FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 16 sep 2017, 22:46

Za ljude koji realno razmisljaju ova sezona je zavrsena za Slobodu, mozda nesto pokusati kroz kup ali slaba nafaka....po meni Celo treba praviti selekciju od mladjih igraca, ovo rastjerat sto ne vrijedi, pokusati ostaviti neki kostur ekipe i nadogradjivati ga, naravno ne sa ovim NJUO koji je zalutao a i on vise ne postoji, ostao macak i Bony koji mozda mogu voditi nekog kantonalnog ligas, Sloboda je definitivno za njih klub u koji su oni zalutali.......za nesto puno vise od ovog treba dobra selekcija, red, rad i neko ko moze to sve pratiti i to da pored novca koji bi se ulozio napraviti tim ljudi koji ce klub izvesti na zelenu granu.....ovo sto trenutno imamo je smijesno, utopija....macak, Bony, loknica, ma zalosno i smijesno.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 sep 2017, 23:04

Al si ti negativac to je cudo. Nije ni počelo vec završilo za tebe.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 sep 2017, 23:08

ma vjerujem ja da Slavko jos uvijek ne zna ni imena svih igraca, a kamo li da ih je on selektirao danas.
Covjek je obavio par treninga sa ekipom i vjerujem da tek sad pocinje da im usadjuje neku svoju viziju i filozofiju.

Ovo danas je jednostavno bio pozitivan šok na odlazak Jagodica, kojeg sad je vec ocigledno igraci nisu mirisali.

Sta je dobro danas? dobra je bila odbrana. Primili smo go onako kako samo mi mozemo, iz prekida na 5 igraca prekop 190, iz lopte skoro pa po zemlji. Osim toga Mladost nije napravila nista. Ne racunam sto je onaj slucajno potegao sa 40 metara.
u tom momentu sam pomislio samo mi mozemo primiti dva ovakva nikakva gola , i ode sve helać.

i najvaznije od svega. ovo je daleko najborbenija utakmica do sada, ISCUPALI smo bod, vratili se u utakmicu, vidi se drugaciji pristup, drugacija komunikacija izmedju igraca, veca zelja i vece htjenje. I to mi daje najveci optimizam, dug je put i pred Celom je tezak posao , ali bar voljni momenat izgleda puno bolji.

sta nije bilo dobro? prvo poluvrijeme katastrofa, nikakve igre prema naprijed. Ni u drugom nista puno bolje. Ubismo Krpica, samo nabijanje na njega. Nemamo igre, nemamo kretanja bez lopte. Naravno sad je na Celi da to popravlja na nacin da pronadje pravih 11, neki (Jaha) ce sigurno ispasti. On mora naci ekipu koja ce proigrati.

i osnovni problem, moramo IZMISLITI KRILO. Grahovac je prinudno krilo, ali puno je korisniji u sredini. Zilkic nedorecen. Husic naograjso kako je dosao. Ordagic jedini moze odgovoriti, ali je potrebniji na drugim pozicijama.
jednostavno bez krila ce biti pretesko.

sad treba sto bezbolnije proci kup i NAPUNITI stadion protiv Zelje da skinemo "prokletstvo" domaceg terena, a kazem tek poslije pauze ocekujem neku Slavkinu filozofiju da vidim. I krila ne znam kako cemo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 sep 2017, 23:12

Hitman22 je napisao/la:Al si ti negativac to je cudo. Nije ni počelo vec završilo za tebe.
Momak, samo sam realan, ako neko misli sa ovim timom, mackom i Bonijem uci u LZP taj je profulo fudbal.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 16 sep 2017, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 sep 2017, 23:18

Skver je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Al si ti negativac to je cudo. Nije ni počelo vec završilo za tebe.
Momak, samo sam realan, ako neko misli sa ovim timom uci u LZP taj je profulo fudbal.
Ja ne vidjoh jos šest boljih ekip od nas. Evo ja sam profulao fudbal hajde me prosvijetli. Kojih šest ekipa je bolje od nas i ko ce to po tebi uci u LZP. Lako cemo za par mjeseci naci tvoj post. Hajde bujrum.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 sep 2017, 23:25

I sta kad udjemo medju prvih 6, borba za Evropa je zagarontovana Zrinjskom, Zelji, Sarajevu ili Sirokom......moras imati bolji tim od nabrojanih da bi se uguzio za neravnopravnu borbu u startu, prvi ce nas savez naguziti....

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 16 sep 2017, 23:30

Skver je napisao/la:I sta kad udjemo medju prvih 6, borba za Evropa je zagarontovana Zrinjskom, Zelji, Sarajevu ili Sirokom......moras imati bolji tim od nabrojanih da bi se uguzio za neravnopravnu borbu u startu, prvi ce nas savez naguziti....
Ti pises da nećemo u LZP pa te pitam da napišeš ko hoce a ti sad obrneš priču kao sta i ako udjemo?! Napisi ko ulazi i kojih 6 ekipa ima veći i kvalitetniji igrački kadar. Po tvojim postovima vidim da UO nije po tvojoj mjeri(renome i stručnost ) pa me cisto zanima jel negativnost ide iz te perspektive ili iz tvog pogleda na igrački kadar
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 sep 2017, 23:37

