Ako ti Bayo dođe sve će ti doći.Effenberg je napisao/la:@Willy odlicno idu ovi S.Irci, ako Bayo x2 izvuce i Leicester U2.5 bude a vrlo je izvjesno Bolton kec ce ostat da se doceka! Atletico 0:1 ili 0:2 uz da Real ne pobjedi bi bilo vrlo unosno!![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ako ti Bayo dođe sve će ti doći.Effenberg je napisao/la:@Willy odlicno idu ovi S.Irci, ako Bayo x2 izvuce i Leicester U2.5 bude a vrlo je izvjesno Bolton kec ce ostat da se doceka! Atletico 0:1 ili 0:2 uz da Real ne pobjedi bi bilo vrlo unosno!![]()
Razlog što ne bi isplatili?orbi je napisao/la:Poznaje li ko raju sto dobio preko 50 000km u Bosni? Dal kladionica isplati?
Armenio 0:0 1. Pv tu gost nece ni zabit a domacem je jedan go dosta! A under na Panati je vrlo izvjestan samo me strah OT-a! Atletico under vazda moguc, Bolton kasnije krenuo bice to ba!Willy je napisao/la:Ako ti Bayo dođe sve će ti doći.Effenberg je napisao/la:@Willy odlicno idu ovi S.Irci, ako Bayo x2 izvuce i Leicester U2.5 bude a vrlo je izvjesno Bolton kec ce ostat da se doceka! Atletico 0:1 ili 0:2 uz da Real ne pobjedi bi bilo vrlo unosno!![]()
Pajdo Real je trebao dosad voditi 2 razlike.Effenberg je napisao/la:Armenio 0:0 1. Pv tu gost nece ni zabit a domacem je jedan go dosta! A under na Panati je vrlo izvjestan samo me strah OT-a! Atletico under vazda moguc, Bolton kasnije krenuo bice to ba!Willy je napisao/la:Ako ti Bayo dođe sve će ti doći.Effenberg je napisao/la:@Willy odlicno idu ovi S.Irci, ako Bayo x2 izvuce i Leicester U2.5 bude a vrlo je izvjesno Bolton kec ce ostat da se doceka! Atletico 0:1 ili 0:2 uz da Real ne pobjedi bi bilo vrlo unosno!![]()
Bayo 80% nece izgubiti! Nesto jbg mora doci 2 ako dodju mali plus, 3 ako dodju jaka dnevnica! Al eto moja nafaka kakva je...
Jbg kladionice uvjek nadju put da ne plate. Nije džaba skladište u Malti i Gibraltar. Za njih nema zakonaeedo je napisao/la:Razlog što ne bi isplatili?orbi je napisao/la:Poznaje li ko raju sto dobio preko 50 000km u Bosni? Dal kladionica isplati?
Isplaćuju.orbi je napisao/la:Jbg kladionice uvjek nadju put da ne plate. Nije džaba skladište u Malti i Gibraltar. Za njih nema zakonaeedo je napisao/la:Razlog što ne bi isplatili?orbi je napisao/la:Poznaje li ko raju sto dobio preko 50 000km u Bosni? Dal kladionica isplati?
Postoji nesto i sto se zove under ljudino!Convicts1988 je napisao/la:Mrtvi Panathinaikos, šta reći nego alaselamet ..
Dvoumio se, i izaberem kečinu na eci-peci-pecEffenberg je napisao/la:Postoji nesto i sto se zove under ljudino!Convicts1988 je napisao/la:Mrtvi Panathinaikos, šta reći nego alaselamet ..
Nisam. Mene bi bilo strah kad bi kod wwin ili Williams dobio 50 000km. Mogu samo reci da Bet 365 Neradi Probleme kad se radi o velikim ciframaorbi je napisao/la:badblueboylivno
Zasad imam fin dobitak: Lester 2, Crusaders 1, Linfield h1. Vamosss!
Dnevni promet po poslovnici im je prosječno 1000 KM čiste love, tako da, samo ti dobij i puno više, bit ćeš isplaćen bez problemaeedo je napisao/la:Nisam. Mene bi bilo strah kad bi kod wwin ili Williams dobio 50 000km. Mogu samo reci da Bet 365 Neradi Probleme kad se radi o velikim ciframaorbi je napisao/la:badblueboylivno
Zasad imam fin dobitak: Lester 2, Crusaders 1, Linfield h1. Vamosss!
danke meine lieben and guten abendjosipmusa je napisao/la:bayern 2 i vise od 2,5 gola, zidan je glup trener, vise sretan nego sto je tezak, ocekujem da ga macak anceloti isamara sve sa lewom na cel napada bavaraca
Ako izbore penale uniti su tvoji.Effenberg je napisao/la:Bayern kvalifikacija dalje @1.72favorit. uzeto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.