Ma znam da je povrijedan ali nece produziti ugovor milion posto.bagrcavi je napisao/la:Cviko jeste u klubu, Bekrić je povrijeđen.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
opusti se i polizi sladoledOxidenks je napisao/la:Ma znam da je povrijedan ali nece produziti ugovor milion posto.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne budi toliko siguran.Oxidenks je napisao/la:Ma znam da je povrijedan ali nece produziti ugovor milion posto.bagrcavi je napisao/la:Cviko jeste u klubu, Bekrić je povrijeđen.
DRUG NEBI TI PUNCA
Previse se opterecujemo bespotrebnim stvarima. Prvi smo ruze cvjetaju pa sta nam jos treba. Na nama je da damo podrsku svima od igraca do uprave a pogotovo trenera. Treba da nas interesuje ko ce igrati sutra,taktika posjeta ,proslava titule, pa ide derbi itd... Sve dok je brkati tu ja vjerujem sto god da uradi to je u interesu kluba i svih ovih godina se to pokazalo istinitim.
beze a i glupo pisati ovo oko bekrica tj. neprovjerene informacije zar je tesko strpiti se pa ako i ide na kraju onda otvoriti polemiku ovako je sve ovo rekla kazala tj. suplja , slusam na radiu neki dan kaze covjek povrjedjen i da je to razlog sto ne igra i sto mu ne bi vjerovao , nego sutra na stadion po nova tri boda 

Kralju nema sanse da ce potpisati, kladimo se u sta hocesbagrcavi je napisao/la:Ne budi toliko siguran.Oxidenks je napisao/la:Ma znam da je povrijedan ali nece produziti ugovor milion posto.bagrcavi je napisao/la:Cviko jeste u klubu, Bekrić je povrijeđen.

Arena pretpostavljam nema ko drugi prenosit.Ili oni ili nikoneroazzuro je napisao/la:Prenosil ko?
SLOBODA NAVIJAČIMA
subota:zvijezda-olimpic 14:00 bht1neroazzuro je napisao/la:Prenosil ko?
nedjelja: borac-sarajevo 19:30 arena bih
Mi mozda budemo na mojatv.
-
- Kontakt:
Oxidenks- kazes da : Svraka ima ponudu nije nesto, Adilovic ima odlicnu ponudu nadat se da cemo uspijeti tusnut ga.
Jel bi nas mogao malo "detaljnije uputit" u vezi ovoga,moze i na PP bio bi ti zahvlan !
Jel bi nas mogao malo "detaljnije uputit" u vezi ovoga,moze i na PP bio bi ti zahvlan !
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Da li mogu ući na drugo đaba, pošto neću moći prije 9 doći, pa da ne kupujem bezveze kartu radi 45minuta? Da li puštaju, pošto nisam nikad tako radio ni pokušao?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
od ove sezone ne pustaju nikog bez karte, pa cak ni na poluvremenuTheGreatest10 je napisao/la:Da li mogu ući na drugo đaba, pošto neću moći prije 9 doći, pa da ne kupujem bezveze kartu radi 45minuta? Da li puštaju, pošto nisam nikad tako radio ni pokušao?
FKŽ !
ma pustit ce ga na poluvremenu. slobodno dodi i da hoces kupiti kartu ne bi imao gdje.TeaM87 je napisao/la:od ove sezone ne pustaju nikog bez karte, pa cak ni na poluvremenuTheGreatest10 je napisao/la:Da li mogu ući na drugo đaba, pošto neću moći prije 9 doći, pa da ne kupujem bezveze kartu radi 45minuta? Da li puštaju, pošto nisam nikad tako radio ni pokušao?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ukoliko pobjedimo, a sarajevo izgubi u banja luci bicemo opet prvi na vjecnoj tabeli premijer lige bih... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
fedeltafrotta je napisao/la:opusti se i polizi sladoledOxidenks je napisao/la:Ma znam da je povrijedan ali nece produziti ugovor milion posto.
kakve to ima veze ko igra kad sve pokupovasmo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Mi smo fenomen.Komsije 7 kola prije zavrsetka sezone ne pricaju vise o tituli nego o 2 mjestu.Oni su ostali bez 3 igraca a mi Zeba,Kvesic,Zolotic,Smajic,Bekric,Brkovic, pa kako smo mi uspjeli .Nesmije se niko zalit na ove momke jer otkrili smo 3 nova igraca Hasanovic,Hodzic,Tomic i Pehilj mi nije los,e sad je veliko pitanje kako iducu sezonu.Stadion obavezno nazvat po fameliji Osim.
Najava: FK Željezničar – OFK Gradina
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... fk-gradina" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... fk-gradina" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Moderator
- Kontakt:
Koliko su karte za zapad i sjever danas? 
čuo sam različite cijene pa znal neko provjerenu info

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
sjever je 8 uvijekBenjo_AFC86 je napisao/la:Koliko su karte za zapad i sjever danas?

Željeznicar za život cijeli !
Zapad 10KM.likusa je napisao/la:sjever je 8 uvijekBenjo_AFC86 je napisao/la:Koliko su karte za zapad i sjever danas?
čuo sam različite cijene pa znal neko provjerenu infoza zapad nisam sigurna
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Moderator
- Kontakt:
hvala, a skupo jebt 
i kod nas je pogled kao u vas na zapadu, pa 5KM
morati ću preko Bekrića to srediti :p

i kod nas je pogled kao u vas na zapadu, pa 5KM

morati ću preko Bekrića to srediti :p
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lokomotifa, obagol, Pablo11, Paromlinac, ristagrad i 31 gost.