NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Kyrie Irving “proposed” in a group chat with Nets that players could start their own league, per @SBondyNYDN
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- Gumistucna
- Kontakt:
al kakvu su odbranu igrali Kidd, Marion,Chandler i StevensonNapapijri je napisao/la: ↑17 jun 2020, 09:51Dok je jos bilo uzivo, ja sam poslije svake tekme govorio da ne moze iducu ovako odigrati. Vrhunac je bio kada je sa temperaturom 39 u finalu odigrao odlicno drugo poluvrijeme, vise se i ne sjecam koje tekme. Izbaciti Portland, back to back osvajace LAL, OKC sa Durantom, Westbrookom, Hardenom i Ibakom, pa onda Miami sa velikom trojkom, je zaista jedan od najbolje odigranih (ako ne i najbolji) playoff serija jednog igraca. Da je Dirk kojim slucajem Amerikanac, taj playoff bi se granicio sa onim Jordanovim.Gumistucna je napisao/la: ↑17 jun 2020, 09:46u zadnjih mjesec sam odgledo sve utakmice Dallasa u pohodu na prsten 2011, kakva ekipa.
I kakav playof Dirka![]()
![]()
P.S. To je bila prva i jedina metla Phil Jacksona.
umijeće
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa i da je predložio, predložio je igračima koje smatra bitnim u nekom svom svijetu, durant-jordan-temple i još eventualno neko, kao ranije u sezoni kad je rekao da drugi igrači trebaju više da urade, i da treba više pomoći njemu jordanu i templeu

I ovaj Silver je pravi mekušac, sve što igrači kažu on se slaže i podržava ih.
Čuj ne moraju igrat ako misle da su protesti važniji
Čuj ne moraju igrat ako misle da su protesti važniji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
U ovoj se Floridi bas zakuhalo, ne bi me cudilo da otkazu radi pritiska. Al ludi su u Floridi, boli njih qrc. Sto se tice Kajrija i pokretanje lige, mogu se kladiti da to jeste pisao. Potvrdilo mi je to jer su odma ovi njegovi balavci Levert, Chioza, Pinson skocili na tviter da ga brane, a plus ona dobra novinarka koju on vjerovatno guzi, je pisala da su joj "izvori rekli da nije" tj. izvor Kyrie. U neku ruku nije losa ideja, ono mi crnci smo vecina lige trebamo imati svoju ligu bez ovih "robovlasnika", uzimati veci kolac. Ali zato cim bi se uhvatio papirologije molio bi on Silvera da se vrati.
ovaj Perkins dok je bio u ligi nije 2 rijeci progovorio sad od kako je na Klutchovoj sisi usta ne zatvara
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma ono je bas ofirno da mu ESPN diktira koje narative ce voditi, ne zna ni on gdje vise udara
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne diktira mu niko vec njegovo misljenje, dok je bio u ligi nije bilo potrebe za laprdanjem jer ne dobija pare za isto sad mu je to bukvalno posao i iskorištava ga maksimalno.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kako nebitna statistika
Nikad nije ispo od losije ekipe. Njegovo chokanje je ravno Stephovom chokanju protiv Toronta 

Ma ja, a prije 2 godine si propjevo sto CP i Capela nisu na AS 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemojte opet stare vam. Radije prica o rasizmu, ravnozemljašima i “glupim mrnjama”
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- PovratakKralja
- Kontakt:
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
I ja sam pitao ispod ove slike
Jos niko nije odgovorio
Vjerovatno je broj 0
Jos niko nije odgovorio
Vjerovatno je broj 0
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.