NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Rapsodija, razvalit cemo ih 1 razlike

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Zvijezda ako ima ista ozbiljnu ekipu ne sumnjam u nas poraz
Nema, jedna od rijetkih ekipa koja je gora od nasnebeskasila je napisao/la: ↑16 sep 2023, 13:37Zvijezda ako ima ista ozbiljnu ekipu ne sumnjam u nas poraz
Jedva se sastavili ljudi, mada imaju mozda boljeg trenera
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Damireee šta se čeka sa ostavkom.
Bezidejna igra covjek ne zna ekipu postavit taktiku ma nista ko ga dovede u pm.
Hadzija pao kad smo gol primili nevjerovatan promasaj za 1-1 al je jedan od bolji bio. Zaric je nosioc svega i njegov izostanak se vidio danas, mali Tarik isto dobar.
Odbrana ne daj Boze nikom nemam komentara ako se ovako bore u Bihacu sta je onda sa strane.
Gledam danas 1 kofol napadac halooo ne dobijaju se utakmice tako il 4-4-2 ili 4-3-3.
Napada nemamo veznog reda nemamo samo cekaju Benju ili Hadziju da dodju po loptu, pa 2 poluvrijeme fucas se po sesnestercu hoce li iko sutnuti loptu pa makar u kasarnoj zavrsila.
Ne znam stvarno al Beganovic se nije smio pustiti barem moje misljenje...
Bezidejna igra covjek ne zna ekipu postavit taktiku ma nista ko ga dovede u pm.
Hadzija pao kad smo gol primili nevjerovatan promasaj za 1-1 al je jedan od bolji bio. Zaric je nosioc svega i njegov izostanak se vidio danas, mali Tarik isto dobar.
Odbrana ne daj Boze nikom nemam komentara ako se ovako bore u Bihacu sta je onda sa strane.
Gledam danas 1 kofol napadac halooo ne dobijaju se utakmice tako il 4-4-2 ili 4-3-3.
Napada nemamo veznog reda nemamo samo cekaju Benju ili Hadziju da dodju po loptu, pa 2 poluvrijeme fucas se po sesnestercu hoce li iko sutnuti loptu pa makar u kasarnoj zavrsila.
Ne znam stvarno al Beganovic se nije smio pustiti barem moje misljenje...
Vrhunac je bio kad je na 0:1 izvadio covjek napadaca, do kraja utakmice nismo imali igraca u 16 metara, a jedino sto znamo jest centrirati.
Vrijeme je za promjenu trenera, Borovac nikad nije ni trebao doci.
Vrijeme je za promjenu trenera, Borovac nikad nije ni trebao doci.
Hdje oni samo nađu ove livade odvtreners. Pa svaki je domaci bolji od ovog
A 450.000 predvidjeno budzetom vrada
A ma ljudi moji s tim parama bi nas 4 5 sa foruma napravilo bombonu od kluba + nek od svake domace utakmice imas 1500-2000 od ulaznica i sponzori nek ukapaju sta sa strane fina je to svota. Trenera imas biraj Igora, Šušnjara, Kečanovića, Berberovića, Evija... oni sigurno ne bi trazili veliku svotu.
Igrača imas iz Bratstva, Krajine ima momaka, započni im pripreme prije svih klubova uigraj ekipu i to je to.
Najveci je belaj dobijes 3 4 utakmice odmah ,, jedinstvo lovi premier ligu...,, nismo prizemni nikako sad kad gubimo odmah ,, vrijeme je da ispadnemo,,.
Stavis ljude koji vole klub i znaju sta rade i tjt, publika ista da smo dobili 3 utakmice bilo bi 2000 ljudi juce primis go ode pola ljudi necu nikad vise doci...
Igrača imas iz Bratstva, Krajine ima momaka, započni im pripreme prije svih klubova uigraj ekipu i to je to.
