GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Koji je smisao pisati na temi kluba kojeg mrzis? Ima dovoljno tema na forumu, ovdje ocigledno ne pripadate.
SiamoNoi je napisao/la: ↑26 okt 2020, 10:31"Ne osjećam pritisak Bjeličina rezultata. Nije meni to bilo nešto spektakularno, proljeće u Europi, ali ušli smo u šesnaestinu finala. Nije to senzacionalan uspjeh", kazao je Mamić.![]()
Nije senzacionalan uspjeh,ali je uspjeh kakav kriminalac neće napravit za još 10 života na klupi.
Zamisli ispast u grupu sa ovakvim Feyenoordom i onim Austrijancima![]()
takvog velikog trenera treba pitati kako je uspio spuhati od velikih mađara u kvalifikacijama za lp

nisam znao da je ovdje vrijede pravila Sjeverne Koreja i plenki muna,šta bi trebalo zataškavati kriminal braće dalton i da će ostaviti poslije sebe spaljen klub do temelja

Veceras iznimno bitna utakmica u Moskvi. Ne znam sto ocekivati. Zoran, jasno je, ne zna i ne moze izvuci maksimum iz ove momcadi, ma ni blizu toga. CSKA nije bauk, nekad bi otisli gore s vec upisanim porazom, danas mislim da imamo lijepe sanse. S Bjelicom bi to bila egal utakmica, ovako je sve moguce, od nekih 3:0 za Ruse pa do iznenadjenja. Ne ocekujem puno, ali potajno se nadam barem remiju.
Ajmooo
Ajmooo
CSKA uglavnom dominirao, ali nije ni da mi nismo imali nekoliko lijepih sansi. Ivanusec i Majer odigrali lose, volio bih jednom vidjeti Ademija ispred Franjica i Jakica, na krilima Kastratija i Orsica i u spici Petkovica. Tu je i Misic kad se oporavi koji je prosle sezone razvalio u PAOK-u, uglavnom bez ove dvojice prvonavedenih gore pliz.
Nisam ocekivao dvije nule u prve dvije utakmice, ali nije to los rezultat protiv ovakve dvije momcadi. Sad sljedecu imperativ pobjeda nad Wolfsbergerom.

Nisam ocekivao dvije nule u prve dvije utakmice, ali nije to los rezultat protiv ovakve dvije momcadi. Sad sljedecu imperativ pobjeda nad Wolfsbergerom.
ja neznam šta si ti gledao, Majer je bio najbolji igrač Dinama iako je igrao na neprirodnoj poziciji na kojoj ga trenerski mag forsira. S druge strane Petković je odigrao za nule, a Mišić ne može igrati europuPitagora je napisao/la: ↑30 okt 2020, 06:38CSKA uglavnom dominirao, ali nije ni da mi nismo imali nekoliko lijepih sansi. Ivanusec i Majer odigrali lose, volio bih jednom vidjeti Ademija ispred Franjica i Jakica, na krilima Kastratija i Orsica i u spici Petkovica. Tu je i Misic kad se oporavi koji je prosle sezone razvalio u PAOK-u, uglavnom bez ove dvojice prvonavedenih gore pliz.![]()
audere est facere!
Malo je reci da glavati narkoman nije ni do pete Bjelici, sramotna utakmica i igranje na bod od prve minute, nadanje da ce Majer izmislit nesto, i je u prvoj minuti pa se lopta odbila od Orsica kao od drveta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kakav Majer haha, pa Vlasic sprinta u kontru i ovaj odustane od pracenja nakon 10 metara...meni je ono bilo sramotno. Vrsnjaci su a Vlasic je tri klase iznad njega, to nije sramota ali bas u onoj situaciji se ponio kao 40-godisnjak. Trebao ga je Zoran vaditi odmah prilikom sljedeceg prekida. Valjda je jasno zasto kod Bjelice nije igrao.
Gledaj hejtera sto se jedu. Najvise bi voljeli da smo primili tricu i sinoc i protiv Feyenoorda, ali nece ici pa sad predstavljaju CSKA i Feyenoord za neke kukuruz klubove koje bi inace trebali razvaliti s hendikepom.
Feyenoord prosle sezone bio pet bodova iza prvaka Ajaxa, ove su za sad tri boda iza njih nakon sest kola. CSKA drugi u ruskoj ligi iza Spartaka s dva boda manje.
Patite dusmani...
Otici ce i Mamic i svi igraci, Dinamo ostaje 
Gledaj hejtera sto se jedu. Najvise bi voljeli da smo primili tricu i sinoc i protiv Feyenoorda, ali nece ici pa sad predstavljaju CSKA i Feyenoord za neke kukuruz klubove koje bi inace trebali razvaliti s hendikepom.

