVIC
Zadnja izmjena: mak_033, dana/u 27 apr 2013, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
golllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Evo ti sada novi info, 1.500 trenutno ima. Ja kazem, jeste sramota, ali ako ces iskreno, raja su postali supci da ne mogu veci biti (bar ovi sto su u Sa). Opet sa druge strane, ja ne znam sta se vi imate tu javljati, pa proslo kolo ste rekord oborili, jer je vise raje bilo na Otoci nego na Kosevu. Jbg, nekome je ovo postala rutina, pa su apetiti porasli, pa se ceke uspijeh na euro sceni da bi se publika privukla. Drugi, pak opet cekaju da se ova lika smanji, pa da vise ne moras gledati timove iz selendri...aS_Roma je napisao/la:ccc bukvalno slavite titulu , 500 vas na stadionu![]()
Sta da ti kazem, tako je, kako je..
EDIT: Dosli navijaci Gradine, na poluvremenu, takozvani "Apachi"

Kaze mi kolega da je Stana izveden jer je previse suflirao, tj zapravo trosio Urdinova bez potrebe, kao sto je radio skoro cijeli mec protiv Celika. Protiv Rudara iskreno, nisam pratio pa ne mogu komentarisati, ali eto ima li neko ko je pratio taj mec, i da li slucajno zna kakav je odnos bio na relaciji Stanic - Urdinov?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 apr 2013, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
vala vjeruj ti eto prvo sto srijede i Sarajeva tice i posjete, razocarani smo totalnom igrom ako si gledao utakmicu znas o cemu pricam , jedva likovi hodaju na to jos radni dan , sve se sastavilo ..DzoleZeljo je napisao/la:Evo ti sada novi info, 1.500 trenutno ima. Ja kazem, jeste sramota, ali ako ces iskreno, raja su postali supci da ne mogu veci biti (bar ovi sto su u Sa). Opet sa druge strane, ja ne znam sta se vi imate tu javljati, pa proslo kolo ste rekord oborili, jer je vise raje bilo na Otoci nego na Kosevu. Jbg, nekome je ovo postala rutina, pa su apetiti porasli, pa se ceke uspijeh na euro sceni da bi se publika privukla. Drugi, pak opet cekaju da se ova lika smanji, pa da vise ne moras gledati timove iz selendri...aS_Roma je napisao/la:ccc bukvalno slavite titulu , 500 vas na stadionu![]()
Sta da ti kazem, tako je, kako je..
A vi ne znam sta da ti kazem po meni da ste prvaci 10 godina zaredom, kad se titula skoro pa rijesava, imate subotu, nocni termin prvi ste, i opet ovakva posjeta je sramota sa vase strane, al haj inace vecina je to derbi navijaca tak oda mi je jasno.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@as roma - Ma ne znam stvarno, vise sam prestao da se nadam vecoj posjeti jer se uvijek razocaram. Protiv Celika sam mislio da ce biti kao protiv Borca, a isprede, kako ispde (pun jug) mila majka...
-
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne postoji nešto što se zove kolektivna navijačka sramota, to je na silu uveden pojam koji niko ne može nametnut kao normu. Svako je slobodan da dođe ili ne dođe na utakmicu i da zbog toga ne osjeća nikakvu sramotu. Oslobodite se više tih malograđanskih folova.aS_Roma je napisao/la: vala vjeruj ti eto prvo sto srijede i Sarajeva tice i posjete, razocarani smo totalnom igrom ako si gledao utakmicu znas o cemu pricam , jedva likovi hodaju na to jos radni dan , sve se sastavilo ..
A vi ne znam sta da ti kazem po meni da ste prvaci 10 godina zaredom, kad se titula skoro pa rijesava, imate subotu, nocni termin prvi ste, i opet ovakva posjeta je sramota sa vase strane, al haj inace vecina je to derbi navijaca tak oda mi je jasno.
Realnost je da ce 90% raje subotom navecer izaci u grada a ne ici na utakmicu , znaci za nas sarajlije navijace Zelje i Sarajeva to je tako.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Prestigli smo pitari i po broju postignutih golova..

Idemo na +2 ....
Jos Adil da prestigne, Hadzica.... Ajde Adile...

Idemo na +2 ....
Jos Adil da prestigne, Hadzica.... Ajde Adile...

-
- Kontakt:
da name ne bi ovoga penala u zadnjim minutima, ne bi boda izvukli, sreca pa su se pare skupile zadnjih 20ak min. i preko delegata proslijedjenje do klupe Gradine, a naravno i delegat je sebi nesto ostavio i to je bio znak da se za Zeljeznicar svira penal i na divno cudo, Adilovic je opet sutirao penal i na veliko iznenadjenje publike, pogodio, ocito je Amar namjerno njega stavio, da bi fulio, da ne bi javnost pisala da je Zeljo pobijedio uz pomoc para i sudija, ali ga je Adilovic sprijecio u toj namjeri i gle cuda, Zeljo vodi 4-0..HVALA TI IVICE, kada je najteze, ti se snadjes s parama i rijesimo utakmicu i titulu!

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI! 1921

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI! 1921
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... G_4549.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
to je taj trenutak koji je presudio Gradini!
to je taj trenutak koji je presudio Gradini!
cestitke na zasluzenoj tituli