FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

75000
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la 75000 » 17 sep 2017, 15:06

Sve je to u pet deka.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2017, 15:12

75000 je napisao/la:Sve je to u pet deka.
Jel' Mikica, cickovo ulje i macak?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 sep 2017, 15:18

75000 je napisao/la:Sve je to u pet deka.
Jest,jest....vidi se zadnjih 20 godina....mozes ti u par utakmica na srce i borbu uvezati par dobrih rezultata al kad se podvuce refa na kraju sezone nema te nigdje...jedina kakva takva konstanta ove lige je ova velika cetvorka.... ostali naprave bljesak i dovidjenja...ako se ne ugase onda zivotare
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 sep 2017, 15:49

Probisvjet je napisao/la:Culum je bio OK.
Sto se tice dometa ova ekipa je strasni limitirana i nema se sta ocekivati. LZP je obicna kurcevaca ako nemas tim za ravnopravan izlazak u Evropu.
Yebes to kao sto je bilo prosle godine, samo se na nama ostrio qurac. :salut:
Treba mnogo ozbiljniji UO i predsjednik sa vise novca kojeg mogu uloziti u igracki kadar. Sa ovima nula uspjeha.
Pa mi nemamo UO, Menprom otisao, ostala dva covjeka u UO a Kurevic ne saziva skupstinu, valjda mu neko treba objasniti da Sloboda nema UO, nema kvorum, odluke ovog "UO" ne mogu biti pravosnazne, UO je u ovom stanju nelegalan i svaka odluka je nelegalna....ende

Edit: Gdje su ostali clanovi NJUO, imaginarni, nevidljivi, gdje su, ko fiktivni racun, sta su, masoni?
“U ostavci sam već mjesec dana te čekam Skupštinu kluba kako bi me razriješila dužnosti”, potvrdio nam je Alić.
Omer Delalić, vlasnik firme Deling, Mensur Alić vlasnik firme Menprom, Nermin Čolić vlasnik firme Bony, ispred BH Telecoma biće Sead Kozlić, Adnan Sijerčić jedan od vlasnika firme "Tuzla-putevi". Gdje su ovi ljudi??????

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 17 sep 2017, 16:25

UKaknju na utakmici je bioNermin Čolić i iz Telekoma Kozlić Svi su sjedili na tribinama a i Petrović telefonom komunicirao sa Mikicom Adnana Sijerćića još nisam vidio na utakmici u gostima

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 17 sep 2017, 16:36

Što se tiće utakmice protiv Mladosti Čulum je igrao pravo kao i Krpa Kod Ignjatovića sam primijetio da je slab glavom udara loptu vrhom glave i nekako ode uvis Muminović kriv za go Trebao je izači na centaršut Desna strana je bila dobra ali lijevo Zilka se švercovao Jaha dok je imao snage bio dobar ali vidi se da ima viška kila Jedva čekam da Škaha zaigra i ja mislim da bi sa Čulumom bio dobar defanzivni par a Jaha nek čeka priliku

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 sep 2017, 16:42

strujasamo je napisao/la:UKaknju na utakmici je bioNermin Čolić i iz Telekoma Kozlić Svi su sjedili na tribinama a i Petrović telefonom komunicirao sa Mikicom Adnana Sijerćića još nisam vidio na utakmici u gostima
Koliko je to u parama sto su bili, samo se pitam koliko ce nas kostati njihov boravak na utakmici......vjerovatno taj Kozlic od svoje plate iz Telekoma odvaja za Slobodu....kad nam na kraju ispostave papirice sa potrazivanjima......samo ovdje kokuzi mogu biti clanovi imaginarnog UO, faraon misli da je jos komitet na vlasti....yebo mu NJUO sve...

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 17 sep 2017, 17:00

Evo ti nisi kokuz sto ne udjes u UO
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 sep 2017, 17:07

Hitman22 je napisao/la:Evo ti nisi kokuz sto ne udjes u UO
Pitanje dobro postavljeno....nemam novaca da bi bio clan UO FK Slobode iz Tuzle, a kao takav ne bi imao obraza pred ljudima.....jbg. jarane obraz nije đon, lako se kurciti tudjim perjem...