Najveci je belaj dobijes 3 4 utakmice odmah ,, jedinstvo lovi premier ligu...,, nismo prizemni nikako sad kad gubimo odmah ,, vrijeme je da ispadnemo,,.
Stavis ljude koji vole klub i znaju sta rade i tjt, publika ista da smo dobili 3 utakmice bilo bi 2000 ljudi juce primis go ode pola ljudi necu nikad vise doci...
Nema vise smisla jednostavno, svaki put isto. Ona ekipa od prosle godine vrijedi milijardu naspram ove.
Pa ne znam i sta vi očekujete. MyTV rade ove prenose zbog Slobode I Čelika. Čekat vam je da igrate protiv njih pa da izaberu tu utakmicu. Jedna šansa vam je prošla, ostaju još 3. A realno igrom i kvalitetom ni ne zaslužujete da prenose vase utakmice a ne tekme od ove dvije ekipe. Jbg tako funkcioniseChevalier je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:04Nije istina, 2x 40.000 KM ili 2x 20.000 KM
Opet nas bhtelecom ponizava.
MYTV prijenosi do sada:
Sloboda - Rudar
Čelik - Radnik
Budućnost - Sloboda
Stupčanica - Bratstvo
Čelik (drugi put) - Goražde
Zvijezda - Sloboda (treći put)
Sloboda (četvrti put) - Stupčanica (drugi put)
9 od 16 klubova iz lige su do sad prenosili, nas nisu.
Nek su Sloboda i Čelik neki klubovistudeni je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:53Pa ne znam i sta vi očekujete. MyTV rade ove prenose zbog Slobode I Čelika. Čekat vam je da igrate protiv njih pa da izaberu tu utakmicu. Jedna šansa vam je prošla, ostaju još 3. A realno igrom i kvalitetom ni ne zaslužujete da prenose vase utakmice a ne tekme od ove dvije ekipe. Jbg tako funkcioniseChevalier je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:04Nije istina, 2x 40.000 KM ili 2x 20.000 KM
MYTV prijenosi do sada:
Sloboda - Rudar
Čelik - Radnik
Budućnost - Sloboda
Stupčanica - Bratstvo
9 od 16 klubova iz lige su do sad prenosili, nas nisu.

-
- Kontakt:
Pa za nas jesu klubovi jer mi ne licimo na klub. Budi realan.Iceplayer je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:04Nek su Sloboda i Čelik neki klubovistudeni je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:53Pa ne znam i sta vi očekujete. MyTV rade ove prenose zbog Slobode I Čelika. Čekat vam je da igrate protiv njih pa da izaberu tu utakmicu. Jedna šansa vam je prošla, ostaju još 3. A realno igrom i kvalitetom ni ne zaslužujete da prenose vase utakmice a ne tekme od ove dvije ekipe. Jbg tako funkcioniseChevalier je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:04
Nije istina, 2x 40.000 KM ili 2x 20.000 KM
MYTV prijenosi do sada:
Sloboda - Rudar
Čelik - Radnik
Budućnost - Sloboda
Stupčanica - Bratstvo
9 od 16 klubova iz lige su do sad prenosili, nas nisu.![]()
Zasto bi nas neko prenosio, zbog cega?
Gubis kod kuce , ne mozemo spojiti 2 pasa i to bi netko gledao jel?
Uvijek se prenose najbolji klubovi, cista logika
Je li smjenjen trener ako vec nema obraza da sam podnese ostavku
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Daj bjezite pa hvala Bogu da nas ne prenose, meda ne mozemo najgora ekipa u ligi bez Zarica 100%.
Kojic i Stojnic dva najveca spadala na svijetu, yebo ih ko ih dovede fuj kakva dva klosara, Hadzikadunic je isto brzo pokazao i kod nas sto nikad nece igraca od njega biti.
Realno nas je Zvijezda pojela jucer u svim segmentima, Neretljak isto top trener aktivan uz liniju, pravovremene izmjene za razliku od ovog naseg panja, mi pod hitno moramo dovesti komoletnu odbranu jedini Hadra tu mora ostati, jednog veznog, napadaca centralnog i krilo.
