Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
http://www.calciomercato.com/vivoperlei ... ola-707127" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.google.ca/translate?sl ... 27&act=url" onclick="window.open(this.href);return false;
i na pravnim bitkama lose po Inter.
http://translate.google.ca/translate?sl ... 27&act=url" onclick="window.open(this.href);return false;
i na pravnim bitkama lose po Inter.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dosta toga ce se odluciti u 30 kolu seria a, gdje je na raspredu par odlicni utakmica, prije svega Juventus-Napoli.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
Italijanski fudbal pretrpeo gubitak od pola milijarde eura
Italijanska fudbalska federacija izveštava da je italijanski fudbal prošle sezone zabeležio gubitak od 428 miliona evra.
Italijanski fudbal je pretrpeo ogroman gubitak prošle sezone. Italijanska fudbalska federacija tvrdi da je na Apeninima pretrpljen gubitak od 428 miliona evra, što je za 80 miliona više veći gubitak u odnosu na prethodnu.
Navodno je samo 19 od 107 klubova širom Italije (prve četiri lige) napravilo profit, dok je ostatak zabeležio gubitak.
Veruje se da opadanje posete (za 4%) ima veze sa gubicima koje su klubovi pretrpeli u prve četiri italijanske lige.
U proseku je 56% kapaciteta svih stadiona bilo popunjeno, a najveću posetu su imale utakmice LŠ sa 67%.
Italijanska fudbalska federacija izveštava da je italijanski fudbal prošle sezone zabeležio gubitak od 428 miliona evra.
Italijanski fudbal je pretrpeo ogroman gubitak prošle sezone. Italijanska fudbalska federacija tvrdi da je na Apeninima pretrpljen gubitak od 428 miliona evra, što je za 80 miliona više veći gubitak u odnosu na prethodnu.
Navodno je samo 19 od 107 klubova širom Italije (prve četiri lige) napravilo profit, dok je ostatak zabeležio gubitak.
Veruje se da opadanje posete (za 4%) ima veze sa gubicima koje su klubovi pretrpeli u prve četiri italijanske lige.
U proseku je 56% kapaciteta svih stadiona bilo popunjeno, a najveću posetu su imale utakmice LŠ sa 67%.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- senad_flamin
- Kontakt:
- senad_flamin
- Kontakt:
@ Bianconeri dobro došao ponovo
Zanimljivo kolo u Seriji A .. Milan ide na neugodno gosotvanje,koliko vidje nema Ibre
zbog kartona ne znam je li tačno.
Ako je tako, Milanu se vec može upisat izgubljeni bodovi, jer neće imati ko penal pucati
Juve bi trebao lagano dobit Napolia, nisam neki optimist da im Napoli uzme bodove, iako bi mi srce bilo ko' kuća kad bi se to desilo..

Zanimljivo kolo u Seriji A .. Milan ide na neugodno gosotvanje,koliko vidje nema Ibre

Ako je tako, Milanu se vec može upisat izgubljeni bodovi, jer neće imati ko penal pucati

Juve bi trebao lagano dobit Napolia, nisam neki optimist da im Napoli uzme bodove, iako bi mi srce bilo ko' kuća kad bi se to desilo..

-RIVALDO-
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- senad_flamin
- Kontakt:
realnost prikazana kroz karikaturu...IlPrincipino je napisao/la:

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- spielführer_21
- Kontakt:
Zašto je ovdje Totti na karikaturi kad je protiv Rome sviran očit penal za Milan?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- sarajlija89
- Kontakt:
Kapiten Rome, pa mu objašnjava pravila...spielführer_21 je napisao/la:Zašto je ovdje Totti na karikaturi kad je protiv Rome sviran očit penal za Milan?