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 17 sep 2017, 17:14

Pa ako vec nemaš onda su ti po tvojoj teoriji vrata sirom otvorena.
Helem bacaš bombe opasne i ne znas vjerovatno ko sta radi i koliko daje ako daje. Samo ti se jednostavno ne svidjaju i zelis da bude neko drugi predsjednik ,a da mu je prvo slovo imena A
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2017, 17:29

Ima ljudi spremnih ulagati u Slobodu neko 50 000 neko 100 000 neko i manje ili vise uopste nije bitno.
Ljudima izgleda nije jasno da u danasnje vrijeme niko nece bacati novac u bunar koliko god da ih ima .
Niti zele pristati biti dio kluba gdje se ne zna ko pije ko placa. ...I gdje se za sve u klubu I ovom nesretnom gradu PITA JEDAN COVJEK I O SVEMU ODLUCUJE.
Gdje ta ulaganja nisu moguca osim POZAJMICOM. ...
Vecina ozbiljnih ljudi zele i da upravljaju svojim novcem kako hoce i kada hoce, ovdje to nije slucaj.
Ovdje te za 24 sata mogu smjeniti i ugasiti klub I zali se bogu ocu. ..Jer I drzava nije uredjena i izvukli bi se sa tim sto posto.
Mi stvari moramo mjenjat u korijenu pa onda tek baviti se estetikom poput trenera i Web stranica i pm. ...
Nacin je zastario klub se moze I privatizovat a da ipak ostane i gradski i da taj investitor ima slobodu odlucivanja ali ne figurativno nego ZAKONOM DA BUDE ZASTICEN.
Mi nemamo nista za ove pare mogli smo imati stadion 3 kategorije kapaciteta 10 000. ..
Mi imamo tribinu u raspadanju imamo nezavrsen sjever koji prokisnjava i truhne i imamo istocno NISTA...
Neozbiljno i neorganizovano neuredjeno i u takvo nesto nece niko. ....
A ovima to odgovara. ....I te kako. ....Status kvo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 sep 2017, 17:35

Pa za neke postoji samo pozajmica,da nam nije i WWIN zajmio pare,ili npr Shap? druze ko je voljan uloziti u Slobodu taj ce naci nacina..Vi mislite da je Celo jeftin,ima u klubu sasvim dovoljno para ali je od tih para nastala i k.urcobolja kod odredjenih igraca..vecina njih i danas dan hoce da se preko Slobode otisne u Sarajevo-Zelju-Zrinjski,a isto je bilo i kad je Azmir bio glavni..sto se tice Jasmina,on nije nista veci u klubu nego sto je to Azmir bio,covjek daje 400k iz budzeta grada za Slobodu i tako je finansira i naravno da i on hoce to sve da kontrollise,i Azmir je htio isto,to je sve normalno..Ono u cemu se slazem jeste da klub treba privatizovati pa da se zna ko je glavni i formalno a ne ovako sve neke igre na granici..Nadamo se samo povoljnijim rezultatima sa novim trenerom pa ce i ostale stvari vrlo vjerovatno krenuti nabolje
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 sep 2017, 17:37

Sto se tice dometa ova ekipa je strasni limitirana i nema se sta ocekivati. LZP je obicna kurcevaca ako nemas tim za ravnopravan izlazak u Evropu.
Treba mnogo ozbiljniji UO i predsjednik sa vise novca kojeg mogu uloziti u igracki kadar. Sa ovima nula uspjeha.
Ko bi to mogao biti ima li kandidata? :hmmmmm:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2017, 17:44

Slatinash_7 je napisao/la:Pa za neke postoji samo pozajmica,da nam nije i WWIN zajmio pare,ili npr Shap? druze ko je voljan uloziti u Slobodu taj ce naci nacina..Vi mislite da je Celo jeftin,ima u klubu sasvim dovoljno para ali je od tih para nastala i k.urcobolja kod odredjenih igraca..vecina njih i danas dan hoce da se preko Slobode otisne u Sarajevo-Zelju-Zrinjski,a isto je bilo i kad je Azmir bio glavni..sto se tice Jasmina,on nije nista veci u klubu nego sto je to Azmir bio,covjek daje 400k iz budzeta grada za Slobodu i tako je finansira i naravno da i on hoce to sve da kontrollise,i Azmir je htio isto,to je sve normalno..Ono u cemu se slazem jeste da klub treba privatizovati pa da se zna ko je glavni i formalno a ne ovako sve neke igre na granici..Nadamo se samo povoljnijim rezultatima sa novim trenerom pa ce i ostale stvari vrlo vjerovatno krenuti nabolje
Pa evo ti meni neznalici objasni,u slucaju da hocu uloziti u Slobodu,primjer 500 000,kako da to ucinim a da dobijem novac nazad.....
po statutu trenutnom,i nacinu funkcionisanja.....
ko mi garantuje za moj novac pred zakonom,ko odgovara imenom i prezimenom.........
wwin IMA korist od ovog,inace bi dao K:U:R:A:C:
Evo dodje covjek zeli isplatiti sav dug,uloziti u stadion i klub,i kako sada......na koji nacin...........zeli sve to ali nece da polaze racun Imamovicu i sdp partiji......Danas ljudi koji ulazu hoce da su bog i batina a ne za sve zivo da pitaju nekoga...
Najlakse reci ko hoce nace nacin.......i time ko fol mislis spustio si nekome,a neznas ni sta si rekao......floskule nikog ne zanimaju brate,samo crno na bijelo,i zakon
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2017, 17:50