Dugo cemo jos zaliti za proslosezonskom ekipom koja je za ove kladionucare bila Real Madrid i za trenerom kao sto je gospodin Beganovic.
Kojic i Stojnic dva najveca spadala na svijetu, yebo ih ko ih dovede fuj kakva dva klosara, Hadzikadunic je isto brzo pokazao i kod nas sto nikad nece igraca od njega biti.
Realno nas je Zvijezda pojela jucer u svim segmentima, Neretljak isto top trener aktivan uz liniju, pravovremene izmjene za razliku od ovog naseg panja, mi pod hitno moramo dovesti komoletnu odbranu jedini Hadra tu mora ostati, jednog veznog, napadaca centralnog i krilo.
Dugo cemo jos zaliti za proslosezonskom ekipom koja je za ove kladionucare bila Real Madrid i za trenerom kao sto je gospodin Beganovic.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ode trener, napokon, nije mi se svidjao od pocetka.
Sad nekog domaceg koji zeli pobjede i borbu
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
takav ne postoji sa A licencom mora se jednom shvatiti, ogromna je kazna ako ne vodi licencirani trener ekipu.nebeskasila je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:47Ode trener, napokon, nije mi se svidjao od pocetka.
od nasih pobjeda sumnjam da ima ista, fali nam desetak dobri igraca i jedan golman ostalo imamo, pakleno ce nam do zime biti nadam se samo da je Zaric jos tu, najbolji igrac Jedinstva i sigurno jedan od najboljih u Prvoj ligi.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Gledao sam i njih ne zna se ko se više pati na terenu, Sloboda ili Čelik. Realno gledajući nema tu kvaliteta da bi neko gledao sa strane to samo gledaju domaći navijači te dvije ekipe. Tako da mogu komotno i našu patnju prenositi barem bi bila gledana utakmica...nebeskasila je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:29Pa za nas jesu klubovi jer mi ne licimo na klub. Budi realan.Iceplayer je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:04Nek su Sloboda i Čelik neki klubovistudeni je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:53
Pa ne znam i sta vi očekujete. MyTV rade ove prenose zbog Slobode I Čelika. Čekat vam je da igrate protiv njih pa da izaberu tu utakmicu. Jedna šansa vam je prošla, ostaju još 3. A realno igrom i kvalitetom ni ne zaslužujete da prenose vase utakmice a ne tekme od ove dvije ekipe. Jbg tako funkcionise![]()
Zasto bi nas neko prenosio, zbog cega?
Gubis kod kuce , ne mozemo spojiti 2 pasa i to bi netko gledao jel?
Uvijek se prenose najbolji klubovi, cista logika
-
- Kontakt:
Ma ne moze ovo ici dok god ne dodju pravi ljudi
Nemam nista protiv predsjednika kluba ali jednostavno ovo ne ide ovako. Bolje da ispadnemo i da se rijesimo i sramote i patnje
Nemam nista protiv predsjednika kluba ali jednostavno ovo ne ide ovako. Bolje da ispadnemo i da se rijesimo i sramote i patnje
Ima li Evi licencu? Susnjar? Ovaj Kare pomocnik sadasnji?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:55takav ne postoji sa A licencom mora se jednom shvatiti, ogromna je kazna ako ne vodi licencirani trener ekipu.nebeskasila je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:47Ode trener, napokon, nije mi se svidjao od pocetka.
od nasih pobjeda sumnjam da ima ista, fali nam desetak dobri igraca i jedan golman ostalo imamo, pakleno ce nam do zime biti nadam se samo da je Zaric jos tu, najbolji igrac Jedinstva i sigurno jedan od najboljih u Prvoj ligi.
Ne mogu biti gori od Borovca...
Sto se tice nekih promjena u klubu, tu se ne nadam nicem, nikakve tu organizacije ni plana nema, zato i komentarisem samo teren...