Feyenoord prosle sezone bio pet bodova iza prvaka Ajaxa, ove su za sad tri boda iza njih nakon sest kola. CSKA drugi u ruskoj ligi iza Spartaka s dva boda manje.
Patite dusmani...

Top 10 klubova u regiji po vrijednosti momcadi:
1. Dinamo 74.5m
2. Crvena Zvezda 46m
3. Partizan 33.4m
4. Hajduk 19.8m
5. Osijek 17.55m
6. Rijeka 16.6m
7. Vojvodina 14.8m
8. Gorica 14.7m
9. Lokomotiva 14.6m
10. Cukaricki 13.3m
Sest hrvatskih i cetiri srpska kluba. Zna se tko dominira (Dinamo).
1. Dinamo 74.5m
2. Crvena Zvezda 46m
3. Partizan 33.4m
4. Hajduk 19.8m
5. Osijek 17.55m
6. Rijeka 16.6m
7. Vojvodina 14.8m
8. Gorica 14.7m
9. Lokomotiva 14.6m
10. Cukaricki 13.3m

Sest hrvatskih i cetiri srpska kluba. Zna se tko dominira (Dinamo).

Bez pola momcadi pobjeda protiv Austrijanaca i prvo mjesto u skupini nakon tri kola.
Majer opet najgori. Spor, spor, spor. Svaki napad uspori i sjebe. Gavranovic operiran od bilo kakve tehnike, taman da zabije 50 golova i dalje bi mi Petkovic igrao svaku vaznu utakmicu.
Zadivio me Gvardiol jos jednom, nevjerojatna smirenost i igra za tako mladog momka.
Igra kao igra dosta tanka, posebno s obzirom na igraca vise cijelo drugo poluvrijeme. Sad mala pauza i onda jos jedna pobjeda bi nam otvorila vrata proljeca u Europi. Do tad bi se i ovi zarazeni trebali vratiti. Nadam se bez Majera u prvih 11, ali izgleda da je on glavni igrac ovog Mamicevog Dinama, iako je kod Bjelice opravdano skupljao mrvice.