Slatinash_7 je napisao/la:Pa za neke postoji samo pozajmica,da nam nije i WWIN zajmio pare,ili npr Shap? druze ko je voljan uloziti u Slobodu taj ce naci nacina..Vi mislite da je Celo jeftin,ima u klubu sasvim dovoljno para ali je od tih para nastala i k.urcobolja kod odredjenih igraca..vecina njih i danas dan hoce da se preko Slobode otisne u Sarajevo-Zelju-Zrinjski,a isto je bilo i kad je Azmir bio glavni..sto se tice Jasmina,on nije nista veci u klubu nego sto je to Azmir bio,covjek daje 400k iz budzeta grada za Slobodu i tako je finansira i naravno da i on hoce to sve da kontrollise,i Azmir je htio isto,to je sve normalno..Ono u cemu se slazem jeste da klub treba privatizovati pa da se zna ko je glavni i formalno a ne ovako sve neke igre na granici..Nadamo se samo povoljnijim rezultatima sa novim trenerom pa ce i ostale stvari vrlo vjerovatno krenuti nabolje
Treba prestati sa pricom da Jasmin daje. Daje on qurac moj, to su nase pare, budzetske, gradjana Tuzle. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2017, 17:52

sviunapad1010 je napisao/la:
Ko bi to mogao biti ima li kandidata? :hmmmmm:
Ima, neka skupstina odluci koji je model privatizacije, pa da vidimo. :salut:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 sep 2017, 18:00

Probisvijet,nase su pare i u kantonu pa dobijamo onu stvar..pojedinci ovdje moraju shvatiti da Jasmin aminuje da se daju tolike pare Slobodi a da njemu gradjani aminuju da upravlja tim parama,svidjalo se to tebi,meni,nama ili ne,takvo je stanje stvari i sad skontaj da toliki priliv para ovi iz UO moraju zastiti,jer i Azmir je trazio od njega pare jer nije mogao-htio sam bez obzira na sve price..
solinas ok je to da wwin ima koristi od toga,reklama ovo ono,al druze ti sa 100k kojih hoces uloziti u Slobodu moras imati i firmu koja ti to donosi,pa i ti imas koristi od sponzorstva ili? sto se tice tih ulaganja,to trenutno nije moguce i to je,kao sto sam i sam napisao po meni pogresno..treba se omoguciti da covjeku koji bi mozda pokusao da profitira od fudbala,praveci rezultate i prodavajuci igrace to i uradi u nasoj Slobodi
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 sep 2017, 18:09

Faraon ce do sudnjeg dana razvlaciti sa privatizacijom jer onog dana kad se to desi a desit ce se kad-tad Azmir Husic ce aktivirati svoju milionsku pozajmicu i posrat se u usta ovom smdi bolesnom i iskompleksiranom...onda ce silom prilika egocentrični bolesnik morati slusati kako se skandira Husicu a ne njemu a nece biti u mogućnosti da bilo šta promjeni....jbg,zakon kapitala....a ti SARS mozes k u r a c da popusis staroj gardi....i to samo kad saberes utakmica na Tusnju ko ja Gostovanja.... nemojte se puno smijati navijacima Sloge jer su brojem tu bara-bara sa Fukarama pa ne kontam sta vam je smijesno....da nece za sezonu, dvije i oni i Sloga zamjenit mjesta sa Slobodom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 sep 2017, 18:23

Istina je jedna,za komunjare jako bolna....kad tad će biti privatizacija i tada Azmir postaje većinski vlasnik ili jedan od njih.Jasno ko dan a to mu ne mogu oprostiti.Nama nije bitno hoćel to biti Azmir Husić ili neki drugi ili treći A.H. bitno je da se zna ko je šef,i kome svi vojnici kluba polazu račune.Bez toga nema napretka...A to se mora desiti u skorije vrijeme.Htjeo faraon ili ne,htio neki smokljo sto za cwaju pise naručene postove ili ne...neće se ni pitati više..
DRŽAVA TUZLA!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 17 sep 2017, 18:34

staragarda je napisao/la:Faraon ce do sudnjeg dana razvlaciti sa privatizacijom jer onog dana kad se to desi a desit ce se kad-tad Azmir Husic ce aktivirati svoju milionsku pozajmicu i posrat se u usta ovom smdi bolesnom i iskompleksiranom...onda ce silom prilika egocentrični bolesnik morati slusati kako se skandira Husicu a ne njemu a nece biti u mogućnosti da bilo šta promjeni....jbg,zakon kapitala....a ti SARS mozes k u r a c da popusis staroj gardi....i to samo kad saberes utakmica na Tusnju ko ja Gostovanja.... nemojte se puno smijati navijacima Sloge jer su brojem tu bara-bara sa Fukarama pa ne kontam sta vam je smijesno....da nece za sezonu, dvije i oni i Sloga zamjenit mjesta sa Slobodom
oko mog garda ili da te od sad zovemo divizija :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.