Danas me iznenadio Culum ne zbog gola nego dobre i sigurne igre u drugom poluvremenu posebno kad je Jahu zamjenio Hairulahovic. Na sredini je bio odličan defanzivno takodje. Ja sam ga bio otpisao vec ali danas prolazna ocjena. Prema naprijed nam fali dobar igrač tip Subica Zeca da probije.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 sep 2017, 23:45

Hitman22 je napisao/la:
Skver je napisao/la:I sta kad udjemo medju prvih 6, borba za Evropa je zagarontovana Zrinjskom, Zelji, Sarajevu ili Sirokom......moras imati bolji tim od nabrojanih da bi se uguzio za neravnopravnu borbu u startu, prvi ce nas savez naguziti....
Ti pises da nećemo u LZP pa te pitam da napišeš ko hoce a ti sad obrneš priču kao sta i ako udjemo?! Napisi ko ulazi i kojih 6 ekipa ima veći i kvalitetniji igrački kadar. Po tvojim postovima vidim da UO nije po tvojoj mjeri(renome i stručnost ) pa me cisto zanima jel negativnost ide iz te perspektive ili iz tvog pogleda na igrački kadar
Znamo po cijoj volji je taj NJUO, jedan je pobjegao, ostala dvojica ne mogu finansirati ni Kikace.....i sta da ocekujemo reci ti nama, prije ce uci i Borac i Krupa cak i Mladost ako se nesto drasticno ne promjeni.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 sep 2017, 23:48

Nisi konkretan i ne smatram da si ozbiljan forumaš i poznavalac prilika. Paušalan i emotivan uz to ti kad ne voliš nekoga iz rukovodstva kluba odmah našoj Slobodi zelis opstanak ili ispadanje. Neozbiljno je to i sebično. Sloboda ko god je vodio je nasa i mora biti u LZP
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 sep 2017, 23:51

Hitman22 je napisao/la:Nisi konkretan i ne smatram da si ozbiljan forumaš i poznavalac prilika. Paušalan i emotivan uz to ti kad ne voliš nekoga iz rukovodstva kluba odmah našoj Slobodi zelis opstanak ili ispadanje. Neozbiljno je to i sebično. Sloboda ko god je vodio je nasa i mora biti u LZP
Ni ne pokusavam biti ozbiljan forumas, studiozan i poznavalac prilika kao sto si ti.....tako je, Sloboda je nasa isto kao sto je raja prije vikala Trst je nas.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 17 sep 2017, 00:03

Hajde barem pokušavaš biti duhovit ako nista
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 sep 2017, 00:54

Pa evo ja sam isto misljenja da cemo mi vrlo,vrlo tesko dohvatiti LZP....mada je to meni jedan od najsmjesnijih ciljeva koje neki Klub sebi moze postaviti.... pogotovo klub kao Sloboda.....a ovi levati iz NJUO ga i postavljaju na taj način kao da je to neki j e b e n i uspjeh jer znaju da sto se tice borbe za Evropu tu meda na kasiku ne mogu pa eto.....da ne bude kao ne borimo se nizasta nego eto borimo se za LZP :tokralju: :urnebes: ....ublehasi u rangu velikog bevbe aka ABA lige :rol: ....sto se tice klubova tu osim velike cetvorke vidim borac, krupu, mladost cak i radnik.....vi proberite... svejedno kako ih poredate jer sva 4 kluba su ispred nas.....prije svega bodovno...pa onda i kadrovski te organizacijski
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 17 sep 2017, 10:11

Naredne utakmice;
Zeljo-domacin
Borac-gosti
Sarajvo-domacin
Siroki Brijeg-domacin
Radnik-gosti
Krupa-domacin
Vitez-domacin

Ja se nadam 18 bodova iz narednih utakmica a posebno sto od 7 igramo kuci 5
Mozda je optimisticno ali nije zabranjeno nadati se
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 sep 2017, 10:29

druze, ako se nadas 18 bodova, onda se nadaj svih 21 :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 sep 2017, 10:50

Ja se nadam da ćemo u tim nekim domaćim dati gol.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 sep 2017, 11:54

Ocekujem prvi domaci go protiv Kjupe, mada ce biti yebeno, ne leze nam.....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2017, 14:09

Culum je bio OK.
Sto se tice dometa ova ekipa je strasni limitirana i nema se sta ocekivati. LZP je obicna kurcevaca ako nemas tim za ravnopravan izlazak u Evropu.
Yebes to kao sto je bilo prosle godine, samo se na nama ostrio qurac. :salut:
Treba mnogo ozbiljniji UO i predsjednik sa vise novca kojeg mogu uloziti u igracki kadar. Sa ovima nula uspjeha.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 17 sep 2017, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 sep 2017, 14:12

Pokušati ponoviti Široki iz prošle sezone bi bilo sasvim OK
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 sep 2017, 14:57

wobly92 je napisao/la:Pokušati ponoviti Široki iz prošle sezone bi bilo sasvim OK
Jasta ces :urnebes: :urnebes:
Siroki ima organizaciju, stadion,zna se ko sta radi,ima PARE, igrace,ruke i lobije u savezu..sve sto Sloboda nema....al zato mi imamo Cickovo ulje, mikicu i Macka iz Kikaca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.