Brate znam ga ja lično, obiteljski prijatelj sa Dodom i ekipom.
Otvoren mu je ig, pa se sami uvjerite.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate znam ga ja lično, obiteljski prijatelj sa Dodom i ekipom.
Evo pregledah sad profil, treba nas je.bat jace kad smo kite mlitavehordasDoboj je napisao/la: ↑26 sep 2021, 13:57Brate znam ga ja lično, obiteljski prijatelj sa Dodom i ekipom.
Otvoren mu je ig, pa se sami uvjerite.
Hahahaha kako kad, zavisi pored koga blinka
Zar vas moze vise ista iznenadit
Priznaj da si od mene procitaoobrijanopile je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:17Mislim da bi Goran i njegova ekipa vec sad trebala skautirati igrače za zimski prelazni rok, a ne kao svake sezone da se oni dovedu "dva dan" prije početka sezone. Gledam maloprije Hamza nije ni na klupi CSKA, ako je jos zainteresovan ja bih ga vratio, mislim da je on tip špica koji nam bas treba.
Gledao je svog klub, nije sjedio sa njim eto bezveze. Delegacija FK Sarajevo inače putuje na utakmice.
Tita mi, nisam... Ali ako si vec prije napisao predlažem te za SD-aGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:09Priznaj da si od mene procitaoobrijanopile je napisao/la: ↑26 sep 2021, 16:17Mislim da bi Goran i njegova ekipa vec sad trebala skautirati igrače za zimski prelazni rok, a ne kao svake sezone da se oni dovedu "dva dan" prije početka sezone. Gledam maloprije Hamza nije ni na klupi CSKA, ako je jos zainteresovan ja bih ga vratio, mislim da je on tip špica koji nam bas treba.![]()
Sabro zaposljavaj me za SD dok si jos na funkciji![]()
Svijesni smo mi toga ali nam kida živce što se stalno povlačimo što nemamo neku tranziciju, što imamo lošu realizaciju + lopovski savez to nam kida živce. Ove godine uzeti kup i to je to ja bih bio zadovoljan.Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:25Sto prije mi navijaci sebi postavimo kao cilj i shvatimo kao realnost izlazak u evropu ove sezone bice nam lakse i manje cemo se nervirati. Samim tim i pozotivnija ce biti atmosfera i bolja podrska ekipi. Ako na kraju budemo u poziciji da se borimo za titulu dobro i jest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.