Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
@jopaa7
Strah me samo tog Berlocqa! Ostalo sve fino djeluje!
Strah me samo tog Berlocqa! Ostalo sve fino djeluje!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Berdych majmune. 

Pajdo odmaraš li danas?
E ybo majku i tenis i reket i loptica pa kad odigram šta isto ko da uzmu lopatu i njom serviraju pm
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
Ja igram da ce Berdih dobit 2:0 u setovima lik na zemlji ko riba na suhom 

Ima li ko link za Berdycha?
Ja gledam na tv-u. Evo MTO uzeo Berdych.Willy je napisao/la:Ima li ko link za Berdycha?
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php? ... i=101&si=4Willy je napisao/la:Ima li ko link za Berdycha?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Koji kanal?arelinho je napisao/la:Ja gledam na tv-u. Evo MTO uzeo Berdych.Willy je napisao/la:Ima li ko link za Berdycha?
SK 2Willy je napisao/la:Koji kanal?arelinho je napisao/la:Ja gledam na tv-u. Evo MTO uzeo Berdych.Willy je napisao/la:Ima li ko link za Berdycha?
-
- Kontakt:
Ona ruska stranica je najbolja sto se streama tice,najbolji signal imaju a i ne kasni mec ni sec
Hvala.LjumanM95 je napisao/la:http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php? ... i=101&si=4Willy je napisao/la:Ima li ko link za Berdycha?

Na mojoj kablovskoj nema Sport Klub.
-
- Kontakt:
Telemach je najbolji imamo sve sport klubove, sve arene, 2 eurosporta,gledaj ovih mrtvih filipinaca ne mogu kosa u zadnjoj da pogode
.Sta mislite juve nocas 2 tesko po meni barca moze da prodje

Hajde sad Tomaše, imaš 15:40.
Tooo brejk.
Još ima nade za hendikep.

- zamorano1plus8
- Kontakt:
ma penal je tu siguran i messi da je gol iz istog....za hrabrije i crveni nek ubace, vise kornera i 4+admir12345 je napisao/la:Telemach je najbolji imamo sve sport klubove, sve arene, 2 eurosporta,gledaj ovih mrtvih filipinaca ne mogu kosa u zadnjoj da pogode.Sta mislite juve nocas 2 tesko po meni barca moze da prodje
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Momentum je na strani Berdiha. 

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa jarane ja sam radi tebe i napisao, ti si haman jedini bio tu i jedini koji bi mogao uplatiti u preostalih 10 minuta (prije pocetka utakmice Tor-Mil)Effenberg je napisao/la: Kud prije ne napisa @bvb kontrahendije, pogodi onaj hokej i tenis i Lanus hendi a oba nba padoh!!

Zadnja izmjena: bvb, dana/u 19 apr 2017, 12:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Tako je Kachanove ljubi te tetka 
Ajde sad uzmi svoju servu

Ajde sad uzmi svoju servu

Re: RE: Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Extra si to skonto nazalost ja preostale unite vec uplatio. Imao sam kupanje jutros na kinezima hladim par dana.bvb je napisao/la:Pa jarane ja sam radi tebe i napisao, ti si haman jedini bio tu i jedini koji bi mogao uplatiti u preostalih 10 minuta (prije pocetka utakmice Tor-Mil)Effenberg je napisao/la: Kud prije ne napisa @bvb kontrahendije, pogodi onaj hokej i tenis i Lanus hendi a oba nba padoh!!. Jbg, takve su to utakmice, tesko da se neko odlijepi, a stavili male kvote na kjeceve pa samim tim i hendikepi veliki.
Navijamo za 185 unita jedini otvoreni jos Juve x2. Man utd hendi i Celta prolaz. To ako dodje isplatim 150 i ostavim si 35 unita. Mora se covjek smiriti zacas se zanese, a mnogo se tekmi rikta tesko je biti dobar konstantno. Nesto ce nadoc dok se odmara.
Bicu ja ovdje ako ko trazi savjete naravno! Sretno!

Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.