Majer opet najgori. Spor, spor, spor. Svaki napad uspori i sjebe. Gavranovic operiran od bilo kakve tehnike, taman da zabije 50 golova i dalje bi mi Petkovic igrao svaku vaznu utakmicu.
Zadivio me Gvardiol jos jednom, nevjerojatna smirenost i igra za tako mladog momka.
Igra kao igra dosta tanka, posebno s obzirom na igraca vise cijelo drugo poluvrijeme. Sad mala pauza i onda jos jedna pobjeda bi nam otvorila vrata proljeca u Europi. Do tad bi se i ovi zarazeni trebali vratiti. Nadam se bez Majera u prvih 11, ali izgleda da je on glavni igrac ovog Mamicevog Dinama, iako je kod Bjelice opravdano skupljao mrvice.
Tko je asistirao za gol? Tko je pokrenuo bilo kakvu napadačku akciju nego on. Igra Dinama je ravna nuli i jedan od rijetkih kojih se ističe je upravo Majer. 5 bodova je ravno čudu, kakva je igra, a šta drugo je bilo i očekivati kad je trener teška neznalicaPitagora je napisao/la: ↑06 nov 2020, 02:18Bez pola momcadi pobjeda protiv Austrijanaca i prvo mjesto u skupini nakon tri kola.![]()
audere est facere!
Zato igra i je sranje jer ju je trener postavio tako da sve krece od Majera, a on kad primi loptu uspori napad do te mjere da bi se i penzioneri postavili u blok. Sto prije ga se klupira i postavi igra modernije i okomitije, bit ce bolje.spursman je napisao/la: ↑06 nov 2020, 12:35Tko je asistirao za gol? Tko je pokrenuo bilo kakvu napadačku akciju nego on. Igra Dinama je ravna nuli i jedan od rijetkih kojih se ističe je upravo Majer. 5 bodova je ravno čudu, kakva je igra, a šta drugo je bilo i očekivati kad je trener teška neznalicaPitagora je napisao/la: ↑06 nov 2020, 02:18Bez pola momcadi pobjeda protiv Austrijanaca i prvo mjesto u skupini nakon tri kola.![]()
A tko će postaviti igru da se igra modernije i okomitije, Zoki Mamić? Niti ima ideje niti mehanizama igre, sve se svodi na individualni kvalitet pojedinaca gdje prednjači upravo Majer. Zašto npr. Oršić puno lošiji sada nego kad je Bjelica bio trener, zato što Dinamo vodi neznalica.I nekako se uspije pobjedit kad njega nema na klupi, valjda je to neka karma.Pitagora je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:12Zato igra i je sranje jer ju je trener postavio tako da sve krece od Majera, a on kad primi loptu uspori napad do te mjere da bi se i penzioneri postavili u blok. Sto prije ga se klupira i postavi igra modernije i okomitije, bit ce bolje.spursman je napisao/la: ↑06 nov 2020, 12:35Tko je asistirao za gol? Tko je pokrenuo bilo kakvu napadačku akciju nego on. Igra Dinama je ravna nuli i jedan od rijetkih kojih se ističe je upravo Majer. 5 bodova je ravno čudu, kakva je igra, a šta drugo je bilo i očekivati kad je trener teška neznalicaPitagora je napisao/la: ↑06 nov 2020, 02:18Bez pola momcadi pobjeda protiv Austrijanaca i prvo mjesto u skupini nakon tri kola.![]()
audere est facere!
Orsic je losiji jer se pod Bjelicom igralo okomitije, cesto kontrama i protunapadima gdje bi on dolazio do izrazaja jer mu to odgovara. S loptom u nogama i dvojicom ispred sebe on je pomalo izgubljen, a sad se igra bas tako: sporo. Majer tu dolazi do izrazaja jer je drkaros po lopti, ali sve to izgleda zalosno. Vlasic i on su vrsnjaci, a ovaj je klasu iznad po apsolutno svemu. Sto se prije vratimo na stari stil igre (s ovim trenerom ili nekim drugim) to bolje. Majer tu nema sto traziti.
čitava igra za ****,razlika pod bjelicom i ovim lopovom nebo i zemlja
dosta je usporediti obranu i oršića na šta su ličili pod bjelicom i sad
pljuje se majera a taj isti majer jedini je nešto u stanju iskreirati kolko god loše izgleda lik na terenu,a lika se stavlja na krilo a opće nema brzinu za tu poziciju
pa protiv waca je lik asistirao za gol i još prije toga imao iz kornera centaršut na glavu ademija,a 55 minuta igre s igračem više nisu ništa napravili niti iskreirali osim toga,ovaj wac je teško sranje od ekipe,feyenoord i cska malo manje sranje bez obzira na imena ekipa,trenutno to su jad i krš od ekipe,i ne proći u ovoj skupini bi bio mega neuspjeh za svakog trenera na klupi prćije

CSKA je krs od ekipe a trenutno su vodeci u ruskoj ligi
Feyenoord tri boda manje od vodeceg Ajaxa i bez poraza su ove sezone
Jos malo i City ce bit krs od ekipe samo da se pljuje i riga vatra na klub. Bolje bi bilo da svoje frustracije lijecite negdje drugo...
Feyenoord tri boda manje od vodeceg Ajaxa i bez poraza su ove sezone
Jos malo i City ce bit krs od ekipe samo da se pljuje i riga vatra na klub. Bolje bi bilo da svoje frustracije lijecite negdje drugo...
Sudit će vam Bog i budućnost,kad ja jednog dana odem,a taj dan je blizu... Vidjet cete sta ce se dogodit s Dinamom! (Zdravko Mamić)
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa sigurno da ce bit gore. Mislim, uvijek je tako kad se nekog tjera, a pogotovo sto je Mamic izgradio klub koji nesto vrijedi u Europi, dok je Hajduk recimo primjer gdje klub zavrsi kad ga vodi ulica. 15 godina bez trofeja, sramocenja u europskim natjecanjima i redovno kantanje u prvenstvu od rivala...
Kad sjebu Dinamo, posljedicno i hrvatsku reprezentaciju, kad nam nogomet ode u onu stvar sto se recimo dogadja s rukometom zadnjih deset godina, onda ce se sjetiti Zdravka Mamica i nekih proslih vremena kad se igralo finale svjetskog prvenstva, a sad je i plasman na njega uspjeh...
- bavariapivo
- Kontakt:
Popisham se na dotičnog
Proklet bio na Božić dvije i dvadesete.. Proklet bio... mljac,mljac,mljac...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Jel to ovaj gore opet piše bajke o kriminalcu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.