Prije penala je bio nedosuđeni faul za Romu, a iz te akcije je sviran penal...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
evo ko razumije engleski, vrijeme je da Italijani, dok jos nisu postali "portugalska" liga, poduzmu nesto oko stadiona, jer to je osnov lige.
CONI slam Italian stadium situation
CONI President Gianni Petrucci hailed Juventus for their new arena, but warned the other Serie A clubs have only performed “plastic surgery” to their stadiums.
The Bianconeri are the first side in Italy to have constructed their own stadium and many other clubs have made plans to follow suit, including Roma, Palermo, Cagliari and Fiorentina.
“Apart from the Juventus Stadium, so far I have only seen plastic surgery, but nothing realistically concrete,” said Petrucci, President of the Italian Olympic Committee.
“I believe if people really want something, then they can have it, but it’s counter-productive to sit and wait for the approval of a law. I still don’t understand why the law hasn’t been passed.”
Club have for several years pressurised the Italian Government to pass a law making it easier to build their own stadiums. At the moment, the sides rent the arenas out from the local council.
“I hope the situation can be cleared up as soon as possible. The law is stuck in red tape and we are close to the risk we won’t even have any games ready to play for Euro 2020.”
CONI slam Italian stadium situation
CONI President Gianni Petrucci hailed Juventus for their new arena, but warned the other Serie A clubs have only performed “plastic surgery” to their stadiums.
The Bianconeri are the first side in Italy to have constructed their own stadium and many other clubs have made plans to follow suit, including Roma, Palermo, Cagliari and Fiorentina.
“Apart from the Juventus Stadium, so far I have only seen plastic surgery, but nothing realistically concrete,” said Petrucci, President of the Italian Olympic Committee.
“I believe if people really want something, then they can have it, but it’s counter-productive to sit and wait for the approval of a law. I still don’t understand why the law hasn’t been passed.”
Club have for several years pressurised the Italian Government to pass a law making it easier to build their own stadiums. At the moment, the sides rent the arenas out from the local council.
“I hope the situation can be cleared up as soon as possible. The law is stuck in red tape and we are close to the risk we won’t even have any games ready to play for Euro 2020.”
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja navijam za Romu, pa to nisam primjetio, a i nije neka greška. Valjda se može koji faul pogrešno procijeniti. Da sam navijač Juventusa puno bi mi logičnija bila teorija da je Roma pustila Milan, tj. da su namjestili iz 2 u 1. Greške DDR-a i Kjaera, pa čak i reakcija Steka kod drugog gola bi vam bili fini argumenti.sarajlija89 je napisao/la:Kapiten Rome, pa mu objašnjava pravila...spielführer_21 je napisao/la:Zašto je ovdje Totti na karikaturi kad je protiv Rome sviran očit penal za Milan?![]()
Prije penala je bio nedosuđeni faul za Romu, a iz te akcije je sviran penal...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma nisam oko toga previse polemisao, ali kad si pitao da odgovorim zasto Totti
Meni je najlogicnije da je Roma odigrala dobro drugo poluvrijeme, gdje nisu imali srece i uz neke individualne greske su ostali bez boda ili mozda sva tri.... to je to...

Meni je najlogicnije da je Roma odigrala dobro drugo poluvrijeme, gdje nisu imali srece i uz neke individualne greske su ostali bez boda ili mozda sva tri.... to je to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Jeste propali jbt
Isto ste djeca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Serie A Children of the 70's

Almost the textbook definition of a regista, his passing has been sensational; his 3.1 key passes per game puts him third in those top five leagues, a position repeated by 2320 passes – a figure only beaten by Spanish duo Xavi (2479) and Xabi Alonso (2335). That he has done so at a completion rate of 86% is just as impressive, as are his 2.3 accurate crosses per game (7th highest in Europe).

Almost the textbook definition of a regista, his passing has been sensational; his 3.1 key passes per game puts him third in those top five leagues, a position repeated by 2320 passes – a figure only beaten by Spanish duo Xavi (2479) and Xabi Alonso (2335). That he has done so at a completion rate of 86% is just as impressive, as are his 2.3 accurate crosses per game (7th highest in Europe).

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hajmo ljubitelji Serie A, može li mi neko reći je li ovo istina i kakav je igrač Ramirez?
Agent of Gaston Ramirez: "I can tell you with certainty that there are negotiations ongoing in Buenos Aires with a major English side which is ready to buy both the 70 per cent owned by Bologna and the 30 per cent of Penarol. "There are other clubs interested, like Juventus, but the only concrete offer comes from England and I will soon bring it to Bologna. "Will Ramirez leave next summer? Given the amount of clubs interested, I would say yes."
Agent of Gaston Ramirez: "I can tell you with certainty that there are negotiations ongoing in Buenos Aires with a major English side which is ready to buy both the 70 per cent owned by Bologna and the 30 per cent of Penarol. "There are other clubs interested, like Juventus, but the only concrete offer comes from England and I will soon bring it to Bologna. "Will Ramirez leave next summer? Given the amount of clubs interested, I would say yes."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sa Juventusom se već dugo dovodi u vezu,moje je viđenje da je precijenjen igrač,prvotimac je već neko vrijeme,a asistencija i nekih golova ja baš i ne vidim.Henderson je napisao/la:Hajmo ljubitelji Serie A, može li mi neko reći je li ovo istina i kakav je igrač Ramirez?
Znam da ga i napoli želi,u svakom slučaju,samo da kod nas ne pređe,to je meni najbitnije,a samim tim ti dajem i odgovor na njegove igračke kvalitete.
Ima sigurno i drugačijih mišljenja,ali ovo je moje.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Pa i ja bih se slozio da je malo precijenjen ali ima potencijala.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.